HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.01.12. 09:00 HRita

SZÓRAKOZÁS&KLISÉK: Olvasói poszt - Bulvár, bulvár, bulvár

 El Topo ismét ihletet kapott, és volt szíves megosztani velünk véleményét a celebek és egyéb starok világáról. Lássuk-lássuk :)

Tegnap anyáméknál jártam és ebből az alkalomból meglátogattam a mellékhelyiségüket is, ahol a megszokott módon ajtónyitáskor több kilogrammnyi színes magazin zuhant a lábamra. Egy darabig tűnődtem, hogy akkor most hova is posztoljak ezzel kapcsolatban, aztán elküldtem Ritának, mert a bulvárműfaj valahogy mégis inkább olyan nőies téma, függetlenül attól, hogy apám nyakig sáros abban, hogy folyamatosan érintkezem a bulvárvilággal, még ha csak marginálisan is. Furának azért fura a történet, mert én jól emlékszem arra, hogy a szüleim valaha normális, tisztességes sajtótermékeket is olvastak, meg még könyveket is, de jó néhány éve totálisan áttértek a „szórakoztató sajtó” gyümölcseinek kizárólagos élvezetére. Ha meglátogatom őket, feltétlenül mesélnek róla, mi történt az elmúlt időkben nemzetünk nagyjaival, de telefonon is simán tájékoztatnak, hogy például Béninek tüdőrákja van. Én kötelességszerűen a frászt kapom, hogy ki lehet az a Béni, s csak amikor a közeli és távoli rokonok, barátok, ismerősök teljes listája végigpörgött az agyamban, akkor árulják csak el, hogy Béni a Cseberből vederbe című magyar szappanopera hőse, aki az Ibolya presszóban keveri a koktélokat, de egyben Daniella elcsábítóját is tisztelhetem benne, valamint ő hozta össze Kittyt és Petyát.
Meglehetősen régóta vesznek részt a családunk életében ezek a figurák. Annak idején még bőven otthon laktam, mikor egy mogorva kedd estén arra állítottam haza, hogy a mutter félig lecsúszva fekszik a fotelben, a feje hátravetve, és kétoldalt csorognak a könnyek az arcán. Mint jó gyereket, engem tüstént kilelt a hideg: Mama, mi történt? Mire anyám tragikus hangon közölte a szörnyű hírt: meghalt a Strossmayer főorvos. Megmondom őszintén, kicsit megnehezteltem rá, hogy így behúzott a csőbe, később már azzal sem tudott igazán kihozni a sodromból, amikor Blažej doktor szakított Vondráčková nővérrel. Azt hiszem, ez volt az ősbulvár.
Később jelentősen bővült az elérhető választék. Egyrészt egyre-másra jelentek meg a különféle újságok, amikben másról sem volt szó, mint különféle celebek kalandjairól, másrészt a celebek is gombamódra szaporodtak a szó átvitt és valós értelmében egyaránt. Sosem felejtem el a sajtótörténeti jelentőségű pillanatot, mikor a klozeton talált lapot kinyitva kétoldalas cikkben értesítettek arról, hogy Nóci leejtette a mobiltelefonját, ami majdnem (!!!) eltört. Hasonló fontosságú tudósításokból később sem volt hiány, még akkor sem, ha nem vesszük figyelembe, hogy ki-kivel jött éppen össze, kivel szakított, és kivel csalt meg kit, pedig éppen ezek a témák adják a bulvársajtó húsát. Én inkább most csak néhány csemegét pécéznék ki, ami még az én edzett idegrendszeremen is áttört.
Villám csapott a stúdióba, ahol Balázs Pali a lemezeinek anyagát szokta felvenni!
Judyt hetvenkilencedszer is műtik a plasztikai sebészeten!
Tóth Vera ismét lefogyott!
Á kicsi Evelyn megint hízott húsz kilót. Két nap alatt!!!
Csisztu „hol lennék most a szexvideó nélkül” Zsuzsa rádióműsort vezet!
Teltek-múltak a dolgos hétköznapok, mikor is elkövetkezett 2001 januárjának második napja. Ha ezer évig élek, akkor is emlékezni fogok erre a dátumra. Ekkor halt meg a Király, és kisvártatva beköltözött az életembe Gyuri, Marietta, Árpi (később Árpy), Tihamér, valamint Edit asszony és a kis Krisztián. Innentől kezdve évekig nem lehetett hozzájutni semmiféle olyan médiumhoz, amiben ne esett volna szó a hihetetlen família valamelyik vagy akár összes tagjáról. Megtudhattuk, hogy Miskolctapolcán szállodát neveztek el Jimmyről, és hogy a csepeli főkapitány asszony személyes jóbarátja volt, továbbá – mit ad isten – valahogy elsőként érkezett a tragédia helyszínére. Még évekkel később is szemtanúi lehettünk, hogy élelmes vállalkozók társasutazásokat szerveznek a géniusz végső nyughelyéhez. Komoly buszokat lehetett megtölteni például pécsi ápolónők összetartó kollektívájával, akik egész úton Jimmyt hallgattak a buszon. Pestre érve egyenesen Csepelre hajtattak, ahol koszorúzást tartottak a temetőben, majd se jobbra, se balra nem nézve visszaszálltak a buszra, és visszagurultak Pécsre, jottányit sem engedve természetesen az addig hallgatott zenéből.
Egy évet sem kellett várnunk az újabb nagy durranásra, amit ezúttal szó szerint kellett érteni. Természetesen a szeptemberi eseményekre gondolok, amikor az Al-kaida ifjú mártírjai letarolták a WTC-t. Néhány napon belül özönleni kezdtek a hírek arról, hogy ki mindenkinek volt köze a katasztrófához a magyar celebvilágból. Cikkeztek róla, hogy Bombera Krisztina éppenhogy csak megúszta, hiszen nem egészen tizenöt kilométernyire volt az esettől. Hála Istennek Kozsó is csak majdnem hagyta ott a fogát, mivel éppen csak két hónappal az eset előtt járt a WTC kilátójában.
Valamiféle gát szakadt át akkor is, mikor Magyarországon elharapóztak a valóságshow-k. Onnantól kezdve hatványozódtak a lehetőségek a bulvármunkások kezében. Feltűnt egy csomó olyan lény, akiket onnan ismerhetünk, hogy egyszer már lehetett látni a seggüket a tévében. A vezetéknevük egy darabig VV, vagy BB volt, de aztán lett belőlük mindenféle más is. És megfejelődtek még a különféle zenés-táncos vetélkedők sztárjaival. Sosem felejtem el anyám megrázkódtatását, amikor az egyik énekesfiú (talán valami Feri) addig sírt a világtól elzárt edzőtáborban a felesége és a két gyereke után, míg kifelé már az amúgy szimpatikus vokáloslánnyal jött.
És akkor még nem is beszéltem a különféle modellcsajokról, akik annyian vannak, hogy ember legyen a talpán, aki tudja, melyik kicsoda. Bevallom őszintén, annak idején a körülbelül azonos időben forgalomba került Kelemen Annáról és Dundikáról azt hittem, hogy utóbbi az előbbi beceneve.
Térjek-e ki a Hajdu Péter-Sarka Kata álompár kalandjaira? Vagy Norbira és Rékára? Nem hiszem, hogy bírnám idegekkel. Tudom, hogy rengeteget hagyok benne a témában, de hát úgyis jöttök kommentelni, és kisegítitek ezt a silány kis posztot a hozzászólásaitokkal. Végezetül engedtessék meg nekem egy személyes jellegű emlék! Az egyik unokahúgom valamikor a kilencvenes évek elején énekesnő lett. Ez konkrétan úgy történt, hogy a fiújának volt valami szintetizátora, az egyik Tunyogi lány meg felénekelte a nótákat a csaj helyett. Azt hiszem, egy lemezt is adtak ki, és szombat esténként végighaknizták a vidéki diszkókat. Később szólókarrierbe is kezdett, ugyanezzel a tudással, meg azzal, hogy nálam majdnem egy fejjel magasabb, nyakigláb csaj, egyszóval csinos, már ha valaki az ilyet szereti. Summa summarum, egyszer összefutottam vele a Széna téren a villamosmegállóban. Köszöntünk egymásnak, szia, szia, hogy vagy, mizujs, satöbbi. Mondta, hogy örül, hogy találkoztunk, de ne haragudjak, siet a Moszkva téri McDonald's-ba, várja a fotós, aki paparazzófotókat fog csinálni róla!
Uram, irgalmazz!

Köszi El Topo, ismét sikerült belecsapnod a lecsóba és megmondanod a frankót. De mi ennek kifejezetten örülünk, hiszen tudod: barátok közt vagy jóban-rosszban :))

151 komment

Címkék: bulvár olvasói poszt


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr31664425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 12:44:55

@afromagyar:

Például.:)
Vagy kimegyek a földre, de baszok szántani.

GAbica 2010.01.12. 12:45:10

@El Topo (Sgt. Elias): ezt most elképzeltem. izé. még a végén divatikonná válsz.
bár már a metroszexuális pasik is fájnak, de egy ilyen...

váj mí 2010.01.12. 12:50:23

@El Topo (Sgt. Elias): Húbazdmeg!
-Azt hiszem, ehhez sokkal többet nem lehet hozzáfűzni.

@Gabica [almighty]: Azt én nem láttam, még el is hiszem, hogy rendben volt, de ebben az esetben a ripacskodásért kapott sajtódíjat. Bakker, mi köze ennek a sajtóhoz?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 12:52:45

@váj mí:

Én azért belenéznék a fejükbe, hogy ezeket tényleg ez érdeli?

GAbica 2010.01.12. 12:55:37

@váj mí: a mai "kommersz"sajtóhoz? sajna sok

Caddy 2010.01.12. 12:58:06

@El Topo (Sgt. Elias): olyan butus vagy. Ez nem negatív.Legalábbis a sajtótermék szerint. Olyan férfi, aki divatosan öltözködik, sokat foglalkozik a külsejével. Érted már? :)

@Gabica [almighty]: (maradjon köztünk, de szerintem is jó dög a csaj) :)
Másrészt viszont azt gondolom, hogy a Playboyban én is jól néznék ki. Csak senki nem akar fizetni nekem érte. :D:D:D

El Topo (Sgt. Elias) · iparbaro.blog.hu/ 2010.01.12. 12:44:55 annyira hülye vagy! :)

@váj mí: én egyszer komolyan a fejembe vettem hogy csinálok egy újságot, amiben csak az engem és baráti körömet érintő hírek lesznek. Konkrétan a döglött galamb az utcámban, vagy a BKV-s sztorik, kit, mikor, hol büntetett meg az ellenőr. A kutyának kiskutyái lettek, ilyenek. Természetesen lett volna benne kultúra rovat is. Nyilván elméletben tökéletes volt, gyakorlat nem lett belőle, de nagyon sokat röhögtünk a különböző cikkeken. :)

GAbica 2010.01.12. 12:59:15

@Caddy: anya, a playboyban még én is bombanő lennék. és azért az nagy szó :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 13:04:11

@Caddy:

Értem én! Az a metroszexuális, aki minden reggel szépen megporotválkozik, és nem büdös a hónalja.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 13:09:53

@Gabica [almighty]:

A Playboyban lehet hogy még én is bombanő lennék.

Caddy 2010.01.12. 13:10:10

@Gabica [almighty]: jajj hülye! :D Nem az a lényeg, hogy többmillió férfi csorgassa a nyálát,hanem az az egy. :)

@El Topo (Sgt. Elias): na ja, tulajdonképpen igen, csak ez így sokkal divatosabb, meg sztárosabb.

GAbica 2010.01.12. 13:15:10

@El Topo (Sgt. Elias): az tuti :D

@Caddy: nem is hiányzik a többi, az tuti. :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 13:15:11

@Caddy:

Baszki, akkor én metroszexuális vagyok! Kivéve a minden reggeli borotválkozást.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.01.12. 13:26:38

@El Topo (Sgt. Elias): hehe, nekem is volt ilyen korszakom. Az a Grace klinika :-) Ugye, te nem valami volt pasim vagy? :-DDD

Marrrha jó a poszt. Gratulálok!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 13:29:20

@Krisztinca:

Hát, ha te vagy az, akkor szépen vagyunk.

oriza triznyák 2010.01.12. 14:13:06

@Gabica [almighty]: Öööö, eredetileg nem olvastam el a cikket, csak a címe alapján ideillett, de most megnyitottam. Ő egy idézem: "exmegás énekesnő"

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:14:03

@oriza triznyák:

Bencsik Tamara?:D:D:D
Állatkirály!
Kovács Marinak meg szálka ment a hüvelykujjába a szikkasztóban.
A Halmos Józsinak a TMK műhelyből élete nagy vágya teljesült, mikor sikerült nagyobbat fingania Hagymássy Sanyinál, aki a lakatosüzem bajnoka volt eddig. Rebeka Néni a portáról kiskutyát talált és megtartotta, pedig Olivér, a férje nem örült igazán, de egy jó tökfőzelékkel kibékítette.

GAbica 2010.01.12. 14:20:04

@oriza triznyák: exmegás.... atyagatya...............

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.01.12. 14:31:57

@El Topo (Sgt. Elias): nem hiszem :-). Egyrészt lassan 5 éve ugyanaz a pasim, másrészt a Grace Klinika max 2007 óta fut Mo-n. De afromagyar a megmondhatója, hogy lassan meg tudnám műteni magam! :-D

Caddy 2010.01.12. 14:35:47

@El Topo (Sgt. Elias): nehogy elsüssem, ha találkozunk. :D

@Gabica [almighty]: ez a lényeg.

@Krisztinca: "lassan meg tudnám műteni magam! :-D "
Jajj ezen most nagyon jót röhögtem. :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:36:19

@Krisztinca: Jóvan, jóvan, nem tartottam igazán tőle, hogy tényleg te vagy az.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:37:06

@Caddy:

Hát, attól függ, hol találkozunk, és mit akarsz elsütni.:)

váj mí 2010.01.12. 14:40:13

@El Topo (Sgt. Elias): Á, lófasztot, a hülye szerkesztő hiszi azt, hogy a nézőt ez érdekli. Persze, ez nem jelenti azt, hogy jó pár "műsorvezető" ennél többre nem is lenne képes ;)

@Gabica [almighty]: Most vénnek fogok tűnni, mint az országút, de én még emlékszem arra az időre, amikor az újságíró, valóban újságíró volt, és minden "médiában-akarok-dolgozni'" műanyaghulladék nem nevezte magát annak.

@Caddy: Én-blog? ;)

váj mí 2010.01.12. 14:43:14

@El Topo (Sgt. Elias): Sokféle testápoló, sokféle hajbalzsam, hangulathoz illő parfümkollekció, ugyanez ruhatárban, saját kozmetikus, aszexuális kinézet... ez mind megvan? Mert ha nem, bizony nem vagy az ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:44:13

@váj mí:

Mondjuk most belegondoltam, mi az istenről beszélgetnék én a vendégeimmel, ha minden nap kéne csinálnom egy 3-4 órás műsort, olyanoknak, akik a délelőtti órákban otthon vannak. Kurva nagy kínban lennék, azt hiszem.

GAbica 2010.01.12. 14:45:39

@váj mí: akkor együtt vagyunk vének, merthogy én is emlékszem :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:47:10

@váj mí:

Tartozom egy vallomással. Egyféle testápolóm sincsen. Hajbalzsamot nem használok és a samponfogyasztásom is csökkenő tendenciát mutat.
Parfümből nemhogy kollekciót, de egy cseppet sem tudok felmutatni, és kozmetikusnál is akkor jártam utoljára, mikor egy barátnőm elcipelt, de akkor is visszarettentem az ajtóból.

Caddy 2010.01.12. 14:48:49

@El Topo (Sgt. Elias): belepirulok te :D

@váj mí: ez is felmerült, de mondom végül a megvalósítás alkoholba fulladt. :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:49:54

@Caddy:

Nana! A pirulás az nálam súlyosbító körülmény!

oriza triznyák 2010.01.12. 14:57:43

@El Topo (Sgt. Elias): a Kiskakas ismét bővíti az állományt... :-)))))

váj mí 2010.01.12. 14:58:31

@El Topo (Sgt. Elias): Az attól függ, kiket hív be a műsorba az ember. A 892-ik play-boy nyuszival nincs is miről beszélgetni, az tuti.

@Gabica [almighty]: Jó tudni, hogy nem egyedül vénül az ember ;)

@Caddy: Pedig nincs is annál jobb, mint becsípve írni... a titok, hogy ne élesítsd, amíg józanon is át nem olvastad ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 14:58:59

@oriza triznyák:

Ez nem új hódítás.:) Caddy régi szerelmem.

váj mí 2010.01.12. 14:59:13

@El Topo (Sgt. Elias): Akkor a metroszexualitásról bizony lecsúsztál ....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:00:32

@váj mí:

Ok, ha reggeli műsort fogok csinálni, akkor az itt kommentelőket fogom meghívni.

váj mí 2010.01.12. 15:01:33

@El Topo (Sgt. Elias): Nem is fogsz te sokáig reggeli műsort csinálni ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:03:10

@váj mí:

Hát, talán majd legközlebb...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:04:26

@váj mí:

Én is azt hiszem.
De belegondoltatok, mennyire gazdaságos dolog is ez a celebipar?

Caddy 2010.01.12. 15:05:36

@oriza triznyák: bocsánat,bocsánat. :) Tulajdonképpen ritkán jutok ide el hozzátok, de igyekezni fogok, ígérem.

@váj mí: na ezt majd észben tartom. :)

@El Topo (Sgt. Elias): mintha nem tudnám. :P

GAbica 2010.01.12. 15:08:57

kicsit nem nézek ide, és felizzik a net :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:10:51

@váj mí:

Hát ugyanaz a pár semmirekellő elad egy csomó mindent, gyakorlatilag fillérekért.

váj mí 2010.01.12. 15:22:00

@El Topo (Sgt. Elias): Semmirekellő lenni a gyártógépezet, vagy semmirekellő lenni a "celebek"?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:30:51

@váj mí:

Is-is.
A celebek gyártják a gépet, a gép gyártja a celebeket, nem?

váj mí 2010.01.12. 15:34:27

@El Topo (Sgt. Elias): A tyúk és a tojás dilemmája ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.12. 15:36:02

@váj mí:

És nincs megállás benne.

Egyébként az jut az eszembe, hogy az unokahúgommal kapcsolatban arra számítottam, hogy találgatni fogtok.

Eurydice 2010.01.12. 15:42:10

Jó régen történt:
Egy barátnőm érettségi utáni nyáron - szórakozásból - elment a Barátok közt statisztaválogatására. Várakozás közben beszédbe elegyedett egy férfival, majd megkérdezte, hogy ő is a válogatásra jött-e. Az felvilágosította, hogy ő a főszereplő (főgenya - Berényi Miklós???)....
A barátnőmet egyébként felvették statisztának, de aztán mégsem ment vissza...

Ennyit a celebségről:)

Erzsebet 2010.01.12. 15:55:04

Nekem jelenleg Benkő feleség jelöltjei a kedvenceim. Minden vidéki libából celebet csinálnak. Olvasom valahol, hogy Pavlik Tünde levette a bugyiját a kamerák előtt. Fotók készülnek róla a Playboy-ban. Hirtelen nem tudtam , hogy ki az. Kérdezem ennek a Tündének aranyból van? Másmilyen mint a többi nőnek? Nemcsoda, hogy a fiatalok nem akarnak tanulni, dolgozni, mindenki ilyen karrierre vágyik. Másik kedvencem még a pszichiátriai beteg BB Évi. Szegény gyerekeit sajnálom. Az ilyen tehetségtelen ribik letűnnek egy idő után. VV Molnár Anikó sem kell a kutyának sem, de meg is érdemli. Az ilyenek boldogtalanul végzik.

oriza triznyák 2010.01.12. 16:03:44

@El Topo (Sgt. Elias): azért nem tudunk találgatni, mert nem emlékszünk a nevekre.

De nem azoknak volt az első playback botránya, akik az Álomhajó című dalt "énekelték"?

oriza triznyák 2010.01.12. 16:16:08

@El Topo (Sgt. Elias): na bakker, most rákerestem a youtube-on :-))))

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.01.12. 17:57:31

@El Topo (Sgt. Elias): Funnah Fanny? És hercegnő lett végül?
bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/4094/1
Azóta rágom a körmöm :-DDD
(Most találtam a gugliba)

nyílméregbéka 2010.01.12. 18:58:08

Topo, ez nagyon jó poszt lett.
Valamikor én is olvastam ezeket a szarómagazinokat (melyikőtök is írta? szuper kifejezés :-), mert az irodában körbeadták a kolleginák. De egyrészt kb. mindig ugyanaz volt benne, másrészt az emberek kétharmadáról fingom sem vol,t hogy kicsoda, így egy idő után ráuntam ezekre, vagy inkább csömöröm lett.
Amúgy meg ezek a félbuzi csávócskák meg a szopósszájú beszélő guminők a halálba idegesítenek. Vannak ezek a kis női senkik, Kelemenannácskák és fajtája (a neveiket sem tudom, de tudjátok, melyik típusra gondolok), ezeketm ég meg tudom érteni, hogy pár pasi talán gerjed rájuk, de mondjuk egy Hajdúpéteren mit lehet enni? És mért adjak ki pénzt egy magazinra, amiből megtudom, hogy töltöttkáposztát evett és a torkán akadt a tejfölcsomó??
Na, bocs, gonosz kedvem van ma >:-)

nyílméregbéka 2010.01.12. 19:00:55

Aki pedig a valóságsókat behozta a magyar tévébe, az lassú kínhalállal rohadjon meg. Már a legelső bigbrother is felért egy lobotómiával, egymás sarkát taposva menekültünk kifelé a szobából a tesóval, ha véletlenül az ment a tévében.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.01.12. 19:50:41

@nyílméregbéka: "Már a legelső bigbrother is felért egy lobotómiával" Khhh-khhh-khhh - félrenyeltem a Sangriát basszus, akkorát röhögtem :DDDDDDD

sorica123 (törölt) 2010.01.12. 20:08:57

@Erzsebet: ilyenek, ilyenek. Pont erre kellenek az ilyen csinált celebek a médiába, hogy aztán 'mi rendes emberek' ilyenekezhessünk egy sort, és örülhessünk, hogy nem mi lettünk a nagy 'szerencse' plusz a drogok hatására skizofrének vagy nem mi lettünk olyan külső kontrollos hülye libák, akiket az az egy éltet, hogy még két szót írjon róluk valamelyik ilyen vécén landolós magazin. Szóval a sor elkezdődik a média háttérszereplőivel, akik beválogatják az ügyeletes bazárimajom-jelölteket (negatív ikú, türelmetlenség, mellőzöttség-érzés óriási előny, lehet rá építeni), folytatódik a működésbe lépő bazárimajmokkal, és befejeződik az ilyenekező rendes magyar polgárral, aki persze soha nem tenne ilyet és egészséges a lelke is.

vincere 2010.01.13. 10:42:07

@Eurydice: na jó, egy volt pasimat egyszer elkísértem a Jóban rosszban szereplőválogatására. miután kijött, a casting dierctor csávó (aki Ákost játszotta nagyon régen a Barátok köztben) meglátott engem, azt hitte, én is a válogatásra várok. mondtam, h. nem, de mindenáron be akart hívni, szinte úgy kellett kimenekülnöm...
vajon micsoda celebkarrierről maradtam le!!! :-))

(azért tévében többször szerepeltem már a munkám során, azt meg kell jegyezni)

vincere 2010.01.13. 10:43:41

@El Topo (Sgt. Elias): hogy érted? bejön vagy elriaszt?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.13. 11:46:41

@vincere:

Egy piruló nőnek csak üggyel-bajjal tudok ellenállni. Ha egyáltalán...

váj mí 2010.01.13. 13:01:07

@Erzsebet: Miért? Több is van neki? Mármint Évinek...

@El Topo (Sgt. Elias): Khmm .... én nagyon könnyen pirulok... Nyert ügyem van? ;)

váj mí 2010.01.13. 13:11:06

@El Topo (Sgt. Elias): Az ellenállásod leküzdésében ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.13. 13:20:25

@váj mí:

Hát ha egyáltalán ellenállok, mert nem vagyok én hivatásos partizán.
Minden esetre tény, hogy egy elpirult nő az tönkretesz teljesen.

váj mí 2010.01.13. 13:30:20

@El Topo (Sgt. Elias): Veszélyes adatokat osztasz itt meg a nagyérdeművel. Ugye, tudod? ;)

váj mí 2010.01.13. 13:38:16

@El Topo (Sgt. Elias): Hé! Ez az én szövegem.
Férfiúi ellenállásodra veszélyeseket, I mean ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.13. 13:40:38

@váj mí:

Ja!
Hát szeretek veszélyesen élni.

Erzsebet 2010.01.13. 14:06:37

@váj mi: A BB Évi első kisfiát valami idős nagynéni neveli vidéken. Nagyon aranyos kissrác. Nyáron született a második fia, őt örökbe adták. A csaj annyira le van épülve, hogy azt sem tudta magáról, hogy terhes és gyereket szült. Végig cigizett és piált, az apáról fogalma sincs. Az ilyen a nyert milliókat eltékozolta, könnyen jött pénz könnyen is megy. Most az RTL klub tartja el.
Megveszek egy-két bulvár lapot. Én amíg fő az étel a konyhában olvasom. Az ilyen celebeket semmire sem értékelem. Az ilyenek a körülöttük kerengő pletykákból élnek. Nem szégyellik-e őket a hozzátartozóik. Vagy nekik is csak a pénz, a hírnév a fontos.

váj mí 2010.01.13. 14:43:29

@Erzsebet: Ne már, azt hogy hozta össze? Márminthogy nem volt képben azzal, hogy szülni fog? Még a terhesség észre nem vétele X hónapig csak-csak .. node a szülés?
De hogyhogy a retekklub? A BB nem a tövökettőn ment?

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.01.13. 18:15:19

@El Topo (Sgt. Elias): Mire nem jó HRita blogja. Bővül a háremed, napról napra :-D

Az én érzéseim plátóiak maradnak, nem baj? :-D

Erzsebet 2010.01.13. 20:19:56

@váj mi: Tök agyhalott az Évi, de nem sajnálom. Szerintem is elképzelhetetlen, hogy mozog valami a hasában, utána kínok-kínját állja és nem veszi észre. Egy apajelölt is jelentkezett, tesztet is csináltatnak vele. Évit sterilizálták, hál Istennek, ha kiengedik nem szerez újabb gyereket. A kisfiú egészségesnek mutatkozik, Párkányi Manónak hívják, örökbe adták. Összekeverem a csatornákat, de valamelyik felújította Évi házát, anyagilag is segíti. Hülyének hülye a szerencséje.

farkasokkal tancolo 2010.01.14. 00:09:01

Hát izé... én bevallom, eleinte néztem a Mónika sót meg ilyeneket, de aztán leszoktam róla. Isten látja lelkemet, ilyen Sztár magazint, meg Blikket, meg hasonlót nem olvasok, legfeljebb ha fogorvosi váróban nincsen más... azt is bevallom, hogy eleinte még a Győzike sót is néztem, igen.

Sőt én is néztem először a BB meg a Valóságsót... valahogy ezek olyan 2-3 évben jöttek egyszerre, aztán azt mondtam, elég!!! Elég, elég, nem bírom tovább. És úúúúgy de űúúúúgy elfeledkeznék életem eme szégyenletes szakaszáról, de nem sikerül!!!

Mert akárhová kapcsolok tévén vagy neten, előjön. Ma pl. gyanútlanul az rtl klubra kapcsoltam (egy félórával később kezdődő filmet akartam nézni, és nem akartam elfeledkezni róla, bár utólag felejthető volt), és mit látok? Interjú Gnaxta Zoli (bocs Zolee)-val meg valami szüke opicsával, hogy ők most mennyire nem sztárallűröket ygakorolnak, ugyanis most ők éppen ÁLLATVÉDŐK, hiszen a saját kutyájukat meg macskájukat rakják a szokásos évi naptárukra!!! És sikerült megnyerniük a többi SZTÁRT is (sic), hogy ők is lefotóztassák magukat a kutyájukkal...

Jaj.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.14. 10:53:08

@Krisztinca:

Hogy lenne már baj? Nincs jobb egy plátói háremnél!

váj mí 2010.01.14. 12:52:18

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, nem kell vacsizni vinni a népet ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.14. 14:09:06

@váj mí:

Vacsizni vinni?
Olyat főzök, hogy attól hajaj...

vincere 2010.01.14. 14:24:46

@El Topo (Sgt. Elias): ezt ne csináld már, mert olyan tökéletes leszel, h. virtuálisan rád vetjük magunkat pirulva...
:-D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.14. 15:33:02

@vincere:
Nem tudtad, hogy jól főzök? Azt hittem ez olyan közismert.:)
@váj mí:
Olyat, hogy attól lecsúszik aminek le kell.

vincere 2010.01.14. 18:22:11

@El Topo (Sgt. Elias): végülis írtad, h. te főztél, nem a feleséged...
és egy vegának is tudsz olyat főzni, amitől lecsúszik? :-D

Caddy 2010.01.15. 10:50:19

Hú de elszaladtatok! :)
Topo főzése, meg a lányok bugyijának a lecsúszása. Upsz. :)

Ma reggel. Rádióban a reppelő srác. Mondom a kollégámnak, annyira azért nem jó ez a srác, hogy ennyire nyomjuk. Válasz: Inkább szar.
Majd ezt követően a következő párbeszéd.
-Nézted ezt a műsort? - kérdi kolléga.
- Mármint a Csillag születik-et?
-Igen.
- Nem.
- Jó akkor téma off. Rágyújtunk? :D:D:D:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.15. 11:06:22

@Caddy:

Szia Caddy!:)
Hát istenem, kicsit elszalad a téma pár nap alatt.:)

GAbica 2010.01.15. 11:24:07

@Caddy: hiába na, ő a blog pasája :D

Caddy 2010.01.15. 12:15:01

@El Topo (Sgt. Elias): hát nem voltam gépközelben, de ezt majd élőben. Szóval van alibim. :D

@Gabica [almighty]: igen, igen tudtam róla, de most a saját szememmel tapasztaltam. :D

2010.01.17. 08:09:36

@farkasokkal tancolo: az ilyemit akkor nézi az ember, amikor nincs más dolga,

én is voltam ilyen periódusban, de már elmult.

Most a német celeb műsorokkal vagyok napra kész, ha épp olyan helyen vagyok, ahol állandóan megy a tévé.

Ha el vagy foglalva, akkor a listáról elsőként ezek esnek ki, így van ez.

Mitya Ivanov 2010.01.18. 11:09:02

@Erzsebet: terhesség alatt gyógyszerezte magát keményen és lazán ráitta a páleszeket. A tekintete teljesen homály. Kaposvár mellett egy falusi kocsmában láttam. Én nem ismertem fel, csak néztem ahogy egy terhes nő iszik. Élőben felismerhetetlen.
A kiszolgáló kommentárt fűzött ahhoz, hogy én nézem és ő elmondta, hogy ez a BB Évi.

Erzsebet 2010.01.18. 20:29:29

@ Mitya Ivanov: Én sem hiszem el, hogy BB Évi gyerekei egészségesek. Én sajnálom őket, meg a nevelő szülőket is. Később mutatkoznak meg a bajok. Ezt a hülye libát ki sem kellett volna engedni a pszichiátriáról. Azt a vendéglátóst is meg kellene büntetni, aki kiszolgál egy terhes nőt.

Mitya Ivanov 2010.01.19. 12:45:11

@Erzsebet: igen, ezt a kérdést én is feltettem neki, hogy tán nem kéne neki adni, de célozgatott arra, hogy akkor szétverné a berendezést, dobálná a székeket stb

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.01.19. 22:52:17

@El Topo (Sgt. Elias): Kidolgozhatjuk. kajakos izmok, trükkösen testazonos illatú kölnik. Borotválkozás kizárólag arcon, otthon. Fodrászt havi egy alkalommal kell meglátogatni, hogy egyszerű, 2,7 cm-es hajat (nem frizurát) nyírjon. Timsó használata kötelező. Öltözet praktikus, egyszínű darabokból áll, gyümölcsszínek használata nem megengedett. Lábbelik: gumiklumpa, gumicsizma, strapabíró bakancs.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2010.02.01. 16:52:57

sose értettem, miért olvassák ezeket az újságokat az emberek (vagyis valahol értem h tök király mások magánéletében turkálni, de átérezni akkor se tudom a varászát :P)
és am dundikáról én is ugyanezt hittem :D

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.08.16. 17:38:51

Én gyerekkoromban Dallas-rajongó voltam, mint akkoriban kb. mindenki, lévén két tévéadó és a kettesen soha semmi. :D Érdemes lenne újranézni, szerintem szétröhögném a fotelt. Igazán mindig Jockey maitt néztük, mert olyan tenyérbemászóan gonosz volt.

Szerencsére több aztán nem jött. Izaurából kimaradtam.
süti beállítások módosítása