HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.10.04. 10:45 HRita

Terhesség-megelőzés a csajok szemével – gumi, tabi, megszaki

Reni, az ezoterikus
- Hát lányok ez egy nagyon szép film volt. Örülök neki, hogy Jessica végül megtartotta a babát, de én azért izgultam. Elég nagy felelőtlenség volt Paul részéről belevágni a szeretkezésbe minden előzetes megfontolás nélkül. Manapság így fejest ugrani a szexbe, borzalmas. Még azt se tudták megtervezni, hogy milyen jegyben szülessen a gyermekük. Én nem tudom, mit fog kezdeni ez a Jessica. Ahogy kivettem a karakteréből, ő valami romantikus vízjegy lehet, valószínűleg halak. És mi van, ha a gyermeke kos lesz?! Az őrületbe fogják kergetni egymást! De talán majd Paul helyrerakja a porontyot, már ha együtt marad a nővel: ahogy befűzte szegény Jessy-t, olyan lehengerlő és erotikus volt, csak bika lehet a srác. Ennyit a tudatos családtervezésről… Ha legalább óvszert használtak volna! Annál jobb megoldás nincs is. Az a rengeteg betegség, nyavalya, amit el lehet kapni az ilyen alkalmi, futó kapcsolatoktól: AIDS, szifilisz, kankó, jajistenem, nem is folytatom.
Én mindig gumit használok, mert tudjátok, mennyire fontosnak tartom test és lélek harmóniáját. Ahol a test beteg, ott csakhamar a lélek is rettenetes állapotba kerül. A mottóm, ha nincs gumi, nincs dugi! Aki ezt nem fogadja el, annak fel is út, le is út. Képzeljétek, az exem azt akarta, hogy antibébi tablettát szedjek. Én olyan dühös lettem, ne tudjátok meg! Hát mi az, hogy ÉN szenvedjek csak a szexért, NEKI meg semmi dolga, csak bezavarni a macit a málnásba?! Lányok, én úgy ordítottam vele; még most is remegek a dühtől, ha eszembe jut. Meg azok a rémtörténetek a rengeteg mellékhatásról: a libidó rövidesen már csak szép emlék, a májfunkciók romlanak, a vérnyomás az egekig szökik! Emlékeztek, a kolléganőm Joli, akiről meséltem, hogy milyen passzentos nadrágot vett fel múltkor a valagára, na, ő is a bogyótól szedett fel 15 kilót. Vele az a nagy baj, hogy még mindig úgy öltözik, mint 15 kilóval korábban. Meg múltkor az a felső! Úgy nézett ki benne, mint a bélbe töltött májas hurka. Jahj, elkalandoztam, bocsi. Mi is van még? Ja, persze: a trombózisveszély. Meg hogy figyelni kell, hogy mindig időben szedd be. És ha beszedted, ne hányd ki. És ha kihánytad, pótold.
Az óvszer viszont csúcsszuper! Kényelmes, biztonságos, és annyifélét lehet belőle kapni, hogy szinte beleszédülök. A másik exszeretővel a rücsköset szerettük a legjobban. Ő is imádta, és azt mondta, gumival még jobban szereti csinálni, mint anélkül! És milyen igaza volt. Tényleg simán megszokható, sőt, továbbmegyek: megszerethető, mert ha valaki ügyesen bánik vele, az óvszer nagyon megbízható tud lenni. Nekünk az együtt töltött két év alatt csak ötször szakadt ki, és háromszor csúszott le, aztán futhattunk esemény utániért, de hát ennyi malőr még belefér, nem?

Edit, a bizonytalan
- Ahogy vesszük, Renikém, ahogy vesszük. Te végül nem azért szakítottál a rücskössel, mert folyton a képedbe hazudott? Na, mindegy. Szóval mi a Bazsival áttértünk a tabira elég hamar. Sokkal megbízhatóbb és biztonságosabb, mint a koton. Összevetetted már valaha a két módszer Pearl indexét? Azért van közöttük különbség, nem kicsi. A gumival százból 3-4 nő esik teherbe, míg ez az arány a fogigátlóval csak 0,1 és 0,5 között mozog. Te is láthatod, elenyészően kicsi az esélye a nem kívánt terhességnek. A bőröm is sokkal szebb lett tőle, minden pattanásom eltűnt, a menszim pedig szinte percre pontosan megjön. De az óvszerről meg ne magyarázz, mert az valami borzalom: büdös műanyagszaga van, szörnyen kényelmetlen, romantikaromboló és drága. Meg hogy milyen ciki volt óvszert venni! Rettenetesen frusztrált! Olyankor mindenki engem nézett, és biztos voltam benne, hogy azon gondolkodnak, milyen pozitúrában alkalmazzuk. Mindig az utolsó pillanatban raktam a futószalagra, és a zsemle alá dugtam. De nem ez volt a legnagyobb baj vele. A gumival szinte nem is éreztem a páromat, olyan volt, mintha valami idegen test csiszatolt volna. Engem lélektanilag is rombolt, képtelen voltam elengedni magam. A Bazsi is folyton panaszkodott rá, elment a kedvünk a szerelmeskedéstől, az együttléteink megritkultak, spontaneitás nuku. Ha bárhol megkívántuk egymást, nem adhattuk át magunkat a szenvedélynek, elő kellett keresni a gumit, ami alatt Bazsi persze félhatult, és kezdhettük elölről. Ha meg elfelejtettünk óvszert vinni, hát cseszhettük a hancúrt.

Brigi, a szókimondó
- Olyan ennivalóan édesek vagytok, tündérmókuskáim, ahogy így túlreagáljátok a dolgokat, de azért ez kurvára vállalhatatlan. Hát mi a faszért kell ennyit agyalni a dolgokon? Tudok egy rohadt egyszerű módszert, és még della sem kell hozzá. Te is jössz itt Editem ezzel a hancúrbogyóval, de mi már az: lehúzás azért, hogy elbasszad a harcikedvet. Na, nem. Hülyék vagytok mindketten. Imádlak titeket, de rossz hallgatni, ahogy így rinyáltok, mikor elég a macerás részt a hímre bízni. Hagyd, hogy fugázzanak, mintha nem lenne holnap, aztán a pasi majdcsak kihúzza időben a brét. Ha meg nem, és befigyel a bohóc, maci lesz a dobozban vagy kovász a cipóban, hát istenem, kiskanál vagy gyerektartási per. Vegyétek kicsit könnyebben az életet, Mucikáim, mert ha így folytatjátok, olyanok lesztek, mint a baszatlan aszott citrom, és a komposztos gödörben végzitek.

Kati, a romantikus megállapodott
- Azért néha csodálkozom rajtad, Brigikém, hogy mennyire felelőtlenül viselkedsz. Hogy fogsz így példát mutatni majd a gyerekeidnek? Mi, a Patrikkal a természetesség és a kiszámíthatóság hívei voltunk mindig is. Ami a legjobban bejött nekünk, az a Billings-módszer: önellenőrzés, egymásra figyelés, tüszőrepedés idején pedig aszketizmus. Igen, ez valóban egyfajta szellemi érettséget igényel, de mi azért kötöttük össze az életünket, mert a problémás helyzetek megoldására is késznek éreztük magunkat. Azért persze mikor mondom a Patriknak, hogy ez most a nyákos időszak, úgyhogy hátrább az agarakkal, mindig puffog egy kicsit, hogy pedig mennyire kíván, és nem fogja kibírni, de persze végül sosem kockáztatunk. Olyan ééédes, amikor épp szerelmeskedésmentes időszakunk van! Teszi magát ide-oda, nem találja a helyét, és látszik rajta, hogy a pokolba kívánja ezt az egész önmegtartóztatásos dolgot. Igazi szenvedélyes mucho macho! Imádom! No jó, nem biztos, hogy száz százalékos a módszer, az eddigi két babónk is így csusszant be, de én azt mondom, jó az Isten, jót ád, és mindig nyitva kell hagyni valami kiskaput. Arra gondoltunk a zurammal, hogy ha majd teljesítettük a tervet, összehoztuk az öt utódot, megalapítjuk a saját kompániánkat, és iskolákat keresünk fel, hogy felvilágosító órákat tartsunk. Ahogy látom a környezetemben, lenne rá igény, mert a gyerekek tudása igencsak hézagos, és hát pornófilmekből nem lehet megtanulni, milyen az, mikor két ember testileg és lelkileg is eggyé válik, a mennybe jut, majd visszatér élve. Csodálatos dolgok ezek…

- Na, lányok, de jól kibeszéltük magunkat, mi? De ugye nincs harag? Hisz azért vagyunk ilyen jó barátnők, hogy mindent megbeszélhessünk egymással. Levezetésként akkor irány Horány, menjen mindenki haza élete párjához, és hódoljon a szerelemnek a maga módján! Csak aztán nehogy egy kósza zümi bele találjon szállni a szánkba. Cijjasztok!

24 komment · 1 trackback

Címkék: óvszer barátnők fogamzásgátló tabletta terhesség megelőzés


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr1001425897

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KLISÉK&NYELVHASZNÁLAT: Barátnők egymás közt - Beszélgessünk a szerelemről! 2009.10.06. 13:13:53

- Szép napot a hölgyeknek! Mit hozhatok?- Jaj, nem is tudom. Azt hiszem, kivételesen valami alkoholos jólesne. Egy pohár vörösbort legyen szíves.- Én ananász dzsúszt kérek. Lacival az volt a kedvencünk.- Kávét cukor és tej nélkül.- Egy bögre zöldteát k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.10.04. 13:26:39

Mivel ez egy hölgyek számára fenntartott blog, a fogamzásgátlás pasiszemmel témába inkább nem mennék bele mélyebben. :D

Megszaki a pasik szerint: amikor beütne a téma, anyuka telefonál valami roppant fontos dolog miatt a lányának. Meg ott van még a kalippó, dípezés, megajándékozhatjuk szívünk hölgyét egy gyöngynyaklánccal (az olyan romantikus), na meg a korpáson dörrentés, az mindent visz. :))

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.04. 13:39:06

@tff: Egyáltalán nem csak nők számára van fenntartva! Nem kicsit jó, hogy bevállaltad az első kommentet a témában ;)
Viszont azt nem értem, hogy a gyöngynyaklánc hogy illeszkedik az altáji vonalba, magyarázd már el nekem :)

2009.10.04. 13:48:46

@HRita:
Khm, te tényleg tisztességes lány vagy, ha nem ismered a "gyöngynyakláncot", ami nem altáji, hanem éppen feltáji befejezése a történetnek. :D

www.youtube.com/watch?v=uDIniSkOT8s&feature=PlayList&p=9A904DFE8F897596&index=1

A dalszöveg alapján már vágási? :))

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.04. 14:00:19

@tff: Áhhá, a _kifejezést_ valóban nem ismertem, de már sikerült hozzákapcsolni a cselekménysort is :D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.10.04. 15:00:58

Te jó ég. Hát persze, hogy a gyerek is jobban szerette gumival, mint anélkül :D

sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04. 17:25:56

...na és persze a korlátok között tartott szerencsétlen fejében kizárólag a degenerált felesége járt,miközben fel-alá járkált idegességében az elvonási tünetektől.
Két hét múlva pedig valami huszonéves gátlástalan csibét masszíroz alulról, annyira egyetért ezzel a praktikával.
Jó kis nőcis nap volt.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.04. 17:40:15

@szdorika87: Az a baj ezzel a Patrikkal, hogy tényleg nagyon bepapucsult a Katinak. De ők szeretik egymást, jól elvannak. Vagy ez lehet, hogy csak a látszat, aztán Patrik félrekamatyol rendesen.

sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04. 18:07:35

@HRita: Noha a látszat azt mutatja, hogy Patrik szereti és kedvében jár az amúgy semennyire sem szeretetreméltó és még kevésbé kedves Katinak, valóságban szerintem Patrik az évek múlásával egyre kevésbé tolerálja a cicamagazint, az nlc online által javasolt "10 tuti tippet a lakás megszelidítésére" és kicsit sem tud azonosulni már a modern női felfogással, miszerint: Kati nem háztartási gép, hogy mosogasson és nem bejárónő, hogy főzzön."
Lehet, hogy kicsit elkanyarodtam,de szerintem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az általad felsorolt barátnők egy kivétellel, mind cudarul megrántották a gyeplőt...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.04. 18:26:14

@szdorika87: "mind cudarul megrántották a gyeplőt..." ezt pontosan hogy is értetted? :)

Én is érzem, hogy Patrik idővel fel fog lázadni...

sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04. 18:47:11

@HRita: szoros a póráz a srácok nyakán.
néha nyílt zsarolás, néha csak a tekintet árulkodik, rengeteg a megsértődés:
fiú: - Mi bajod van?-
lány:- SEMMI!-

lány: -"...jó, ha neked fontosabbak a haverok meg a sörözés.....amúgy voltak lányok is ott?"-

na ...az utóbbi gyakran előfordul és eleinte még megy az ölelgető-gügyögős mentés, később kezd azért Patriknál is tele lenni a hócipő...ilyesmikre gondolok én.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.04. 19:16:15

@szdorika87: Igen, ilyesmiről van egy elég jó poszt a Modoroson:
modoros.blog.hu/2009/09/28/olvasoi_rovat_egypercesek_a_kisvarosi_baratno
Itt kisvárosiként van _aposztrofálva_ az érzelmi zsarnok lány, de a sörözős jelenet általános :)

A barátnők közül mindenki játszmázik, kivéve talán Brigit, de ő érzelmi téren is esetlen. Ő afféle megmondóember, csak nőben:
modoros.blog.hu/2009/10/01/a_megmondoember

LEN 2009.10.04. 20:35:55

Na, akkor nálunk bejött a 0,1-0,5 %. :)

Vérbárány 2009.10.04. 23:34:37

Patrik nem fellázadni fog, hanem kapja magát és az egyik önmegtartóztatós időszakban atyailag megkóstolja a recepcióslányt. Az asszony meg közben vidáman önmegtartóztat otthon.

oriza triznyák 2009.10.05. 09:39:49

Ááááá! Ez nagyon kemény volt! :-)

Csórómajszter 2009.10.05. 09:52:47

Amikor Patrik fel alá járkál akkor a lánykának aki annyira sajnálja, jók ki kell néki v...nie a f...át, vagy egyéb mókaság. Nem nehéz dolgok ezek. Vagy véletlenül üsse meg a heréit a távkapcsolóval, bár az minden egyes ilyen alkalomnál már lehet hogy feltűnő lenne:)

IndaMuncher 2009.10.05. 12:45:10

"kiskanál vagy gyerektartási per."
LOL WUT? Kiskanál?

Amúgy a gyengébbek kedvéért (mint én) lehet jobb lenne olyan drámaolvasós formában a párbeszédek elé írni a szereplők nevét. Oké, nagyjából ki lehet venni amúgy ki kicsoda, sőt azt már azt vágom, hogy Reni az álszent kurva, Brigi pedig egy felelőtlen hülye picsa. Stimmt?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.05. 13:06:04

@F.house: A kiskanál az az abortusz = kaparás. Ocsmány egy szó, de a Brigi már csak ilyen, meg az abortusz és a vetélés sem sokkal szebb kifejezések. Inkább modorosak, Brigi meg egyáltalán nem modoros.
A drámaolvasós dolgot akkor pótlom, igazából trackbackelnem kéne a "Beszélgessünk a szerelemről" posztra, ott kiderült, ki kicsoda, de sajnos nem tudom, hogy kell :)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.05. 13:10:22

Komolyan ha ezt így élőben hallanám, ezeket a megfogalmazásokat... szívlapát. Én kérek elnézést a nőtársadalom nevében...!!! :-DDD

Mitya Ivanov 2009.10.05. 13:46:05

tényleg ki kéne írni annak anevét aki mondja. Meg most nem is szerepel mindenki

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.05. 14:08:10

@Mitya Ivanov: Kiírtam, a trackbackelést pedig még mindig nem tudom :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.05. 14:09:13

@Krisztinca: Az a legjobb, mikor ezt a nő a _párjával_ beszéli meg így, ilyen stílusban és ilyen vehemenciával. Rémes :)

Mitya Ivanov 2009.10.05. 15:26:34

@HRita: köszi
kati a romantikus megállapodott szövegét nem ismertem fel:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.06. 13:19:17

@Mitya Ivanov: Igazán nincs mit, sőt ÉN köszönöm a konstruktív javaslatokat :)
És még a trekbek is összejött :)

Vágási Matyi 2009.10.11. 21:31:37

AIDS, tripper, szifilisz
Brigi mindent hazavisz
süti beállítások módosítása