HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.12.02. 09:00 Jege

ANYATÍPUSOK&STRATÉGIA: Előzetes utódgondozás

Jege mostantól társszerzőm, úgyhogy nem fogom külön felvezetni. Riszpekt neki és köszönöm.

 

HRita

Szijjaszijja! Hát csak hazajöttél végre a te Mucusodhoz. Sok volt a munka? Jajj, szegénykém. Ülj le, hozom a vacsit. Isteni husilevest csináltunk, míg Apuka távol volt, igaz, Poászonka? Jólvanna, ne rugdalózz, még ki sem fejlődtek a pici lábacskáid. Hihihi.
Tessék? Ja, a leves. Igen, drágám. Mindjárt. Képzeld addig, mit találtunk ki ma. Úgy volt, hogy netezgettünk a délelőtt, hiszen azért szellemi igényeink vannak az izolációban is, szóval nézegettük a topikokat, mit mondanak a többi édesanyák, és akkor hirtelen megvilágosodtunk.
Azt kérded, hogyan? Mi? Ja, a leves. Rögtön. Szóval olvasom a többi édesanyát, és annyira szívmelengető volt az egyik, asszem Tátikanullaegynek hívták, elmondta, hogy dánkóros és szívelégtelen volt a pocaklakója már a pocakban is, és hogy az orvosok arra sem adtak esélyt, hogy a csöppség élve megszülessen, és ő kétségbeesésében Jézushoz fordult, és az ő hatására felfedezte Beethovent, és a klasszikus muzsika segített a kicsinek elődugni a fejecskéjét, és már hétéves, és csodálatosan életvidám, és rendszeresen zongorál a helyi kongregációban.
Szóval rájöttem, hogy tényleg milyen hihetetlen érzelmek úsznak a zenében, és az apróságok tényleg jobban értik ezt, mert még nem korcsosult el úgy az intellektusuk, szóval tényleg ez mentheti meg az életüket, ha úgy éreznék, nem akarnak előbújni, és mi van? Ugyan, haggyál már, a leves nem életmentő, és különben is azonnal hozom. Olyan érzéketlen tudsz lenni. Én pont, hogy elsírtam magam, bevallom, hosszú-hosszú ideig borzalmasan éreztem magam egy kicsit, mert eszembe jutott, hogy Poászonka sem akar rugdalózni, pedig már két hónapos is elmúlt!
Ne rúgdolózzál te. Most hova mész? Azt se bírod kivárni, míg végigmondom? Na. Szóval rosszul éreztem magam, de aztán hamar elmúlt, mert eszembe jutott Beethoven! Bizonyám, amit ez a Tőtike mondott, szöget ütött a kobakomba! Eszembe jutott, hogy én is mindig Beethovenre tanultam, mert jó a szövege, hihi! Most mit forgatod a szemed? Tudod, ezt ki mondta? Dzson Lemon, aki igenis jobb pasi volt nálad, mert nem mindig a leves volt a fejében! Hanem mi?! Micsoda?! Jaj, de szörnyű vagy.
Hadd folytassam végre. Szóval arra gondoltam, hogy Beethoven tökéletes volna. Alapnak. Mert a mi Poászonkánk nem érthet csak a zongorához, mint az a retardált kis hülye. Mi valódi kis zeneművésznők leszünk, ugye, Poászonka? Legalább úgy, mint Dzson. Mi? Honnan tudom, honnan tudom. Egyszerűen tudom. Legjobb barátnők vagyunk mi, igaz, Poászonka? Édesanya tudja, hogy kislány leszel. Egészen biztosan az leszel. Bár lehet az is, hogy kisfiú, ki bánja? A legszebb kisbaba leszel az egész bölcsiben, és mindenki elkáprázik majd, ahogy cimbalmozol. Bizonyám. Aztán gitározni fogsz és fuvolázni, mint a Horgos Eszti néni, csak te sokkal szebb leszel nála, bár te is szőke leszel. Vagy barna, az is lehet. Szélhárfázni is fogsz, az lesz az est fénypontja mindig, lá kohona dö hendezvény, hihihi. Édesanya megnézi majd az enelcén, mi az a szélhárfa, ne aggódj.
Milyen leves? Azonnal melegítem, ne aggódj. De ezt el kell mondanom. Kör is vonalazódott a terv már a fejemben, mit gondolsz, lustálkodással múlatom tán az időt? Elmondom, mit kell tenni. Kell nekem először is egy új ipod, mert a régi már régi, nem gondolod, hogy égetni fogom vele magamat, amikor kocogni megyek, ugye? Eddig nem, de most majd igen. Fontos, hogy kifejlődjön a magzat sportérzéke. Fokozatosan kell belerázni, először öt perc, csak a ház körül, aztán hét, három-négy hónap múlva már tíz, aztán utána fokozatosan vissza, ahogy a pocak gömbölyödik, olyankor már csak levezetni szabad. Mi? Nem azt, hanem az energiáit. Szörnyű vagy, és ezt nem bántásiból mondom. Mi? Olvastam, onnan. Én szoktam olyat is.
Szóval… ott van a konyhában, nem igaz már. Ülj vissza, hozzád beszélek. Szóval kell nekem egy új ájpod, és vegyél hozzá jó sok Beethovent. Elegem van ezekből a kalózolt cuccokból, mindegyik serceg, mi legyen a mi Poászonkánkból, szakács? Meg amúgy is, eleget keresünk ahhoz, hogy támogassuk az olyan művészeket, mint ő. Mi van Beethovennel? Jajj, haggyál már. Nem lehetsz ennyire sóher. Kell tehát Beethoven, először mondjuk jöhetnek a szimfóniái, de azokból legalább tizenöt-húsz darab. Aztán néhány centrifuga déminorban, olyan esetekre, amikor Poászonka jókedvű. Meg kell altatódal Beethoventől, meg kell valami jutalom is az én kislányomnak, amikor jókislány. Vagy kisfiú, nem érdekes. Fagyit sajnos még nem ehet, azt a Döfködy doktor ekszplikáltan megtiltotta, de Lédig Aga például van olyan édes, mint egy rúd finom édesség, hihihi. Úgyhogy vegyél azt is. Vedd meg mondjuk a legújabb turnéját nekem.
Milyen második? Majd a leves után. Ne vágj folyton közbe, ha kérhetlek.
Szóval ez az első lépés, kezdve Beethovennél, aztán Poászonka négyéves korában jöhet Hajdina, végül meg továbbfejlesztjük őt Lisztté. Meg a többi, azokat még kigondolom. Ne hidd, hogy erről szól az egész. A zenészek olyan élhetetlenek, ezért lesz a mi kicsike Poászonkánk igazi multitálentumocska, hihihi. Olvastam például, mennyi a funkcionárius analfabéta, nohát, majd Poászonka megmutatja nekik, igaz, kis drágám? Naaahahaha, ne harapdáld édesanya bélését, az fáj neki. Annyira ééédes vagy, cuppika. Szóval eldöntöttem, hogy Poászonka már legelsőben mindenkit ámulatba fog dönteni. Képzeld csak el, a sok kis hülye kilógó nyállal próbálja az á betűt, Poászonka pedig előkapja a Háborús Békét, és felolvassa. Gyönyörű csengő hangon, mert az lesz neki Mária Kallasztól, ezt is kitaláltam már.
Ez te voltál? Igazán kontrollálhatnád a testzajaidat, amikor velem beszélsz, te tahó. Vedd meg akkor a világirodalom klasszikusainak első részét, amúgy is szégyellem magam, hogy egy könyvünk nincs itthon, mintha bizony olyan lennék, mint te. Mi? Én is tudom, hogy nem lehet még, a Döfködy doktor is mondta. Természetesen úgy gondoltam, hangoskönyvben veszed meg. Nem egyértelmű? Leszel szíves nem engem hülyének nézni, nem én vagyok az. Szóval kell a Béke-cucc, meg a Kőszínű Ember, meg az Eltűnt Idő Nyomában. Az enelcé írta, hogy most az a menő, meg a hangoskönyvelés tizenkét százalékának amúgy is magaskultúrából kell állnia. Szabadidős elfoglaltságnak lehet egy kis Gyűrűk Ura, azt is vedd meg. A Biblia nem kell, az hosszú, és különben is mindig bealszom rajta.
Mi? Ott van valahol a hűtő hátsó részében, asszem. Majd kiveszed magadnak. De előbb hadd mondjam végig. Mi? A saját gyerekünk nem elég fontos neked? Paraszt. Kell aztán babaruha. Ba-ba-ru-ha. Tudod, mi az? No, akkor majd leszel szíves venni néhányat, ráér holnap is. Egy hét múlva megyek ultrahangra, szeretném utána felöltöztetni Poászonkát a képen. Kérlek, ne húzd a pofádat ennyire. Tudnom kell, mi áll jól Poászonkának, hogy aztán megfelelő irányba tudjuk az ízlését alakítani. Egy igazi nő már édesanya méhében is gondol a divatra. Na és? Nem rossz ötlet, vegyél fiúruhát is. Mi van, ha fiú lesz? Én talán nem tévedhetek, nem engedélyezi az úr? Most, hogy így mondod, kell hermafrodita-ruha is. Mi történik, ha Poászonkából egy kicsike kis hermafroditácska lesz? Gondolkodni kell előre, én például épp azt teszem, ha nem tűnt volna föl. Milyen? Mozgasd meg kicsit borsónyi agyadat, rájössz magadtól is. Van benne hely a két pici diócskának, és van benne hely a pici ropikának is. Szoknyából viszont legalább kettőt vegyél, mert ha mégiscsak igazi kis nő lesz, annak nem elég egy, mint amennyi nekem volt, mielőtt vettem volna a fáradságot, és elmentem volna magamtól, bár nem az én dolgom így, áldott állapotban. Két kicsike szoknya, egy meleg, piros pulcsi, az mindenkinek jó áll, és legalább egy mellény. Írod? Ahelyett, hogy ugrálsz?
Kell aztán egy vetítőgép. Mi? Dehogy eszel szárazat, majdnem kész van a leves, minek főzők itt egész délelőtt? Csak a vizet meg a kockát kell beletenni, utóbbit megtalálod valahol. Üljél vissza, és figyelj. Kell a vetítőgép. Írták az enelcén, hogy hetedik hónaptól már nagyon jelen vannak az apróság vizuális ösztönei, de ha akkor nem hatunk rájuk, tán soha nem fejlődik ki a szépérzéke! Márpedig az én Poászonkámnak mindenkinél fejlettebb szépérzéke lesz, másként hogyan válhatna belőle divatdiktátor húszéves korára? Szóval vedd csak meg azt a projektort, a régi úgyis tavalyról maradt hátra, gyorsan melegszik, kerreg is, arra meg nincs szükségem, mióta megvettem azt a vibrit. Vedd meg, utána beszélek a Döfködy doktorral, de biztos, hogy engedélyezni fogja. Egyébként is kifőzöm majd minden használat előtt, bekenem síkosítóval, neked ezzel nem kell foglalkoznod, úgyhogy ne is foglalkozz vele, ha kérhetem. Végy inkább filmet bele, némi Diznit meg Kaszablankát, Poászonkának látnia kell azt is, milyenek voltak az aranykor színészlegendái, ha már egyszer filmsztár lesz belőle. Tudom, a Hámfri Bogár sokat dohányzik, majd rakok be mellé nikotintablettát is, hogy Poászonka ne szokjon rá. Nem árt amúgy se az ilyen, annyi káros anyag van a levegőben mostanság, főleg, hogy még azt a szagelszívót se tudtad bekötni. Ha már Poászonkának ilyen világban kell élnie, készüljön föl legalább. Úgyse szerepelhet majd gázmaszkban, meg a vörös szőnyegről is nagyon gáz úgy adni az interjút.
Na, Poászon! Ne ugrálj! Igazán nagyon pihe-puha kis hermafroditácska vagy, hihihi. Édesanya szeme fénye. Mi van? Dehogy eszel konzervet, nem abban a borzalmas kempingben vagyunk, ahová a múltkor elcipeltél, hanem itthon. Tedd föl a vizet melegedni. Miután végeztem. Kell tehát sok szép film, egy-két mjuzikel, no meg ismeretterjesztő! Nanáhogy. Poászonkának hét diplomája lesz harmincöt éves korára, a mai ember amúgy is egész életében tanul, ahhoz meg az első hónapok is hozzája tartoznak! Eldöntöttem. És nem lehet elég korán kezdeni. Legelső dolgod legyen, hogy veszel matematikát, fizikát, történelmet, latint és közgazdaságtant. A középkori arab nyelvészet, a kambodzsai számmisztika és a Jupiter társadalomszociológiája ráér azután is. A többit egyelőre hagyhatjuk, az enelcé feketén-fehéren megírta, hogy nem szabad a gyereket túlterhelni. Mégis mit gondolsz? Ha próbálkozni merészelsz, hogy a saját elfuserált életedet tedd jóvá az én gyerekemmel, hát én esküszöm, hogy lerúglak a gecibe. A konzervnyitót meg tedd szépen vissza a fiókba, mondtam, hogy frisset eszel.
Szóval vedd meg, amiket most felsoroltam, igen, hangoskönyvben. De legyen benne hangerő, Poászonka fülei még kissé alulfejlettek. A többit majd megveszi maga, amikor beiratkozik az orvosira. Lesz pénze úgyis, hiszen akkor neki már tripla fehéraranylemeze lesz! Hihihi. Csak azt remélem, eszedbe jut majd édesanya, a te legjobb barátnőd, hihihihihi. Egy szám erejéig tán beveszel majd engem is és duettezünk! Ájm a szingl lédiz, ájm a szingl lédiz…

Na! Mit akarsz? Gyere már vissza, egész nap teljesen kezelhetetlen vagy. Megint beszólt a főnököd, vagy mi? Ne ránk haragudj miatta, ha kérhetlek. Inkább csillapodj le és lazíts, ez mégiscsak az OTTHONOD! Egy jó forró házi leves helyreállítaná a lelki békédet. Nem ennél inkább mégis? Ott a maggikocka a szekrényben.

 

 

Kedves olvasóink, technikai szünettel szakítjuk most Önöket félbe.

A poszt itt véget ér, Önök nem kötelesek tovább olvasni. A befejezésnek létezik azonban rendezői változata, mely fennakadt a cenzúra hálóján, és ezt jó okkal tette. Mi most mégis leközöljük. A többi az Önök felelőssége.

Na! Mit akarsz? Gyere már vissza, egész nap teljesen kezelhetetlen vagy. Megint beszólt a főnököd, vagy mi? Ne ránk haragudj miatta, mi csak… mi? Ki másé lenne a gyerek, ha egyszer nem mehetek el itthonról! Igazán nem értelek. Jó, azt értem, hogy valamiért rossz napod van, és a kelleténél sokkal izébben viselkedsz velem, de... Fejszére nincs szükség, talán azt akarod, Poászonkából favágó legyen? Tudod, mennyire ragadós ebben az életkorban a rossz példa? Állj le, és ne fintorogj így, amúgy sem ártana, ha végre elmennél ebéde…

 

Kösz flea az ötletet!

26 komment

Címkék: kismama nők pocaklakó


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr272487275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2010.12.02. 09:09:08

délután elolvasom még egyszer, mert most ezt nem tudtam befogadni agyilag.

kIára 2010.12.02. 10:34:28

Jelenleg mazatpózban csendesen zokogok a padlón.

Amúgy zene és magzat:
www.youtube.com/watch?v=ALf2HZsGtGQ&t=0m55s

flea 2010.12.02. 10:45:05

1. Gratulálok a jól megérdemelt társszerzőséghez!
2. Igazán nincs mit.
3. Minden kívánságom így teljesüljön!

:D

TorreCDO 2010.12.02. 12:13:14

így tudom összefoglalni a hatást: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ez rettentő tömény volt, főleg hogy affektáló hangon szólt a fejemben :D

vincere 2010.12.02. 12:18:43

úristen...
hát nem jutok szóhoz!
mondjátok, ugye ilyen nő csak virtuálisan létezik????

"Elegem van ezekből a kalózolt cuccokból, mindegyik serceg, mi legyen a mi Poászonkánkból, szakács?"
a többit már nem is idézem...

hát ez valami baromi jól sikerült. lényeg, h. boldog, meleg családi fészekbe érkezik majd a kis Halacska :)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.02. 14:26:12

Király lett, már ez a felütés is, hogy "Hát csak hazajöttél végre a te Mucusodhoz" ááááá...

Döfködy doktor úr, és persze (kultúrsznobság rulez: ) Beethoven 15 szimfóniája is óriási :D

Celtic 2010.12.02. 15:19:57

Huh, ezt is csak felig birtam elolvasni...Majd legkozelebb folytatom.

Mitya Ivanov 2010.12.02. 16:20:43

nekem ez nem megy bakker.
vagy kéne valami olyasmi mint a rádiós színházi közvetítésekben, amikor leírják a színpadot.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.12.02. 18:25:51

Basszus, ez túltesz még az én _egyik ismerősömön_is. Mucust rúgnám!

kkk666 · http://www.vizvezetekszereles.info/ 2010.12.02. 19:50:04

"Mi? Dehogy eszel szárazat, majdnem kész van a leves, minek főzők itt egész délelőtt? Csak a vizet meg a kockát kell beletenni, utóbbit megtalálod valahol."
DIE mucus DIE

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.12.02. 20:59:08

Basszus, ez felert egy nekifutasbol tokonrugassal... :S

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.03. 09:22:52

Még nem értem végig, de meg kell jegyeznem: megérte várni. És most folytatom. :-)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.03. 09:32:21

Befejeztem. Az "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" viszonylag jó közelít az én reakciómhoz.
Köszönöm.

theo 2010.12.03. 10:07:05

Ez üt :D Kicsit sürü és a felétől csak arra vártam, hogy apuka mikor szabadídtja meg Poászonkát ettől a rettenetől...lehetőleg láncfűrésszel :)

chilis csokoládé 2010.12.03. 21:20:40

Márpedig arra a fejszére, igenis szükség van.

eastern sugar 2010.12.03. 21:33:17

jóságos ég, én még ilyen durvát nem láttam, ez igen, már elolvasni is ideg kellett, nemhogy még megírni, el tudom képzelni :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.12.04. 10:16:54

Mondjuk szerintem az a ferfi, aki kepes egy igyen muffot elvenni, az valahol meg is erdemli...

suo tempore 2010.12.04. 18:39:11

ezen elmosolyodnom sem sikerült, pedig a 3/4-ig bírtam, hátha lesz benne poén...a szerzőnek nyilván szorulása lehet, ha ennyit erőlködött

de legalább nem üt el az utóbbi posztok színvonalától

Farkasokkal táncoló 2010.12.04. 23:51:52

A poszt témája csillagos ötös, a kivitelezése kicsit túl lett spilázva szerintem.

Valahogy túl sok... mintha cukrot mézbe mártanék, hogy édeset érezzek... kicsit kevesebb több lett volna.

Mert vannak ilyen anyák szép számmal, na de ENNYIRE szerintem még karikatúra szinten sincsenek.

Kurvára vártam már az új posztot, de kb. olyan röhögés ingerenciával néztem végig, mint egy Stan és Pan némafilmet napjainkban.

Fém Fatál 2010.12.05. 09:43:38

A betyár életbe. Édesanya a minden rosszból összekutyult Poászon maga. Édespapa meg megérdemli, ha sikerült ezt húznia.

Grat Jegének a társszerzőségért. :)

totyizselé 2010.12.10. 08:57:30

Ez nagyon durván odabaszott...
Nem is értem, minek olvastam el, felvitte a vérnyomásomat rendesen.
És a rendezői változat nagyon lightos, nekem egy horrorfilm kezdett peregni úgy a felénél.
süti beállítások módosítása