HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.08.18. 09:00 HRita

NŐTÍPUSOK&NYELVHASZNÁLAT: Kretén nők, avagy a rózsaszín szárnyú tündérmackók támadása rovat

Illetve Tűzre HRitával alrovat
Illetve Ford transit gloria Creten al-alrovat

Nem először jelenik meg fórumkritika a blog hasábjain. Afromagyar és Krisztinca nagy sikerű babóca-topikos posztja után elérkezett az idő, hogy a kétségkívűl legjobb magyar humorszájt (különös tekintettel Puller István képaláírásaira és rovatcímeire) kétségkívűl legmodorosabb törzsgárdáját állítsuk pellengérre. Vizsgált jelenségek célkeresztbe vételében segítségemre volt Pédró mester, akinek ezúton köszönöm a közreműködést.


Ismeri a Nyájas Olvasó a kreten.hu című weboldalt?
A Kretén magazin korának fontos orgánuma volt, humoros és széles körben ismert. Az írott változat kiadása 2009-ben megszűnt, az elektronikus leágazás azonban továbbra is humoros és széles körben ismert - jelentős létszámú törzsgárdával.
Az ok leginkább e bizarr szubkultúra nőnemű tagjainak stílusában keresendő.

1. A jófej
Az itteni jófej nő a mindenki kedvencének sárga és savanyú utánérzése csupán, ha azonban a Nyájas Olvasó azon nőtípustól epegörcsöt kapott, jó eséllyel ezt sem fogja szeretni.
Bár talán utálni sem.
A jófej nőt általában senki nem utálja, mert nincs okuk rá. A jófej nő a régmúlt ködébe vesző idők óta szerves része az oldalnak: a közösség kétszer lecserélődött körülötte, ő viszont maradt, finom modorával, kedves történeteivel, borzasztó hajviseletével. Soha nem mondott, írt, vagy csinált semmi vicceset vagy provokatívat, de ott volt mindig, ha kisállatokról kellett mesélni, irreleváns zenéket linkelni, esetleg a fórumtársak kérdéseire szép, erős “nem tudom, kérem :) :)”-et felelni. A puszta létezés ágyazta be kirobbanthatatlanul a kreten.hu struktúrájába: természetes és fölösleges képződmény, mint a muskátli, a piros telefonfülke vagy a kormányszóvivő. A jófejségen kívüli legfontosabb ismérve a semmilyenség: az ember éveken át beszélgethet vele, mégsem fog megtudni róla mást, mint hogy olykor zéhákat ír, és szereti a kicsi, pikkelyes élőlényeket (is).
Humorgyilkossági módszer: a hajtetveken végzett asztrológiai kísérletektől a Római Birodalom tangatermelésének ingadozásain át a kortárs pasztafáriánus filozófiáig bármiféle téma garantált unalomba fullasztása sok szmájlival, az előző napi kutyamenhely-látogatás percre lebontott élménybeszámolójával, és rengeteg jutyúb-videóval, csak úgy.

2. A hiperaktív
A hiperaktív számára a fórum nem csupán fórum, hanem a Nagybetűs Élet színhelye. Hiperaktív a valóságban is, szabadidejében a hetedik nyelvet tanulja, a kilencedik hangszert tanulja, az elefánt hámozását tanulja – mindhiába, mivel ezért semmiféle kézzel fogható elismerést nem kap begyöpösödött környezetétől, aki a tehetséget bottal se piszkálná meg.
A Kretén Fórum (“ííííí”) azonban MÁS. Ott ő a középpont, vagy ha esetleg nem, gyorsan tesz róla, hogy mégis. Mindenkinek köszön, még annak is, akinek összes képessége az üdvözölködésben és búcsúzkodásban merül ki. Mivel az oldal egyik sajnálatos konstrukciós hibája, hogy nem fér el akármennyi hozzászólás egyszerre, a köszöngetéssel elmegy pár oldal, de ezért nem anyázik senki, mivel
a) a hiperaktív lányt mindenki tiszteli, amiért ilyen szépen tud (baromfihangok útján is!) köszönni;
b) aki anyázott volna, már rég megcsömörlött az egésztől;
c) ha valaki megpróbálja, azonnali hatállyal közellenséggé van nyilvánítva.
A fárasztó köszöngetés után a hiperaktív lány piheg egy kicsit, aztán érdemben munkához lát: linkel egy fantomképet a papayáról, melyet éppen esz (sic), megírja, pontosan mikor utazik Guatemalába kultúrantropológuskodás céljából (beszélni máris nagyon jól tud az összes helyi indián nyelven, így szükség esetén be tudná jelenteni a rendőrségen, hogy megerőszakolták, de erre úgysem fog sor kerülni, mivel... mivel Guatemalában nincs rendőrség), hogy a következő fórumtalálkozó biztosan jól legyen időzítve, aztán berak egy képet, melyet, bár szerénysége tiltja a szerző megnevezését, ő rajzolt (vomit_hailed_as_art.jpg).
Humorgyilkossági módszer: kontrollálhatlan elnyomó és kiszorító erőt megjelenítő picsogás, gyengébb idegzetűek számára instant agyvérzéssel megtoldva.

3. A mániákus
Eleddig nem adtunk magyarázatot a címben szereplő idézetre. Most megtesszük.
A tündérmackó, melyet személyiségvédelmi okokból nevezzünk most büdöscsótánynak, egyszerű emberek egyszerű szófordulata volt, mielőtt ikonná és szmájlivá nemesedett volna. Régi jelentése aranyos vágóállatokat takart, melyeket a jófej nő például különösen szívesen dögönyözne.
A mániákus nő nem, ő megeszi őket, de azért elismeri, hogy büdöscsótányok. A baj akkor üt be, mikor ezen egyszerű vélemény mutálódni kezd, és kommentelők rajai veszik át, vagy azért, hogy falkához tartozásukat a nefürgyéléhez hasonlóan friss, színvonalas és kacagtatóan eredeti kiszólások segítségével demonstrálják, vagy pedig azért, hogy a mániákus nőnek tetsszenek vele.
A mániákus nőnek ugyanis – a hiperaktívval ellentétben – valamilyen okból tényleg mindenki tetszeni akar, talán mert mániákus, így van életereje. Vagy azért, mert közismert tény, hogy igaz szerelme épp faképnél hagyta. Vagy azért, mert reformkonyhai tudását bőkezűen, ellentételezés vagy ellentmondás nélkül osztogatja igaz barátai között. Vagy azért, mert ezen túl is egészségesen él, például rollerrel jár munkába. Vagy azért, mert férfiasan megválogatja, milyen sörtől basszon be. Vagy azért, mert nagyok a mellei. Vagy azért, mert szereti a lovakat.
Számára a fórum kitűnő alkalmatosság arra, hogy lótartási szokásairól beszéljen; nem olyan fontos, mint maguk a lovak, de azért eléggé. Előnye mindennek a kutyamenhely-látogatáshoz képest, hogy a Nyájas Olvasó konkrétan megismerkedik a lovakkal, mint egyéniségekkel: aggódhat értük, ha kólikájuk van, és örvendezhet, ha az egyik felrúgja a mániákus nőt. Hátránya, hogy semmivel sem izgalmasabb.
Humorgyilkossági módszer: gügyögés, főleg, ha lovak is vannak a láthatáron. Kényszeres lovazás. Lovas témák. Lovas köszöngetés. Lókolbász. Lófasz. Ló.

4. A személyes
A személyes úgy gondolja, a fórum önmagában nem entitás, a benne lévő emberek azok. Vagy legalábbis ő. Beköpései frappánsak, intelligenciája hihetetlen, szenvedélyesen szeret személyekkel szere... beszélgetni, sok nyelvtani hibával, de még több energiával. Soha nem az általánossághoz, mindig az egyes emberekhez beszél, mert hozzájuk érdemes – a többieknek biztosan tetszik ez is, ha meg nem, akkor le vannak szarva. Szólásszabadság van, a moderátor meg úgyis rég kilépett már.
A személyes nőnek meggyőződése, hogy itt egyenrangú partnere lehet a férfiaknak azzal, hogy részt vesz ökörködéseikben, részt vesz eszmecseréikben, részt vesz lefárasztásukban. Ímélcíme nem csupán nyilvános, de rózsaszín szövegkiemelővel alá is van húzva – egyszer az egyiknek úgyis meg kell találnia őt is, hiába ronda, hiába kancsal, hiába issza sok zsírral a cacaót (sic). Flörtölgetés után dolgozni megy, de a hiperaktívhoz hasonlóan percre pontosan megadja visszatértének időpontját, nem mintha el akarná vitatni a fórum lelkének helyét, de hátha az aktuális férfi ezúttal pont akkor megjelenik majd, vagy legalább nem megy el, vagy legalább nem szarik majd látványosan a fejére ismét.
Sajnos de.
Humorgyilkossági módszer: frappáns nem egyenlő vicces, társkeresés még kevésbé egyenlő.

5. A papucs
Ő nem feltétlenül nő, sőt, általában nem nő. Nőben azonban még érdekesebb.
A papucs, mint képződmény, tökéletesen a hiperaktív és a mániákus uralma alá került, önálló működésnek legfeljebb kósza jeleit mutatja már csak.
A játszmák visszatérő szereplője az ember, aki nők között valamilyen oknál fogva annyi akaraterőt mutat, mint egy deka rothadt csiperke, pedig eredetileg tán annyi is volt neki, mint egy használt mosószappannak. Fórumon nagyon veszélyes az ilyesmi, mert az érintett példány könnyedén a nők csatolt részeivé válhat, melynek fonyományaként összesen három funkciója marad:
- a nők fuvarozása kocsival;
- a nők számára fórumtalálkozók szervezése, ahol azok régi kreténjeiket/mű alkotásaikat/ráncos valagaikat aláírathatják a szerkesztőkkel, egymással, vagy önmagukkal;
- a nők szemében megfelelő és szórakoztató dolgok fórumba tétele (sok-sok cuki szmájlival);
- a nők által nem kedvelt viselkedési formák – például a korábban általános tegeződés – azonnali, gondolkodás vagy felsőbb utasítás nélküli elítélése, az elkövető földig baszása, az inkriminált kommenttől való elzárkózás, karantén;
- a nők idegesítési együtthatójának hatványaira emelése, az élettani hatások katalizációja.
Jussa a leereszkedő vállveregetés, sáros cipőnyomok, tömény szánalom. A személyes nő személyes üzenettel megköszöni fáradozásait, bort linkel neki, aztán megy pasizni.
Humorgyilkossági faktor: nemiszervre hajazó megjelenés.

6. A keserűfüves
Személyisége és jelenléte mintegy ellenpontként kíván szolgálni a sok jópofa, hollárihósan jókedvű kolléga között. Ő nem örül, nem boldog, viszont boldogtalan. Hogy miért van mégis ott? Pfhű, hát ez érdekes kérdés. Érdemes rajta elfilozofálni egy (két-három-négy) pohár (korsó) :barnaser: mellett. Mert ő szokott filozofálni, nem keveset, sokat. Ez nála amolyan alapkódolás; intelligenciájából és meg nem értettségéből fakadóan szüksége van rájuk, a kreténekre, akik ha nem is értik meg őt, azért vannak köztük olyanok, akik megfelelő mennyiségű szmájlival, illetve büdöscsótánnyal honorálják füves zenéit, pszichedelikus linkjeit, éppencsak-felvetett kérdéseit (“Önök szerint Tabasco-szószt rakjak a tejbe avagy paprikapályinkát?”), valamint transzcendentálisnak szánt eszmefuttatásait.
A keserűfüves a lelke mélyén (Hogy hol? Hát neki nincs is lelke, muhahaha! Még hogy…, ezt a sértést stb.) egyáltalán nincs megelégedve a kompániával, intellektusa állandó frusztrációt kényszerül elszenvedni emiatt, fájdalmát pedig belekiabálná a világmindenségbe egy fasza szkank mellett, de ehelyett inkább megdicséri a kolegina által linkelt bébirozmár-képet, és tovább sodródik az árral.
Humorgyilkossági módszer: nem, a nyavalygás sem vicces, a füvezés pedig nem menő.

7. A büszke:
A büszke nő legfőbb ismérve, hogy mindent jobban tud, és erre módfelett büszke.
Először is mindenkinél jobban tudja, hogy a fórum mire való: semmiképpen nem arra, hogy földrajzilag távol lévő ismerősök között a kapcsolattartás eszköze legyen. A fórumra nem való öncélú fecsegés, jókívánságok, vagy piti mindennapos ügyek kitárgyalása; általában véve nem való oda semmi, ami az élő társalgást jellemezni szokta.
A fórum, az más, tecciktunni. Főleg, ha humormagazinos.
A fórum arra való, hogy viccesek legyünk, de még inkább arra, hogy okosok legyünk.
Így hát a büszke nő sosem szólal meg, ha nem érzi úgy, hogy valamit jobban tud.
Ha viszont úgy érzi, egész biztosan megszólal.
Elég gyakran érzi úgy.
Megszólalásait viccesnek szánja, de azok inkább ironikusra sikerülnek: ironikusak, mert ismét kénytelen észrevételezni, hogy a többiek tévednek, vagy hímsoviniszta barmok (nőies témákban nagyon otthon van), esetleg nem isszák a jó sört (férfias témákban is nagyon otthon van).
Mondanivalóját szívesen támasztja alá linkekkel, ha már egyszer bármilyen mondanivaló alátámasztására lehet linket találni. Ezt szintén viccesnek szánt, de inkább ironikus szövegekkel vezeti föl, aztán büszke örömmel konstatálja, hogy a kolégák megint őrajta vitáznak. A vele egyetértőket szereti, a vele egyet nem értők szellemi képességeiről pedig soha nem volt nagy véleménye.
Nem is lesz, amíg a következő vitában nem mégis vele értenek egyet.
Ezt persze nem köti senki orrára.
Ha egyetlen hozzászólással ekkora vihart kavar, ugyan minek tépné annyit a száját? Folyton beszélni megterhelő, időrabló, a stílus és mondanivaló rovására megy – úgy összességében, és ez benne a legrosszabb, olyan átlagfórumozós.
Átlagosan pedig soha nem tudna viselkedni. Az átlagost nem bírja. Az átlagos nem jó semmire.
Legfeljebb arra, hogy saját blogján posztot írjon róluk.
 

Az eredmény:

horsewoman: Frisset-üdét!  :) :) :) Hogy Önök vannak?

 

Kovács Nándi: Önnek is külön, horsewoman! Jóreggelt!
és Önöknek is! Reggelt! Hoccógál az egésségük? Bab kolegina, utánanéztem, amit említett volt az este, de nem tanátam sehol sem :’(. Nem tudná inkább elküldeni mégis mélben? :nagy nedves kutyaszemek:

 

Mr. Radar: A tanítónéni kérdezi Pistit:
- Miért nem készítetted el a házifeladatodat?
- Azért, mert tegnap kigyulladt a házunk, és meghalt a nagypapa.
- Bennégett?
- Neem, kiugrott az ablakon!
- És szörnyethalt?
- Á, nem, ott voltak a tűzoltók. Kifeszítettek egy nagy ponyvát, arra esett rá, aztán visszapattant, és az ablakon át visszaesett a házba.
- És bennégett?
- Á, nem, megint kiugrott!
- És akkor halt meg?
- Neeem, mondtam már, hogy ott voltak a tűzoltók a ponyvával, arra esett rá, aztán visszapattant, és az ablakon át vissza a házba.
- És akkor bennégett?
- Neem, megint kiugrott.
- És akkor szörnyethalt?
- Deeehogyis! Mondtam már, hogy ott voltak a tűzoltók a ponyvával, arra esett rá, aztán visszapattant, satöbbi…
- Na jó, de akkor hogyan halt meg a nagypapa?
- Hát a tűzoltóknak tele lett a hócipőjük és agyonlőtték.

 

rókica: :D :D Már két hete is linkőte, kedves Radar úr, de most is nagyon vicces :D :D

 

Mr. Radar: - Kapitány úr! Léket kapott a hajó, de az utasok nem akarnak beszállni a mentőcsónakokba! Hogyan vegyem rá őket arra, hogy beszálljanak?
- Az angol utasoknak mondja azt, hogy ez nagyon sportszerű dolog; a franciáknak azt, hogy ez elegáns; a németeknek azt, hogy ez parancs; a magyaroknak meg azt, hogy ez tilos!

 

bab: E-m*il ment, de az Ön c*trom*ilje visszadobja a köldeményt! :’( Irtsa ki Ön a vérmókusokat vagy a zblorgokat, vagy nemtommit, különben megsemmisül a világ! :O Nem jönne mégis inkább m*n-re fel? Mindenki másnak is: Alanoska :D :D :D

 

Búbosvöcsök Alien: Papayás szép napot Önöknek, kedves Kollégák és Koleginák! Ezt nézzék meg Önök, tündérmakkó kittita!
:sziv: :sziv: :sziv: Búbosvöcsök lenni elragadtatva tőle, lenni szerelmesnek első pillantásra. Hííííj!

 

Mr. Radar: Búboska Aliennek egy szééép nagy :papaya:! Tündérmackóka tényleg a cicus, na de még ez mennyire :)) :tej:

 

Bécsi bárca: ‘stét. No mia helyezet?

 

Mr. Radar: Nohát Önt is végre látni Önt? Merre járt, ahol a madár se? Vöcsköcske kolegina befejezte a vizsgáit, horsewoman szarvasbőgésre ment, megfázott, de szerencsére már meggyógyult, jónás kolléga peniglen visszavitte a ventilátort a B*um*xba, mert nem működött :O

 

Bécsi bárca: Hm-hm. Viszontválltáska!

 

Búbosvöcsök Alien: Mr. Radar, ez annyira, de annyira! Köffönet érte :)) Tényleg, tényleg, tényleg, neville végzett már a vizsgákkal? Ha nem, akkor *drukkdrukkdrukk* és *szemöldököt ráncolva nagyon koncentrál a szorításra* :ser: :) :D :))

 

Köcsög idegen: Sziasztok, jó az oldal, lehet csatlakozni?

 

Kar: Köcsög idegen úr, nincs tegeződés!!! Érti Ön? Természetesen csatlakozhat, de nem tegeződünk!!! Magázódunk!!! Ami azt jelenti, hogy nem tegeződünk!!!

 

Köcsög idegen: Ööö, jóó, bocsánatot kérek Önöktől, de még új vagyok itt és izé. :ser: :ser: :ser: :ser:

 

neville: Szép napot Önöknek! :unikum: :ser: :barnaser: Vizsgák letudva, úgyhogy szánsájn, bícs, tücsök, köcsög! Indul a mandula a Balatonra holnapután, úgyhogy 5 napig kénytelen leszek távol lenni Önöktől :O *sóhaj*

 

verstort: Unatkozom, és nem tudom eldönteni, hogy a Kacsameséket vagy a Szíves bocsokat nézzem-e. Önök szerint? Különben tegnap fogadásból elszopogattam egy tubus A*odent fogkrémet. Örömmel jelentem, a fogadást megnyertem, viszont kiderült, hogy fogkrémnyalogatással nem lehet időutazni.

 

bab: verstort kollegina, próbálta-e már a D*ntoflux nevű fogkrémet? Az talán tartalmaz fluxus-kondenzátort, ami alapvető feltétele az időutazásnak. Na jó, leülök, egyes :D

 

verstort: Legközelebb inkább kolbászkrémmel próbálkozom, de most megyek a H*gyajja f*sz*iválra. Remélem lesz fű is, mert az jó.

 

horsewoman: A zországban zegész nap esni fog a zeső, pedig mi a csődörrel el akartunk menni állatsimogatóba :O :(( Nincs igasság a földön. Most maradhatunk zotthon, jajj.

 

Kovács Nándi: :(( ne búsuljon, drága horsewoman, majdcsak feltalálják magukat, de azért a biztonság kedvéért küldöm Önöknek: :ser: :barnaser: :unikum: :fasz: Jó szórakozást! :))

 

horsewoman: Önbe is! :lófasz:


Mint azt a Nyájas Olvasó is láthatja, a probléma elsősorban nem a jófejkedésben rejlik, mely, ha erőltetetten is, de képes magából humort kicsiholni. A probléma az érdemi kommentelés intézményének halála, mely után gyakorlatilag nem marad semmi olyan, mely megtekintésre érdemes volna – vagy ha igen, azt úgy kell kibányászni a súlytalanság dacára is három tonnát nyomó blődli alól. A posztok valaha többek voltak Puller István bejegyzéseinél, a fórum pedig a semminél. Ma kevesebbek.

Pédrónak köszönöm a zajcsevi pontosságú támogató lövéseket.
 

26 komment

Címkék: kretén


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr882228204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totyizselé 2010.08.18. 09:17:56

Poszt!!!végre:)

Amit nem olvastam végig...
De az idézett beszélgetés odabasz, nem kicsit. Übermodor.
Ilyen tényleg van?

blur7 2010.08.18. 09:38:42

Érdekel a szociológia, de az a szubkultúra kimaradt az életemből valahogy. Eddig.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.08.18. 10:16:15

@totyizselé: Van :) Csak létező jelenségekről írok, és azok gyakran viccesebbek, mint a kitalált dolgok.

@blur7: Igen, ez inkább "belsős téma", nem is túl általános, de attól még érdekes :)

blur7 2010.08.18. 10:21:42

@HRita: Persze, hogy érdekes. Ezért olvastam el. A társadalom széles rétegei érdekelnek, de vannak, amelyek az átlagnál jobban.

blur7 2010.08.18. 10:24:26

@HRita:
Mutatok egy érdekeset: cotcot.hu/cikk/2010/08/17/a-punci-illata
Én természetesen elhatárolódok tőle. :)

sorica123 (törölt) 2010.08.18. 10:40:13

Úlisten. Még jó, hogy én a kreten.hun nem a kommenteket olvasom. Ez már olyan szintje a bennfenteskedésnek, ami pont nem vicces. Ebből egy kicsit kevesebb talán még jópofa lenne, de ez...?? Stílszerűen: broáf!
@blur7: ?? miről szólhat a cikk? Arról, hogy ha ezt vagy azt eszed, ilyen s ilyen illata lesz...? Na mindegy.

sorica123 (törölt) 2010.08.18. 10:42:37

@blur7: na, elolvastam. Egyszer jó, ha nem hisztizi szét senki a kommentfolyamot, hogy 'minekkellerről írni?', akkor ellesznek ezzel a témával.

sorica123 (törölt) 2010.08.18. 14:43:50

@blur7: na jó' van. Régebb volt cotcotban egy ilyen térítős konzi úriember, aki ennél sokkal kevésbé intim témákra és idétlen humorú posztokra is azonnali földhözverős hisztivel reagált 'gyermekeink jövője' és hasonlók érdekében. Nem mondom, vannak sznob baromságok is a cotcoton, nem kötelező minden modoros nyálat elolvasni, csak mert ott van, de -szép számmal_ lehet egész jó cikkeket/témafelvetéseket kifogni.

dekás dezső 2010.08.18. 14:46:32

aztakurva:P a legdurvább az egészben, hogy ezt a fajta modorosságot megjátszani nem lehet, az ilyesmi belűlről jön.:D
na aláccóggája

jamesz 2010.08.18. 15:00:17

Éjjó!:-)))
LR-nak köszönet e linkért, nem is tudtam hogy miket olvas.
Pédró, Pédró, Pédró.Hej..ejnye no. Oly' rég járt eme pellengérre állított helyen ...cöcöcö, ugorjon be egy barnaserre. Vagy talán valami sérelem érte odaát?Lehetetlen. A törzsgárda örök.

Kedves HRita. (HR?Höhöhö dicsak). Nem is tudtam, hogy a félelmetes RO-ból, micsoda vigyázó szemek, pásztáznak szerteszét.
No persze eme mordori világítótorony szerepben bájologva a Bölga zenekar azért frappánsabban csap(at)ta széjjel a "téjmát", igaze?
(Vagy ez a modorosblog?)

jamesz 2010.08.18. 15:48:39

A poszt sajnos nagyon sántít. Lemaradtak pl. amikor a kittitás illető death metal klipet linkel...de tényleg!!van ilyenám!"OMG, debilek, juj."

Olyan kár, hogy a felszínes gúnyolódás helyett nem egy szellemes poszt született. Mivel a téma adott. Igaz lerágott csont, kiköpött guzma egy ideje, fórumokról, és posztolókról, és kommentelőkről (és)posztolni.
(Ismét belga:komment)
Nem-nem.Nem a sértődött érintett mián' csakhátugye. A színvonal. Amire panasz van a posztban is.Szálka-gerenda, bor-víz kontextus. Mindazonáltal én ilyen jelzőkkel, és hasonlatokkal megölt posztot rég láttam. Talán Szily Kitolás 1-2 c. könyve tartalmaz egy mondatra leképezve ennyit:-)

A színvonalas kifigurázáson, a szellemes gúnyon az "intelligencs" ember nagyon nevet, főleg ha magára ismer. Az otromba tréfa, böszme gúny intézményéről (még ha színvonalas környezetbe is ültetjük bele a kis kakukkfiókát) pedig Hajós András a KEHA-ban jó sokat mesélt, olykor prezentált is ezt-azt.
Ez kis poszt ugyanis hatásvadász bulvár jellegére tekintettel, ál-szociológia, és önjelölt személyiségelemző gúúúúnygejzír (ehehe) mivolta miatt, valamint a fent említett otrombaság okán sajna kb azon a szinte akadt meg, mint egy közepes locsolóvers.
(Némelyik régebbi anyag azért egész jó)

Motorpenis 2010.08.18. 21:03:51

Jaj, de jó, végre felébredtél, Rita!
Tetszik ez a bejegyzés, igazából csak ezt akartam írni. Na és beköszönni, illetve lemondani, hogy ma játszottam a kutyákkal.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.08.19. 01:08:25

Abszolút kimaradt, de mi van, már nem csak az idióta sznob momusosok magázódnak? Interneten magázódni bunkóság és kész.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.08.19. 06:48:58

Nem rossz, nem rossz... de azért a bebabócásodás topik über alles :-DDDDDDD

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.08.19. 12:04:20

@Motorpenis: _Ismét_ felébredtem, megébredtem (v.ö.: gorbe-sminktukor.blog.hu/2009/12/27/kultura_a_nok_es_az_irodalom_kortars_dramareszlet_velencei_dianatol - sokadik sor), a probléma csak az, hogy nem igazán van időm írni, pedig elég sok téma lenne még. Majd lassanként _abszolválom_ azokat is. Vendégposztok pedig még mindig jöhetnek :)

@Krisztinca: Igen, főleg a ti előadásotokban :)

Jege 2010.08.19. 13:10:16

@jamesz: Ugyan, kedves Jamesz, ezt maga se gondolja komolyan.
Méghogy locsolóvers? Hát mire a gavallér ennek a végére ér, elpárolog a kölni, és széthervad a virág, és a lányt behálózzák a pókok.

Amúgy tisztában vagyok vele, hogy lerágott csont már, de kérem, nézzék el, mert nem bírom türtőztetni magamat _rovat_
Szüzesség _alrovat_

A jófej: a velociraptor-menhelyen (kép is van róla, nagyon ééédes, cejeti stb.) orvul kiszabadult az egyik példány, csak aztán menet közben elaludt.

A hiperaktív: Izlandon, az egyik helyi népcsoporttal való ismerkedéskor, rengeteg mézsör után, hiába, mégiscsak jó volt valamire az a nyelv.

A mániákus: a zura egyszer a zéletvidámságtól kicsattanva fordult be a zutcába, és lekapta a zasszonyt a zollerről.

A személyes: a csetszex oldotta meg a problémát - azt a fejhallgatót egészen meglepő dolgokra lehet használni.

A papucs: véletlenül megtolták hátulról, akár nő, akár férfi.

A keserűfüves: a haver jóvoltából egyszer olyan szállítmányt kapott Marokkóból, ami belülről kilyukasztotta. Áldassék.

A többi pedig biztosan :lofasz:.

verstort 2010.08.20. 00:06:04

@Jege:

Most már tudom, miért vagyok olyan átlátszó...
A cikk hamisítatlan P., öröm volt olvasni.
Második csomag úton Marokkóból, szép az élet (akarom mondani: mérhetetlenül boldogtalan vagyok)!
Üdv

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.08.20. 12:54:51

@Jege: Esetleg folytathatnád az alábbi blogot, mely sajnos méltatlanul alulposztolt, pedig külcsínileg és belbecsileg egyaránt magasan kenterbe ver (he?) sok egyéb ízléstelen és/vagy igénytelen internetes _orgánumot_ (nem ver).

Alábbi blog: szuzesseg.blog.hu/

_Más_: Mostanában olyan témák jutottak eszembe, mint a wannabe fotóművész, a női féltékenység, valamint a pontosság _kérdésköre_ ésatöbbi. Lehet számítani rájuk.

RobDN 2010.08.25. 11:22:52

Annyira vicces lenne végignézni ahogy 4chan-szintű idióták rászabadulnának erre a kretén fórumra és istenesen széttrollkodnák. :)
Gonosz vagyok :)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.08.26. 17:30:27

Én a négy barátnőt várom vissza (a romantikust, a két lábbal a földön járót, az ezoterikusat, és a vagányt :) )

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.08.27. 22:33:10

@Szigi.: Örülök, hogy valaki őket is számon tartja :) Hamarosan visszatérnek, mert már régen _taliztak_, és _annyi, de aaannyi_ mesélnivalójuk van.

vincere 2010.09.01. 18:11:22

@HRita: de a legjobb az lenne, ha ezek a barátnők pocaklakót várnának!

flea 2010.09.03. 13:23:43

ilyen se volt még ezelőtt: örülök, hogy nem értem. :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.09.14. 12:26:42

@Szigi.: és mindenki: _Közkívánatra_ holnap a barátnők az udvarlásról _mint olyanról_ beszélgetnek. Olykor hullámzó kedélyállapot, fent és lent megélése, de végül szentenciózus zárlat happy end formájában. Olvassátok el, lesz mit.

Celtic 2010.09.14. 13:30:13

Hatize. Ezt ugy felig tudtam elolvasni, pedig olvastam mar eletemben par forumot/levlistat es anno a Kretent is vettem (most meg leszedheto torrentrol az elso 27 szam, nem kell kikaparnoma szekreny aljarol), de ez a post nagyon nem jott be.

Nem baj, az utalas jo volt benne a Babas postra , ujra elolvastam es megint csak hangosan rohogtem. Megunhatatlan :)
süti beállítások módosítása