HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2011.06.13. 09:00 HRita

MUSZÁJ ELMESÉLNEM!: Az impotens bevásárlókosár és a lemoshatatlan strassz

 Két egyenlány áll az élelmiszerbolt pénztárának futószalagja mellett. Illetve dehogyis egyenlányok, mindkettőnek megvan a saját egyénisége. Az egyiknek például rózsaszín alapon fehér betűkkel nyomott „Too Sexy” credo van a pólóján, a másiknak ugyanez fehér alapon rózsaszín felirattal. Az egyiknek a bal nagylábujjkörmén csillog a strassz, a másiknak a jobboldalin. A sötétbarna lófarkas fürtjeit magenta színű pánt zabolázza meg, a középbarna hajúét pink. Egyedül a tangapapucsban van egyezés, mert az mindkettőnek fehér.

A téma a fogyókúra, a ma kezdődő, bevásárlókosaraik tartalma pedig erre hivatott rímelni: kétliteres mentes ásványvíz, 450 gramm gyümölcsjoghurt (18%-os cukortartalmú), 5 banán, 3 bounty szelet. Kiemelik, felpakolják. Továbbaraszolnak a futószalagot és a kassza felé haladó árukat követve. Közben témát váltanak, a pénztáros nő lenőtt haját beszélik ki, amely borzalmasan igénytelen. Be is van dajjeroltatva, hát melyik korban él ez? Az üres bevásárlókosár pedig lent marad. A földön, középen.

- Bocs, de ezt direkt hagytátok itt? (Erre az obligát válasz az „úú, bocsi, nem, el is teszem, kössz, hogy szóltál!” Ehelyett:)
- Igen, persze!
- De nézzétek, mögöttem van egy bevásárlókocsi. Nem fog elférni mellette.
- Éés?? Különben sem lehet visszatolni a húzókáját, meg tökre nem fér be abba a tárolóbigyóba a többihez, isszonyat kicsi ott hely.
- Te figyelj, ki volt húzva a kosár fogója, mikor elkezdtél vásárolni?
- Nem. Mer’?
- Akkor szerintem vissza lehet azt tolni.
- Mondtam már, hogy nem lehet! Nyomom, nyomom és nem megy; szar az egész fos! Hopp, visszament. TESSÉK! Most jó?

Majd bebassza az isszonyat kicsi tárolóbigyóba a működésképtelen bevásárlókosarat, világfájdalmasan sóhajt, de mivel konfliskezelésben mindig is jó volt, túlteszi magát a sokkon. Témát vált. Végre ismét a fontos dolgokra koncentrálhatnak a barátnővel.

- Tudod, amit a múltkor vettünk strasszokat, na az le-mos-ha-tat-lan!
- Ne már.
- De.
- Viccelsz?
- Nem. Összejöttünk este a Kingáékkal, hogy majd gyakorlunk a körmös vizsgára, meg tök jól eldumcsizunk, erre tessék. Az egész csajos program tönkrement.
- Ne már.
- De.
- Viccelsz?
- Nem. Másnap a Robi se tudta leszedni rólam, durva.
- Ne már.
- De.
- Viccelsz?
- Nem.

A pénztárca cipzárjának és a jó ízléssel agyonstrasszozott műköröm harcából az utóbbi kerül ki győztesen, a lányok fizetnek – annak dacára, hogy a pénztáros nőnek borzalmasan igénytelenül le van nőve a haja.

- Húú, én ezt a sok fini cuccot mind befalom reggelire!
- Ne már.
- De.
- Viccelsz?
- Aha. Lehet, hogy a vizet nem iszom meg mind.

Kacagnak. Távoznak.

37 komment

Címkék: nők strassz női önzőség


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr632964214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flea 2011.06.13. 10:37:32

Uhh. Így, hogy igaz, valahogy sokkal kevésbé vicces. :)

Celtic 2011.06.13. 11:03:21

Szoval, borzalmas volt "hallgatni" a ket leanyzot :) Futkos toluk a hideg a hatamon. Soha tobbet nem megyek bevasarolni!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.13. 20:54:39

@flea: Én azért jót nevettem rajtuk, _akkor és ott_ legalábbis viccesek voltak. Ezért is írtam meg :)

@Celtic: Á, ezek nem leprások vagy ilyesmi, csak kurvára ostobák és önzőek, miattuk nem kell otthon maradnod :)

2011.06.13. 21:37:58

A "muszáj elmesélnem" kifejezést pestiesen úgy mondják, hogy "muszáj vagyok elmesélni".
:)

Celtic 2011.06.13. 21:39:27

@HRita: Najo, de ez az audiovizualis szennyezes fertozo :(

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.13. 22:30:38

mivel újabban a párbeszédekben érzem kiteljesedni magam, egyre azt lesem, hogy lehetne az ilyen jó alapanyagokat átültetni és ellopni:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.14. 09:46:35

@tff: "Lehet megváltoztatom" a rovatcímet. :)

@Celtic: Remélem, azért nem nőttek strasszok a körmödön :))

@Szarka: a forrás feltüntetésével, plusz a blogodon a teljes név mellőzésével, ha érted, hogy mondom. :)

Celtic 2011.06.14. 18:30:59

@HRita: Hogyne, a Malackarajtol Peter Anna mar keresett az uj kaja miatt: Gombas strassz-porkolt.

(Csak tudnam, mi az a strassz, de nem, azert sem keresem meg a guglival :)

2011.06.15. 21:28:34

@HRita:

Nyilvánvalóan, hogy muszáj leszel majd megváltoztatni.
A lényeg a lényeg, hogy lépést tarts a legújabb nyelvi trendekkel. :)

Celtic 2011.06.16. 12:48:57

AAAAAAAAAAA, Rita jovobe lat :( Most voltam a szomszed SPAR-ban es mogottem ket szoke, de-jol-nezek-ki-a-smink-miatt leanyzo allt :( Bezselgettek, de olyan halkan, nem tudom mirol, csak folyamatos duruzsolas.
Aztan elottem vegeztek, kimentek a boltbol es atvonultak az utca tulaoldalan levo peksegbe. Ketten. Es megalltak az ajtoban beszelgetni :( Nem hittem el...Vegul egybabakocsis anyuka szolt rajuk, hoyhg dontsek el, bemennek vagy kimennek...Bementek es vettek ket egesz zsemlet (amit keptelenseg lett volna nyilvan megvenni a SPAR-ban)

Szoval eddig nem votl ilyen elmenyem, mar van.

Mitya Ivanov 2011.06.20. 10:14:06

az semmi bameg. szintén SPÁR.
egy barna és egy fekete-szőke hajú csaj azon problémázik, hogy a Robó kabriójában fullbőr az ülés, és a napon annyira felforrósodik, hogy megégeti a seggüket. Múltkor is le kellett önteni vízzel az ülést.

Szalacsi_Dezső 2011.06.20. 18:41:34

a mentes víz szívlapát gyanús. Egyébként kérdezem, a mentes víz fogyókúrás? A bubis hizlal?
Nab+, akkor ezér' hízok, mint állat.
@HRita: Nem kérdezted meg őket: Teee, figyejééé... neked hogy hívják a nevedet?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.21. 10:04:27

@Mitya Ivanov: Az élet tele van megpróbáltatásokkal... Az egyszerre fekete ÉS szőke hajú csaj odabasz. Szerintem létezik ilyen képlet, hogy fekete tincsek + szőke tincsek = ribancrendszám, a maximum 50-es IQ-jú entitások halmazán.

@Szalacsi_Dezső: Nem, én az voltam, aki arrébb rakatta velük a szar fost, ami nem fért be, de végül de.

Mitya Ivanov 2011.06.21. 10:38:17

@HRita: szerintem láttálmár olyan hajú csajt, aki mondjuk barna hajú, de a fején alul az alsó tinceket befesti feketére, majd feljtetőn befesti szőkére.
Írtó hülyén néz ki

SALE Kálmán 2011.06.21. 21:50:10

Ezekkel most mégis mi a baj? Fiatal lányok, akik úgy gondolják, hogy a bolt rendberakása a személyzet dolga. Ők azért hagyják ott a pénzüket, hogy azoknak is legyen fizetésük.

Én is így gondolom.

Persze lehetne azt is, hogy önkiszolgáló bolt, na ott jogos lenne. Csak hogy hol dolgozna az a pár tucat alkalmazott, azt nem tudom. Jah tudom, kapnák a munkanélkülit.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.21. 22:38:57

@SALE Kálmán: Sikerült elképzelni a szituációt? És hogy hogy került a szar a palacsintába? Futószalag mellett vagyunk közvetlenül. Haladnánk mellette. Csaj lebassza középre a kosarat, kettővel mögötte lévő bevásárlókocsis pakolná az árut fel, de nem tudja, mert a kosár le van baszva.
Itt nem kell munkanélküli segélyt vizionálni - arra van sok egyéb blog -, hanem kétszer elolvasni a posztot, ha nem akar leesni elsőre.

SALE Kálmán 2011.06.21. 22:56:01

@HRita: Odaállítod magad mögé az egész nap a szomszéd pultnál masztizó biztonsági őrt, esetleg egy másik uncsikázó eladószerűséget, akinek te hátraadod a kosarat, ő meg gyűjtögeti szépen egyesével, és ha már van sok, elviszi.
Persze méltatlankodni könnyebb. Meg azokat szidni is, akikből megéltek.

Végezd el a munkádat rendesen. :)

SALE Kálmán 2011.06.21. 22:57:08

@HRita: És ez még akkor is így van, ha az egész blog két tinilány égetésére van kihegyezve, akiknek amúgy semmi bűnük nem volt. Azt leszámítva, hogy ott hagyták a pénzüket, ahol lusta a pénztáros.

SALE Kálmán 2011.06.21. 22:59:08

Alapvetően marhára idegesítő ez az én majd megmutatom stílus minden kis izénél, aki az én pénzemből él. Ha meg elmennek a vásárlók és lapátra kerültök, egyből az van, hogy ezt most miért, és mi lesz velem.
Azt még senkitől nem hallottam ajvékolni hogy jaj de hülye voltam, a következő munkahelyemen készségesebb leszek, és nem ugatok be annak, akiből megélek.

Jege 2011.06.22. 09:02:19

@SALE Kálmán: Egyetértek.
Inkább azt nem értem, hogy nem jutott ez még senkinek eszébe.
Egyrészt például a szemetet sem kidobni kéne, hanem akkurátusan szétszórni az utcán - nagy a munkanélküliség, mindenki örülni fog, ha megnyílik pár utcaseprői állás. Ha mindenki áttér az utcai szemetelésre, még a megélhetésüket vesztett kukások is átképezhetik magukat, sőt, nem fogjuk a környezetet mindenféle műanyag zacskókkal szennyezni. Tiszta nyereség!
Másrészt megfigyeltem, hogy mindenféle közintézményekben, egyetemeken, minisztériumokban, kórházakban a takarítók csak a seggüket meresztik, mert minden mindig ragyog a tisztaságtól. Visszatért a szocializmus, meg a kapun belüli munkanélküliség? Dolgozzon mindenki, aki annyira szerencsés, hogy van szerződése rá. Szarjunk a folyosó közepire!
Aztán ott van a tömegközlekedés. Jellegzetesen magyar módi ez az abszurd túlszabályozás, hogy például betiltjuk a dohányzást a villamoson. A tisztelt mérnökök és akadémikusok meg fölnyalják az állami kutatási pénzeket, és elmennek belőle konferenciázni Tahitire? Ne már. Vissza az asztalhoz megfelelő légtisztító berendezést tervezni, és pörögjön a GDP, különben nincs támogatás.
De első és legfontosabb dolog vitathatatlanul a bolti kosár gyűjtése. Az üzlet eddig úgy gondolta, sokat spórol azon, hogy pont annyi dolgozót vesz föl, ahányan egész nap robotolva még pont el tudják a munkát végezni.
Most kiderült, hogy ehhez is hülyék. Észre se veszik, hogy az alkalmazottak kijátsszák őket, és igazából semmit nem csinálnak.
Hiába no, a kapitalisták sose bírták megtanulni az ilyeneket, hogy ösztönzés meg teljesítményértékelés. Azért ilyen drága még mindig a sör, mert a lusta munkaerőre megy el a nagyja. Ki kell rúgni mindet, oszt' elég lesz helyettük egy ikszmen, aki átlát a polcokon és szellemi erővel lebénítja a tolvajokat, közben meg ötven karja van, amikkel egyszerre kezel minden pénztárgépet, és a tülekedő sorok alá is könnyedén be tud nyúlni, hogy a széthagyott kosarakat a helyükre tegye.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.22. 09:35:52

@SALE Kálmán: Ez nem hőbörgő panaszblog, nem volt az és nem is lesz az.
Menj vissza a Praxisra, a Munkahelyi terrorra, a Tékozló homárra, és maradj is ott. _Köszöntem_.

SALE Kálmán 2011.06.22. 09:59:04

@HRita: Te meg maradj itt és örülj annak, hogy egy porbafingó pénztárosnő létedre még te is leparasztozhatsz valakit. :) (És sose felejtsd el, hogy ezt kizárólag itt teheted meg, mert élőben 1. felpofozhatlak, 2. Nagyjából öt perc alatt kirúgathatlak.)

És biztosítalak, hogy akkor nekem lesz igazam. :)

SALE Kálmán 2011.06.22. 10:00:02

@Jege: Csináljatok proletárforradalmat!
(Hülyék.)

SALE Kálmán 2011.06.22. 10:01:27

@HRita: Jah most nézem, hogy ezt a szerencsétlenséget te írod... akkor pá, Hülyekurva. (Persze csak hogy alátámasszam a rólam alkotott véleményedet.)

flea 2011.06.22. 13:26:23

@SALE Kálmán: csak halkan mondom, szerintem kb ötvenen röhögnek nyerítve azon, ahogy egyre mélyebbre ásod magad, miközben még mindig nem veszed észre, hogy Rita nem a pénztáros, hanem a következő vásárló a történetben.

Vadász, vadász...

Celtic 2011.06.22. 18:41:43

@flea: Nem, sajnos, nem szopni jar ide. Normal, hetkoznapi troll baby, aki most gyakorol. Legegyszerubb nem szolni hozza vagy megsimogatni a buksijat es cukrot dobni a szajaba. Ha vitatkozol vele, annal rosszabb.

flea 2011.06.22. 19:38:41

@Celtic: eddig még nem láttam olyan trollt, aki magát teszi nevetségessé, de ha te mondod, elhiszem.

SALE Kálmán 2011.06.22. 21:23:51

@flea: Hát most összetörtem. Sírok. :(

Na jó volt veletek, de mivel a bloggazda nem lát szívesen, meg én sem szívesen nézem őt, tényleg lépek.

A bloghu biztonyos részei tényleg elég mélyen vannak, de kinek mire van igénye.

A félreolvasásban igazad van, de legalább örömet okoztam. :)

@Celtic: Vaníliásat kérek.

SALE Kálmán 2011.06.22. 21:25:18

@flea: "eddig még nem láttam olyan trollt, aki magát teszi nevetségessé, de ha te mondod, elhiszem."

Mert nincsenek. A trollok azokat teszik nevetségessé, akikkel trollkodnak, csak ezt az alany ritkán veszi észre. Pedig titeket még aludni is hagynak többnyire.

Pápá!

flea 2011.06.23. 11:53:56

@SALE Kálmán: szerintem a trollok senkit és semmit nem tesznek nevetségessé, egyszerűen csak zajterhelést és - kellő fogadókészség esetén - zűrzavart okoznak. De ezen nem veszünk össze. Jó pihenést, aludni jó :)

Szalacsi_Dezső 2011.06.29. 08:10:48

De legalább megtudtuk, hogy Ritát kirúgták a suliból, mer megbuktatta Sale Kálmán (ó de ötletes nicknév) kisfiát a kis Sale Kakash-t és most Tesco pénztáros lett. :-)

TH 2011.07.07. 23:42:32

A poszt remek, de SALE Kálmán tovább emelte a színvonalat, ilyen mértékű ostobaságot még megjátszani sem lehet, ez jó eséllyel valódi...

Celtic 2011.07.13. 19:35:40

@flea: De'szen mindegyik azt csinalja. Legalabbis, miutan rajottel, hogy troll. Gyonyoruen lehet oket idegesiteni (multkor az egyik utanam jott egy masik blogba, annyira felhuztam)

Celtic 2011.07.13. 19:36:39

@TH: Naja, az elet neha kepes tulszarnyalni a legrosszabb remalmot is...
süti beállítások módosítása