HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.02.14. 09:00 HRita

MAGAZINOK NYELVHASZNÁLATA&KLISÉK: Ajándékötletek Valentin-napra

Egy nap, ami csak a szerelmesekről szól. Egy nap, amikor még jobban szeretjük Párunkat - már ha ez egyáltalán lehetséges. Egy nap, amikor kimondjuk nem egyszer, sokszor, hogy mennyire odavagyunk érte, hogy Ő Életünk Párja, aki Nélkül nem is tudunk létezni. Aki az életünk része, Társunk jóban-rosszban, örömben-bánatban.
De vajon azt tudjuk-e, hogy honnan ered ez a sokunk szívének oly kedves ünnep? Ha nem, egy kis időutazásra invitálom az Olvasókat, amelynek során bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé.
Hogy ki is ez a Valentin? Valentin, avagy más néven Bálint a Kr. utáni III. században élt. Sajnos szinte semmit nem tudunk róla, még azt se, hogy hogy nézett ki. A Valentin-nap eredete éppen ezért nagyon kusza, és még az se biztos, hogy Szent Bálinthoz kötődik. Sőt, egyes szakirodalmak egyenesen cáfolják ezt, és azt állítják, hogy Bálint lefejezésének (szegény vértanú lett) ideje (február 14.) pusztán véletlen egybeesés a régi-régi, pogány Lupercalia nevű ünneppel, ahol a felek sorshúzással kerültek össze.
Bárhogy is történt, az ünnep elterjedt: először az angolszász hagyomány részévé vált, majd később nálunk is kezdett teret hódítani magának, és mára olyannyira népszerűvé vált, hogy se szeri, se száma a rengeteg ajándékozási lehetőségnek.
A Valentin-nap a szerelmi vallomások ideje is egyben; egy-egy szépen megfogalmazott rövid beszéddel (melyet akár tükör előtt is érdemes elgyakorolni párszor, hogy gesztusaink és arcmimikánk is tükrözze a mondandónkat) garantáltan levesszük a lábáról Szerelmünket, aki valószínűleg meg se tud majd szólalni a meghatottságtól – hacsak nem készült ő is beszéddel. Amennyiben igen, ne vicceljük el a dolgot, hallgassuk figyelmesen, és ha esetleg annyira megindítana minket vallomása, hogy sírhatnékunk támad, ne fogjuk vissza magunkat, engedjünk szabad folyást érzelmeinknek. Egy meghatottságtól könnyező nő látványa amúgy is nagyon romantikus tud lenni.
Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindegyik Olvasónk a „szavak embere”. Ám nekik sem kell csüggedniük: az alábbiakban érdekes, eredeti vagy éppen szívhez szóló ajándékötletekkel segítünk:

Édesszájúaknak: Mindannyian tudjuk, hogy a csokoládé endorfint szabadít fel, mely a boldogságérzetért felelős hormon, s mint ilyen, igazán pompás ajándék. Az áruházak polcain gusztusosabbnál gusztusosabb bonbonok kelletik magukat, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a bőség zavarát leküzdve kiválasszuk a számunkra legszimpatikusabb édességet. Figyeljünk a minőségre, ne támadjunk rá Gombóc Artúrként az összes létező csokoládéra, mert abból úgysem sülhet ki jó. Ehelyett inkább nézzük meg az összetevőket, kerüljük a rengeteg „E-t”, lehetőleg biobonbont válasszunk. Fontos szempont még, hogy ne vegyünk olyan édességet, melyre Párunk allergiás. Fájó szívvel, de mondjunk le az ínycsiklandozó pralinéról, ha Szerelmünk szeme bedagad a dióféléktől. Ugyanígy mellőzzük az ízlésének nem megfelelő összetevőket: ne vásároljunk mazsolás csokoládét, ha ennek hallatán Kedvesünk még a világból is kifut.
Ügyeljünk a „tálalásra”, a csomagolásra is. Valentin napja a szerelmes szívek ideje, s mi mással bizonyíthatnánk ezt jobban, mint szívecske alakú desszerttel. Legyen akár epres, akár mogyorós, akár marcipános a töltelék, Kedvesünk szívét minden bizonnyal meg fogja dobogtatni ez a figyelmes ajándék.

Kreatívoknak: Nem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy a Valentin-nap nem a pénzről, hanem a szeretetről-szerelemről szól. Minek vernénk magunkat fölösleges költségekbe, mikor egy csipetnyi kreativitással egész hegyeket mozgathatunk meg – Drágánk szívét legalábbis mindenképpen.
A Bálint-nap az egyik legeslegalkalmasabb időpont arra, hogy kreativitásunkat megcsillogtassuk a Szeretett Fél előtt. Hobbymagazinok egész tárházát nyújtják az ötletesebbnél ötletesebb ajándékoknak. Mazsolázgassunk hát kedvünkre, de itt is ügyeljünk a részletekre. Miért alkotnánk Kedvesünknek saját készítésű fotóalbumot, mikor fényképeit számítógépen tartja? Botorság volna ilyen ajándékkal meglepnünk őt; ehelyett napokkal az ünnep előtt figyeljük minden lépését, minden szavát. Egy-egy elejtett megjegyzése nagy segítségünkre lehet az elkészítendő ajándék kiválasztásánál. Ha ezt halljuk Kedvesünktől: - le fogom cserélni az autóillatosítót, mert már illatát vesztette -, szemünk felcsillanásával jelezhetjük, hogy vettük az adást, és azonmód belefoghatunk az ajándékgyártásba. Készítsünk házilag potpourrit, tegyünk bele egzotikus fűszereket: csillagánizst, kardamomot. Csomagoljuk rózsaszín szaténzacskóba, s tegyük tökéletessé művünket egy nagy-nagy piros szívvel, melyre ráírhatjuk iránta érzett szerelmünket. Így mindig, mikor autóval közlekedik, látni fogja a szívből jövő kedvességet, s innentől kezdve bizonyára a forgalmi dugók sem okoznak neki bosszúságot – hiszen rápillantva az ajándékra eszébe jutunk.

Konyhatündéreknek: A recept igazán egyszerű és éppen ezért nagyszerű. Végy egy csipetnyi szabadidőt, keverj hozzá minőségi alapanyagokat, spékeld meg valami ínyencséggel és fűszerezd rengeteg szeretettel. Hipp-hopp kész is a mennyei lakoma!
Járjunk Szerelmünk kedvében ezen a napon, főzzük azt, amit szeret. Azért abba ne menjünk bele, ha az unalomig ismert és gyakran főzött csirkepaprikáshoz vagy a kiábrándító pacalhoz ragaszkodik. Nem, legyünk határozottak és vállalkozó szelleműek: ezen a napon minden megengedett, ami a szerelemhez és az eredetiséghez kapcsolódik. Készítsünk tehát olyan menüt, amely után mind a tíz ujját megnyalja vagy amire még évekig emlékezni fog.
Pompás választás lehet a füstölt lazac, melyet orosz kaviárral dobhatunk fel. De a java még csak ezután következik: használjunk afrodiziákumokat ezen a jeles napon, melyek serkentik, fokozzák a vágyat, s hozzásegítenek a nap boldog befejezéséhez. Így a lazachoz készítsünk köretként édesköményt, csempésszünk bele egy kevés kőrisbogárport, zöld ánizsmagot, koriandert és egy csipetnyi fahéjt, szegfűszeget.
Az ünnepi vacsora elmaradhatatlan része a desszert. legyen az akár creme brulee, vagy csak sima csokoládétorta (endorfin!), mindenképpen szív alakú sütőformában süssük, s díszítsük szívcukorkákkal. Készítsünk oda tejszínhabot is, melyet az este további részében akár más módon is felhasználhatunk – képzeletünknek ezen a napon semmi sem szabhat határt!

Ezoterikus beállítottságúaknak: Hogy mi kell a boldog párkapcsolathoz? Bizalom, szerelem, (ön)elfogadás és harmónia. Az ezotéria mindezekben utat mutat, ha kellően nyitottak vagyunk rá. Valentin-napon még inkább előtörnek belőlünk ezek a kérdések, melyekre legalább ezen a napon érdemes őszintén válaszolni. Hogy érzem magam a kapcsolatomban? Ő hogy érzi magát? Boldogok vagyunk-e egymás mellett? Segítjük, bátorítjuk-e Másik Felünket?
Bevált recept sajnos nincs, mindenkinek a saját, belső útját kell megtalálnia, de egy-két ezoterikus tárgy, könyv rávezethet minket annak a bizonyos útnak a megtalálására. Itt és most két ember találkozásáról és összefonódásáról van szó, melyet legjobban egy páros yin-yang medál fejez ki. Lepjük meg egymást ezzel Valentin napján. A yin, azaz a zömében női oldal lógjon a mi nyakunkban, a yang, a kiáradó, férfias rész pedig kedvesünk nyakában. Időnként tisztítsuk meg hegyikristállyal vagy ametiszttel a medálokat, ezáltal az egymás iránt érzett szerelmünk is újra és újra „leporolja magát”, és újult erővel lángol fel.
Kényeztessük párunkat masszírozókövekkel: simítsuk, gyúrjuk, nyomjuk testét, alkalmazzunk vibrálás technikát. Rövidesen jelentkezni fognak a pozitív hatások úgy testi, mint lelki és szellemi értelemben, s párkapcsolatunk csakhamar kiteljesedik, mintegy magasabb dimenzióba kerül.
Az ezoterikus könyvekből is igen nagy a választék: a kedves olvasóknak ez alkalomból kettőt ajánlanék: Az első Somerset Janney nemrég napvilágot látott, nagy sikert arató könyve, A tantrikus szex útja és technikája napjainkig. E mű segítségével bepillantást nyerhet a kedves Olvasó a tantrikus szex útjába és technikájába egészen napjainkig, melynek során kapcsolatba kerülünk a világmindenséggel, megismerjük önmagunkat és Párunk legrejtettebb mélységeit, s melynek útmutatásával szellemünk felszabadul és kiteljesedik.
A másik könyv, melyet jó szívvel merek ajánlani, Yo-Fhin Tano szakértelemmel és bölcsességgel megírt remekműve, A szivárvány testű individuum – harmóniában csakráinkkal című kötete. A könyv elolvasása után testünk „helyei” és tudatállapotunk jobban tud majd kommunikálni egymással, s ezáltal Kedvesünk felé is nyitottabbá, befogadóbbá válunk. A hét csakra harmóniája pedig véget vet a rengeteg pszichoszomatikus tünetnek, melyek eddig akadályként gördültek életünk és párkapcsolatunk elé, így már semmi nem állhat szerelmünk útjába.

Családra vágyóknak: Végezetül álljon itt egy „trükkös” ajándék, mely nem szokványos, talán kicsit merész is, de a fogadtatásából messzemenő következtetéseket vonhatunk le. Amennyiben komolynak érezzük párkapcsolatunkat, ezzel a rafinált ajándékkal letesztelhetjük Párunkat, hogy mennyire alkalmas a házasságra, gyermeknevelésre. Vegyünk neki Valentin-napra cserepes növényt, tegyük egyedivé szívecske mintájú kaspóval, majd várjuk a hatást és figyeljük az árulkodó jeleket.
Ha elhanyagolja – amibe belegondolni is szörnyű -, nem ad vizet a kis növénykének (gyermek megetetése), hagyja kiszáradni, esetleg túlöntözi (gyermek túletetése), nem biztosít neki elegendő napfényt (gyermek szabadidős tevékenységének korlátozása), úgy még időben kapjunk észbe, és keressünk mást. Hiszen aki egy növényt nem tud ápolni, hogy fog gyermeket nevelni?
Amennyiben viszont a férfi gondozza, ápolja, „nevelgeti” a tőlünk kapott növényt, tudhatjuk, hogy nyert ügyünk van, minden kétséget kizáróan közös gyermekeinkkel is így fog majd viselkedni. Ennél nagyobb öröm pedig – ebben talán mindannyian egyetértünk – nincs a világon.

Ezekkel a pozitív gondolatokkal kívánok mindenkinek örömteli, boldog pillanatokat, nagy nevetéseket, fesztelen beszélgetéseket, finom étkeket, majd pedig vérmérséklettől függően erotikus, gyengéd, pajkos vagy pajzán „ünnepzárást”. Ne feledjük, ez a nap a tiétek, a miénk, kedves szerelmes szívűek. Élvezzük hát ki minden percét, hiszen ma mindent szabad, ami nem tilos!

 

Odaát, a Modoroson Kingusék is illően megünnepelték a Valentin-napot. Aki még nem olvasta volna, pótolja, mert érdemes:
http://modoros.blog.hu/2010/02/14/valentin_es_cezarsalata

90 komment

Címkék: szerelem valentin nap


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr961754520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eastern sugar 2010.02.14. 09:56:48

úúúúristen!!! rita ezt te írtad vagy ez válogatás?! majdnem az asztalra hánytam vazze
:)

2010.02.14. 10:03:24

@pavlovna:

Rita szerintem pályát tévesztett, a nebulókkal való küszködés helyett mehetne jó pénzekért Cosmo-szerkesztőnek, csodálom, hogy nem csaptak még le rá...

"nem ad vizet a kis növénykének (gyermek megetetése), hagyja kiszáradni, esetleg túlöntözi (gyermek túletetése), nem biztosít neki elegendő napfényt (gyermek szabadidős tevékenységének korlátozása), úgy még időben kapjunk észbe, és keressünk mást. Hiszen aki egy növényt nem tud ápolni, hogy fog gyermeket nevelni?"

Ez de súlyos...:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 10:07:29

@pavlovna: Nem, nem válogatás, ha máshonnan nyúlok, feltüntetem. Saját _kútfőből_ ment az egész :)

váj mí 2010.02.14. 10:08:00

Egy nap, amitől tuti hányingert kapok ...

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.14. 10:08:42

Komolyan mondom, nem tudtam végigolvasni. Majd még próbálkozom. Addig egy kis szösszenet tőlem:
Egyszer tettem meg, szerelmünk hajnalán, hogy munka után elkajtattam a körútra, hogy vegyek szerelmemnek valamit. Egy plüss szivecske párnára esett a választás. Hazaértem, kezemben a frissen beszerzett "ajival", az én drágám békésen aludt a kanapén. Megsimogattam az arcát, mire felébredt. Tádám, Boldog Valentin napot!!! Mire ő - kómás fejét megemelve rámnézett - , fogta a szivecske-párnát, egy gyors mozdulattal betűrte a feje alá, és horpasztott tovább... Ennyit a V-napról.

haruka 2010.02.14. 10:09:11

"Az első Somerset Janney nemrég napvilágot látott, nagy sikert arató könyve, A tantrikus szex útja és technikája napjainkig. E mű segítségével bepillantást nyerhet a kedves Olvasó a tantrikus szex útjába és technikájába egészen napjainkig"

:DD Igen kreatív könyvleírás!

váj mí 2010.02.14. 10:14:32

@HRita: Mióta gyűjtötted az energiát a megírására? ;)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 10:29:17

@váj mí: A nyelvhasználat és klisés írásaimhoz pont, hogy nem kell sok energia :) Zsigerből megy :D

váj mí 2010.02.14. 10:31:30

@HRita: Erre mondják, hogy őstehetség, bátran jelentkezhetnél bármelyik nagyon-cuki-nőcis magazinhoz ;)

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 10:35:41

@HRita: Biobonbon? Van olyan?
Mi az a kőrisbogár, aminek pora van?
Nagyon jó lett! :-)
Ezentúl csak ilyeneket fogok keresni a hiperekben. Különösen a kőrisbogár port. Nagyon ki fognak akadni az eladók.
Off:Volt eccer egy sztívmartinos film amiben a csávó "aragulát" keresett. Én is megpróbáltam, na nem mondom el hogyan néztek rám.
On

Uriás 2010.02.14. 10:51:54

Ez a növény-gyerek párhuzam, ez fájt gecaó.

tête d'ange 2010.02.14. 11:24:26

Hi hi hi, a pasi meg - ha egyáltalán rájön, hogy valentin nap van - végig csak arra gondol, hogy akkor dugunk este?
Mennyi nő csinál hülyét magából! Döbbenet.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 12:04:11

Rita! Grat! Biztos, hogy te nem voltál valamikor a Tina magazin munkatársa?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 12:13:30

@El Topo (Sgt. Elias): Te, én lecsekkoltam ezt a Tina magazint, és tényleg létezik (létezett). Az a durva, hogy már szinte nem is tudnék magamtól kitalálni női magazin címet, mert mindegyik létezik.
Egyedül talán a Fluxus-kondenzátor nem foglalt még.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 12:20:45

Imádom, mikor a radaron látom, hogy valaki válaszolt, de a kommentlistában nem.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 12:22:33

@HRita:

Én aztán tudom, hogy létezett, a főszerkkel egészen jóban voltam, csak nem volt szabad vele ilyesmiről beszélgetni, mert vagy én lettem ideges, vagy ő.
A fluxus-kondenzátor bizonyára sikeres női magazin cím lenne.:)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.14. 12:25:22

Fergeteges! Egyedül az ilyenkor (is) kötelező 'ötperces szépségápolási tippeket' hiányolom, melyek olyan mélyenszántó javaslatokat tartalmaznak, mint pl. 'lakkozzuk ki a körmünket, természetesen romantikus-rózsaszín, vagy szerelmes-vörös árnyalatú lakkal, hogy csillogó pompában ünnepeljünk. A csillámfényes körömlakk még jobban emeli az ünnep tündöklését. Az alapozólakkról azonban ne feledkezzünk meg!'

tom sailor 2010.02.14. 12:27:51

@HRita: A Tina magazin férfiaknak szóló változata a Töcs. :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 12:31:54

@tom sailor:

Hát, az úgynevezett férfimagazinok aztán egy grammal sem jobbak, mint a női magazinok.
Vegye meg az e havi BHS-t! Meszliner Szabina most megmutatja magát mellplasztika után! Mi a stílusos borszagolgatás 10 módja? Szerezd meg életed karóráját! A 10 legdögösebb sportkupé! A profi szopatás 7 titka! Vedd meg most!"

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 12:52:27

@tête d'ange: Hogy ez milyen igaz.
@HRita: Egy filmben volt az, hogy Nőmérő, mint magazincím.
Tina az igényes nőknek szólt, ha jól emléxem. Bár "sosem" olvastam, csak a feleségem végett ismerem, és csak a címét.

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 12:52:58

@El Topo (Sgt. Elias): Meszliner Szabina, az de jó vót! :-)

Jege 2010.02.14. 12:59:46

Nem szükséges azonban minden körülmények közt a Valentin-nap bejáratott konvencióihoz ragaszkodnunk, hiszen ez a szép ünnep végső soron mégiscsak Rólunk szól. Példának okáért, ha Szerelmünk Tárgyának minden harmadik foga ki van rohadva, az ideális ajándék egy tál ősi, Szent Valentin korabeli római recept alapján készült Nikaiai Fekete Keksz. A hozzávalók bármely közeli áruházból gond nélkül beszerezhetőek: a kálisó fertőtleníti az ígyben tátongó gennyes tályogokat, a kandiscukor elveszi a kálisó ízét, a sütemény mélyén rejlő bazalttabletták pedig gondoskodnak a maradék fogakról: Húsvétra így már vadonatúj, teljes szélességű porcelánfogsort vehetünk Párunk számára díszdobozban. Kapcsolatunk színvonala az eddiginél is éteribb magasságokba fog emelkedni, miután Életünk Másik Fele semmilyen társaságban nem fogja többé kényelmetlenül érezni magát, ha oldottan kíván mosolyogni.
Ha Kismackónk félszemű, az ünnep remek alkalmat képez arra, hogy a legújabb divat szerint szívecske alakú, rózsaszínű üvegszemmel lepjük Őt meg, összekötve ezáltal a Valentin-nap emelkedett hangulatát a gyakorlattal, a hasznos, mindennapi eleganciával. Legyünk azonban figyelmesek: a formabontó forma bizonyos Hímek számára megnehezíti a szem viselését, ne feledjünk tehát pillanatragasztóról is gondoskodni hozzá. Ha ugyanakkor Jövendőbelinknek karja nincs, a megfelelő ajándék egy szűkre állítható vibromasszázsöv. Gondoljunk bele: minden egészséges Párkapcsolatnak része az egymás részére időnként némi “szabadságnak” történő biztosítása, mégsem akarjuk viszont, hogy Párunk ezzel visszaélve, távollétünkben orvul más nő kezében keressen legalábbis vigasztalást, melyre azonban rá fog kényszerülni, ha nem gondoskodunk előrelátóan megfelelő segédeszközről, hiszen ő is valódi Férfi, sajátos igényekkel, talán ezért is választottuk Őt.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a Valentin-nap mindenki számára egyedi élmény, hiszen mindnyájan Egyéniségek, sőt, Individuumok vagyunk. Ha tehát Szerelmünk a tisztálkodás minden fokozata ellenére büdös és ragyás, a megfelelő ajándék a manapság már széleskörben kapható faillatú, faszínű fakerítésfesték. Vékony rétegben felvívve a festék nem csupán a ragyákat és a szagot fedi el, de vadító mediterrán testszínt is kölcsönöz Választottunknak. Ki ne álmodozott volna spanyol Pasiról? Most mindez házhoz jön, ráadásul egy vödör áráért “megvillanthatjuk” velünk született kreativitásunkat, munkát adhatunk a Bennünk szunnyadó szépségápolónőnek, hathatunk a Férfi barkácsösztöneire, és, mivel ilyen téren alighanem gyakorlatlan még kissé, a sminktükör előtt eltöltött percek-órák során új értelmet adhatunk Kapcsolatunk intimitásának is.
Legfőbb lényeg, hogy minden körülmények közt “okosak” legyünk.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.14. 13:11:02

@Jege: ez nagggyon jó volt!!! @HRita: ilyeneket kellene írnod. A Fluxus-kondenzátor magazinba. A "luxus" szó belecsempészéséért a sznob picsák is vennék, szép számmal.

Új fejezet nyílt a kapcsolatunkban. Olvasom ezt az oldalt (meg paralell a modorost), hangosan röhögök, a pasim megkérdezi, mit, én felolvasom, ő majd hanyatt esik a széken... kéész.

Celtic 2010.02.14. 13:12:02

Jajajaj...Kb. ket bekezdest birtam. Na, majd holnap nekilatok es "lelki szemeimmel ignoralom" a nagy kezdobetus szavakat: Dragam, Szerelmem, Parom sit.

cserfes csermely 2010.02.14. 13:14:37

Nekem erről a szerelem páfrány jutott eszembe, hogy azon mennyit röhögtem:D

kIára 2010.02.14. 13:35:13

akurvaélet! Ahelyett hogy az rss-t, vagy a radart néztem volna, benyomtam egy fokhagymás szalámis zsömit. Gyorstippet lányok, ezen túl mivel lephetném meg a kicsi Őt?!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 13:51:58

@Rékuc: A teljes Valentin napi körképet nem mertem bevállalni :)

@Szalacsi Dezső: A Nőmérő az inkább férfimagazin cím, nem?

@Jege: Te vagy a kommentelők Salvador Dalija :D

@Krisztinca: Persze, a "luxus" miatt egyből rárepülnének az újságra, a kondenzátor meg, hááát. Az biztos valami új kiegészítő vagy kütyü. A magazinból majd biztos kiderül. (Nem.) :)

@Celtic: Hát lesz mit ignorálnod :D

eastern sugar 2010.02.14. 13:59:52

www.nlcafe.hu/szex_szerelem/20100204/25_tuti_szerelmes_sms_valentin-napra/

ezt már benyomtam a modorosra is egy órája, de ha van ennél gázabb, az már tényleg az éves gáztartalék nabuccóstul.
sírnom kell ha arra gondolok, hogy valaki ezt komolyan gondolta, amúgy minden évben minden újságban ez a válogatás:)

2010.02.14. 14:06:47

@pavlovna:

Esetleg még:

"Édesem, minden rosszban van valami jó. Benned például a farkam."

eastern sugar 2010.02.14. 14:07:46

@tff: de ennek legalább értelme van és nem is nyálas:D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 14:14:24

@pavlovna: Ebben a linkben az a legelszomorítóbb, hogy valaki - aki a nevét nem vállalta fel a cikkhez - ezért pénzt kapott: a ctrlC-ctrlV mozdulatsorért a szerelmesidezetek.lap.hu-ról vagy honnan.

coucou 2010.02.14. 14:34:49

Rita, óriási vagy!!!

akf22 2010.02.14. 14:35:00

Hat en ezeket az unnepeket inkabb bunbano napoknak hivnam. Szerintem ezeknek olyan uzenete van csak, hogy egesz evben nem kell szeretni, es ezen a napom egy kurva nagy, draga -persze sok piros szivvel- ajandekkal minden el van simitva... Na meg azok veszik a legnagyobb ajandekokat, akinek egy tegely lightos koleszterin szegeny margarin van a fejen... Egy kis szokatlan ajandek, meglepetessel az ev barmely napjan sokkal jobban ki lehet fejezni a szeretetet, mert nem a okoskatelefon jelezte, hogy tokfej itt a Valantajn dej venni kooo valamit, mert balhe lesz, hanem talan tenyleg szivbol jon. Ezen a napom mindenki elvarja hogy legyen valami, igy hogy a manoba legyen igazi meglepetes??? Max csalodas lesz belole...

Ez a Balint nap igy szerintem csak arra jo, hogy aki egyedul tengodik, annak meg szarabb legyen. Minden arra emlekezteti, hogy na te barom, egyedul vagy... Ettol persze biztos jo lesz a kedve...

Az ajandekokrol meg annyit, hogy szerintem tok mindegy mi az, csak latszodjon rajta, hogy orakat, napokat foglalkozott vele. Szerintem annal jobban nem mutatja a masik iranti szeretetet, hogy rengeteg idot volt hajlando olni bele. Ezert utalom a siman boltban vett viragot, azt mennyi ido is beszerezni? 5 perc? Vagy egy tucat csoki deszert? 10 perc, ha nincsen nagy sor a hajperpiacban...

Lili Marleen 2010.02.14. 14:36:00

"egy-egy szépen megfogalmazott rövid beszéddel (melyet akár tükör előtt is érdemes elgyakorolni párszor, hogy gesztusaink és arcmimikánk is tükrözze a mondandónkat) garantáltan levesszük a lábáról "

Ez nalam megvan!!!!! Mutatom is: hey punk! are you talking to me?!!!

vincere 2010.02.14. 14:56:45

azt hittem, az autóillatosító a mélypont, de aztán jött a cserepesvirág... Rita, hatalmasat alkottál!!

egyébként a Valentin-napról először a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplójában olvastam, kb. 13 és 3/4 évesen. totál idegen és elképzelhetetlen volt az akkor a 80-as években nálunk. aztán meglepődve figyeltem, ahogy beavászkodott az életünkbe az a tájidegen hagyomány. azóta is csak kívülről figyelem :)

vincere 2010.02.14. 14:58:21

@tff: ez nekem is eszembe jutott, ha pénzzavarba kerülsz, Rita, írj cikkeket a női magazinokba!

vincere 2010.02.14. 15:01:13

@El Topo (Sgt. Elias): énrám nagyon különös hatással van a fluxus-kondenzátor kifejezést, bármit el tudnátok adni vele nekem :))
(hatalmas hardcore rajongó vagyok)

vincere 2010.02.14. 15:07:33

@HRita: nem a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt c. filmben volt a Nőmérő magazin?
(egyébként abban a filmben a csaj minden elképzelhető "csajos" picsogást bevet, h. fogadásból kiábránduljon belőle a pasi...)

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 15:09:54

@HRita: F(emina) Luxus.
Így már el lehetne adni és vennék még a diznicsajok is.
@vincere: Mr.Fusion lehetne a Fluxus magazin stylistja? :-D

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 15:10:43

@vincere: És férfi vagy női magazin volt a Nőmérő?

vincere 2010.02.14. 15:22:15

@Szalacsi Dezső: hihetetlen memóriám van, tényleg abban a filmben volt. egyébként női magazin. eredetiben Composure a magazin címe

coucou 2010.02.14. 15:23:39

@vincere: jaja, mint Karinthy! Rita ül a kávézóban, a pincércsaj meg megy hozzá, hogy "Mikor méltóztatik végre a kishölgynek egy kis pénzmaggal enyhíteni ezeket a csúnya adósságokat?", és már rittyentődik is a kis kroki (ld. fönt a tükrökben) a modoros pincércsajokról, némi lélegzet- és újabb adag haboskakaóvételhez juttatva Ritát

a Fluxus Kondenzátor meg inkább valami női body-builder magazin lehetne :)

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 15:29:02

@vincere: Legalább már tuggyuk, mit jelent magyarul a Composure. :-)

Jege 2010.02.14. 15:32:06

@HRita: Elszomorító? Hámámé'? Élelmes ember szakdolgozatot ezen mozdulatsorral ír.

Jut eszembe, nem azt szeretik a nők, ha a férfi őszinte? Pavlovna linkje alapján valahogy így:

- Mindörökké a nővel akarok élni, akinél jobb nyúlpaprikást senki nem készít. Sört vegyél, azt tegnap megittam.

- Drágám, gondolkoztam eddigi kapcsolatunkon, és arra jutottam, hogy a kutyapóz jobb lenne.

- Te vagy a legszebb lány ezen a sárgolyón! Csak a melled kicsi, ami kár, mivel a seggedben van elég matéria. Kést a fiókban találsz.

- Tesco Gazdaságos Valentin-napi Üdvözlő SMS, 5 Ft

- Kicsim, Valentin-nap alkalmából előbb megyek haza. Gizike betegszabin van.

- Epedve vársz rám az ágyban, igaz, tündérem? Nem véletlenül vittem el a tolószékedet.

- Szükségem van reád. Tegnap megtudtam, hogy én öröklöm nagybátyám viagragyűjteményét.

- Szemeid, mint csillagok. Leginkább vörös törpék.

- Van egy kétszázas szögem, nem akarsz beleülni?

- Nem volt bárány. Jó leszel te is.

- Új cipőt vettem, fűző nélkülit. Így nem fog a térded megnyomódni.

- Nincsen a világon hozzád mérhető kisugárzás. Nincsen a világon hozzád mérhető pina.

Vagy pedig:

- Összeköltözünk, és igen, anyádat is hozhatod. :) Csinálok neki helyet a polcon.

2010.02.14. 16:08:29

Valaki mondjon már egy olyan magazint, amit olvasni lehet, amikor valhol várakozni kell, és nincs nálad se könyv se laptop.

Németül nem gond, mert minél hülyébb annál könnyebben tudom elolvasni, de magyar ujságok közül ti mit vennétek, ha csak úgy olvasni akartok?
(mert hogy melyiket nem, azt a fikázásból már kikövetkeztettem)

váj mí 2010.02.14. 16:14:38

@Frengi: Garfieldban még nem csalódtam ;)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.14. 16:30:32

@Frengi: részemről Csodakert magazin. Meg a lakberendező lapok.

Szalacsi_Dezső 2010.02.14. 16:30:36

@Frengi: Én egyetlen újságot vettem 91-től 2009. áprilisig.
A Cinemát. Oszt erre nem megszünt.
Abban sohasem csalódtam, mindig megtudtam, hogy milyen filmet kell letölteni, izé... megnézni a moziban.

2010.02.14. 16:42:05

@váj mí: azt hiszem a Garfild már nem köti le a figyelmemet.
@Krisztinca: igen én is szoktam venni ilyeneket, de a között is elég sok a gagyi.
@Szalacsi Dezső: régebben adtak hozzá ingyen DVD-t is azt én is vettem.

Azthiszem maradok a Fülesnél.

váj mí 2010.02.14. 16:45:56

@Frengi: Hümm ... infantilis lennék? ;) Nem tudom, a Kretén még megjelenik-e printben, de pölö asse rossz ;)

2010.02.14. 17:00:49

@váj mí: Ilyeneket akkor vettem utóljára, amikor mrég itthon voltak a külykök, én is elolvastam, de már elég volt.

Egyszer fogorvoshoz vettem egy Élet és tudományt, ki lehetett vele bírni.

A szabadföld is jó, de az buszra nem való, viszon jó vele begyújtani.

A női magazinokkal az a baj, hogy a mellett hogy szar, nem tart ki legalább 1 órát, ha várakozni kell.

2010.02.14. 17:01:59

Konyhatündéreknek javaslom a diétás tejszínhabot: nem ragad

váj mí 2010.02.14. 17:30:19

@Frengi: Hát ööö.. passz, én nőcis magazinokért még az életben nem adtam pénzt, a piaci kínálatot sem ismerem. Javaslom esetleg a napilapokat, vagy marad a kis pudafedelű ;)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 17:52:12

@vissza1: Ezt a reklámot csak azért hagyom itt, mert azt bizonyítja, hogy nem én találom ki ezeket a nyálas szövegeket, sőt, van, aki komolyan is veszi. Idézet a linkről:
"Ha ezekután belegondolunk, hogy a zene legfőbb témája mindig a szerelem, könnyen összerakhatjuk a képet – játszunk le kedvesünknek bakelitről régi-régi szerelmes nótákat. Egy szépen megterített asztal, egy finom vacsora, sok-sok gyertya és Karády vagy Elvis Presley recsegős-ropogós zenéje… Ha a kedves párod ettől nem olvad el, akkor bizony kőből van!"

Gratulálok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 18:33:39

@vincere:

Na akkor már tudom, mit fogok váratlanul a füledbe súgni, ha arra kerül a sor...

vincere 2010.02.14. 18:39:42

@El Topo (Sgt. Elias): hm, ennek már a gondolatától is...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.14. 18:46:29

@vincere:

Na? Na? Eszem faszom megáll, mi?

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.02.14. 19:21:07

mit mondhatnék ugh ijjajj :::
pedig a valentinnap sem rosszabb ünnep a többinél ::: barátnöm leültettem egy pudingsürü forrócsoki és tortaszelet elé a cukrászdában, és negyedóra alatt kétnapi kalóriaadaggal ünnepeltük a lájfizlájfot, persze fejenként.
::: a nöimagazinok meg kb erre jók, hogy ki lehet figurázni a baromságaikat. grat!

Celtic 2010.02.14. 19:22:34

@HRita: O, kozben rajottem, valaki irta a Modoroson, hogy nem tudja Tibi irasat elolvasni a Te irasod utan, most jottem ra, hogy en onnan kattintottam at, szoval ha eloszor ezt kapom, akkor Tibi tizedik mondatanal kapok sikitogorcsot, de igy forditva tortent :) Majd elolvasom oktoberben, a hosszu oszi esteken, mikozben onos eso szitel :) hogy fogja majd melengetni ez a szivemet :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.14. 19:32:51

@Celtic: Mintha baklavához garrone cherryt ittál volna, mi? :D Hát ez a Valentin nap már csak ilyen mézédes, _hovatovább_ geil ünnep. Viselni kell a következményeit :D

GAbica 2010.02.15. 09:10:32

"Vegyünk neki Valentin-napra cserepes növényt, tegyük egyedivé szívecske mintájú kaspóval, majd várjuk a hatást és figyeljük az árulkodó jeleket."
Rita, imádlak, ez isteni :)

rizikofaktorka 2010.02.15. 09:25:49

Wááááá!!! :D Nagyon jó Rita, ismét. :)
Mi a Párommal ma vagyunk 3 évesek, egy anti-Valentinnapon jöttünk össze. Különleges nemde?! :)

Caddy 2010.02.15. 10:17:47

ÚÚÚ tegnap már azt hittem elértem az undornak azt a szintjét amit már nem lehet überelni, de Rita (drága) :D neked sikerült. A legjobb a biosüti és a könyvek voltak.

Hányok már a Valentin naptól. Sosenem ünnepeltem, és sosenem tartottam ezt számon. Kivagyok tőle. Meg a szívecskéktől mindenhol.

GAbica 2010.02.15. 10:23:29

@Caddy: Szerinted mi ünnepeltük ezt a szutykot? Ha már szerelmesek meg ünnep, arra ott az évforduló...

Nagyobb húgom volt kriminális, ő egyes években minden családtagnak adott szívecskés apró biszbaszt, mondván, ez a szeretet ünnepe is. Mondtam, hogy tudod mi a szeretet ünnepe? A KARÁCSONY!!!! Ne keverjük már ezzel a szarral :)

darkmirjam 2010.02.15. 10:57:41

Magazincímnek az aktuális trendeket szem előtt tartva az "Intim Bioluxus" tűnik piackompatibilisnek.

Fogyjon heti három kilót Északnorvég bioköles (köpple) diétával

Marcellus_Magnus 2010.02.15. 11:04:35

Uhh. Ez igen, egy újabb súlyos poszt, a biobonbonnal meg a növény - gyerek analógiával. Az ilyenekhez legszívesebben hozzáadnék egy "Csak erős idegzetűeknek!" figyelmeztetést és egy "arcolvasztó" tag-et...
www.youtube.com/watch?v=rI6-JzxV-_M

Caddy 2010.02.15. 11:19:24

@Gabica [almighty]: nektek meg jön is nemsokára. Pont pénteken szedtem elő a régi blokbulik képeit, mindjárt küldöm. :)

darkmirjam 2010.02.15. 11:23:16

El is felejtettem, fertelmesen jó lett a poszt.

GAbica 2010.02.15. 11:37:16

@Caddy: olvastam, válaszoltam :)
Igen, készülök is szuper meglepivel :D

oriza triznyák 2010.02.15. 13:22:00

A poszt felénél a rituális öngyilkosságot fontolgattam.... :-))))

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.15. 15:06:20

@Gabica [almighty]: @Eszterandusz: @Caddy: @Marcellus_Magnus: @darkmirjam: Örülök, hogy általános nemtetszést aratott a poszt :D Lehet, hogy MÉGIS beadom a cv-met a Szorry magazinhoz :D

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.15. 17:32:07

@Caddy: "tegnap már azt hittem elértem az undornak azt a szintjét amit már nem lehet überelni" - nekem még ezt is sikerült: meg kellett vígasztalnom egy szingli barátnőmet, aki azon sírt, hogy olyan egyedül van így Valentin-napon, és a városban mindenütt szívecskéket és boldog párokat látni... kész voltam.

Caddy 2010.02.15. 18:38:07

@HRita: csinálj sajátot, én támogatom. :)

@Krisztinca: ja én ilyeneken csak röhögök. Szombat éjjel csajparty nálam. Majd egyszer csak.... bazz valentin nap. Na Caddy a kreatív mindenkinek gyártott szívecskéket. Van itthon egy rakat piros öntapadó etikett, ebből vagdostam. Még a talpamon is szív volt. De voltak nagyon szuper darabok fogpiszkálóval átszúrva,nyíl gyanánt. :D:D:D Hát mondanom sem kell nem csak a Jager hozta a hangulatot. :D

kIára 2010.02.15. 19:17:49

Jaj, ne tudjátok meg, amilyen semmilyennek ígérkezett annál csodálatosabb bálintnapozásunk lett. Ah még most is a hatása alatt vagyok. Ő is elfogyasztott egy fokhagymás szalámis kiflit, utána huncut kis meglepikkel kényeztetett (nem böfögött, és fingani is kiment a gangra), meg kaptam egy szívecskés tangát és megszeretett de erről pszt.
Hmm… csodás volt.
Csakráim tiszták, ezek után lehet, hogy ő az igazi?
Jhaj olyan szép utóvalentinhagcsim van…

2010.02.16. 07:58:25

Versenyen kívül a következő feliratú shirtet ajándékoztam az exemnek (mi még nem nőttünk bele a valentinba ugyanis):
Ich bin wirklich super im Bett. Manchmal schlaf ich über 9 Stunden."

hitomi 2010.02.16. 22:39:06

offtopic ugyan, de aki zokogni akar, annak íme a modorkirálynő:
www.storyonline.hu/hirek/szabo_patricia_nem_lennek_mar/22346/

vincere 2010.02.16. 23:27:48

@hitomi: úristen...
Aranyfarmermellényre lehet még jelölni?!

vincere 2010.02.16. 23:40:35

@El Topo (Sgt. Elias): ja, aha...
erre elfelejtettem válaszolni

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.17. 00:09:44

@vincere:

Á, Bébi, nem láttad a Ford Fairlane kalandjait?

2010.02.17. 06:47:05

@Krisztinca: vigasztald meg, hogy azk akik most boldog párok, nos azokkal lesz tele egy pár év múlva a PKKB, mert az ügívédeknek is élni kell valamiből.

vincere 2010.02.26. 20:42:35

ezt nézzétek meg, az eheti subba szív iwiw-en menjetek az Alaposan dokumentált Valentin nap linkjére.
ez egy az egyben a poszt!!

subba.blog.hu/2010/02/26/subba_sziv_iwiw_apa_es_fia

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.26. 21:19:39

@vincere: Végre valakik, akik méltó módon ünneplik meg a Valentin-napot :D ŐK tudják, hogy kell megadni a módját, derék.

vincere 2010.03.01. 15:56:53

@HRita: és nem tudhatod, a te posztod hány és hány szerelmes párt ihletett meg, akik megfogadták, hogy na majd jövőre megmutatják :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 16:09:08

@vincere:

Reméljük kiposztolják az összes közösségi oldalra, mert csak úgy ér valamit!:D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.03.01. 17:11:00

@vincere: Igen, mint ahogy a _társkereső hirdetésemre_ is akadt jelentkező :D
süti beállítások módosítása