HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.03.09. 09:00 HRita

KLISÉK&NYELVHASZNÁLAT: A szüzesség elvesztése

Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. 

Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan jó hangulatom lett, hogy nagyon. Sőt, annyira jó, hogy mindenképpen valami szépről és romantikusról akarok veletek beszélgetni. Hosszú még az éjszaka, és én Patrik nélkül amúgy se tudok elaludni, úgyhogy Pa… izé lányok, játsszunk olyat, hogy mindenki elmeséli, ki hogyan vesztette el, jó? Hogy mit? Jaj, hát tudjátok. AZT. Ehh, csajok, hát a szüzinket. Hihihi.
Na, mivel ettől a rafinált bélisztől ennyire belazultam, kezdem én a sztorizást. De tényleg maradjunk köztünk, mert a Patrik sajna picurit haragudna, ha megtudná, hogy elmeséltem nektek. Tudjátok, milyen: arany szíve van, de azért elég mimóza tud lenni a drága.
Na, még egy kortyinka, csak hogy jobban menjen a mese.
Egyszer volt, hihihi, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki kereste az Igazit. Nyitott szemmel járt, nem zárkózott be, de azért soha nem nyomult. Azt nem engedte volna a női büszkesége. Várta a Szerelmet, a mindent elsöprőt, de az csak nem akart jönni. Aztán egy szép napon, mikor a lány nem is számított rá, kopogtatott az ajtaján, és belépett egy fess, szőke, barna szemű herceg képében. Ő a Patrik, tudjátok.
Na, most ugrunk egyet az időben, mert a rendkívüli randijainkról már sokat meséltem. Jaj, Brigi, most miért mondod, hogy túl sokat? Olyan izé tudsz lenni. Most meséljek vagy ne?
Jó, akkor folytatom.
Sose fogom elfelejteni: 1997. április 29-én történt meg az a bizonyos mindent felforgató szerelmi együttlét. Bevallom, félelemmel vegyes várakozás volt bennem. Tapasztalatlan voltam, fiatal, és mint egy törött lábú őzike, olyan félénk. De Patrik… Na, ő férfi volt a javából: tudta, mit kell, mikor és hogy. Figyelt rám, gyengéd volt, nem siettetett, minden csókja perzselő tűz volt a testemen.
Megadtuk a módját: elköltöttünk egy finom vacsorát a kedvenc hangulatos kis helyünkön, ittunk rá egy pohár jó édes vörösbort, flörtölgettünk, szemeztünk - bár ült a szomszéd asztalnál egy kurrrva, aki folyton Patrikot stírölte. Ilyen leopárdmintás felső volt rajta, borzalom. Na de a Patrik csak velem foglalkozott, néha megfújtuk egymás levesét, hogy le ne forrázzuk a torkunkat, mert mindketten tudtuk, aznap éjszaka még másra is kell használnunk…
Aztán hazamentünk, de még mindig nem estünk egymásnak, mert megkérdezgettem topiklakó társaimat a Nőciknek.hu portálon, hogy hogy kell emlékezetesen elveszteni a szüzességet, és ők azt tanácsolták, hogy vegyünk előtte forró fürdőt, rakjunk a kád köré égő mécseseket. Én mindezt előkészítettem, mert mondanom se kell, nálam rendeztük meg az eseményt. A nagyot.
A gőzölgő vízbe csorgattam egy kevés szantálfás fürdőolajat, a mécsesek vaníliaillatúak voltak, a kád pedig tiszta. Odakészítettem egy üveg Garrone Cherryt, hogy majd elszopogassuk fürdőzés közben. Aztán én előrementem, beültem a vízbe, a hab pedig sokat sejtetően mindenemet eltakarta. Végre előkerült Patrik is felfokozott izgalmi állapotban, de mondtam neki, „csigavér, darling, még nincs itt az idő”. Patrik is beült hát mellém, locsolgattuk egymást a habbal, repültek a csókok, a nedves testünk összeért. Hajj, de jó volt. Mondjuk közben Patrik rosszul lett, mikor harmadszor kínáltam az itallal, de a kutya se gondolta volna, hogy utálja az ilyen édes dolgokat. Ha mondta volna, nem vaníliaillatú mécsest veszek, hanem citromosat. Az nem édes.
Aztán kihűlt a víz, kilibbentünk a kádból, és az előzőleg rózsaszirmokkal behintett pihe-puha ágyikó felé vettük az irányt.
Hát tudjátok, hogy szokott ez ilyenkor menni: sok-sok puszi, aztán az erogén zónák feltérképezése, ami nem volt nehéz, mert ha Patrikkal vagyok, nekem mindenem erogén zóna! Közben pedig reflektáltunk egymás mozdulataira, és Patika is gyakran kérdezte, hogy készen vagyok-e már, meg milyen póz legyen. Aztán mondtam, hogy hát nekem mindegy, mert ha vele vagyok, nekem mindenhogy jó, úgyhogy azt mondta, csináljuk kutya pózban, de én inkább a misszionáriusra beszéltem rá, az mégis bensőségesebb első alkalommal, nem? Aztán behatolt, nem mondom, fájt egy picit, de aztán elragadott minket a hév, és úgy összegabalyodtunk, hogy azt se tudtuk, hogy hol kezdődik ő, és hol végződök én. Aztán meg azt se tudtuk, hogy hova tűnt az óvszer, mert az időközben lejött Dorongocskáról. Azt hiszem, ez volt az éjszaka egyetlen negatívuma, de végül megtaláltuk. Hogy hol? Tök mindegy, már nem emlékszem. Nem, nem lettem ideges, csak mindig közbevágtok.
Aztán ő elment, én nem, de nem is bántam, mert lelkileg teljesen ki voltam elégítve! Pihegtünk még egy keveset, aztán odabújtam hozzá, és a bongyori szőrös mellkasát simogattam. Megköszöntem neki ezt a csodás estét, és hálát adtam a sorsnak, hogy ezt vele élhettem át. Patrik az én első és utolsó szerelmem, és soha, egy pillanatig sem bántam meg, hogy nekiadtam magam. Szerelmünk a sírig tart, sőt, azon is túl. És azóta egyszer sem csúszott le az óvszer.

Zita, a racionális: Azért ez nagy felelőtlenség volt, nem gondolod, Kati? Igazából nem is értem, minek erről beszélni, ez mindenkinek a magánügye kéne, hogy legyen. Annyi más érdekes téma van, most miért pont ezzel kellett előhozakodni? Ne nézzetek már így rám, nem, nem titok az enyém sem. Jaj, de erőszakosak vagytok, rémes.
A helyzet a következő: először is azt azért fontos tisztázni, hogy a közösülésbe csak ésszel lehet belevágni, meggondoltan, xxl adag felelősségtudattal. Máshogy abszolút felesleges, és több belőle a kellemetlenség, mint a haszon. Annyi helyen elmondták már, hogy a nem kívánt terhességek legnagyobb része az ilyen meggondolatlanságból fakad. Aztán jön az utód nevelőintézetbe adása, esetleg abortusz. Kinek kell ez? Hát nekem nem. Éppen ezért, én már jó előre megbeszéltem a társammal, hogy hogyan fogjuk letudni a dolgot. Egy hónap és 4 nappal előtte kitűztük az első koitusz időpontját. Ezek után én felkerestem a nőgyógyászomat, persze előtte otthon utánaolvastam a legkevesebb mellékhatással operáló fogamzásgátló tablettának. Felírattam egy országos hírű szaktekintéllyel – mert ugyebár az orvos személye maga is garancia a sikerre -, végiggondoltam, hogy a nap mely szakában a legalkalmasabb a tabletta bevétele, és onnantól kezdve felelősségteljesen szedtem, betartva az előírásokat és a tanácsokat.
Aztán eljött a nap. Nem hajtottuk túl magunkat a munkában, aztán este 8-kor találkoztunk nálam. Ittunk fél-fél pohár vörösbort, mert tudom, hogy az oldja a gátlásokat, viszont mennyiségét tekintve még nem annyi, hogy az elfogyasztott alkohol társam szexuális teljesítményét negatívan befolyásolja.
Aztán belevágtunk. Kellően betartottuk az előjáték, nemi aktus, utójáték fokozatait, elegendő időt hagyva nekem, hogy felizguljak (nedvesedés), mert tudattam párommal, hogy a nők izgalmi görbéje lassabban emelkedik, mint a férfiaké. Kértem, hogy legyen erre tekintettel. Aztán mikor úgy ítéltük meg, hogy a lubrikációm már elegendő a közösülés megkezdéséhez, ezért mondtam, hogy mehet. Éreztem, ahogy a hymenem átszakad, a kevés kis vértől viszont nem ijedtem meg, mert tisztában voltam vele, hogy ez természetes velejárója a szűzhártya átszakításának. Ezek után párzó mozgást végeztünk, melynek hatására társam ejakulált, én pedig túl voltam életem első aktusán. Nem, Brigi, nem egyben az utolsón is.
Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy végre én is letesztelhettem magamon biológiai működésemnek ezt az oldalát is, és megbizonyosodtam róla, hogy minden szervem rendben funkcionál. Azóta írtam is erről egy tanulmányt.

Reni, az ezoterikus: Júj. Júj. Ez tök jó téma, húú, de szeretem. Bár azért valamennyire egyetértek Zitával, mert nem igazán üdvös ország-világ elé tárni ezt a témát. Van, aki nem is tudja kezelni a helyzetet. Mármint most arra gondolok itt, hogy más esetleg elvicceli, nem veszi komolyan, vagy pont ellenkezőleg, túl komolyan veszi a témát. Egyik sem vall érett személyiségre, és ez az életvezetésére is hatással van. De ti természetesen mások vagytok; épp a minap néztem utánatok, hogy miért pont minket rendelt egymás mellé a sors. Hát lányok, találtam összefüggéseket, nem is akármilyeneket. Érdekes komplex elemzést készítettem mindannyiunkról, belevéve az európai, kínai asztrológiát, az aszcendensünket, kitérőt tettem a kelta fahoroszkóp, a maja és az azték asztrológia irányába, rövidke numerológiás analizálást is végeztem, majd a hegyikristály ingámat is megkérdeztem. Hú, lányok, hú, ne tudjátok meg, milyen érdekes dolgok jöttek ki. Például engem egy kissé meglepett, bár várható volt, hogy Katival azért vagyok ilyen jóban, mert mindkettőnket utáltak az isiben. Mi? Nem mondod, Kati. Pedig én tényleg azt hittem. Oviban sem? Na, mindegy.
Juj, bocs, kicsit eltértem a témától, pedig a mai napra pont az a mantrám, hogy egyszerre egy dologra koncentráljak. Akkor most elmondjam, hogy én hogy vesztettem el a szüzességemet? Na, jó. Az egész ott kezdődött, hogy kitöltöttem egy tesztet, amiből kiderült, hogy én eléggé későn érő típus vagyok, ezért nem is siettettem annyira a dolgokat. Hagytam, hogy minden történjen magától, folyjon minden a maga medrében, mert a sorskönyvem már meg van írva, azon úgyse tudok változtatni. De aztán csak-csak elkezdett érdekelni a dolog olyan 24 éves koromban, és nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy kivel, mikor és milyen körülmények között. Természetesen a csillagokat hívtam segítségül, mert ők soha nem hazudnak, így felkerestem az asztrológusomat. Igen, azt, amelyik folyton csakranyakáncot hordott meg sztk keretes szemüveget. Mondjuk nem sokkal ezután kiderült róla, hogy szélhámos, és igazából semmit nem olvasott ki a csillagokból, csak belőlem sokezer forintot, de ez volt a tanulópénz, azóta még tudatosabban élek és a konfliktusokat is jobban kezelem. Szóval az a némber azt jövendölte, amikor még nem tudtam, hogy csaló, hogy hamarosan rám talál a yangom, és benne kiteljesedhet az én yinem. Sőt, még azt is megmondta, hogy nagy valószínűséggel egy ezoterikus találkozón fogok szembetalálkozni Vele, két múlva 19.00-kor a IV. kerületi művelődési házban. Majd kezembe nyomott egy meghívót.
Végül is nem volt drága a belépő, az asztrológusom tartotta az egyik előadást, időm is volt, tehát elmentem. Aztán a villámcsapás: megjelent közöttünk az egyik előadó, 35 év körüli, magas, szakállas, nyugtalan szemű férfi. És elkezdett mesélni a Tanokról, melyek által kiteljesedhetünk, és a bevezető után meg is hirdette a tanfolyamot. Az se volt vészesen drága, így hát részt vettem azon is. Aztán szó szót, tan pedig tant követett, és egy alkalommal megvárt a Mester óra után. Kérdezte, hogy nem volna-e kedvem gyakorlatba is átültetni az eddig tanultakat egy csésze ginzeng tea elfogyasztása után.
Hát már hogyne lett volna. Megittuk a teát, ő a nyugtalan és túlvilágot fürkésző szemeivel folyton engem nézett, majd a teaház után felmentünk hozzá.
Ha már láttatok igazi, hiteles gurulakást, na az pont olyan volt: bevetetlen ágy, mosatlan edények, de mindezt a feng shui rendjének szigorú betartása mellett. Mandala a falon, útmutató bölcsességek jegyzetpapírokon, rendetlenség és káosz, de mégis érződött a Mindenséget uraló harmónia is. Kézen fogva bevezetett a hálószobába, s miközben lehámozta rólam a ruhámat, ősanyának szólított, Évának, és tudatta velem, hogy amit most teszek, azt az egész emberiségért teszem. Egy szebb és jobb világért. Meg azért, mert már hetek óta kanos, és már nem bír magával.
Szerelmeskedés közben különböző légzéstechnikákat mutatott nekem, végigcsókolta a csakrapontjaimat, bevezetett a tantrikus szex rejtelmeibe. Aztán utasított, hogy szopjam le. Azt mondta, ezáltal most egyesültem a Természettel és a Világ része lettem, de ezt akkor annyira nem éreztem, csak a lótuszvirágom fájt egy kicsit. A Mester pedig két nappal később egy másik Tanítványt oktatott, de ezek a guruk már csak ilyenek, nem lehet haragudni rájuk.

Brigi, a szókimondó: Na, kisanyáim, végre valami ütős téma. Hahh, na akkor mondom. Hát baszott jó volt, szó szerint, bár kurvára nem emlékszem rá. Szerintem olyan 17 éves lehettem, és az idő mindent megszépít, vagy milyen faszságokat szoktak ilyenkor mondani. Az még a rocker korszakom volt: acélbetkós Marten’s, rengeteg cigi, még több pia, de nem a picsulós fajtából. Ilyenek, hogy Bélisz vagy mi a szar, nem játszottak, Kati. Kőkeményen toltuk a Borsodit meg a pogót, nem volt megállás reggelig. Aztán én egyszer úgy bebasztam, hogy azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. Kimentem az utcára kicsit levegőzni, de kiderült, hogy a férfi klozetba érkeztem, ahol épp egy nem rossz paraméterekkel felszerelkezett srác dobta ki a Gangeszt. Rázúmoltam a brére, és mondtam neki, hogy szép darab, erre ő elvigyorodott, asszem szép mosolya volt, és a következő, amire emlékszem, hogy a parkban keresem a pulóveremet, és a harisnyámat húzom a kezemre. Közben valami olyasmi történhetett, hogy basztunk. Ne szisszenjetek már fel, hát néven kell nevezni a gyereket. Kati, te is jobban tennéd, ha nem picsognál folyton, mer’ a Patrik egy idő után már nem lesz annyira Don Quijote. Akkor Don Juan, mindegy, leszarom. Reni, téged se akarlak kiosztani, de azért ez a gurus törénet eléggé odabaszott és nem a jó értelemben. Én csak simán nem emlékszem az enyémre, de talán jobb is ezeket a sztorikat hallva. Egy biztos, első alkalommal nem engedtem a popószexet, mert azért nekem is van erkölcsi tartásom.
Reggel hazamentem, pár nap múlva csináltam egy ilyen tesztet gyerek ellen, aztán nem is lett baj. A legközelebbi dugásra, sze-rel-mes-ke-dés-re azért már emlékszem, az még jobb volt. Még jártam is utána egy hétig a sráccal.
Na de eleget dizniztünk, ideje volna inni egy kicsit. Én bevállalok egy mamutot, Kati te meg leszürcsölheted a habját. Nem, csak vicceltem, még megárt. Kaffelikőr jobb lesz neked.
Csirió, Mucuskáim, de jó itt lenni veletek, make peace, make love, és ugye nincs harag.

 


 

Szolgálati közlemény: létrehoztam egy rajongói oldalt a blognak, ott figyel jobboldalt fent. Akinek indíttatása van rá, csatlakozzon, mindenkinek örülök :)

120 komment

Címkék: nők barátnők szüzesség


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr151821878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 09:21:05

Nyihhhaha, én tudom, hogy kell emlékezetessé tenni a szűzesség elvesztést egy nő számára! Egy türlmes, gyengéd, mindenre odafigyelő előjáték után a fülébe kell súgni a barátnője nevét. Nem felejti el, amíg csak él!

GAbica 2010.03.09. 09:34:43

Rita, Rita, hát ez annyira tökéletes! Kliségyár magasfokon :)
"Egy szebb és jobb világért. Meg azért, mert már hetek óta kanos, és már nem bír magával."
Egyik kedvenc mondatom :D

Mitya Ivanov 2010.03.09. 09:42:22

elkezdtem olvasni, de inkább nem fejezem be, mert munkahelyen mégsem illdomos röhögni hangosan, meg fészkelődni sem:D
ha érti mindenki, hogy mondom.
annyit azért sejtek, hogy 10/10 a poszt.

Jege 2010.03.09. 10:46:38

Egyértelműen Brigi a jó arc, Renivel viszont talán könnyebb.
Engem ugyanakkor az is érdekel, vajon hogy vesztették el az eddig taglalt nőtípusok?

Panni, a wannabe néptáncos: Erdélyország hegyei alatt, egy szellős hajlékban. Ott volt a lakó is, végignézte, és azt mondta, múúú.
A tudományos-fanatikus antinő: Párduc letámadta öltözködés közben. Azóta van Mirci, aki lány, és a biztonság kedvéért ivartalanított is.
Ötletgazdag nő kreatív hobbyval: A barkácsboltos fazon be akarta fűzni egy menetre. A nő nem adta be a derekát. A barkácsboltos fazon ekkor fölajánlotta, megmutatja, miként kell fagyott csirkéből ruhadarabot készíteni. A nő kíváncsi lett. Sajnos, a fazon nem mondta, hogy a ruhadarab a használt kapcarongy lesz.
A közveszélyes női vezető: Természetesen a hátsó ülésen. A kéziféket sajnos nem húzták be eléggé, az a vad rugózás közepette kiengedett, így a kocsi a lejtős utcán kigurult a főútra. A férfi a szélvédőn való átrepülés folyományaként totálkáros lett, de a mentősöknél volt dugóhúzó a hátrahagyott darabokhoz.
A könyöklős néni: A párttitkár elvtárs úrral szerette volna, de csak Béla, az örökké részeg munkásőr jutott neki.
A fondorlelkű MLM-es nő: Ricsi, a vállalkozó némi győzködés után volt csak hajlandó beszállni az üzletbe. Azóta becsődölt, és főbe lőtte magát.
Nővérke, a kórházi domina: A Strossmayer főorvossal.
Az idősödő női hivatalnok: Nem tudja, aludt éppen.
Az örök szingli: Autodidakta módon, az áruházban az új függönyt meglátva.
A telepi bandababa: A Raszta úgy tudja, vele. A többiek is, külön-külön.
A feminista: A Terrorizált Nők Kongresszusa után Margit, a százötven kilós szőkeség megujjazta őt a vécében. A feminista azóta se érti, Margit minek jött el.
A hipochonder-virulens öregasszony: Erről El Topo tud nyilatkozni, ő a családtag.
A környezettudatos öko-amazon: Christoballal, az amazóniai cserediákkal. Gumi helyett kigyóbél, mert az organikus.
Az agytröszt dizni-csaj: Soha nem vesztette el, őt csak fölülről használják.
Az önjelölt stylist: Megcsúszott a szájfényen, és ráesett az olivás bőrápoló flakonjára.
A hétköznapok dívája: A Lear király szereplőválogatásán. Sajnos, az utána következő ribanc jobb volt, így az kapta Regan szerepét.
A csinosnak mondott, igényes nő: Egy alacsony, bunkó villanyszerelő vette el. A nő akkor lett igényes.
A lelki szemetesláda: A kocsmapad alatt, egy depressziós férfival, aki azzal fenyegetőzött, hogy halálra issza magát. A férfi azóta nagy karriert futott be, mint tévépszichológus és randiguru.
A spirituális papucsgyártó: Aurafotózás alatt, egy depressziós férfival, aki sajnos nem harmonizált vele. A férfi azóta nagy karriert futott be, mint háztartásbeli és boxzsák.
Mindenki kedvence, a jó fej csaj: Az egyik barátnak megesett a szíve rajta, másnap a többiek kiutálták.
A sznob pengeszáj: A boldog békeidőkben, 1941. őszén, mielőtt a Ferenc indult volna Ukrajnába munkaszolgálatosokat felügyelni.
Az alsó-középosztálybeli díszfeleség: A középiskolában, mikor még csupán gyakorolt. Ha őt kérdezik, sehogy – mindkét gyereket szeplőtelenül hozta a világra.
A természet leánya: A Zalánnal, még városlakóként. Pont rosszkor dübörgött el a villamos a ház előtt, ő meg nem szereti a vibrátort
A hideghegyi sportőrült: Barlangászás közben egy szűk járatba szorult a feje.

GAbica 2010.03.09. 10:55:01

@Jege: Ez iszonyú nagy lett! :D Munkahelyen betiltanám az olvasását, mert az egész terem engem bámult :D
A sznob pengeszájnál nem fejtettem ki, de a húgaimmal mindig azon töprengtünk, vajon a nagyapámmal hogyan élhettek szexuális életet (abban megállapodtunk, hogy ez maximum egyszer történhetett és abból lett az apám). De inkább nem írom le, mert már így is nagyon röhögök :)

Jege 2010.03.09. 11:10:44

@GAbica: Deee, írja csak le. Sajnos, senki nem elég öreg itt ahhoz, hogy a viktoriánus házasságot bővebben tudná jellemezni, pedig érdekes téma lehet az is.

F79 2010.03.09. 11:14:53

@Jege: Basszus ez hogyan jön belőled? Kilistáztad valamennyit vagy fejből nyomtad le? Nagyon jó, különösen a "A hideghegyi sportőrült: Barlangászás közben egy szűk járatba szorult a feje." A posztban: " bevezetett a tantrikus szex rejtelmeibe. Aztán utasított, hogy szopjam le"-újra és újra élvezem és várom a sok maszlagban ezeket a kiszólásokat, és tényleg olyan mintha egy Kiskegyedet olvasnék. Na azt néha nem netközelben megveszem, mert kb 100 Ft-ért olyan mintha ezt a blogot olvasnád de még ráadásul igazi is. Kedvenc magazinom.

GAbica 2010.03.09. 11:31:07

@Jege: Biztosan, bár a magam harmincpár évével nem vagyok illetékes :)
Bár ahogy mi gondoltuk:
Ilona: - Ferenc, édesanyám felkészített, hogy ma bármit meg kell tennem, amit óhajt. Kérem, tegye a dolgát, reggel vár a könyvelés.
Ferenc: - Ilona kérem, legyen szíves vegye le a ruháját. Ilona, legyen szíves az alsóneműt is.
Ilona: - Ferenc, csupasz testemet még nem láthatta senki.
Ferenc: - Na de Ilona, én a férje vagyok, a házastársi kötelességét teljesítenie kell.
Ilona: - Rendben, de oltsa le az összes villanyt és húzza be a függönyöket.
Folytassam még? :)

GAbica 2010.03.09. 11:31:51

@Jege: A nevek természetesen kitaláltak, korhűek :D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 11:48:51

@GAbica: Köszönöm, és még mennyi kiaknázatlan klisé maradt így is :)

@Jege: Szerintem ön jobban ismeri a posztjaimat, mint én magam. Mindenesetre _beírhat magának egy ötöst_.

oriza triznyák 2010.03.09. 12:10:40

Rita, 10-ből 10-es... Egyszerűen fájt! Főleg az ilyeneknél, mint a "szüzinket".

@Jege: mint az öregedő női hivatalnok alkotója annyit hozzáfűznék amúgy kifogástalan összeállításodhoz, hogy szerintem a hivatalnoknő kezdő titkárnőként vesztette el szüzességét a Takarékpénztár fickós könyvelőjével

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.03.09. 12:21:07

"Szerelmeskedés közben különböző légzéstechnikákat mutatott nekem, végigcsókolta a csakrapontjaimat, bevezetett a tantrikus szex rejtelmeibe. Aztán utasított, hogy szopjam le." :) Eddig jutottam, de most rogoton betojok a rohogestol!

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.03.09. 12:28:44

Errol eszembe is jutott a sajat szuzim elvesztese, de nem is ezt akarom leirni, hanem azt, hogy ugyanezen a napon az egyik baratnom hogyan allitotta le az o testreszeit felterkepezni vagyo sracot.
Helyszin: Gergelyiugornya, kemping, sator.
En voltam az egyik "rekeszben" probaltam megpihenni.
Masik rekeszben a baratnom egy sraccal, akit ott ismert meg.
Szoszmotoles, eleinte cuppogas, sohaj, kesobb idegesebb congetes, kisebb "dulakodas" hangjai, majd egyszer egy ingerult noi hang:
"Na, mostmar eleg legyen!"
:)

oriza triznyák 2010.03.09. 12:44:32

@afromagyar: ó, azok a fülledt Tisza-parti éjszakák... :-))))

Az a jó sátorszexben, hogy éjjel a csöndben a legkisebb pisszenés is több tíz méterre elhallatszik, nappal meg látod, hogy rezeg a sátor!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 12:54:50

@afromagyar: @oriza triznyák: Most egy kicsit irigykednek Katiék, mert ezekhez képest az övék elég snassz volt, de mindegy, nincs több lehetőség. Illetve van, de az macerás :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 13:03:52

Ha sátorszex van a láthatáron, az ember eleve úgy nézi ki a sátorhelyet, hogy ne szórakoztassa az egész brigádot lehetőleg. Illetve hát ott van még az erdő, árok, miegyéb. Csak az meg többnyire szúnyogos.
Dráva túrán láttam én olyat, hogy az egyik fickó törődött a csajjal a másik meg hajtotta a szúnyogokat a hátáról. Aztán cseréltek.

mocc 2010.03.09. 13:34:10

Nyerítve visítok, bazz...de ugye, ilyen nők nincsenek?! Bélisz, meg becsittent, meg nyammi, meg szüzi...vuuááhhh

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.03.09. 13:38:39

@mocc: azt kell, hogy mondjam, majdhogynem csak ilyen nok vannak :)

vincere 2010.03.09. 14:00:22

aztakurva, Rita... már a címénél dobtam egy hátast

figyelj, ezt tényleg kibeszélik egymással a nők? én biztos egy másik világban nőttem fel... ahol nem beszélnek arról, hogy veszítettük a szüzinket (ÁÁ!)

Kati sztorija odabasz, nagyon. anyám, milyen emebr lehet ez a Patrik
de kétségtelen, h. Reni sztorija mindent visz

GAbica 2010.03.09. 14:01:35

@vincere: Patrik? Aranyosfiú. Ha érted, hogy mondom.

vincere 2010.03.09. 14:04:06

@Jege: ez nagyon jó!!
"Őt csak felülről használják" :D

vincere 2010.03.09. 14:08:13

@GAbica: igen, értem. ez a baj

GAbica 2010.03.09. 14:09:44

@vincere: Változtatni meg más nem fog rajta. Volt pár év az életemben, mikor aranyos lány voltam, na ezen se segített más, csak én :D

mocc 2010.03.09. 14:21:31

@GAbica: aranyosfijúk, jajjj! Azoktól is kiráz a hideg! De a guru az nagy király, hiányoltam Reni történetéből, hogy a világgal történt egyesülés után még grátisz elmosogathatta a guru kétheti szennyes edényét, hogy megtisztuljon.

GAbica 2010.03.09. 14:24:25

@mocc: Edényét? Az egész mocskos lakást, ajtótól ablakig :)

flea 2010.03.09. 14:26:04

@GAbica: @vincere: @mocc: akkor most nekem is magyarázzátok el légyszi, hogy az miaz. Vagy mondjatok rá egy példát... ("A Patrikon" kívül.)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 14:37:14

@mocc: Pedig tényleg mekkora ötlet :)

@flea: Modor Tibi értelmezésében ez:
modoros.blog.hu/2009/08/31/az_aranyos_srac

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 14:37:44

@GAbica:

-Elmosogatniiiii!
-De Ford, mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!
-Örüljetek a ráadásnak!

flea 2010.03.09. 14:46:39

@HRita: köszi... heh, tudnom kellett volna, hogy (már megint) a Tibi a kötelező olvasmány (leginkább csak akkor olvasom, ha épp címlapon van, mikor arra járok).

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 14:49:01

Aranyos srác az, aki ilyen androgünként kezdi, aztán elkapja egy Kati, és körberakatja vele a kádat mécsessel, meg édes vörösbort itat vele. Meg egy csomó egyéb disznóságot. Ettől aztán végképp csupaszpinájú csirke lesz belőle, aki hűségesen benne lesz Kati minden hülyeségében élete végéig.
Persze dugni egyébként nem vele fog a Kati, hanem egy reszelős hangú, karcos pofájú pacákkal, aki úgy vágná szájon, ha elővezetné az ötleteit, hogy a taknya menetet vágna a nyakán.

mocc 2010.03.09. 14:49:49

@El Topo (Sgt. Elias): pont ez jutott eszembe, mikor hiányérzetem támadt :)

mocc 2010.03.09. 14:50:58

@El Topo (Sgt. Elias): aranyos fiúval normális nő nem dug. Pont ezért aranyosak és nem férfiak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 14:52:59

@mocc:

De azért a legtöbb nő tart otthon egy aranyosfiút, mert a férfi az meg nem fog neki gazsulálni, amikor izléstelenségeket akar csinálni.

mocc 2010.03.09. 14:57:58

@El Topo (Sgt. Elias): pl. milyen ízléstelenségre gondolsz? Vaníliás-mézeskalácsos gyertyaözön nélküli dugás pl?

flea 2010.03.09. 14:58:36

@El Topo (Sgt. Elias): "a taknya menetet vágna a nyakán"

Ezt percek óta próbálom elképzelni, de nem sikerül, viszont legalább jól szórakozom közben. :D

flea 2010.03.09. 15:00:06

Elébe menve a megváltoztathatatlannak ideírom azt a szót, ami hamarosan amúgy is elhangzana:

aurafotós

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 15:02:00

@mocc: Nem, éppen ellenkezőleg. A gyertyaözön csak akkor megengedett, ha a márványmedencét a cselédek díszítik fel ilyesmivel, szigorúan a ház urának megérkezése előtt! Ha erre nem futja, minden további próbálkozás szánalmas, következésképpen izléstelen.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 15:02:44

@flea:

A menettel, vagy a vágással van gond?:)

flea 2010.03.09. 15:03:43

Ja, amúgy nem az aranyossrác + Kati kombóból szokott az kisülni, hogy 10-15 év házasság és 3 gyerek után (a) a srác váratlanul és örökre eltűnik valami távoli országban (megpróbál leszámolni önnön aranyosságával), (b) öngyilkos lesz (bár nem aranyos húzás, de legalább most sem kellett igazán kiállnia magáért), (c) feleséggyilkos lesz?

flea 2010.03.09. 15:04:38

@El Topo (Sgt. Elias): Úgy az egésszel, de főleg a takonnyal. :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 15:06:17

@flea:

De. Nagyjából ez a három eset van.

vincere 2010.03.09. 15:08:33

@El Topo (Sgt. Elias): viszont nincs is annál szebb, mint mikor egy ilyen "karcos" férfi annyira kíván, hogy egy alkalommal magától gyertyákat gyújt meg habfürdőt ereszt...
a kontrasztok mindig nagyon izgatóak tudnak lenni :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 15:12:49

@vincere:

Na persze, persze, persze.
Egy IGAZÁN karcos férfi esetleg kitakarítja a kertet is, mielőtt meggyújtja a gyertyákat. Felszedi az utolsó lehullott falevelet is, kiegyengeti a fűszálakat. Egy ENNYIRE karcos férfi olyan romantikus teaszertartást mutat be a tiszteletedre, hogy meggárgyulsz tőle, de mondjuk az is előfordulhat egy ENNYIRE karcos férfival, hogy a vége egy közös szeppuku lesz. Érted hogy mondom.

terra incognita 2010.03.09. 15:19:05

nem volt ez a bagázs kicsit túlkoros az első dugásnál? vagy én vagyok ribanc...:)

@vincere: bájos ha rájön a romantika. és nem illik kiröhögni.

terra incognita 2010.03.09. 15:40:05

@El Topo (Sgt. Elias): fenébe. akkor most leülök a sarokba, és intenzív önvizsgálatot tartok. aztán összeragasztatom visszamenőleg.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 15:41:07

@terra incognita:

Attól tartok, hogy már mindegy. Bár az önvizsgálat sosem hiábavaló.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 15:43:59

@terra incognita: Brigi és Kati 17 körül voltak, Zita és Reni pár évvel később, 22-23 talán. A 17 nem hiszem, hogy késő lenne, a 22 már inkább.
Bár ha valami jó kis nőcis topikban lennénk - de nem vagyunk -, biztos páran helyreigazítanának, hogy sosincs késő hozzá, nem kell akárkivel lefeküdni, kinek mi köze hozzá, esetleg felhozza élő példakánt egy barátnőjét, aki nem ő (de mégis), hogy 24 éves, de még mindig szűz. Kicsit gáznak érzi magát, de nem tudja, mit csináljon. A jó tanácsokat, tippeket örömmel veszi. Előre is köszöni a barátnője nevében: aggszűz86

vincere 2010.03.09. 15:47:09

@El Topo (Sgt. Elias): de az is lehet, h. én nem fejeztem ki magam elég világosan... nem kell se romantikus teaszertartás se gyertya, de ha néha olyat csinál, ami egyébként nem jellemző rá, az izgalmas :)

farkasokkal tancolo 2010.03.09. 15:52:10

"Én csak simán nem emlékszem az enyémre, de talán jobb is ezeket a sztorikat hallva."

Ebben nagy igazsága van Briginek!!! :-)))

terra incognita 2010.03.09. 15:52:28

@HRita: az zavart meg, h kati még mindig patrikkal van, zita ugye munka utánra szervezte, renit meg írtad is. aztán a 24 kicsit késői. a 17 nem.
még jó h nem vagyunk nőcis topikban:) akit huszonévest ismerek ilyen adottságokkal, az már annyira rá van görcsölve az egész hapsi-szex témára, h pont ezért nem talál senkit.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 16:24:02

@vincere:

Világos, olyat csinál, amit egyébként nem szokott. Például felvágja a hasát. A szerelem maga a csoda. Honto?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 16:26:25

_Helló lányok, Béla vagyok. Ha van itt köztetek olyan, akinek még mindig nem sikerült, szívesen segítek. Gyengéd vagyok és diszkrét! Írjyatok a bela@nagyfarku.com címre!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 16:27:55

@El Topo (Sgt. Elias): Ez a nagylelkű férfitípus Afro és Krisztinca bezebrázódós posztjában is előkerült már :D Még merje valaki mondani, hogy a férfiak nem gálánsak :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 16:29:23

@HRita:

Mit ad a jóisten, ott is pünkte Bélának hívták, ha jól emlékszem.:)

Ernoke 2010.03.09. 16:36:07

Kati a mindentvivős.

"minden csókja perzselő tűz volt a testemen" - ez tiszta X-Akták, örülhet Kati, h élve megúszta:D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 16:42:30

@El Topo (Sgt. Elias): Van egy _sanda gyanúm_, hogy ez ugyanaz a Béla. A 21. század egyfajta furcsán értelmezett Supermane, aki segít a szűz vagy gyermekre vágyó Loisoknak.

@Ernoke: Kati nem szereti az X-aktákat, mert fél az ilyen sorozatoktól. Egyszer belenézett egybe, de végig Patrikhoz bújt, és percenként kérdezgette tőle, hogy most mi történik.
A perzselő tüzet nem annyira innen vette, sokkal inkább valami Romanából vagy Tiffanyból.

flea 2010.03.09. 16:45:04

@HRita: én meg azt hittem, hogy olyat 40 alatt senki nem olvas.

Ernoke 2010.03.09. 16:47:49

@HRita: régebben elolvastam párat anyám karácsonyi Romana különkiadásai közül. az ágyjelenetek leírása mindegyikben a legjobb: "ujjai gyengéd játékba kezdtek a Nő legérzékenyebb pontján", és hasonlók. amúgy pedig, aki Dorongocskának hívja a férje farkát, azt átnevelőtáborba kéne íratni.:D de ha Patrik feleségül vette Katit, ő se lehet az a megtestesült nyers férfiasság.:D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 16:50:45

@flea: Az édesanyjától vett kölcsön tizenéves korában pár szerelmesfüzetet. Ezek alapján építette fel a férfiideálját is.
A külső és az évfolyam talán nem ez volt, de a tartalom mindenképpen:
www.eharlequin.hu/index.php?apps=cikk&cikk=38158

flea 2010.03.09. 16:55:39

@HRita: ööö, azt hiszem, nem akarom tudni. :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.03.09. 17:04:39

Meghozza aszongyahogy:

Névtelen: hello, lanyok Béla vagyok szívesen kényeztetlek beneteket hijába vagytok terhesek nekem bejön ez vegyél fel msnen na csá

Bella81: Béla, takarodjál innen, már megmondtam a “hívhatom-e a hörcsögömet úgy, mint a kislányomat” topikban is. Idióta!

Névtelen: na komojan segítek ha nem jön ösze a gyerek

Jege 2010.03.09. 17:06:16

@Ernoke: No igen. Eleve rémítően infantilis lélekre vall nevet adni egy fasznak, de ha igen, akkor már legyen Bajnok, Főnök, vagy Kígyó, esetleg Traktor, de ne Dorongocska(!!!).
Mitől dorong? És mitől -ocska? Rövid, sötétbarna, rücskös?
Kedves egészségére Katikának.

@HRita: Aki Etherington néven ír, jó ember eleve nem lehet.

vincere 2010.03.09. 17:24:15

@Jege: erről is a kifogyhatatlan témaforrás Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt c. film jut eszembe (tudjátok, amiben a Nőmérő magazin volt). ott a csaj Zsófia hercegnőnek nevezte el a hapsi farkát...

ezt a meglepő oldalt találtam, ami összegyűjt mindent, amivel a csaj az őrületbe kergeti a férfit ebben a filmben:
www.hogyanveszitsunkelegypasit.eoldal.hu/

flea 2010.03.09. 17:39:19

@vincere: azt legalább nem gondolta komolyan. :)

csokidrazsé 2010.03.09. 17:57:29

@Jege: Traktor??? Korlátolt vagyok...
Sátorszex, motorostalálkozók állandó témája, élelmes kukkolók kilesték, melyik sátor döcög, aztán odatoltak valami nagyobb motort és reflektor, máris lehetett élvezni az árnyjátékot. A legszebb, hogy volt, aki nem vette észre, hogy műsort ad...

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.03.09. 18:26:48

Annyira xar kedvvel jöttem haza, de ez kész, minden gondom letojva :-D Csuklok a röhögéstől.

Szalacsi_Dezső 2010.03.09. 18:35:06

A Zita a legjobb! Muhaha :-))

Szalacsi_Dezső 2010.03.09. 18:37:30

Én is szívesen elmesélném, hogyan vesztettem el a szüzességemet...
... de később meglett! :-D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 18:53:11

@Szalacsi_Dezső: Végre értékeli valaki Zitát is :D Mennyi szakszót meg okosságot tud már, nem semmi :))

csokidrazsé 2010.03.09. 19:09:42

@HRita: elolvasnám Zita szülését is, ha lehet...

Jege 2010.03.09. 19:17:03

@csokidrazsé: Eleve diszfunkcionális családból származik. Anyja fizikatanárnő volt, apja logarléc...

aribeth 2010.03.09. 20:16:05

Ó, hogy hiányoztak a _csajok_!

Idáig Brigi volt a kedvencem, de Zita kiütéssel győzött a élménybeszámolójával.
Katitól meg az ő mézesmackó papucsától öt mondat után fennakadt a szemem. Remélem, egy nap megírod a nagy szakításuk történetét.

GAbica 2010.03.09. 20:45:18

@aribeth: Nem lesz nagy szakítás. Együtt maradnak amíg élnek, csak a mézesmackója pár év múlva rendszeresen összejár majd Brigivel, megosztani az élet nagy dolgait :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 20:50:33

@aribeth: @GAbica: Azt azért ne felejtsétek el, hogy Katiéknál már van 2 gyerek, úgyhogy nem hiszem, hogy válás lesz a dologból. Per, gyerektartás, vasárnapi apuka, kinek kell ez? Patrik túl lusta ahhoz, hogy végigcsinálja az egész huzavonát. Egyszerűbb volt megszokni a vaníliaillatú mécses szagát.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.09. 20:57:41

@HRita:

És ha mégis egy jó dugásra vágyik, megoldja okosba.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.09. 21:18:53

@El Topo (Sgt. Elias): Nem hülye ő, csak kényelmes és _hangyányit_ lusta. :)

flea 2010.03.09. 21:49:14

@HRita: én a nevén nem tudok napirendre térni. Patrik, az... Fogadjunk, hogy akiről mintáztad, azt tényleg konkrétan így hívják...

vincere 2010.03.09. 21:51:08

@HRita: mint a lubrikáció és a hymen? én figyeltem ám, csak asszem sokkot kaptam... :)

aribeth 2010.03.09. 21:57:02

@GAbica: @HRita:
Ez igaz... Lennének csak egy kicsit (kurvára) gazdagabbak és/vagy híresek, Patrik öt perc alatt találna egy élelmes kiscsajt, aki addig szítaná a tetszhalott férfiasságát (minden értelemben), amíg ki nem rakja anyut. :-)

farkasokkal tancolo 2010.03.09. 22:26:41

Én most annyira szégyellem magam, mert nálam nem volt semmi katartikus élmény a legdrágább kincsem elvesztése.
Eccerűen a nálam pár évvel idősebb pasim pár alkalommal elég sokat pettingelt velem, aztán már nem az ujjai hanem a farka volt bennem, ennyi. De semmi rózsaszirommal behintett ágy meg gyertya... csak arra emlékszem, hogy azon izgultam, hogy a szüleim ne jöjjenek idő előtt haza piha. :-(

fernanda 2010.03.10. 11:25:53

Atyaég! :D Ez nagyon nagy volt! :) Pár napja találtam rá erre a blogra, de esküszöm, kezd vállalhatatlan lenni a munkahelyen! Nagyon tetszik a stílusod HRita! ;)
Egyébként kezdem kínosan érezni magam, nekem az első alkalom sitty-sutty volt, a pasi letolta a gatyáját, aztán az enyémet (többi ruha maradt fent), aztán kb 2 percig tartott. Nem fájt, de nem is volt jó. Mentségére, később kárpótolt! ;) :D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.10. 14:51:29

@fernanda: Köszönöm :)
A te esetednél még Brigié is komplikáltabb, nem semmi :D

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.03.10. 16:15:10

Lassan mar olyan lesz a hangulat, mint a Szakitosblogon :).

Erzsebet 2010.03.10. 17:44:25

73 éves ismerősöm mesélte a szűzessége elvesztésének történetét. Természetesen a nászéjszakán a templomi esküvő után történt. Előtte nem tudott az I-ten világáról, édesanyja mesélte el, mi fog történni. Amikor levetkőzött a férje, annyira undorítónak találta, hogy elkezdett sírni. Előtte még nem látott olyat, óvodába sem járt, fiú barátai sem voltak. Ilyenkor természetesen fehér hálóinget illett viselni a szűz lánynak.

váj mí 2010.03.10. 18:28:44

@Erzsebet:
Na most ennek kapcsán jut eszembe ...
Lehet szidni a "mai világ" pornó/bdsm vonulatát. Lehet rajta, viktoriánus alapokon (ez milyen hülyén hangzik nem anglikán környezetben :P) felháborodni.
De basszus! Mióta normális az hogy bárki sokkot kapjon egy ellenkező nemű személy meztelen teste láttán? (Kéretik mellőzni mindazon megjegyzéséket, amelyek egyébként nekem is eszembe jutottak ennek kapcsán ;) ).

Off!
Rita, megkaptad a kisvárosi nőcis mailemet?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.10. 18:44:37

@váj mí: Jaj, nem! Indán keresztül vagy a gorbe.sminktukorre@gmail.com-ra küldted?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.10. 18:58:08

@HRita: pontosabban: gorbe.sminktukor@gmail.com

farkasokkal tancolo 2010.03.10. 19:21:54

@Erzsebet:
Férjem nagynénjéről mesélték, hogy amikor a nászéjszakán megpillantotta a férje nemiszervét, akkor felkiáltott: "Fujj Károlyka vigye innen ezt a csúnyát!!!"

Hogy aznap éjjel nem történt semmi, az biztos. Hogy később hogyan abszolválták, nem tudom... :-)

Zn 2010.03.10. 19:29:21

Szerintem Brigit már meghegesztettem...

Erzsebet 2010.03.10. 20:21:48

Az egy más világ volt, amiről írtam. Akkoriban képeket sem láttak, mutogatós bácsik sem riogatták a kislányokat. Először gondolom, mindenkinek furcsa a másik nem. Ismerősöm férje, most is egy jóképű, kisportolt öreg úr, nem hiszem, hogy olyan borzasztó lett volna. A paraszti kultúrában is megtörtént, hogy a szinte még gyermek menyasszony öngyilkos lett a nászéjszaka után.

váj mí 2010.03.10. 22:00:33

@HRita:
Erre küldtem:
gorbe.sminktukor@gmail.com

De végül is nem akkora dobás.
Sokan, a blog törzsközönségéből nem is értenék miről pofázok ;)
*Ja, amíg bele nem ütköznének az általam leírt típus "felkerült" típusába* ;)

váj mí 2010.03.10. 22:09:24

@Erzsebet:
Én csak De Sade márkit említeném meg neked .. aki ministráns kisfiú volt ahhioz képest, hogy a francia arisztrokácia micsoda (mai kifejezéssel élve) bdsm praktikákkal élt.
De Sade márki? Muhahhhahaha!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.10. 23:05:10

@váj mí:

A francia arisztokrácia különben is beteg volt mindenestől. Már eleve szifilisszel születtek ugye, alapból. És aztán még rádobtak egy lapáttal!

váj mí 2010.03.11. 01:34:10

@El Topo (Sgt. Elias):
Azért jópofa volt az ám ... mellszorítók, péniszregulátorok, kezdetleges vákuumos cuccok .. a tűk, szíjak és láncok .. na, az volt a parsztvakítás ;)
Mondjuk, ma is az, csak más a neve ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.11. 08:58:04

@váj mí:
Aha, aha...
Be kell valljam (lehet hogy öregszem is kissé), de én valahogy viszolygok ezektől a dolgoktól.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.11. 10:47:25

@váj mí: Mi az, hogy nem akkora dobás? :) Küldd el még egyszer, légy szíves, mert érdekel.

váj mí 2010.03.11. 11:18:37

@HRita:
Ok, átdobtam a gmail-es címre.
Majd meglátod, mire mész vele ;)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.11. 11:35:53

@váj mí: Dobd át még párszor, mert _nem akarja az igazságot_. Nem értem, miért. Mindenki levelét meg szoktam kapni pedig.

váj mí 2010.03.11. 11:41:52

@HRita:
Nemááár!
Erre a címre küldtem:
gorbe.sminktukor@gmail.com

Én írtam el valamit?
(Persze, újraküldöm ...de azért ez több mint gyanús ;) ).

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.11. 12:03:04

Jó a cím. Talán próbáld meg az Indán keresztül, tényleg nem tudom, mi lehet a baj.

váj mí 2010.03.11. 12:08:53

@HRita: Ok, elküldtem indán is .. üzenetben.
Ha így sem kapod meg, akkor max főbe lőhetem magam, mert más ötletem nincs ;)

váj mí 2010.03.11. 12:35:39

@HRita:
Nu, majd eldöntöd, hogy mire jó ;)

váj mí 2010.03.11. 12:36:21

@flea: Az is lehet egy megoldás .. de én nemtom, ugye ...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.11. 12:44:50

@flea: Most azon gondolkodom, hogy bevalljam-e, hogy tényleg ott volt mind a két levél, és bennem fel sem merült, hogy esetleg ott keressem...

flea 2010.03.11. 16:09:30

@HRita: nyugodtan spórold meg magadnak ezt a kellemetlenséget, úgyis fogadni mertem volna, hogy ott vannak :) (ellenkező esetben nem is kotyogtam volna közbe)

4TUN3 2010.03.13. 15:52:37

"numerológiás analizálás"

szerintem s*ggbek*rást ilyen szépen még nem írt körbe senki... ;)

Fém Fatál 2010.03.13. 16:00:54

Rita, ez gyönyörűségesen undorító volt! Patrikéknak napalmot. :DDD

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.13. 19:01:50

@Fém Fatál: Örülök, hogy letaglózott :) (Óriási a nickneved :D)

Fém Fatál 2010.03.14. 01:08:02

Óh, nem csak ez, olvasom már régen a blogot, de csak nemrég regisztráltam. Meg alap, hogy a fácsén is megvagy! :)
(Köszönöm szépen. :))

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.03.23. 15:20:13

Ez a négy nő zseniális, de csak nekem tűnt fel, hogy 1997-ben még aligha volt internet minden háztartásban, ahol a nőciknek.hu -n lehetett a "topictársakkal" csevegni?
süti beállítások módosítása