HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.09.12. 23:25 HRita

KÉSZÜLŐDÉS AZ ELSŐ RANDIRA: Ahogy a Valódi Nők látják

    A kétes elemektől mentes kulturált szórakozóhely egy meghitt zugában a bátor, sármos férfi leszólítja Leilát, a felvilágosult, magára sokat adó és nőiességét intenzív módon hangsúlyozó nőt. Leila a másodperc tört része alatt végigpörgeti magában a „külső rendben - fogak épek – tesztoszteron-szint okés - Hozzámennék-e feleségül? Igen. - Szülnék-e neki gyereket? Igen.”-kérdéskört, elfogadja az italt, majd megbeszélik az első, hivatalos randi időpontját:

Férfi: - Holnap délután 16 hákor?
Nő: - Óóó, holnap sajnos nem érek rá, mert szpiningem lesz, de négy nap múlva szuper lenne!

   Leila kérem szépen hazudott! Már két hónapja abbahagyta az edzést, mert képtelen volt beilleszteni a napi programjába, és különben is szörnyen unta az egészet. Viszont most valamit ki kellett találnia, hogy időt nyerjen, mert rájött, hogy még rengeteg elintéznivalója van a nagy esemény előtt.

1. lépés: A nő még csak most gondol bele igazán: lehet, hogy elhamarkodott volt a dátum kitűzése. Mi van, ha az a csütörtöki nap nem alkalmas randizásra? A kétségeket eloszlatandó vagy megerősítendő elhívja kedvenc teázójukba csillagjós ambíciókkal rendelkező barátnőjét, és egy Glühweingewürz fantázianévre hallgató teakülönlegesség mellett az asztrológus barátnő megnyugtatja Leilát, hogy a csillagok állása kedvező, amelyek alapján komoly, elmélyült kapcsolatra van kilátás, valamint hogy majd fiuk fog születni.

2. lépés: Leila még aznap felhívja Timit, a fodrászát, és időpontot kér csütörtök 2 órára. 

„Figyuzz, Timikém, csak valami szimpla frizurára gondoltam: Nem kell sokat vágni, ha beszárítod, az is elég. Valami egyszerű, de nagyszerű kéne, ami természetes, mégis beindítja a pasik fantáziáját. Na, nem is magyarázom, ezt te jobban tudod, nem véletlenül vagy te a fodrászom!”

 3. lépés: Leila tudja, hogy az első randi komoly dolog, nem is veszi félvállról. Éppen ezért a gugliban – ki őneki jó barátja – utánanéz az általános tudnivalóknak, és ezt találja: 

Az első találkozás a hőn áhított pasival igencsak igénybe veheti az idegeinket. Számtalan kérdés merül fel bennünk, kezdve ott, hogy mit viseljünk, egészen addig, hogy miről is beszélgessünk. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket, készülj fel alaposan az első randira, és nyűgözd le őt a magabiztos fellépéseddel!

 Figyelj a részletekre!
Már jó előre válaszd ki azt a ruhát, amit aznap viselni fogsz, és előtte végy egy extra hosszú, illóolajos fürdőt. Szuper szexin fogod magad érezni, mikor megérkezel.
Néhány koktél és féktelenség
Para a randi előtt? Ne a megmaradt borral oldd a feszültséget a találkozót megelőzően. Spiccesen beesni a helyszínre nem kelt túl jó benyomást.
Szépítő alvás
Pihenj, mielőtt randizol. Feltételezzük, nem akarsz fáradtnak tűnni, illetve álmosságot érezni a randevú alatt.
Te is légy figyelmes!
Ha te gondoskodsz az estéről, akkor tervezz valami különlegeset, amely mindkettőtök számára emlékezetes marad. De azért arra ügyelj, hogy ez ne legyen egyoldalú. Vagyis lehet, hogy a tetszésedet elnyerték az egzotikus ételek, de azt ugye te sem akarhatod, hogy szegény minden ötödik percben a férfi szakaszra rohangáljon. Szóval mindenesetre egyeztess vele is!
Fő a biztonság!
Ismertesd a barátaiddal a randi terveidet, kivel leszel és hogy hova mentek. Tényleg csak a biztonság kedvéért.
Bűvöld el!
Másképpen is készülhetsz a randira. Informálódj a kedvenc sportjáról vagy arról az együttesről, amit nagyon szeret. Így tuti nem lesz szótlan és az egész estét végigcseveghetitek.
Nyugtasd meg!
Abszolút meg van rá az esély, hogy ő is ideges lesz, tehát törekedj arra, hogy kellemes legyen a légkör. Fontos, hogy se te, se ő ne érezze magát feszélyezve, légy laza és kedves. Csak az elejét kell „átvészelnetek” utána megy minden, mint a karikacsapás.
De csak tíz percet késtem!
Érkezz időben! Ha állandóan lekésed a találkákat, előbb-utóbb randi nélkül maradsz.
Vedd könnyedén!
Viselkedj fesztelenül, és élvezd a randizást, ha esetleg semmi komolyabb nem jönne össze, legalább elmondhatod, hogy volt egy jó estéd. És ne feledd, minden találkából lehet valamit tanulni a férfiak „működéséről”.

   Mindezek tükrében a ráhangoló sangriázás kilőve, viszont eltökéli, hogy majd jól kialussza magát, egy Valeriánát rögtön oda is készít az éjjeliszekrényre. Lenyomozni a férfit már sajnos nem nagyon van ideje, de majd improvizál, hisz úgy még sohasem volt, hogy sehogy se lett volna!
Kedves lesz, és nem fog késni, mert nem akar előbb-utóbb randi nélkül maradni.

4. lépés:
Hoppá, „fő a biztonság!”. Erre magától nem is gondolt, de külön köszöni a valodinok.eoldal.hu-nak, hogy felhívta a figyelmét a menekülési útvonalra. Amire persze biztos nem lesz szüksége - mert ő szerencsére egyből megérzi, ha link vagy bunkó pasival van dolga, és ez a férfi különben is más, első pillanattól fogva érez valami kellemes bizsergést, ha eszébe jut -, de azért nem árt az óvatosság.
A lányokkal ismerteti a haditervet e-mailen keresztül stichwortokban:
Téma: Jó pasi. Mottó: Most biztos sikerül. Helyszín: Itália kávézó. Időpont: csüt. 16- tól remélem másnap reggelig és aztán örökre ;-). Ha gáz van: üzenek telepatikusan, gyertek.

5. lépés: A ruha kiválasztása. Leila dühös, mert szembesül azzal, hogy egyetlen olyan ruhadarabja sincs, amit nyugodt szívvel fölvehetne a randira. Azt az egyet viszont biztosan tudja, hogy a lila, törpesarkú körömcipőjében akar menni, ám ehhez muszáj valami színben és stílusban harmonizáló ruhát találnia. Ezért nyakába veszi a várost, és boltról boltra járva felméri a kínálatot, de természetesen olyan rucihoz egyszerűen képtelen hozzájutni, amilyet ő szeretne. Végül nagy nehezen mégis talál egy padlizsánlila, mell alatt húzottat, ami a legtöbb kritériumnak megfelel: jól érzi magát benne, egyszerre dögös, nőies, visszafogottan elegáns, nem kurvás és nem is szűzlányos, sokat sejtet, de keveset mutat. Egyszóval csini, na.
Otthon összepróbálja a ruhát a cipővel, és konstatálja, hogy az egész világ összeesküdött ellene: ütik egymást a színárnyalatok! Hosszas töprengés után az új ruhát választja, és szerda este mellékészíti a sokat próbált örök kedvencet: a futkározós vajszínű balerinacipit.

 Lefekvés előtt bekapja a nyugtatót, nem mintha szüksége volna rá: ő az ilyen helyzeteket azért jól tudja kezelni.
A csütörtöki nagy napot fizikailag és lelkileg megújulva pozitív gondolatok erősítésével és mantrázással kezdi:

„Belép az életembe a szerelem. A távolság csökken közöttünk térben és időben. Megtalálom a páromat, aki elfogad, szeret, felvállal és kényeztet. Őt én elfogadom, szeretem, felvállalom és kényeztetem. Teljes az összhang közöttünk, mert összeillünk minden szempontból.”

   Ugyanezt ismétli szellemileg ráfokuszálva mantrájára a fürdőkádban (az extra hosszú, illóolajos fürdőzés alatt), a buszon és a fodrászszalonban, ahol essszméletlen jó hajat csinál neki a Timi.
Délután 16 óra 02 perckor Leila belép az Itália presszóba, és minden szem rászegeződik. A rendezvous férfi tagja elmosolyodik, rózsát nyújt át neki, és megdicséri a nő elragadóan bájos lényét. Igaz, hogy külföldre szakadt hazánk fiának zsebében ott lapul egy másnapra szóló repülőjegy otthonába, San Fransiscóba, ahol majd felesége és két gyereke fogadja „Welcome home, Daddy”-vel, de Leila erről még mit sem tud. Talán jobb is így. Hosszú az éjszaka és hadd örüljön még egy kicsit.
De ha kiderül, sincs semmi baj. Hiszen „minden találkából lehet valamit tanulni a férfiak ’működéséről”. Ugyebár.

16 komment

Címkék: első randi


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr331378148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Der Beste 2009.09.13. 10:14:14

Ha már leszólítom a nőt, s fizetek neki egy italt, amit ő elfogad, akkor már aznap este ki fog derülni, hogy lesz-e valami a dologból vagy sem, semmi szükség első hivatalos randira.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.13. 12:17:45

Akkor elmondom ugyanezt férfioldalról:

zuhany (mint amúgyis), borotválkozás, rágó, dupla annyi pénz, a feszes boxer és óvszer.

paranoid T.R. marcipan 2009.09.13. 12:26:36

olyan nincs, h ne legyen idő nyomozni. facebook/iwiw csekkolása, majd a barátnők hosszas telefonos zaklatása a begyűjtött infókkal. ilyenekkel pl: tegnap háromszor is bejelentkezett, és este feltett vmi sielős képet. te, azon már megint az a szőke csaj van mellette! meg azt is láttam, h küldött neki egy békát. érted!
na nincs regisztrálva semmi ilyenre a kiszemelt, akkor meg arról kell elméleteket gyártani, h vajh miért.
de persze kurva jó iromány:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.13. 12:46:15

a kimenekítős részt viszont nem vágom, mi ez a telepátiás csajszipajtiegyeztetős dolog?

paranoid T.R. marcipan 2009.09.13. 13:46:03

@vészmadár (pica pica): ha a szőke hercegről kiderül, h egy sötét paraszt, akkor kell egy barátnő aki megjelenik/zokogva felhív, h megdöglött a papagája, és akit azonnal lelkisegélyben kell részesíteni. mert sokkal egyszerűbb, mint azt mondani a srácnak, h idegesítesz bazdmeg, inkább hazamegyek:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.13. 14:39:58

@paranoid marcipan: A férfi lecsekkolása külön poszt lesz majd :)
@vészmadár (pica pica): paranoid marcipán kitűnően vázolta a helyzetet a meneküléssel kapcsolatban. Erről van szó:)

paranoid T.R. marcipan 2009.09.13. 16:38:12

@HRita: akkor addig türelmesen várok:)

IndaMuncher 2009.09.14. 12:20:35

Kurva jó, a "Vedd könnyedén!" rész gyakorlatilag üti a megelőző pontokat. :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.14. 15:50:16

Az egész nagyon durva, "fájt".

Beugrott 1-2 sztori a jósnőkről ezzel kapcsolatban... (sokat sejtető három pont)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.14. 15:59:17

@Modor Tibi: És nem akarod megosztani a nagyközönséggel? ;)

Ernoke 2009.09.15. 13:15:55

a "Nyugtasd meg" pont külön királyság.:D de a késős is ott van, most kicsit el is szomorodtam, mert notórius későként biztosan előbb-utóbb randi nélkül maradok! (és akkor mi lesz velem, ursteeen)

Ernoke 2009.09.15. 16:48:44

ez a valódi nők igazi kincsesbánya, minden szava arany.:D

www.venusznoistudio.hu/

ezt is nézzétek meg, ha fel akarjátok fedezni a bennetek rejlő igazi NNNőt!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.15. 18:30:58

@Ernoke: Köszi, Ernoke, ez kellett:) láttad az alcímet? "a virágba borulás útján pont pont pont". Óriási, én biztos jelentkezem a tanfolyamra :)

rizikofaktorka 2009.09.17. 23:25:05

Még mindig bennem van a múltkori..., de azért alakul.:) Valamiért csak olvaslak tovább, tetszenek a témák, de nem tudom, hogy honnan tudsz előszedni szinte napról-napra ilyen témákat. Meg lehet esetleg tudni, hogy a való világban mivel foglalkozol?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.18. 14:43:26

@Eszterandusz: Előszedni nem nagyon kell ezeket a témákat, adódnak maguktól. Teljesen hétköznapiak szerintem, én csak megírom őket, olyan stílusban, ami nem mindenkinek jön be. Ez természetes.
A CV-met itt nem szívesen tenném közzé inkább :)
süti beállítások módosítása