HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.12.29. 09:00 HRita

NŐTÍPUSOK: A nők és a tánc – az introvertálttól a látens kurváig

Az introvertált típus nem nagyon szeret táncolni, nem is szokott, botlába van, nincs ritmusérzéke és amúgy is. Csak a barátok unszolására jött el, de már jó előre megmondta, hogy őő nem fog táncolni, mert nem akarja égetni magát.
Viszont a sarokba húzódva szívesen fotózza a bulit, vigyáz az italokra és a tánc hevében ledobott felsőkre. Általában csendes távolságtartással és leheletnyi irigységgel figyeli a többieket, s bár próbálja álcázni, ezek a lelki folyamatok rendszerint kiülnek az arcára. S ha már kiültek, egy-egy bevállalósabb és jókedvűbb barátnő (ld. laza) feltétlenül szükségét érzi, hogy az introvertáltat kirángassa tespedt közönyéből. Ezután egyből a tánctér közepén találja magát; próbál elsüllyedni, hivatkozik fejfájásra, tehetségtelenségre és vágyakozva pillant eddigi védőbástyájára, de nem tud mit tenni. Az önjelölt hangulatfelelős barátnő karmaiból nem menekülhet, és minél előbb megadja magát, annál hamarabb szabadul. Legalábbis ebben reménykedik. De rendszerint téved: ha egyszer belekerült a vidám kompániából álló csapatós körbe, a jó fej barátnő nem ereszti, míg ő nem látja jónak. Neki ehhez orra van, nyugodtan rábízhatja magát bárki.
Az introvertált tehát beletörődik a megváltoztathatatlanba, és próbál részt venni a banzájban képességeihez mérten. Így először csak áll, mint akit odatettek, és otthagytak. Nézi az embereket, leképezi a mozgásukat, próbálja rögzíteni az elméleti alapokat, majd átültetni a gyakorlatba. Ennek végeredményeként az egész nótát félszeg masírozós és kézzel legyezős mozdulatokkal zúzza végig, a csípő- és derékmozgásra gondolni sem mer. Amint a dallamot lekeverik, angolosan a sarokba indul, de az éber és még mindig vidám barátnő felévonatozva visszatolja a táncparkettre. A következő számot ugyanazzal a két mozdulatsorral táncolja végig, de ha lehet, még az előbbinél is fásultabban.
Legközelebb a haverok kajánul vigyorogva újabb táncos estre invitálják, ha már olyan jópofán táncolt a múltkor is. Bár azért volna még mit fejlődnie technikában, de majd segítenek neki, hiszen azért barátok.

A szalszás-latinos-versenytáncoson már messziről látszik, hogy ért hozzá. És az is, hogy a többiek nem. Magassarkú cipőjében belibben középre, felveszi a tánc ritmusát, és hasat be, mellet ki, fejet egyenesen tart alapszabályait alkalmazva, valamint a zsűrinek szóló mosolyát arcára ragasztva előad. Ütemtől függetlenül mindig belecsempész valami látványos koreográfiát mozdulatai közé, majd várja az elismerő pillantásokat. Ha nem kapja meg, királynői büszkeséggel levonul a színpadról és csalódottságában bebasz.
Viszont amint észreveszi, hogy figyelik, az egész táncparkettet saját territóriumává teszi, mintegy belakja azt. Az egyik oldalról átszalszázik a másik oldalra, majd egy-két fordulatot beiktatva visszatér kiindulópontjához.
A szalsza klubtag ugyanakkor válogatós is, nem táncol akármilyen zajra. Ha igénytelen, silány zenét raknak be, lemegy a színről, és székén ülve mozdulatlanul gubbaszt addig, míg végre nem következik valami értelmes, táncolható zene. Ekkor ugyanazt a koreográfiát elsütve megpróbálja még egyszer learatni a babérokat.

A laza típus a party lelkének tartja magát, nélküle nem is buli a buli. Biztos öntudattal lép a táncparkett közepére, és az első zeneszámnál elkezd rázni. Pár ütem után önfeledt kiáltozásba kezd:

- Gyertek máár, olyan jó ez a szááám! Naa, necsinájjátok már!

A hozzá legközelebb eső áldozatot felrángatja a székről, és középre állítja. Mindenképpen be akarja vonni őt a zene lüktetésébe, hiszen táncolni sokkal-sokkal jobb együtt, és olyan nincs, hogy valaki ne akarjon csörögni egy jót. A középre ráncigált, táncolni nem annyira akaró havernak a laza segít feloldódni. Improvizatíve előad pár könnyen elsajátítható mozdulatot, s biztatja a másikat, hogy csinálja vele. Amennyiben az ellenáll, kézen fogja, és vezeti inaktív partnerét.
Amikor elfáradt vagy kitikkadt a nagy hepajban, ritmusra odagrasszál az asztalhoz, rángás közben iszik pár kortyot, kifújja magát, de csak kutyafuttában, mert rohannia kell vissza. Hiszen ha ő nincs ott, meghal a buli. Visszatérését a tánctérre heves kézlengetés, sikongatás kíséri (Party az élet, csajoook!), majd mint aki habok közé veti magát, ő is újra lebukik és vígan lubickol a táncoló massza jókedvű tengerében.

Az előbbi típus egyik alfaja a trófeagyűjtő vadász: körülkémlel és becserkészi a táncra alkalmatlan, hím delikvenseket. A szelíd kérleléstől kezdve a ráhatáson keresztül egészen a célért foganatosított agresszióig mindent bevet:

- Naaa, gyere Palika, csörögj velem egyet! Tök jó lesz!
- Jaj, hát tudod, hogy én nem nagyon szeretek táncolni, meg most valahogy amúgy sincs hozzá…
- Áhh, ez csak duma! Most hölgyválasz van, és nem illik visszautasítani. Ugye nem akarsz megbántani, ugye nem?
- Nem, isten ments. Akkor induljunk.

Majd Pali nagyot sóhajtva elindul a tánctérre győztes mosolyú lánypartnere oldalán, aki ellenállhatatlan lényének köszönhetően mégiscsak táncba vitte a húzódozó pasit. Másnap el is meséli a csajoknak, hogy végre megvolt a Pali is, és igazán nem érti, mitől van ez, de ő egyszerűen így hat a férfiakra. Még a leggátlásosabb, legvisszahúzódóbbakra is: előhozza belőlük Fred Astaire-t. Nem véletlenül jár gyakran ilyen helyekre: vajon hány férfiban szunnyad még a letagadott, de előhívásra váró táncos kedv?!

A látens kurva kortól függetlenül feszes naciban, haskivillantós, strasszos-flitteres, figyelemfelkeltő topban nyomul, mert ő tipikusan olyan nő, aki egy buliban sem maradhat észrevétlen. Tisztában van végzetes női vonzerejével, és használja is azt. Minden party alkalmával keres valamilyen jóképű kant, aki előtt fitogtathatja szexuális kisugárzását, mórikálhatja magát és tálcán kínálhatja bájait.
Stratégiája a következő: feltérképezi a helyet, kiszúrja a szerencsés kiválasztottat, majd nőiessége teljes tudatában felé indul, nem túl feltűnően megáll tőle másfél méterre, és táncba kezd. Néha oda-odapillant, szemez, kacsint, dobálja a haját, átéléssel ringatja a csípőjét, és a képzeletbeli rúd segítségével magánszámot ad elő.
Ha esetleg csajokkal lép a parkettre, ingyen leszbi-showt produkálva szórakoztatja a publikumot kevéssé hiteles, de általa annak tartott formában.
Mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon nem táncol a férfiakkal, csak biztonságos távolból hergeli őket. És rettenetesen élvezi; ilyenkor érzi magát iggazi, nőcis nőnek.
Ám ha végképp megunta a csajszis-vadmacska társaságot, egy-két hímhez mégiscsak lealacsonyodik egy rövidke csörire, de aztán lép is tovább, mivel népszerűsége nem engedi a leragadást egyetlen pasinál sem. Megfelelő bebaszottsági szint után azonban mégis végigmegy az egész férfitársaságon; és bár az előzőleg kiszemelt, helyes pasi rég eltűnt a látóhatáron, a látens kurva nem búsul. Ő kurva jó csaj, kurva jól táncol és kurvára az ujja köré csavarja bármelyik kant. Csak gyógyulna már ki a klamidiából
 

71 komment

Címkék: tánc nők


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr441622629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flea 2009.12.29. 10:06:06

Hiányzik a tánciskolás, aki kizárólag bizonyos tempójú 4/4-es számokra táncol, arra viszont ránézésre egész tűrhetően, legalábbis míg észre nem veszed, hogy ugyanazt a 6 figurából álló sort nyomatja rá és kizárólag a jól megszokott állandó partnerével, amit az iskolában tanult. :)

Rita, te vajon melyik vagy?

Szalacsi_Dezső 2009.12.29. 10:13:11

"Csak gyógyulna már ki a klamidiából…"
Ezen beszartam! :-D
És minden típust felismertem a kolléganők között. Főleg a haspólós husikákat!

WToma · http://lazalom.blog.hu 2009.12.29. 10:27:07

Én meg az introvertált vagyok, csak fiúban, illetve a mellékszereplőként említett Pali. Csakhogy a bennem alvó Fred Astaire felébredéséhez olyan mennyiségű alkohol kell, amit én nem tudok finanszírozni, ezért táncolni csakis ingyenpiás eseményeken tudok.

kisebbik rokk 2009.12.29. 11:20:51

Juhú, mindenkit ismerek, az én barátnőim. :) Én leginkább laza vagyok, viszont mégis jobban szeretek beszélgetni, ha van rá lehetőség.

Asidotus 2009.12.29. 11:21:48

Vajon a csajok tudják, hogy miért táncolnak a fiúk?
Mert 99%-ukat maga a tánc nem érdekli, csak a nő, akit megkaphatnak. Na, nem egy újabb táncra, hanem többre...

Én sem tudom, mi az a klamídia

Lili Marleen 2009.12.29. 11:30:54

Hehehe.. En siman beferek az elso csoportba azzal a kiegeszitessel, hogy altalaban hozzalancolom magam a barpulthoz. Minden esetre. ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.29. 11:41:58

A lazát és a trófeagyüjtőt volt már szerencsém baráti társaságban tapasztalni, a látens kurvával pedig tele vannak a diszkók/egyetemi klubok/miegymás minden hétvégén/hétköznap.

www.pirula.net/temak/nemibetegsegek/chlamidia.htm

greggrant 2009.12.29. 11:42:42

van még a laza gruppenező csajszi, aki kizárólag minimum három barátnőjének a társaságában kezd el táncolni, de akkor egyből laza stílusban, magányosan introvertált módra viselkedik

babsz 2009.12.29. 11:44:01

hogyan írjunk unalmas témáról unalmasan

mezítlábasfellebbezés 2009.12.29. 11:48:25

Ohhh... 12év versenytánccal a hátam mögött asszem én a szalszás-latinos típus vagyok/lehetek :D Pfff...

A klamídia nemi betegség, bakteriális, észre nem vehető, mert tünetei nincsenek nagyon hosszú ideig. A pasik általában csak hordozzák, a nőket betegítheti meg (jellemző... :S), súlyosabb formáiban, ha nem veszik észre, vagy nem azonosítják időben, ill. ha nem kezelik, meddőséget okoz. Kicsit rossz vicc volt ez a végére :S

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.29. 12:00:26

@Kicsi.Sati: Ugyan hagyd, csak címlap :)) Ilyenkor mindig megjelennek :)

Cathcart_ezredes 2009.12.29. 12:04:28

"Ha nem kapja meg, királynői büszkeséggel levonul a színpadról és csalódottságában bebasz." Ezen akkorát röhögtem, hogy még én is elszégyelltem magam:)

A laza-trófeagyűjtőket rettenetesen utálom, ha csak megérzem hogy egy is van a közelben, én tiplizek táncképtelenre inni magam...

haruka 2009.12.29. 12:06:00

A lefalcol azt jelenti, hogy lelép. Szóval tartós lefalcolás nincs. Vagy rosszul értelmezem a szöveget. :)
Egyébként mindegyik klasszik, legtöbben a látens kurvák vannak manapság, szerintem.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.29. 12:11:26

@haruka: És tényleg :)) Javítom is rögtön :)

kicsibuta 2009.12.29. 12:14:30

@flea: Ennek egyik alfaja a középkorú, enyhén ittas, minden koncerten rokizós. (Olyan koncerten is, ahol ritmustalan balladákat énekel egy fószer, azt az egy szál gitárt is csak véletlenszerűen meg-megvinnyogtatva.)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.29. 12:16:51

Na, többek közt ezért járok én csak kocsmába :P

nyílméregbéka 2009.12.29. 12:26:08

Én vagyok AZ Introvertált! :-D Azzal a különbséggel, hogy engem _nem_ lehet kivonszolni semmiféle táncparkettre. Nálam a pia sem működik, sőt, mivel részegen még a menés is komoly kihívás, táncolni pláne nem állok neki (pedig ez egy népszerű téveszme, hogy a részegség lelazít a tánchoz. Frászt.)
Egyedül a tesóm lakodalmán táncoltam valamiféle lassút, de a videós sírva fakadt.

2009.12.29. 12:26:46

Egy hangyányit érzékeltem a látens kurva elemzésénél savanyú szőlőt, fiúk...:)) hm?:)))

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2009.12.29. 12:31:10

Ez biztos így volna egy ideális világban, de a rögvalóság az, hogy a legtöbb buliban a férfiember csatak részeg, és nagy ívben tesz szegény hölgyek praktikáira. Csak dugás legyen a végén.

dex.ion 2009.12.29. 12:36:58

ezt a látenset nem igazán értem. a kifejezés másik tagja rendben van.

babsz 2009.12.29. 12:51:26

@Kicsi.Sati: az iq-fájter érv... honnan tudom, hogy nem tetszik, ha nem olvasom el?

Klárensz 2009.12.29. 12:55:20

Kimaradt egy nagyon vicces fajta:
az önkritikával nem rendelkező látens kurva, akinek a top és a naci között ütemre reng a hája. A legtöbb látens kurva fiatal és nagyon jól néz ki, de néha akad egy-egy ilyen. :)

Klárensz 2009.12.29. 12:57:09

Kimaradt egy nagyon vicces fajta:
az önkritikával nem rendelkező látens kurva, akinek a top és a naci között ütemre reng a hája. A legtöbb látens kurva fiatal és nagyon jól néz ki, de néha akad egy-egy ilyen. :)

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2009.12.29. 13:05:41

off
@dex.ion: mert civilben, a szó jelentésének megfelelően, a társadalom egy része felé azt a valótlan képzetet sugallom, hogy csak hétvégén, társaságban fogyasztok italt.

dex.ion 2009.12.29. 13:06:54

@éjjeli_alkesz: ööö, én a poszthoz írtam...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.29. 13:09:27

@Traktorka: Először is a narancs savanyú. Másodszor nem hangyányit tapasztaltam nőismerőseimnél, hogy szakítás után búskomorságból kimozdító látens kurvasági táncot szerveznek, és lejtenek a barinőkkel. Ez lelki igény, hmm? ;)))

Jah és kimaradtak azok a főként koncerteken tapasztalható nők, akik a pörgős számokra is lassúzni húzzák be a pasit a tánctérre.

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2009.12.29. 13:16:04

@dex.ion: akkó' bocsesz :)

mondjuk a kérdés jogosabb is ebben az összefüggésben.

dex.ion 2009.12.29. 13:18:45

@éjjeli_alkesz: semmi gond, de azé nem semmi reflex vót:)

Szalacsi_Dezső 2009.12.29. 13:19:58

Van olyan nő aki nem szeret és nem akar táncolni?
Hogy én mér' nem akadok össze ilyennel. Bár én jól táncolok, de csak szombaton (Mint Raymond Babbit).
Ja mi hobbikurvának hívjuk a látenset.
És engem sose pécéztek ki maguknak (a büdöskurvák) :-D

kukatr 2009.12.29. 13:27:45

nem tudom a körülöttem lévő nők melyik kategóriába sorolhatóak, ha egyáltalán illik rájuk valamelyik. addigra már rég kritikán aluli az érzékelésem, ezért nem is foglalkoztat különösebben.:D bár nemrég voltam félrészegen a szotéban, háát érdekes sztereotípiákat lehet látni...:))

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2009.12.29. 13:45:59

@éjjeli_alkesz: @kukatr:
naugye!
és ráadásul kimaradt a manifeszt ribi, aki azért a többi alfajnál nagyobb érdeklősére tarthat számot. tudjátok, kelleti magát, és lám, tényleg azt is akarja, amit a testyével sugall. a látens kurva, meg a szalzás mehet is haza. (- én persze csak összegzem a tapasztalataimat.)

flymazs (törölt) 2009.12.29. 13:50:10

Én csak akkor merek táncolni, ha már jó sokan vannak, így elveszek a tömegben.

dex.ion 2009.12.29. 13:55:13

én meg csak akkor ha mazs ott van:)

jadviga79 2009.12.29. 14:01:13

Valóban ennyire keskeny volna a paletta?? :D
Azt hiszem régen voltam már táncolni... :D
A "mórikálás" kifejezés tetszett...
De jól értem, hogy a nők kikarikírozásáról van itten szó, melyet egy hölgyemény követ el? Így mentsük a menthetőt?? Ez érdekes...

@Szalacsi Dezső:

talán azért, mert az a lány, aki nem szeret és/vagy tud táncolni, nem jár táncolós helyekre programokra?? :))))

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
A táncikálásból sosem lehet kinőni, az átlag szórakozóhelyeken való lötyögésből, vonaglásból talán igen... :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.29. 14:02:02

Introvertalt, nincs ritmuserzeke - ezt ugy is lehet mondani, hogy tiszteli a ritmust (nem lep ra).

Legjobb baratnom neha-neha meglatogat es akkor el szoktam vinni egy afrikai klubba. Rendszerint hamar erkezunk (11 es ejfel kozott), mikor meg csak 2-3 maganyos ferfiu iszogat a barpultnal. Baratnom beall a tancparkett kozepere, kisterpesz, berogyaszt, ket kezet hajlitva a feje fele emeli, es kezodik a tekeres. Es ezt mindig ugyanugy, latni kellene :D. Imadom!

thomasmakmusz 2009.12.29. 14:33:28

Sziasztok,

Margitszigeten futottam nyáron, a férjem megvárt a Csa-csa-csa-ban (sörözött), futás után én beültem limcsizni.
40 fok volt kb. (este 9 h), elkezdődött a zene, azt mondta a férjem, hogyha bemegyek így leizzadva, futócucban, egyedül táncolni 2 percre, annyi ruhát veszek másnap magamnak, amennyit akarok.

Nem mentem, akkor ott introveltált táncos típussá változtam, pedig ha eleget iszom képes vagyok látens kurvaként viselkedni.

thomasmakmusz 2009.12.29. 14:34:28

A "limcsizésért" elnézést, szóval ittam egy limonádét.

flymazs (törölt) 2009.12.29. 14:36:10

@dex.ion: sokat táncolhatsz :)

@afromagyar: én nagyon irigylem és csodálom az ilyen embereket :)

jadviga79 2009.12.29. 15:28:27

@thomasmakmusz:

nem érte volna meg az a pár tequila befektetés??? :)))))

Ha a férjemnek ilyen jó ötletei volnának én nem tudnék nemet mondani... :DD gondolom, a testre tapadó szerelésed már megvolt. :)

ibafaipap 2009.12.29. 16:43:24

Nem akarok én megsérteni senkit, de peteéréstől és alkoholmennyiségtől függően a legtöbb nő látens kurva a tánctéren. Ezzel nincs semmi baj, sőt. Egyébként meg lenyúlta a palidat a ribanc? Ne aggódj, a kankó nem válogat, fog ő még sírni neked bocsánatért, de akkor már késő lesz! Én ugyan faszi vagyok, de szeretek táncolni, csak ne néznének. Mert mindenki engem néz:)!

ibafaipap 2009.12.29. 16:47:49

@thomasmakmusz: Ne már, olyan aranyos. A limcsi legyen limcsi!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.29. 16:54:19

@grizliewok: "Egyébként meg lenyúlta a palidat a ribanc?" :D :D
Jaj, úgy szeretem, mikor próbáljátok megfejteni a motivációimat :D Nem, nem nyúlta le :))

nyílméregbéka 2009.12.29. 17:06:32

@HRita: hehe, ez van, mikor címlapos :-D az jó még, amikor a GyűlöltEllenségeinkre téved be egy-egy ilyen külsős szűz:
Jáááj... ti milyen negatívak vagytok... ez a sok gyűlölködés... asziszitek, ti jobbak vagyotk?! :-D

Erzsebet 2009.12.29. 17:17:28

Egy barátnőm discoban dolgozott pultosként. Érdekes alakokat figyelt meg. Házunkból egy 70 körüli özvegy ember udvarolt egy 30-as özvegy asszonynak. Egy éjszaka a nő elráncigálta táncolni a bácsit, aki életében először volt discoban. Az öreg minden zenére csárdást táncolt, ügyetlenül topogott afiatalok nagy nevetségére. A házban él még egy 50-es taxisofőr. Alacsony, köpcös ember, amúgy nagy bulikirály. Fiatal,cicababákat szed fel, akiknek nincs lakásuk. Ő is megfordul a discoban. Egyszer úgy kifulladt, csorgott róla a víz, azt hitték, hogy infarktust kap. A személyzet mentőt akart hívni.Én introvertált tipus vagyok. Már az ált. suliban is utáltam a táncos bulikat, kötelezőképpen mentem csak el. Hetek óta féltem tőle, utána idegileg kikészültem. A szilveszter utálom a legjobban. Fiam is ilyen, egyáltalán nem jár szórakozni.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.29. 17:29:20

@nyílméregbéka: Á, ezzel még nincs is baj :)) Én is kíváncsi lennék, hogy honnan meg miért meg hogy :D Igazából az volt egyedül zavaró, bár az is inkább vicces, mikor a szerelmespárok búcsúzkodási szokásainál megemlítette az egyik átmeneti kommentelő, hogy egy kis SI-faktort érez a soraim mögött :DD Emellett az _SI-faktor_ az egyik legmodorosabb kifejezés, amit az utóbbi hónapokban hallottam :D

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2009.12.29. 18:52:20

Muhaha:D

magamra ismertem... beleférek két típusba is:P

ibafaipap 2009.12.29. 20:53:06

@nyílméregbéka: Fél éve olvasom a blogot, értek én itt mindent. Ha továbbolvasod a mondatot, kihallod belőle a lehelletfinom iróniát.

nyílméregbéka 2009.12.29. 22:13:23

@Erzsebet: a szilvesztert én sem szeretem. Vagyis szeretem, de valahogy épp bulihangulatom soha nincs azon a napon. Talán mert annyira "kötelező" vidulni.
Bár eljártam régebben szilveszterezni, de a metróban már este nyolckor olyan petárdarobbantgatások voltak, hogy halálfélelmem volt, talán ez ragadt meg bennem.

csokidrazsé 2009.12.29. 22:58:51

Hol marad a hastáncoktatást megjárt (legalább 2 órát) mindenre csípőttekerős-rázós? A bármire rockyzós idősebb matróna "én még lépést tudok tartani a fiatalokkal"? A csípő felett hájkarimát viselő dögös negyvenes, aki csak pár koktél bedobása után "ráz" egyet a csajokkal, láb fixen rögzítve, laza risza, kar könyökben hajlítva? Óh, mennyi kiaknázatlan lehetőség. :D Csodás kis poszt.

Szalacsi_Dezső 2009.12.30. 08:02:47

@thomasmakmusz: pedig egy ilyen ajánlatot kár volt kihagyni.
Ritkán tesznek ilyet a férjek. Én pl. soha nem tennék, de nem is kell, mert van kártyája a számlámhoz. :-(

Szalacsi_Dezső 2009.12.30. 08:04:40

@csokidrazsé:
Na tényleg, nálunk van egy hastáncoloós hobbi K. kolléganő.
Mongyuk dögös ahogy nyomja, szó se róla! :-D

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2009.12.31. 19:39:08

@Nűnű: 'mi ertelme van a tancnak, ha nem a szex mag a drog ami igazan kell'

no mail, no problem 2009.12.31. 22:28:37

@HRita:

Tudtam, hogy jobb lenne nem tudnom mi az SI-faktor, és mihelyst megtudom, meg fogom bánni, hogy megtudtam. Rákerestem. Jobb volt nem tudni, és tényleg megbántam.

GAbica 2010.01.04. 07:59:06

introvertált vagyok, igen :)
viszont én még erős unszolásra sem vagyok hajlandó, és annyit inni sem tudok, hogy menjen. viszont van egy ember, akivel önként táncoltam és még élveztem is. úgyhogy van még remény :D

IndaMuncher 2010.01.04. 15:48:15

Nekem volt egy "látens kurva" típusos barátnőm. (a leszbishowt adós fajta) szexi volt meg minden, de én kínosan éreztem magam kissé vele ilyenkor, oké, hogy ilyenkor eleresztette magát, de inkább nem mentem vele bulizni.

Chuck No Risk 2010.01.05. 02:43:23

"Ha nem kapja meg, királynői büszkeséggel levonul a színpadról és csalódottságában bebasz."

Ez volt a legkomolyabb mondat :) Istene, menni ilyet láttam én süldő koromban :)

Chuck No Risk 2010.01.05. 02:44:31

@Chuck No Risk:
"Istenem" és "mennyi" ,leültem,1es...

vincere 2010.01.06. 19:37:09

@Szalacsi Dezső: én jobbára ilyen vagyok pedig, tehát létezik ez a típus. csak jelentős mennyiségű alkohol, és/vagy imádott zenekar koncertje tud táncra perdíteni.

sorica123 (törölt) 2010.01.07. 12:17:42

@flea: jaj. De ha táncos buliba mész (nem dizsibe, ahol kábé azt csinálsz, amit akarsz), milyen bosszantó kifogni ezeket a paródia-típusokat... a zsűrinek bazsalygós pörgettyű megvan pasasban is, az egykoreográfiás robotember dettó, úgyhogy lehet őket kerülgetni.
Régebbi baráti körömben volt egy pár ember, aki az alapján ítélte meg a zenéket, hogy lehet-e valamit táncolni rá (mármint létező, lépéssel és figurákkal rendelkező cuccost, roki, csacsa és ilyenek). Ha nem, akkor szar az egész. Az ilyennek amíg fel nem nő, tánc közelébe nem lenne szabad mennie.
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egyfelől lehet gyógymód az ilyen időszakos meghülyülés valami szórakozóhelyen, másfelől itt azokról volt inkább szó, akik halál komolyan és gyakran produkálják ezeket a hülye viselkedéseket.

Szalacsi_Dezső 2010.01.08. 06:16:32

- Ápá!
Égyést káptám fizikából!
- Mé' mit ném tudtál?
- Há válámi fizikus másik nevét, válámi Voltá...
- Há hülyé vágy fijám, há Dzsontra Voltá!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.08. 12:43:40

@F.house:

Az ilyet nem szabad kivinni a hálószobából. Ha meg külső programod van, rá kell zárni az ajtót.

A leszbisó azért nem rossz, persze ha nem az ember barátnője műveli nagyközönség előtt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.08. 12:52:24

@F.house:

Aha, nekem is volt.
Hát, ezt most nem is fejteném ki bővebben.

R. (nő) 2010.01.24. 12:06:33

nahát, de tényleg má'!
talán, ha nem csak ebben az agyonfrusztált országban láttatok volna táncos mulatságot, hanem mondjuk például Ibéria bármely részén, ahol szombat reggel 9-kor egy roma család a nem proli-negyedben tolja a talicskán az elemes magnót, amiből bömböl a zene és nem a bilit öntik a fejükre az ablakból, hanem kisereglenek az utcára 2-102 éves korig és ropnak egy jót, majd beülnek a bárba reggelizni vidáman...
TÁNC. azt sem tudjátok, mi az, édeseim.

Abrash1965 2010.01.24. 12:59:43

Kimaradt az a "kedvenc" típusom, aki abszolúte táncolhatatlan, pl szőrösebb jazz zenére hastáncolósan-kézkulcsolós-indázósan próbál vonaglani.

sorica123 (törölt) 2010.01.24. 18:24:51

@R. (nő): há nem erről szól a poszt...? Mást is bosszant az ungarische modorosch tánc-értetlenség.
@Abrash1965: ja, aki úgy veszi, hogy kötelező táncolni mindenre, hiszen dizsi => táncolás. És e mechanikus észjáárás persze átjön a mozgásukon is, tehát nem találják el, mit is kéne, ha már.
süti beállítások módosítása