HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.09.08. 10:01 HRita

STRATÉGIA: Szerelmespárok gyötrelmes búcsúzkodási szokásai

    A búcsúzás helyénvaló és szükséges, ha a karancslapujtői nagymamát kísérjük ki a távolsági buszhoz: Jó utat, mama, köszönjük a vájlingnyi férges almát, amit hozott, vigyázzon magára, csókoltatjuk az öreget is!
Agyő, majd indulás haza.

    De mi szükség van az egész huzavonára, ha a búcsúzkodó felek másnap (10 vagy 2 óra múlva) úgyis megint találkoznak?
Az indokolatlanul hosszú búcsúszertartás jellemzően azokat a párokat érinti (a női tag dominanciájával), akik rettenetesen szeretik egymást, és érzik, hogy az egymás nélkül eltöltött időt semmilyen körülmények között nem fogják túlélni. Ha mégis túlélik - amire kicsi az esély -, az idő minden bizonnyal ólomlábakon fog járni. Egyszóval az élet rendkívül igazságtalanul bánik velük, így még az utolsó pillanatot is addig nyújtják, ameddig csak lehet.

Búcsú telefonon keresztül
Lány: - Szeretlek!
Fiú: - Én is. Nagyon!
- De én még eggyel jobban szeretlek!
- Azt azért nem hiszem, mert nem létezik! Most már tényleg le kéne tenni, bár nagyon nehéz…
- Jó. (Sóhaj.) Akkor 3-ra egyszerre tesszük le, oké? Na: Egy – kettő – hááá-rom!

Csend.

- Letetted?
- Nem. Megvárom, míg te teszed le.

    Ekkor jó esetben valamelyikük tényleg véget vet a szenvedésnek, rosszabb esetben csak a telefon merül le. Legrosszabb esetben pedig egy arra járó, agresszív fültanút annyira megvisel a jelenet, hogy kikapja a turbékoló lány vagy fiú kezéből a telót, lezúzza a földre, és úgy tapossa, mintha kéne.

Éjjeli búcsúzás msn-en
Fiú: - Későre jár, ideje aludni.
Lány: - Igen, sajnos, de én, ha veled vagyok, nem érzek álmosságot!
- Tudod, hogy én se, de holnap meló…
- Hát jó.
- Aludj jól Édesem!
- Te is aludj nagyon jól!
- Szép álmokat!
- De nehéz lesz nélküled elaludni!
- Nekem is nehéz lesz, gondolhatod.
- Küldök Neked valamit, így talán könnyebben elviseljük
- Várom…
- „Leszáll az est, jön egy manó, apró, pici, álmot hozó.
  Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja.
  Bebújik Melléd az ágyba, s füledbe súgja, jó éjt, Te Drága!”

- Imádlak!!!! Köszi Kicsim.

- Hát akkor jó éjszakát!
- Jó éjt!
- Szeretlek!
- Én is téged.
- Most már tényleg megyek. Cijja!
- Szió Cica!

- Jóccakát!
- Jó éjt Szerelmem!

A hirtelen elválást követően mindketten kijelentkeznek, de míg a srác valóban aludni megy, a lány stikában újra belogol, hogy lecsekkolja a fiút, nem lép-e vissza valaki mással (=egy szép, okos, humoros csajjal, azaz vetélytárssal) msn-ezni. Sose lehet tudni, ezért inkább virraszt még két óráig, és minden gyanús jelre (be- és kijelentkezésekre) „áhhá”-felkiáltással reagál, de mindannyiszor csalódik. Kicsit később kitalálja, hogy a srác csak rejtve kapcsolódik, és direkt előle bujkál, így következő nap kérdőre vonja barátját, és bedurcizik.

Ha indul a vonat                                                                   
A búcsúzó párok már tíz perccel az indulás előtt belekezdenek az istenhozzádba. Leülnek a peron egyik padjára, és úgy enyelegnek, mint akik soha többé nem látják egymást - nem kevés szórakoztató pillanatot szerezve ezzel az unatkozó vonaton ülőknek.
Három perccel az indulás előtt felszáll a lány. Ilyenkorra általában már nincs szabad hely az ablak mellett, ezért a mellette ülőn átível, majdnem biztosan belekönyököl a bordájába, és élesen gesztikulálva barátja tudtára adja az ablakon keresztül, hogy szereti: csókot dob, a srác pedig elkapja, vagy puszit lehel a tenyerére, és rátapasztja az ablaküvegre. Némán artikulálva sűrűn szeretlekezik és cuppog, a srác pedig hevesen bólogat és visszacuppog.
A vonat megmozdul, mindketten elkezdenek integetni, mintha az életük múlna rajta, de mindez persze csak vaklárma, a vonat nem indul el.
A lány lejelnyelveli a fiúnak, hogy nem érti, miért nem mennek már. A barát sem érti, és kínjában elkezd jópofizni: mérges arcot vág, forgatja a szemeit, mint akit idegesít a vonat késése, vagy – mintegy megadva a kezdő lökést – elkezdi tolni a vonatot. Oldalról.
A lány ezen jót kacag, az utazóközönség meg a fejét fogja. De aztán mindjárt fel is lélegzik, mert a szerelvény végre tényleg elindul.
A srác áll és bámul (leggázabb esetben a vonat mellett fut, és bekopog az ablakon), a csaj pedig – még mindig az utastárson áthajolva, annak bordájára támaszkodva – integet és integet és integet.
Az intenzív lelki sokk után nagyot sóhajt, olyan fájdalmasat-mélyről jövőt, amilyet csak azok tudnak, akiket megpróbált az élet. Hiába, nehéz a sorsa a szerelmes szívnek…

Konstruktív megoldási javaslat Dolák-Saly Róbert tollából és szíves írásbeli hozzájárulásával

Magyarázat: A búcsúzásra fordított idő nem áll egyenes arányban a szerelmi kapcsolat tartósságával: egymás után negyvenszer elköszönni fölösleges és idióta dolog. Mi ugyanakkor szeretjük bebiztosítani magunkat, szükségünk van a visszacsatolásra és a megerősítésre, hogy nélkülünk nem élet az élet. Igen, idegesítőek vagyunk, erőltetettek és kínosak. De a férfi, aki belemegy ebbe a játszmába, valószínűleg még inkább az. Nem kéne pedig.

47 komment

Címkék: búcsúzás


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr331367755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.08. 10:47:35

Kedvencem volt még (természetesen másoknál) a nap meghatározott időpontjaiban egymásra csörgés, egyszerűen csak jelzés céljából: "gondolok Rád". Te jó ég.

A vonat mellett futó srác és barátnője kedvenc mutogatása még a "hívlak/hívjál", kisujjunkat a szánk elé, hüvelykujjunkat a fül mellé helyezve. Rossz nézni.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.09.08. 11:42:17

Kíváncsi vagyok, melyik indexes góréval kavar a blog szerzője, mert más magyarázatot a sorozatos címlapra nem tudok elképzelni.

Tromb 2009.09.08. 11:46:54

@Zigomer Trubahin:
Mondjuk elég magyarázat lenne az, hogy ez egy jó blog, jó témákkal, jól megírva.

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2009.09.08. 11:53:43

Ez a "szeretlek kicsim" búcsúformula ujkeletű jelenség. Igénytelenül szinkronizált amerikai filmeken szocializált modoros infjoncok használják. Szerintem visszataszítóan béna és közönséges.

(Másik idétlen, amerikaifilmmajmolós megnyilvánulásuk: Ócs, ócs! =Ouch, ouch!)

Zozi79 2009.09.08. 12:21:51

@Márai Coelhó: Nem is "ócs", hanem "áucs". Fölrobbanok tőle.

A poszt viszont király :-)

bjork 2009.09.08. 12:36:48

zseniális ez a blog, felveszem a kedvenceim közé! :)

bjork 2009.09.08. 12:37:35

@Zigomer Trubahin: te meg ne irigykedj, az nagyon csúnya dolog!!!

gyutyka 2009.09.08. 12:50:30

@Márai Coelhó: Ettől a "szeretlek kicsim"-től nekem is indul a hányinger.

Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation · http://lettreindividuelle.blog.hu/ 2009.09.08. 12:57:12

Kellemesen szarkasztikus poszt, pontos megfigyelésekkel. Kár, hogy Zigomer olvasótárs fantáziája meglehetősen egydimenziós.

Kicsijoe 2009.09.08. 12:57:39

@Márai Coelhó: De lehet ezt még fokozni : Cíjja,cejetlek,djágaszágom.

És amikor ezt felnőtt emberek nyomják,tehát nem 16 éves agyelrohadt emok,akkor tényleg elfilózok a világon...

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.09.08. 13:00:29

Ez már valóban egy kicsit sok búcsúzáskor.

Ernoke 2009.09.08. 13:10:20

@Modor Tibi: velem ezt egyszer egy nagyon jó barátom csinálta meg egy szórakozóhelyen: elkezdett jelnyelven "udvarolni" a pult másik oldaláról, szintén ilyen telefonos módszerrel, és még artikulálta is mellé, hogy "call me". csókdobálás-elkapás-arcra ragasztás is volt. a mellettem álló faszi meg komolyan vette, és elkezdte mondani, h milyen szerencsés lány vagyok én, h ilyen intenzíven és (ő ezt mondta) romantikusan próbálnak felszedni.:D

Ernoke 2009.09.08. 13:12:15

amúgy én is kicsit bárgyún búcsúzó típus vagyok (álommanó meg csókdobálás azért soha nem volt), de mostmár kontrollálom magam, és megmaradok a visszamosolygás szintjén.:D

Levi 2009.09.08. 13:32:44

Pecy ceji Jucy...

Jucy ceji Pecy...

IWIW-en!!! ÁÁÁÁÁÁááááááá.... és már HÁROM és FÉL éve!!! :D :D :D

(Mondjuk én most szokoma webcamos búcsúzást, de azt hiszem, túl vagyunk a kezdeti "elválási-képtelenség" nevű betegségen...)
-Fáradt vagyok, holnap meló, szia! ;)
- Puszillak, jóéjt! ;)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.09.08. 13:36:53

Mindezeknél persze sokkal idegesítőbb, mikor nagyobb társaságban az asztalnál ülve szövegeket írogatnak egymásnak telefonon, és közben vigyorognak, mint a vadalma. Szerencsére nem sokszor történik, mert már biztos leütöttem volna pár szerencsést... :)

Lili Marleen 2009.09.08. 13:48:36

"szeretlek kicsim" helyesen: szerizlek kicsim....:DD

Der Beste 2009.09.08. 13:56:55

A "szeretlek Kicsim"-el mi a baj tulajdonképpen?

Amúgy gratulálok a bloghoz. Hiánypótló, hisz fikázós blog nincs még a neten.

TH 2009.09.08. 14:34:13

@Der Beste: látom, átjött a lényeg. gratulálok.

nudlee 2009.09.08. 15:04:22

Itt a 16 éves lányokat írtad le. Nem venném ki a telefont a kezükből és pofát vágni sem szoktam, ha puszikat dobálnak. Ui. nem irigylem tőlük a boldogságukat. Szerintem aranyosak.

Így 30 felé már nem látok ilyet.

TH 2009.09.08. 15:14:55

@nudlee: "Szerintem aranyosak. "
Tehát rólad is szól ez a blog. :)))
De azért én nem látom, hogy a blog írója tragédiának tüntetné fel ezt a viselkedésmintát, de viccesnek sztem elég vicces. :)

nudlee 2009.09.08. 15:29:39

Szerintem inkább szívet melengetően vicces, mint idegesítő.
Mindenki csinált ilyet kiskorában és ha a blog írója nem, hát nagyon sajnálom. Azt hiszem nagyon ritka az olyan intenzitású szerelemérzés, mint tinikorban, amihez mindezek szorosan hozzá tartoznak.
Ha most viselkednék így biztos nagy szarban lennék agyilag.
Ez az egész blog is arról szól, hogy Ritus fasza csaj a többieket meg plasztikusan tudja fikázni. Nincs benne kikacsintás, hogy "ugye bazmeg ilyen hüjék vagyunk, mi nők", egyszerűen a többi csaj ilyen csak, ő nem, vagy legalábbis nem érzi ;)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.08. 15:40:36

@nudlee: Annyira jó, hogy így átlátod, milyen vagyok :) Mesélj még rólam légy szíves. A kikacsintás megvan, csak nem biztos, hogy mindenki észreveszi. Amúgy meg hogy tudnék ilyen posztokat írni, ha semennyire nem lettem volna/volnék érintve bizonyos helyzetekben?
Az atomhasításról éppen ezért nem fogok írni.

nudlee 2009.09.08. 15:52:41

@HRita:
Ne viccelj, most olvastam végig több bejegyzésedet. Annyiban lehetsz érintve ebben a dologban, hogy megfigyeled a nőket és a markodba röhögsz.
Annyira bírom a jófejkedő bloggereket, egy magyarázatuk van "ott van az csak nem tudsz olvasni".
Nagy túróst, anya.

TH 2009.09.08. 16:59:18

@nudlee: a jó érzés visszatart attól, hogy minősítselek téged, de próbáld meg végiggondolni, hogy hátha mégsem hazudik ez a gonosz Rita. De tudod a régi mondást: nem kötelező ezt olvasni.

Der Beste 2009.09.08. 17:54:58

Lehet, hogy bennem van a hiba, de én egy kis SI faktort érzek a poszt mögött.

Lunchtime 2009.09.08. 18:00:42

tetszik a poszt.
ami a nyelvezetett illeti
itt mifelénk a kedvenceim a tschüssi tschüüü, tschüsschen

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.08. 22:51:04

@Der Beste: A poszt mögött pontosan hol? :)
@nudlee és Der Beste: Kifejezetten _üdvös_ lenne, ha olyan blogokat olvasnátok, ami tetszik nektek, és nem olyanokat (pl. ezt), ami idegesít titeket. Mindannyian jobban járnánk.

váj mí 2009.09.09. 10:09:24

Engem először halálra idegesített ez a rövidítősdi meg a gügyögés. Most már csak somolygok rajta. Bár amikor felnőttek (évszámilag) billentyűzetéből jön elő ilyen "cejetlek" típusú akármi, akkor elgondolkozom azon, hogy valóban jó-e az, ha mindenkinek van szavazata joga a 18. életéve betöltésével.

A fanyalgókat meg nem értem. Vadász, vadász ....

paranoid T.R. marcipan 2009.09.09. 11:23:46

figyellek ám egy ideje! ez a blog zseniális.
csak vigyázz, nehogy túl népszerű legyél, mert a címlapról idetalálnak ám a szirpukirálynők is - mert vmi jó kis csajos-dumcsis blogot keresnek:)

váj mí 2009.09.09. 12:25:41

@paranoid marcipan:
Azért ezt ne kívánjuk ;) A cukiságról meg hasonlókról idetévedőknek, illetve a címlap- és ketrec-trolloknak legfeljebb lesz némi lelki törésük :P

rizikofaktorka 2009.09.09. 21:32:47

Ha már kirakták az index kezdőlapjára csak megnézi az emberfija, nem magától keres rá.
Én is ezt tegnap tettem, bár ne tettem volna... azóta is idegesít, ha eszembe jut. Eleinte tetszett a kezdés, sőt még vigyorogtam is, mert (talán) kicsit magamra ismertem. De ilyet nő nem ír úgy nő(k)ről, ha nincs benne vmiféle irigység azok felé, akikről írt. Csak sajnálni tudom.
Nudlee a szívemből szólt. Örültem, hogy nem csak én érzek emígyen.

rizikofaktorka 2009.09.09. 21:33:53

Ja, és a blog-író bírja a negatív kritikát, ha már nyilvános ez az írás.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.09. 21:53:57

@Eszterandusz: Nem tudom, miért mániátok ez az irigység-dolog, főleg az ebben a posztban leírtak esetében. Valaki imád így érzelmi életet élni, én nem. Valaki hord leopárd mintás felsőt, én nem. Nem tetszik, megírom, de álmatlan éjszakákat nem okoz. A negatív kritikákat pedig 80%-ban nőktől kapom. És a sajnálatot is, hála a híres női empátiának.

TH 2009.09.09. 22:07:01

@Eszterandusz: Én sajnos nem tudok női aggyal gondolkodni, úgyhogy segíts kérlek: miért jelentik ezek az írások azt, hogy az illető irigykedik azokra, akikről ír?
Illetve ha irigykedik is rájuk, akkor ez von-e le valamit a posztok értékéből? Mármint ha értéknek tekintjük, hogy a posztok sokakat szórakoztat-tak/nak...

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.09.10. 08:37:30

Szerintem egy bizonyos korig aranyos. Egy bizonyos fokig / percig / határig édes. Mi, vén 30-asok nosztalgiázva nézzük, ahogy két tizenéves garatnyalakodik a peronon... Addig, amíg nem könyökölnek a bordánkba, meg nem hányingerkeltőek. Addig. Tegyék, szívük joga. Nekünk meg szívünk joga fikázni őket, ha túl mennek egy ponton :-))

Tromb 2009.09.10. 10:32:49

@Eszterandusz:
Nekem erről a blogról eszembe jut az (ön)irónia, humor más hasonlók, de az irígység valahogy nem.
Az irónia felismerése sokaknak nem erőssége, ez sajnálatos. A másik dolog, ami nem nagyon megy az a kritika. Valamiért sokan - és itt rád is gondolok - a személyeskedést is annak gondolják. Nyugodtan lehet sértegetni a blog szerzőjét, de ezt ne nevezzük már kritikának! "Köccike!"

Csórómajszter 2009.09.10. 22:26:24

Hejjjhó!

Naggyon jó a blog! Vinnyogtam a röhögéstől annyira találó dolgokat írsz! Engedd meg hogy figyelmedbe ajánljam saját míveimet hasonló témában, remélem tetszeni fog:

www.pozor.hu/2009/07/30/allatsag-2/

www.pozor.hu/2009/02/23/a_macskasno/

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.10. 22:56:14

@Csórómajszter: Kedves Csórómajszter! Mai napom egyik legszívetmelengetőbb pillanata a krokodilos kép volt. Bár a macskásnő sem kevés örömteli pillanatot szerzett;)
A Pozikás posztod miatt meg azt kell mondjam, egy rugóra jár az agyunk:) én is fogok erről a gagyarászásos dologról írni:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.11. 14:50:03

barátnőm 330 kilométerre dolgozik tőlem, 2 hetente tudunk kb. találkozni, szval nálunk nem két napra szól a búcsú. De nem a közönségnek csókolózunk, hanem magunknak, mert jó (ki kell próbálni, tényleg az:)

Csórómajszter 2009.09.11. 16:16:55

Örülök hogy tetszettek a marhaságaink, várunk bármikor olvasóba:) Nekem a kedvencem a "Te teszed le, neeem te teszed le" mondatkör amit valamelyik mobilreklámban is ellőttek!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.12. 20:36:52

@vészmadár (pica pica): Igen, itt a jelszó: "magunknak". Ez szerintem magánügy, bár ezért a véleményért is kapok talán az érzékeny primadonnáktól, hogy de hát olyan szép érzés hirdetni másoknak is az eggyé tartozást, mintha bárki mást érdekelne rajtuk kívül... Tényleg jó dolog csókolózni? ;)
@Csórómajszter: Naná, hogy tetszettek, nagyon is! Ígérem, innentől kezdve rendszeres olvasótok leszek :)

GeeGee 2009.09.17. 17:51:32

@Csórómajszter: csak most bukkantam a kommentek kozott a linkjeitekre. Bakker ezt nem szabad munkahelyen nezegetni! meg csak a masodik post-nal jarok de mar az asztal ala rohogtem magam es ott sikitozom.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.26. 18:57:43

Dolák-Saly Róbert, a L'art pour l'art társulat egyik alapítótagja _megkeresésemre_ hozzájárult, hogy Madáretető című könyvének egyik cikkét a posztban felhasználhassam. Ezúton is köszönöm neki!

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2009.10.19. 22:34:31

Bedurcizik - ezen kifeküdtem!:D:D Ilyen szót...

Egyébként amióta olvastam a bejegyzést, azóta meg is figyeltem a vonatnál a búcsúzókat... és tényleg! Meg a saját vonatos búcsúzásommal is van némi átfedés: jelnyelv, általában tök másra gondolunk, meg kreténségeket mutogatunk egymásnak. Ja meg azért nem 2 óra telik el a találkozások között...

Rita, amúgy a blogod szuper, be is linkeltem magamnak! :) Ezeket a jelenségeket tényleg nap mint nap meg lehet figyelni, esetleg írhatnál a női magazinok modorosságairól is. (Vagy az már volt?)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.19. 22:48:50

@bej Kutyej: Jaj, köszönöm :) A linket is!

A női magazinos tervbe van véve, rengeteg jó ötletet mondtok :) A poszt felépítését nagyjából már ki is gondoltam.

A "bedurcizik" nagyon gyakori csajos szlengszó, megszokni viszont nem lehet :)
süti beállítások módosítása