HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.06.17. 09:00 HRita

NŐTÍPUSOK: A vízparti kozmogörl

Egy igazi (értsd: nőcis) nő nem úszik. Egy igazán igazi nő az uszodában, strandon az aktuális fürdőruha (bikini, tankini, egyrészes – áhh, az kizárt, már mióta nem és soha nem is – meri remélni - mert az valami förtelem) divatot demonstrálja, s emellett járulékos kötelezettségként olykor megmártózik a vízben, minél kevesebb hozzáférést biztosítva testéhez annak az átkozott (undi) klóros folyadéknak, ami még így is mennyire mocskos, hát nem igaz, hogy nem takarítják. Ő nem azért készül óóórákat a lubicka előtt, hogy az emberi trehányság, hozzá nem értés és nemtörődömség miatt, esetleg (mindenképpen!) ki-szá-rad-jon a bő-re, ami ahhoz vezet, hogy hámsejtjei viharos gyorsasággal elhalnak, és ez az izé pigmentálódik az élő helyett, ami baromira nem szerencsés, mert akkor a barnaság mindössze pár napig tart. És újra peelingelhet, exfoliálhat, kenheti magát az önbarnítóssal, amitől sárga lesz, és mindenét megfogja, aztán a barátnői kiröhögik… szóval, a klóros víz az nem.
A nőcis nő tehát előregondolkodik, mert tudja, hogy a strand az ő szépségének szempontjából nem a legoptimálisabb helyszín. Lehet jól is csinálni, csak némi rákészülést igényel, amit ő magától értetődő természetességgel abszolvál, mert igényessége ezen a téren sem ismer határt, a pasimustra pedig több önbizalommal hatékonyabban vitelezhető ki.

A magára valamit is adó nő az úszás (napágyon történő permanens döglés) előtt sajátos ízléséről tanúságot téve nagy műgonddal válogatja össze toalettjét. Ennek alapdarabjai a háromszög alakú bikinifelső velúrhatású, trendi ezüstözött kárómintás apróvirággal, falatka-alsó, az ehhez passzoló strandkendő (hátul masnis), valamint szalagos-megkötős, a talprésznél szalmából font platformszandál. Ez egy kicsit csúszik, de nem baj, majd nem megy benne sehová, inkább elküldi az ő Bubókáját lájtkóláért meg lángosért görög saliért, meg Cosmóért, ha a Joyt időközben kiolvasná.

Magától értetődő, hogy a nőcis nő smink nélkül még az intenzívosztályon élet-halál között lebegve se tartózkodik, nincs ez másként uszizás esetén sem. Csak azért persze ezt eléggé jól kell csinálni, mert múltkor látott egy nőt, akinek elkenődött a vízben a szempillaspirálja, és úgy nézett ki, mint akit feláldoztak egy sátánista szeánszon, de sajnos életben maradt. Nem, a magára valamit is adó nő nem esik ebbe a hibába: waterproof szempillaspirállal, kissproof rúzzsal és stainless steel karkötővel felfegyverkezve indul harcba az ötödik elem ellen. Azt a karkötőcskét mondjuk a pasijától kapta, és dögnehéz, de playboyos-dolcegabbanás meg strasszos, úgyhogy nem veszi le, majd inkább küzd a garv… grac…, az ellen, hogy ne süllyedjen le. Már ha egyáltalán belemegy a vízbe!
Talán majd megmártózik egy kicsit, de csak később, most sokan vannak bent, a fürdőrucinak meg nem igazán tesz jót a klóros, ugyanakkor piszkos, ki tudja, milyen bacikat tartalmazó víz, amit nem is takarítanak. A Bubóka meg nem szarja a pénzt, hogy ennyiért, ilyen körülmények között, hanem időt-fáradtságot nem kímélve vállalkozza össze.

Színre lépésükkor a jövő héten Horvátba utazó, de most ilyen szánalmas körülmények között alapozni kényszerülő nő egy halászsas gyorsaságával csap le a legszimpatikusabb napágyra (állítható, tolható, forgatható, nem törött, nem lyukas, nem csíkozza össze a fenekét), s rögtön kizárólagos territóriumává is teszi: leteríti delfines fürdőlepedővel, körberakja 30 faktoros, 20 faktoros, 15 faktoros naptejjel, arcvédő napolajjal, bőrnyugtató krémmel, csajos olvasmánnyal, sudokuval, amit nagyon szeret, mert előző nap is kijött benne a poén.
Az elhelyezkedést követően Bubóka bedeltázik a vízbe egy doboz sör kíséretében, a nő pedig minden erejével az egységes barnulásra koncentrál. Meghatározott időközönként fordul egyet grillcsirke stílusban, eközben pedig a pasifelhozatalt vizslatja bogármaszkja mögül, de csak kevéssé feltűnően, mert Bubóka eléggé féltékeny típus. Hja, a szerelem már csak ilyen.
A látottakat összegezve kénytelen megállapítani, hogy az ő kigyúrt Drágicája igazán-igazán jó pasi, és issstenien néz ki, ahogy a gyantázott mellkasán végiggurulnak a vízcseppek. Be is integet neki a vízbe, sőt, puszikat is dob, de Bubóka meggondolatlan lépésének következtében (fröcskölést imitál felé) oda az uszodai románc, és a nőcis nő egy „Jaj, ne már!” kíséretében visszabújik a Joy biztonságos fedezéke mögé durcizni.
Bubóka válaszképpen a többi csajt kezdi stírölni, aminek a vízparti nő kiváló stratégiai érzékkel egy pillanat alatt véget vet: megkéri Bubókát, hogy kenje már be őt újra naptejjel, mert senki más nem ken úgy, mint ő.

A boldog egymásra találást követően enged az unszolásnak (ha nem jössz, bedoblak) és mégis belemegy a vízbe: platformszandáljából, amibe bele se bújt, kibújik, felveszi a strandkendőt, elgyalogol a három lépésre lévő medencéhez, leveszi a strandkendőt, majd a háromnegyed órás vízhőmérséklet-megszokási ceremóniát túlélve aprókat sikongatva elmerül hasig a vízben. Ekkor pihenőt tart, mert hosszú és viszontagságos volt az út. Leáztatja magáról az összes naptejet minden faktorával együtt, az arcvédő olajat, a bőrnyugtató táplálókrémet, valamint parfümjét, melynek hála azok a mikroorganizmusok is elpusztulnak a vízben, amelyek a klórtól esetleg eddig nem tették volna. Ekkor Greenpeace aktivisták jelennek meg, akik Save Our Seal-t skandálva élve megnyúzott bébifókák és olajmérgezésben haldokló madárkák fotóival próbálják sokkolni a világméretű ökológiai katasztrófaként funkcionáló nőt, de Bubóka még időben érkezik, és elsimítja az ügyet.

A nőcis nő úszási stílusára az önkéntelen helyváltoztatás, vízáramlásból következő sodrodó mozgás a jellemző. Soha nem tanult úszni, mert acrobatic rock&rollra járatták a szülei. Amit tud, azt magától tudja, és az nem sok. Úszásneme valahol a mell-kutya-lamantin-fuldoklóember-lyukasdízeltengeralattjáró határmezsgyéjén lavírozik, de legalább lassan halad, nem veszélyezteti embertársait és nem fröcsköl. Fejét természetesen nem rakja bele a vízbe, mert akkor leázik a hajlakk, ami szerencsére nem tapasztja össze a hajszálakat, és nem jár ragadós érzéssel, mégis tart a legmostohább körülmények között is, kivéve a víz. Különben is mit szólnának a többiek, ha meglátnák őt lelapult, nedves hajjal. Egyszer már beégett, mikor lepattogott a kisujjáról a körömlakk. Köszöni, ilyen megaláztatásból többet nem kér.
Tisztában van vele, hogy görög salit nem lehet büntetlenül fogyasztani, azt utána le is kell mozogni. Ezt a tényt felismerve elkapálózik a másik rajtkőig, és a 25 méteres távolságot letudva mintegy kitűzi a zászlót: az erőlködéstől kipirult arccal Bubóka karjaiba veti magát.

Természetes élőhelyén, az összkomfortos napágyon aztán delfines törcsijébe burkolózva remegő, lila szájjal meséli hányattatásait az ő Szerelmének: szidja a gyorsúszókat, akik bunkók, mert miattuk majdnem vizet nyelt, szidja az ugráló gyerekeket, akik felkavarják a piszkot, szidja a férfiakat, akik egyfolytában őt mustrálják, és szidja a kormányt.

Bubóka pedig atyai-elnéző mosollyal szemléli az ő sportladyjét, aki ugyan még soha nem úszott le 25 méternél hosszabb távot egyszerre, de legalább jól szop.
 

53 komment

Címkék: nők strandolás


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr792085928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 09:25:38

Ehhehehe, állat.:D
Régi téma ez. Aki nem szereti, hogy bámulják, az ne pucsítson XS-es tangában, aki nem akar nedves lenni, az ne menjen vízközelbe, aki nem akarja, hogy ribancként kezeljék, az ne csináljon úgy, mint egy ribanc!
Majd persze mindjárt jön Vérnyúl és megbélyegez, hogy az áldozatra hárítom a bűnt, de ezen sokszor elmerengetem már. Rengeteg csaj szeret úgy ötözni, hogy az tényleg felhívás egy kiadós nemi erőszakra, aztán amikor olyan helyre téved, és bekövetkezik, akkor kurvára csodálkozik.

Jege 2010.06.17. 09:28:01

Szüzesség _rovat_

Nem látta, mer' a víz alatt történt.

Konsztantyin Dmitrics Levin 2010.06.17. 09:28:39

ez mek-ko-ra! :D

"még soha nem úszott le 25 méternél hosszabb távot egyszerre, de legalább jól szop."

helianthus 2010.06.17. 09:33:13

Ez szemléletesre sikerült.

Én a hétvégén Páral könyvet olvastam strandon, nem is volt sikerem, csak a nyugdíjas korú szlovák turista bácsik között, akik előkapták a magyar-szlovák szótárukat, hogy lefordítsam nekik a címét. :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.17. 09:34:16

@El Topo (Sgt. Elias): Egyetértek. Lehet, hogy mondtam már, de én 13 évig a VII. kerület egyik leggettósabb részén éltem, ahol minden _náció képviseltette_ magát. Soha nem történt semmi bajom, pedig...

@Jege: Nem értek egyet. Az ilyen már maga se tudja, mikor, mer' azóta annyi minden történt, meg nem is volt egészen-egészen józan, de a vízben biztos nem. Legfeljebb jacuzziban, ha már. Az a bubis víz, ugyi? Nem, akkor mégsem.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 09:41:02

@HRita:

A VII, tulajdonképpen hol nem gettó?

Egyébként múltkor az uszodában egy csaj egy sima fehér bugyiban kászálódott ki a vízből. A mandulájáig fel lehetett látni.

Jege 2010.06.17. 09:42:38

@HRita: Az, az. Ezért lehet igazán jó jacuzzit készíteni egy nagyobbfajta lavór, egy merülőforraló, és tíz liter bableves segítségével.

Bár a kozmogörl ezt is inkább a Bubókára hagyja.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.17. 10:01:42

@Konsztantyin Dmitrics Levin: Köszönöm :)

@helianthus: A strandon nekem sem szokott sikerem lenni, mert én meg egyáltalán nem olvasok, hanem úszok. Majdnem 2 kilométert és gyorsban, ami fröcsköl, és ez borzasztó, mert az ember nem azért tartózkodik a medencében, hogy vizes legyen.

@El Topo (Sgt. Elias): Nekem is volt átlátszó fürdőruhám. De az még akkor volt, mikor a frizurám átmenetet képzett a Bundesliga-séró és a Beatles-gombahaj között, tehát a jelenség nem keltett nagy feltűnést.

@Jege: Bubókára hagyja, sőt, tetszik is neki. Mindaddig, míg Bubókának elég sok kess van a briftasnijába' és még több a vizáján.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 10:05:01

@HRita:

Ezen a punettán nem fürdőruha volt, hanem valami blúzféleség és egy sima, fehér bugyi. Úgy néz ki, otthonhagyódott a fürdődressz.

helianthus 2010.06.17. 10:37:12

@HRita: ha lehet (nem jut 5 négyzetcentiméterre 3 ember, vagy van uszoda pl) én is úszok, imádok úszni.
Ha már többen vannak, állandóan kerülgetni, figyelni kell (pl. a kisgyerekeket, hogy ne rúgjam hasba) akkor már nem úszok, mert úgy nem szórakoztat. Olyankor a medence szélén szoktam "tornázni kicsit".
Mivel ritkán jutok strandra, többnyire nem lehet úszni sem, viszek könyvet és legalább olvasok, arra is kevés úgyis mindig az idő.

helianthus 2010.06.17. 10:38:25

@El Topo (Sgt. Elias): na ez viszont már gáz. Főleg, ha abban a bugyiban volt, amit előtte már két napig hordott. :)
Bár legalább kimosta.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.06.17. 12:12:18

Lebuktal, Rita! Tuti, hogy az "igazán jó pasi, és issstenien néz ki, ahogy a gyantázott mellkasán végiggurulnak a vízcseppek" freudi elszolas.
Igaz??? :)

flea 2010.06.17. 12:36:23

Tantónénikérem, a szopik, az nem ikes ige?
Amúgy meg háromszoros hurrá, reinkarnálódott a blog, vagy mi. :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.17. 12:46:07

@afromagyar: Háát, ahogy vesszük :) a pasi szót nem használom, az "issstenien" kifejezéstől falra mászok (v.ö. Stahl Juci), a gyantázott mellkast nem szeretem, a vizet viszont igen. Tehát ha arra gondolsz, igen, elszóltam magam: szoktam vizet inni és fürdeni is ;D

@flea: Nekem nem tűnik annak :) rakd a szó elé a "le" igekötőt, és akkor szerintem már neked se fog hiányozni az az "ik" :)
Azt mondjuk nem vettem észre, hogy reinkarnálódott volna a blog, de ha így is van, remélem nem Szabó Patríciává.

flea 2010.06.17. 12:58:42

(blogmotor kabbe)

flea 2010.06.17. 12:59:41

@HRita: nekem igekötősen is ikes, max poénból nem az... de annyi baj legyen.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 13:12:23

Egyébként az ilyen punettik nem feltűnésmentesen vizslatják a pasifelhozatalt, hanem gátlástalanul szemeznek bárkivel, akin nadrág van és utána panaszt tesznek Bubókánál, hátha lesz verekedés.

2010.06.17. 14:04:08

Fe-no-me-ná-lis. :)
---------

A "szop" igéről: Nádasdy cikke alapján szerintem mindkettőtöknek igaza van, jelen esetben Rita jól használta.

seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking/35.html

"A magyar ikes igék kategóriája - ez még ma is kivehető - azt jelezhette, hogy az ige nem cselekvést, hanem inkább történést fejez ki. Rudi tör magának egy darabot (cselekvés), de A pohár könnyen törik (történés). A "történés" úgy értendő, hogy az alany (a pohár) nem végzi a cselekvést, nem kezdeményezi az eseményt, inkább csak elszenvedi, átéli. Tipikusan ilyen ikes igék mindmáig a fázik, válik, tűnik, hanyatlik, érik, szopik;(...) "

Vagyis ha cselekvésként, orális aktus értelmében használjuk, akkor (le)szop, "-ik" nélkül, mint jelen esetben is, ha pedig olyan _kontextusban_, hogy valaki kellemetlen dolgoknak az elszenvedője (pl. "szopik, mint a torkosborz), akkor ikes.

2010.06.17. 14:07:49

@El Topo (Sgt. Elias):

Nem lehet, hogy csak valami felnőttfilm forgatásába _csöppentél_? :)

Eurydice 2010.06.17. 14:15:09

Abszolúte a legjobb bemondás:
"sudokuval, amit nagyon szeret, mert előző nap is kijött benne a poén"

flea 2010.06.17. 14:26:07

@tff: ez érdekes. Mondjuk a szó eredeti jelentése (újszülött ember/emlősállat táplálkozása) éppen nem történés/elszenvedés jellegű, úgyhogy ez sem egészen logikus. De hát tényleg "nem mindenre van válasz" :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.17. 14:48:29

@tff: És igen, épp ezt akartam elmagyarázni, hogy a szóalak ugyanaz maradt, viszont új jelentéssel bővült, és ezt már nem feltétlenül úgy ragozzuk, mint az eredeti jelentés esetén használva.

Azért ez kemény, hogy az ostoba kozmogörlös poszt kapcsán grammatikai kérdéseket _feszegetünk_. Elitfasizálódunk, nincs mese.

2010.06.17. 15:12:13

@HRita:

Igen, ez itten kérem egy oktatási segédletként funkcionáló blog, amely - amellett, hogy illyési mélységekben rajzol plasztikus képet a társadalom egyes szubkulturális rétegeiről - a csimoták ismereteit kötetlen, interaktív formában gazdagítja, szókimondóan megragadva a lassan-lassan felnőtté serdülő fiatalok szabadidős tevékenységeihez közel álló, őket foglalkoztató témákat. Érdemes lenne esetleg valami támogatásra pályázni kulturális alapoknál (csak aztán nem lelépni a felnyalt pénzzel, hanem gondolni ránk is... :) )

flea 2010.06.17. 15:16:31

(nagyon off)

"0 új hozzászólás (összesen 24), az utolsó -42 másodperce érkezett"

Tud még újat mondani a blogmotor. Hihetetlen.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.17. 15:31:33

@tff: Pár posztomat már elemezték egyetemi órán stilisztikai szempontból, úgyhogy határ a csillagos ég. És természetesen majd gondolok rátok, amint a "felnyalt" (olyat nők nem is csinálnak, csak "elnyernek") pénzből vett százezres zsírúj biciklimmel rovom az utakat Horvát felé.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 18:24:23

@tff:

Nem, egy ilyen céges hepidéjbe csöppentem.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.06.17. 20:09:00

"természetesen majd gondolok rátok, amint a "felnyalt" pénzből vett százezres zsírúj biciklimmel rovom az utakat Horvát felé" - jó, én meg majd visszagondolok rád a klimatizált nappalimból :-)))
Kinek a pap, kinek a papné...
Gyönyörű poszt, gratula!

chilis csokoládé 2010.06.17. 20:13:36

Kösz, Rita!
Már megijedtem, hogy megszűnik az egyik kedvenc blogom.

chilis csokoládé 2010.06.17. 20:22:32

Szalagos-megkötős, a talprésznél szalmából font platformszandálom nekem is volt.
Még a múlt évezredben.
Nagyon kényelmes volt.

Úgy látszik, a divatban tényleg sok dolog újra visszatér.

chilis csokoládé 2010.06.17. 20:27:25

Nádasdy már annyi hülyeséget mondott és írt, hogy büntetésből egy hétig kísértetném vele a vízparti kozmogörlt strandra :)

Bár ezt mindketten megérdemelnék.

sorica123 (törölt) 2010.06.17. 22:37:50

@El Topo (Sgt. Elias): miért, az normális, ha egy nő egyfrászban, zsákruhában, direkt búvalbsszott fejjel mászkál, nehogy akár csak véletlenül is kurvának nézze valami ilyen okos, mint te...? Ha ilyenek lennének a csajok, akkor meg nem azon menne a nyígás, hogy kurvásak, hanem, hogy szétmész az unalomtól. Egyeseknek de sok baja van...
Amúgy hiteles lett, úgy olvastam, mint egy horrornovellát:) és vannak ilyen tyúkok...
És igen, a VII. az gettó. A holdhoz képest mindenképp. Ki kéne koccikából szállni néha, és csak úgy mászkálni a városban. Nem lesz semmi nagyobb baj, csak a kutyaszarra vigyázz.
@chilis csokoládé: de most már véllettlenül se vennél fel ilyet, mert tegnap volt divat, ugye? Hirtelen nem tetszik, megutáltad, kész. Nem is érdekel a divat.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.06.18. 00:10:36

Nahát, erre a posztra érdemes volt várni. :)

Dr Milton 2010.06.18. 00:26:27

Na ez jó volt és időszerű

chilis csokoládé 2010.06.18. 07:24:25

@sorica123:

Felvenném.
De nem veszek szandált. Van egy hétköznapi meg egy ünnepi.
Csak azért nem veszek egy újat, mert tetszik.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.18. 08:31:16

@sorica123:

Na, Vérnyúl nicket vált, vagy hogy?
A burka és a kurvoid kinézet között szerintem van néhány átmeneti fokozat. És szerinted?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.18. 08:56:04

@chilis csokoládé: @entropic: @Dr Milton: Köszönöm, örülök, hogy tetszett :)
A következő poszt olvasói lesz, és jövő szerdán érkezik egy rendkívül kínos témában - a nők és a vallás. Nem igazán lesz _píszí_, azt előre elárulom.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.18. 09:14:45

@El Topo (Sgt. Elias): Pontosan, és itt helyettesítse be mindenki a saját istenét :))

Marcellus_Magnus 2010.06.19. 11:49:15

Lehet, hogy a kozmogörl hasonlóan reagál a vízre, mint a Gonosz Nyugati Boszorkány?
www.youtube.com/watch?v=j7GJcKuVGm8

Amúgy én meg értetlenkedve olvastam a posztot; eltartott pár percig, amíg felfogtam, hogy a klóros víznek meg a medencének mi köze van egyáltalán a strandhoz... Keszthelyi fejjel a "strand" szóról én kizárólag a vízpartra asszociálok. :D

Szalacsi_Dezső 2010.06.19. 14:29:55

Ennek megint minden szava aranyat ér, mint a három hónapja tartó májusi eső.
"a nőcis nő smink nélkül még az intenzívosztályon élet-halál között lebegve se tartózkodik"
Bakker ez meg a nővérem lesz.:-)
@HRita: btw. volt bukás?

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.06.19. 19:18:56

nekem volt ilyen osztálytársam, egész nyáron a balatonparton hevert, a vízbe naponta egyszer ment, egy kicsit lemosakodni

képes volt 3 hónapon keresztül ott bandázni pár hasonló barbe és ken társaságában

nem tudom hogy nem ette szét az agyukat az unalom, vagy esetleg a kötelező esti füvezős partyt heverték ki épp?

Motorpenis 2010.06.19. 19:59:46

"A következő poszt olvasói lesz, és jövő szerdán érkezik egy rendkívül kínos témában - a nők és a vallás. Nem igazán lesz _píszí_, azt előre elárulom. "

Az ugye benne lesz, hogy "hiszek Istenben, de a magam módján"? (=jó lenne a mennybe menni, félig hiszek, de a vallás többi kötöttségét nem bírom elviselni)

farkasokkal tancolo 2010.06.19. 22:02:57

Na végre feléledt ez a blog, nagyon örülök!

A nő és a vallásra meg külön előre élvezkedek, lenne témám... :-)))

nyílméregbéka 2010.06.20. 17:28:19

Rita, nem félsz, hogy egyszer még agyonvernek a Cosmo élével ezek a plázagörlök, amint magukra ismernek?
Imádkozni fogok, hogy Isten óvja meg az életedet!

:-)

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2010.06.20. 17:57:02

Egyszer olvastam egy magazinban, hogy nem mindegy, milyen sminkben megyünk ki a strandra. Rita, neked köszönhetően most már értem! Eddig ugyanis értetlenül álltam a dolog előtt: strandra mi a fenének smink? Úgyis leázik, nem? Vagy ha nem is ázik le, úszás közben kit érdekel? :) Ékszer strandra: elveszik, ellopják, a nap beleégeti a bőrünkbe, és a fürdőruha nyoma mellett ez is hónapokig meglátszik.

Egyébként én is szeretek vízparton (de tulajdonképpen bárhol) olvasni, én sem töltöm az egész napot a vízben. Ennek főleg az az oka, hogy szemüveg nélkül rosszul látok, vízben viszont le kell venni...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.06.21. 21:47:47

@Szalacsi_Dezső: Köszönöm :) Volt egy pár sajnos (?).

@Motorpenis: Lesz benne minden, mint a _bucsuba'_. Ami esetleg kimaradna, majd pótoljátok :)

@farkasokkal tancolo: Én is örülök. Hiányzott már a blogolás, na :))

@nyílméregbéka: Próbáljanak csak utolérni a platformszandáljukban :D

@bej Kutyej: Alternatív megoldásként esetleg Bubóka elrakhatja átmenetileg a nő _nyakiját_ a megolvadt pillepalackszerű formában testére tapadó, vizes fürdő_short_ egyik zárható zsebébe.

Intizar 2010.06.22. 02:01:54

@HRita: Ujjé, ujjé, ujjé! Kedvenc Gyűlölködőimet hiába uszítom kedvenc egyházam ellen, na de majd itt!

sorica123 (törölt) 2010.06.23. 20:14:46

@El Topo (Sgt. Elias): és nekem ehhez van közöm? Mármint ahhoz, hogy kinek mennyi ízlése van az öltözködéshez és mennyire tud disztingválni. Ha kurvásan mászkál, hát mászkáljon úgy, de ne akarja nekem senki bemesélni, hogy ettől rögtön rá kell ugrani, mert 'magának keresi a bajt'. Az csak egy nyomorult ruha...! Semmivel nem 'érdemli meg jobban' a molesztálást egy , mint egy zsákruhás rakás szerencsétlenség. De hát figyelj, ha te eldöntötted, hogy én csak baromságot mondhatok, akkor kész, pofázhatok itt, hogy nagyobb legyen a zajszint...:) A vérnyulas hasonlatban külön aranyos, hogy Vérnyúl mindenből elvi kérdést csinál, én meg pont a fölött állok mély debbenettel, hogy minek kell ebből is azt gyártani.
@Intizar: értendő ez alatt: zsidózásra gyanakszol? Olvasd el a kommentemet, amit oda írtam, abban benne van, hogy miért nem mind zsidózás, ami annak látszik (mondom ezt úgy, hogy egetverő, veszélyes baromságnak tartom az antiszemitizmust, meg úgy általában a negatív festéssel dolgozó ideológiákat).

vincere 2010.06.24. 20:06:40

ez fantasztikus lett, Rita, a hosszú böjt után :)
tegnap én is strandoltam, először idén, de engem teljesen lefoglalt a tőlem 2 méterre lubickoló L. András frontember látványa :)

Celtic 2010.07.07. 20:22:35

Csak egyeterteni tudok (az milyen hulyen nez ki, hogy "csak egyet tudok erteni") a felettem szolokkal, sajnos csak most volt idom olvasni, de nagy iras volt :) Es meg van harom, de asszem azokat holnapra hagyom. Jo, hogy visszajottel es rogton egy ilyen zsenialis szoszedettel :)

Caenorhabditis elegans 2013.04.13. 22:24:38

@El Topo (Sgt. Elias): A kurvás rucira: ha kurvás, az normális pasit nem erőszakolásra, hanem ajánlattevésre ösztönöz. Nagyon nem mindegy.

Caenorhabditis elegans 2013.04.13. 22:33:57

@bej Kutyej: Részemről szemüvegben úszom. Rákerülnek a cseppek, de időnként kicsit meglötybölve megint működik.
Mégcsak el se hagytam eddig egyet sem. Ajánlom kipróbálásra.
süti beállítások módosítása