HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.11.29. 09:00 HRita

NŐTÍPUSOK&NOSZTALGIA: Olvasói poszt - A telepi bandababa

A Modorosblogon nemrég napvilágot látott posztra rímelve Blackrock is megírta a magáét. Jelen irományban a lakótelepi bandák pótolhatatlan tagját, a bandababát tárja elénk szuggesztív erővel.

A BB az a fajta lény, amelyről minden magára valamit is adó, 16-17 év átlagéletkorú fiúbanda álmodott. Egy NŐ (még jobb esetben NŐK), aki(k) mindig ott van(nak), és egészen minimális energia befektetéssel ELÉRHETŐ(K). És ebben az esetben bizony elérhetőségen 90%-ban szexuális elérhetőséget kell érteni. Még mielőtt bárki is félreértené, nem, NEM kurvákról van szó!

BB olyan különös teremtmény, hogy a hiányát csak akkor érzékeli az ember, ha már nincsen... De akkor nagyon. Az, hogy a BB miként került a társaságba, senki nem tudja. Egyszerűen csak ott van, néha együtt lóg a srácokkal, de a kapcsolat - bár nem kizárólag - a péntek/szombat esti dajdajra korlátozódik.

-Te, figyu, az Andi merre van?
- Mitomén', ki vagyok én, a pasija?
- Azé' csöröghetett volna, hogy ma este nem jön...
- Ja, ezer éve velünk lóg, azt’ nem is szól.
- Te, arra emlékszel, hogy került közénk?
- Pfff... Nem a Bécivel nyomult régen, aztán valahogy iderakódott? Vagy nem?

Annak ellenére, hogy a kapcsolat laza, BB fontos részét képezi a társaságnak. Érkezését mindenki várja, hiszen mindenkinek tervei vannak vele. Lehetőleg még aznap este... Ahogy befut, jobban fogy a pia, megoldódnak a nyelvek. Bár BB nem egy agytröszt, és a kommunikációjának alapját a vihorászás képezi, mégis képes oldani akár a nők iránti legerősebb gátlásokat is. Innen talán sejthető, hogy BB rendkívül fogékony a szexualitás iránt.

- Andi cica, egyem a szíved, de kipakoltad a kis kannáid ma este.
- Hihihi... Jaj, ma kaptam a mamikámtól ezt a felsőt. Teeeetszik?
- Nem rossz, nem rossz... Ugye nem baj, ha kicsit rányúlok a csurcsikra? Csak ellenőrzöm, rendben vannak-e.
- Hihihiii... Peeeeti, ne máááár. Hihiiii. Naaa, olyan vaaaagy.
- Höhö... Olyan bizony!

Bár a srácok nagy jelentőséget nem tulajdonítanak BB-nek, valahogy mégis mindenki a kívánságait lesi. A szórakozóhelyre való el- és bejutása teljesen ingyenes, akárcsak a fogyasztás és a hazamenetel. Itt megjegyzendő, hogy BB sajnos nem nagyon kedveli a pohár sör/kis ásványvíz párosítást, ezért az óvatlan (seggrészeg) bandatagok roppant gyorsan rá tudnak verni a szülőktől kapott lovettára. A dizsiben már forró a hangulat, és nagyjából fél órán belül a BB irányában legaktívabb mókus (vagy az, aki lusta valami új nőt keríteni) már rajta csüng. Megy a taperolás ezerrel, amely a legvégén vad smárolásban csúcsosodik ki.

- Uh, bazze’, nagyon benne van a boogie ma este a lábamban, gecc!
- Azt látom, érzem, hogy ki leszek ütve holnapra. Te, Andika merre...?
- Ööö... Ja, ott kever a Petivel.
- A picsába, nem kellett volna ennyire bekúrnom. Gondoltam cumiztatom a csajt a buli után.
- Hagyd a picsába, a Peti már nagyon rákucorodott. Nem volt nővel, mióta koccoltatta a Renikét.
- Jaaaaa, értem.

A buli után az épp aktuális kiválasztott „hazakíséri" BB-t. Ez a kíséret általában egy laza orális aktussal, még lazább esetben, ha a szülők épp nincsenek otthon vagy nagy a kégli, és senkinek nem tűnnek fel a besurranók, akkor egy orbitális méretű dugással, reggel pedig összemosolygós puszi-puszival ér véget.

Korábban már említettem az elérhetőséget, mint a számos előny egyikét. A BB ugyanis akár hétköznap is meghódítható (előtte azért nem árt rácsörögni).

- Szia drága...
- Jajjj, cijjjia Dani. Mizus?
- Te... khm... még van egy órám, utána végzek. Nem futunk össze?
- Hihihii... Miben töröd a fejed, te kis maci?
- Drága, azt inkább mutatnám. Jóóó?
- De éééédes vagy. Oksika. Ötkor végzek a szoliban, utána hol talizunk? Anyu, ma este a nagyinál alszik...

Mielőtt sommás véleményt alakítanánk ki a BB-ról, bátran kijelenthetjük, hogy a BB hűséges típus. Annak ellenére, hogy szingli, a szexuális viszonyt kizárólag a banda tagságával kezdeményez. Fura módon csak nagyon-nagyon extrém esetben lép „tévútra”, melyet a srácok aggodalommal vegyes megrökönyödéssel fogadnak. Ezzel együtt azonban nyilvánvaló, hogy BB kifejezetten szerelmes típus. Ezt a szerelmet a srácok iránt táplálja, akik - bár ezzel az esetek 100%-ban nincsenek tisztában - ezt viszonozzák is. Igaz, kis szerelmek ezek, de mindenképpen szerelmek!

A BB szingli élőlény, azonban a társaság hím-tagjai egyes esetekben nem azok. Bár embereink gyakran nem foglalkoznak a BB „magánéletével”, ő mégis tisztában van a srácokéval. Így néha ellenáll.

- Jajj, Sanci, ne fogdooooss! A Szabina mit fog szólni, ha megtudja...?
- Maradjál már, drága.
- Neeee már, hagyd abba... hihihii.

Mivel BB-nek akkor a szíve, hogy a fél világ tokkal-vonóval belefér, ezért gyakran előfordul, hogy a banda egyik tagjával igyekszik a kapcsolatot komolyra fordítani. Ebben azonban, pont BB-sége akadályozza meg őt, hiszen a srácok iránti „nagylelkűségével” gyakorlatilag hiteltelenné válik. Ennek ellenére a BB igyekszik sokszor kéretlen lelkisegély-szolgálatot is nyújtani. Talán pont ezért, BB minden apróbb irányába tartó romantikus megmozdulásra rendkívül érzékeny, s ezzel egyetemben sértődékeny is. Igaz, ezek a kis duzzogások olyan gyorsan elillannak, ahogy jöttek. Sértődéskor a hímek gyorsan kérges szívű macsóból érző szívű amorózók lesznek.

- Na, mi van cica, mi a baj?
- Te inkább ne is szólj hozzám! Akkora paraszt voltál múltkor! Engem senki nem kurvázhat le mások előtt!
- Uhmmm, ne mááár... Okés, na, bunkó voltam. De ugye tudod, mennyire imádlak?
-....
- Drááága, ne duzizzz. Kicsit betütüztem, aztán hülye voltam, de attól még én vagyok a legnagyobb rajongód.
- Hajjjjaj, mindig leveszel a lábamról.

Érdekes még megemlíteni, hogy minden BB-nek van egy sztorija. Ez rendszerint egy ún. titok a múltból (16-18 évesen milyen „múltja” lehet valakinek?). Erről a BB sosem beszél, azonban előszeretettel említi meg, hogy neki titka van. Ez a titok - mikor végül kiderül persze - semmi más, mint:

- szerelemes volt egy idősebb pasiba
- dugott egy idősebb pasival
- még titkon szerelmes (egy kicsit) abba a pasiba
- a pasi felesége megtudta a dolgot, és megtépte érte BB-t.

Aztán ahogy telnek-múlnak az évek, a BB szépen kikopik a társaságból, megismerkedik az IGAZIVAL, akivel az esetek java részében össze is házasodnak és gyerekeket nevelnek. A bandatagok pedig először történetekké, végül szinte legendává nemesítik őt, és megtanulják értékelni, hogy mit nyertek és főleg mit vesztettek volna nélküle duhaj ifjúkorukban.

Ez igencsak beható volt és férfiasan képszerű :))
Köszi Blackrock!

39 komment

Címkék: lakótelep bandababa


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr231559258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.11.29. 09:12:52

ilyen lány se sok szaladgál az utcákon, remélem.
Hasonlókkal találkoztam, illetve láttam őket messziről. A boldogult 80-as évek végén és a boldogabb 90-esek elején volt egy banda, akik az általános iskolánkból 7. osztályban kibukott 16 évesekből állt. Összekötötte őket a hevimetál zene a Slayer, az Iron Maiden és a többi együttes. hozzájujk csapódtak ilyen bandababák, akik még általános sikolások voltak,de ugyanúgy öltöztek mik a bandatagok. szegecselt bőrcucc, ápolatlan külső, + fekete harisnya, fekete miniszoknya. Az ablakunkből rendszeresen figyeltem, ahogy ott teszik a semmit a padon, cigiznek söröznek, 20 percenként az egyik BB-t elkapja az egyik srác, smárol vele egy gyorsat, aztán annyi. Kicsit csicskások is voltak, mert ők mentek cigiért, sörért a boltba. Az ő szerepük is volt a részegek hánytatása, és lelkisegély gondozása. Ehhez az kellett, hogy legyen egy kis empátiájuk, és ne olyan üresfejűek legyenek, mint posztban leírt alfaj.
Aztán a banda feloszlott, és úgy lett ahogy írtad.

Mitya Ivanov 2009.11.29. 09:19:04

ilyen lány se sok szaladgál az utcákon, remélem.
Hasonlókkal találkoztam, illetve láttam őket messziről. A boldogult 80-as évek végén és a boldogabb 90-esek elején volt egy banda, akik az általános iskolánkból 7. osztályban kibukott 16 évesekből állt. Összekötötte őket a hevimetál zene, a Slayer, az Iron Maiden és a többi együttes. Hozzájuk csapódtak ilyen bandababák, akik még általános iskolások voltak, de ugyanúgy öltöztek mik a bandatagok. Szegecselt bőrcucc, ápolatlan külső, + fekete harisnya, fekete miniszoknya. Az ablakunkból rendszeresen figyeltem, ahogy ott teszik a semmit a padon, cigiznek söröznek, 20 percenként az egyik BB-t elkapja az egyik srác, smárol vele egy gyorsat, aztán annyi. Kicsit csicskások is voltak, mert ők mentek cigiért, sörért a boltba. Az ő szerepük is volt a részegek hánytatása, és lelkisegély gondozása. Ehhez az kellett, hogy legyen egy kis empátiájuk, és ne olyan üresfejűek legyenek, mint posztban leírt alfaj.
Aztán a banda feloszlott, és úgy lett ahogy írtad.

GAbica 2009.11.29. 09:19:51

Lakótelepi lány voltam, de nem BB. Viszont több BBt ismertem, volt akit elég közelről. és tényleg teljesen jó a leírás, gratula :)

GAbica 2009.11.29. 09:20:30

@Mitya Ivanov: Hm. Nem mondom hogy sok, de ott ahol én nőttem fel, nem egy-két ilyen volt, hanem jóval számosabb...

Mitya Ivanov 2009.11.29. 09:20:51

bocs, először nem jelent meg

Mitya Ivanov 2009.11.29. 09:23:29

@Gabica [a legboldogabb]:
amit leírtam, nem lakótelepen történt, hanem egy majdnem kertvárosi nem panel környezetben. Ennek megfelelően az idősebb lakók agyának ökölcsapás volt ilyesmit látni, a gyerekek meg érdekesnek találták. A jelenségben durván benne volt a 80-as évek végének összes problémája.

GAbica 2009.11.29. 09:26:23

@Mitya Ivanov: Na igen. Viszont ahogy mászkálok azért még elég sokat lakótelepen, meg hasonló helyeken, még mindig jellemző a BB.
És amúgy ahogy mondjuk nagyanyám meg anyám, meg az ő ismerőseik sztorijaiból tudom, az ő fiatalságuk idején is volt BB, csak más volt a körítés hozzá. De a lényege ugyanez volt.

Szalacsi_Dezső 2009.11.29. 11:23:36

És a rövidítés is nagyon jóó!
BB. Olyan áthallásosas!

Szalacsi_Dezső 2009.11.29. 11:24:16

És a BB szereti a VBK-t is.

sz.dorika.. (törölt) 2009.11.29. 14:15:29

Akartam írni kommentet a pasiriasztós poszthoz, de zárolva vannak a kommentek. Sejj, kicsit búslakodom.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.11.29. 14:18:05

@szdorika87: Kösz, így már stimmel:)

Akkor megnyitom, csak tegnap kicsit túlfűtöttek voltak a kommentelők, jobbnak láttam, ha nem fajulnak tovább a dolgok.

Erzsebet 2009.11.29. 16:25:19

Nálunk a telepen most egy emo-s banda nyomul. Az egyik kiscsaj igen érdekes jelenség. Tudni kell, én egy középkorú néni vagyok, aki meg van botránkozva az ilyeneken. Az említett hölgy nem lehet több 12 évesnél. Reggel suliba menet behúzódik a lépcsőházba. Kétlem, hogy iskolába indul. Feltűnően van sminkelve, szájában vagy 3 pircing található. Haja elől a szemébe lóg, mint a puli kutyának. Ruházata kora ősszel, farmer dzseki, amiből ki van a hasa, alatta top. Rövid farmer short, alatta necc harisnya, balerina cipővel egészül ki. Tisztára, mint a fiatalkorú prostik, nem kizárt, hogy orális szexre vannak kliensei. Az ilyen drogozik, a lakók attól félnek, hogy rosszul lesz. Ezek későig kint bandáznak, még a hidegben is. Ált. sulis kiskölykök is hamar kezdik az életet. A pia, a drogok és a szex hozzátartozik a napjaikhoz. A szülők is hasonszőrűek lehetnek.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.29. 20:52:38

Na látod Rita, ezzel a poszttal megfogtál. Bandababám sose volt.
Egyszer szerettem volna egyet, Jucinak hívták, de kiderült, hogy van neki vőlegénye. Egy nagydarab, hosszú, vöröshajú jégkorongozós bika.
Olyan plenyót kaptam az első bátortalan mondatomra, hogy el is felejtettem az egészet hosszú időre.
Édesanyám meg ballaghatott a helyi Ofotért kirendeltséghez, ahol régi kedves kuncsaftként üdvözölték.

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2009.11.29. 23:20:35

Ez inkább a fiúkról szólt, persze jó.

Egyébként a BB-kről szól Zappa "Crew Slut" című száma is.

GAbica 2009.11.30. 09:46:58

@oriza triznyák: másik arcának kézzel történő suhintása - magyarul egy oltári nagy pofon :)
legjobb emlékeim szerint

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 09:51:53

@oriza triznyák:

A plenyó az a plekni becézett alakja.
Nyelvész Józsi, itt vagy?
A plekni hirtelen, váratlanul adott, megrendítő erejű ütés. Többnyire fejre, vagy gyomorszájra adják.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 09:55:31

@Gabica [a legboldogabb]:

Majdnem jó, de nem egészen. A plekninél az a lényeg, hogy a másik ne tudjon felkészülni az ütésre, és lehetőleg úgy kivitelezzük, hogy az első ütésre harcképtelenné váljon.
Különösen alattomos formája a kézfogásra nyújtott kézzel indul, és tenyéréllel az orrnyeregre mért ütéssel végződik.

GAbica 2009.11.30. 09:58:45

@El Topo (Sgt. Elias): Köszönöm a kimerítő választ, megint okosabb lettem.
Ez a különösen alattomos forma tűnik a legdurvábbnak.

oriza triznyák 2009.11.30. 10:01:18

@El Topo (Sgt. Elias): @Gabica [a legboldogabb]: köszönöm a reggeli továbbképzést! :-)

Topo, látom a nőcis kifejezések posztnál kicsit elragadtattad magad a hétvégén :-))))

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 10:08:52

@oriza triznyák:

El éppen nem ragadtattam magam, ahhoz több kell egy ilyen Liba Leontínnál. Éppen csak nem szenvedhetem az ilyen okosmikulásokat, akik nem tudni akarnak valamit, hanem jobbantudni.

Blackrock (törölt) 2009.11.30. 12:17:15

@Gabica [a legboldogabb]: addig jó, amíg vannak BB-k. Ha már azok sincsenek, akkor vége a világnak...:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.11.30. 12:21:01

@Blackrock: Ezúton is köszönjük a szemléletes és _kiválóan_ megírt posztot :))

GAbica 2009.11.30. 12:23:39

@Blackrock: férfi szempontból mindenképpen megértem az álláspontodat :)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.11.30. 12:35:14

@El Topo (Sgt. Elias): ha már ilyen továbbképző hangulatban vagy, elmondanád, mi az a liba leontin? Egyszer már én is megkaptam ezt a jelzőt, és különben meg bármit is jelent nálad, kikérem magamnak, hogy ugyanarra a polcra tegyél :-)))))))) Lúdbogár.

GAbica 2009.11.30. 12:49:38

@Krisztinca: ezt most ugye csak viccből kérded? az eredeti vagy a tényleges értelmére vagy kiváncsi?

Blackrock (törölt) 2009.11.30. 12:57:32

@HRita: szívesen
@Gabica [a legboldogabb]: én szerettem volna bandahapsi lenni egy régi "csajbandában", de nem jött össze.:)

GAbica 2009.11.30. 13:07:01

@Blackrock: bandahapsiról még sosem hallottam. lehet ezért :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.11.30. 13:18:37

@Blackrock: Szerintem a lánybandához csapódó _pasik_ csak valamilyen perspektíva nélküli egzisztenciák lehetnek, leginkább "aranyos srácok":
modoros.blog.hu/2009/08/31/az_aranyos_srac
akik olllyan cukik! :))
Szóval ne bánd, hogy nem lettél az ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 13:58:25

@Krisztinca:

Liba Leontin Bálint Ágnes, futrinka utca című meséjénak karaktere.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.11.30. 14:53:21

@El Topo (Sgt. Elias): ez nekem kimaradt. Na nem a Futrinka utca, az megvan, meg úgy majdnem mindenki, Cicamica, Mazsola, Tádé, Morzsa kutya meg a rókáék, de ez a Liba Leontin ez homály. Jó, hát mindenkinek van ilyen fehér folt a múltjában :-)))
De utánanéztem: Sün Sámuel, Liba Leontin, Kuvik Kelemen, Kacsa Karola, Sompolyogi-Mosolyogi a szereplőgárda :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 15:08:33

@Krisztinca:

Varázsceruza meg-e van? Itt van velem a kocsiban.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.30. 15:18:53

@Krisztinca:

Varázsceruzára emlékszel?
Velem most is itt van a kocsiban.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.11.30. 15:37:22

@El Topo (Sgt. Elias): na jól van, azért volt gyerekszobám :-) Igaz, a jászol volt az ágy, a boci a radiátor...
Még jó, hogy nem azt írtad, hogy a nadrágodban van :-D

csak annyi hogy 2009.11.30. 23:59:11

Én is ismertem BB-t elég közelről. Az érdekes az volt a történetében, hogy gyakorlatilag ilyennek nevelték. Az első pasija, az apja egyik haverja volt, a fater választotta ki neki. a kiscsaj 13 volt a csávó 25. Az ominózus titok pedig az volt, hogy dugtak vagy nem
dugtak. Mindig mást mondott.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.09. 12:12:54

De durva. A "BandaBaba" szón kívül hibátlan.
süti beállítások módosítása