HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.09.04. 11:30 HRita

CSAJBULI: A házi Bailey’s és a pucéran áttáncolt éjszaka

 A csajbuli létrejöttének lehetséges indokai:

A szépen alakuló, friss kapcsolatban a pasi, aki eddig gavallér volt és kiszámíthatóan viselkedett (= minden sms-re válaszolt, a félóránkénti Mit csinálsz éppen?-hívásokat birkatürelemmel fogadta), most egyszeriben nem elérhető: sms-re, hívásra nem reagál, és a wiw-re sem jelentkezett be előző nap 18 óra 47 perc óta. Szemét disznó, akire egy könnycseppet sem érdemes pazarolni, de azért valakinek mégiscsak muszáj kiönteni a szívünket. A hiúságában sértett fél összehívja a legjobb barátnőkből verbuválódott csajos kupaktanácsot, hogy haditervet készítsen velük a revansra.

Az a szemét disznó Karcsi már megint elment sörözni a haverjaival, minket meg már megint nem vitt magával. Biztosan szégyell a barátok előtt. Bosszúból mi is szervezünk másnapra titokban valami programot, és nem főzünk semmit. Ha hazaér Karcsi a munkából, majd nagyon fog csodálkozni, hogy se meleg étel, se terített asztal. Talán ebből ért majd. (Karcsi ebből sem ért: Ha nincs meleg étel, lemegy a kifőzdébe, és eszik végre egy jó adag pacalpörköltet, amit az asszony amúgy se hajlandó megfőzni. Aztán, hogy még mindig nincs otthon a nő, elfoglalja magát, és újra elmegy sörözni a haverokkal.)

A kebelbarátnők ooolyan régen nem látták egymást; ideje meghányni-vetni az élet apró-cseprő dolgait (azt, hogy a friss kapcsolat-fickó érthetetlen módon nem reagál, vagy Karcsi már megint nélkülünk csinált programot).

 A csajbuli fő kellékei:

Bár a nők nem isznak alkoholt (soha nem böfögnek és főleg nem prátolnak), azért valamiféle nőcis pia mégiscsak szükséges, hogy megeredjen a nyelvük. Vodkanarancs (Topjoy update light narancsitallal), Sangria (mélyhűtött trópusi gyümölcskeverékkel desszertnek is pompás), illetve az estek állandó és elmaradhatatlan szereplője, a házi készítésű Bailey’s. Erről külön kell szólni: A házi Bailey’s jellemzően rengeteg instant, mogyorós cappuccino (kapucsínó)-porral, cukrozott sűrített tejjel, leheletnyi szesszel, valamint egy csipetnyi szeretettel készül. Fontos metszett üvegekbe tölteni, és előzőleg jól behűteni, majd minden egyes kortynál dicsérni a béliszt készítő barátnőt. Ha elcukrozta a löttyöt, vagy ha kifelejtette belőle az alkoholt, akkor is.
Most az egyszer nem mi főzünk!-felkiáltással pizzát rendelnek, ami állandó konfliktusok forrása: egyiküknek a paradicsomtól ég a gyomra, a másiknak a fogyijába nem illik bele a mozzarella sajt, a harmadik pedig inkább sushit enne. Jattot nem adnak a pizzafutárnak, mert így is kész rablás, amit elkérnek azért a nyamvadt tésztadarabért, aminek túl vékony/túl vastag a tésztája, nem friss paradicsommal és oregánóval készült, a sajtot pedig már megint sajnálták róla. A lényeg, hogy a barátnők közül bárki jobban meg tudta volna sütni, de azért természetesen pillanatok alatt elfogy a hami.

 A csajbuli menete:

A szijjja! plusz három puszi után a vendégül látottak lehuppannak a kanapéra, majd felteszik a lábukat a dohányzóasztalra (most minden megengedett, nem kell bizonyítani a férfiak előtt). Elmesélik, hogy milyen szörnyen fárasztó napjuk volt, de gyorsan hozzáteszik, hogy egy jó kis bulira azért még futja az energiájukból. Kezdésnek beraknak valami romantikus nőcis filmet (Igazából szerelem, A szív hídjai, Dirty dancing), végigizgulják, Colin Firth-ről vagy Patrick Swayze-ről megállapítják, hogy jó pasi, arról a bongyor hajú, krumpliorrú csajról viszont el nem tudják képzelni, hogy kerülhetett be a szereplők közé. Ronda, tehetségtelen és kék a szeme (esetleg barna vagy zöld, mindegy, egyik se jó). Miután jól kivesézték a filmet, minden átmenet nélkül elkezdik szidni a szemét disznó friss kapcsolatot és a Karcsit. Colin Firth után pedig a fickók összes hibája dupla akkorának tűnik. Mert ha legalább úgy néznének ki, mint Colin… Akkor mindent, de mindent megbocsátanának nekik (összenevetés), de így?
Közösen kiokumlálják, hogy a megbízhatatlan új pasi csak játszott a sértett fél érzéseivel, kihasználta őt, és most félredobta, mint egy használt zsebkendőt. Ezentúl a megbántott nő okosabb lesz, és nem dől be a pasiknak. Karcsi pedig elmehet a fenébe (alkoholos befolyásoltságtól függően a francba, a jó édes anyukájába, a búspicsába).
Miután ilyen jól kipanaszkodták magukat, és empatikus készségükről tanúságot téve használhatatlan tanácsokkal látták el egymást, a lazaság és a „szarunk minden férfira”-jegyében berakják a válogatás cd-t, és föltekerik max hangerőre (jujj, ez túl hangos, vedd egy kicsit lejjebb! Köszi!). Számok, melyek biztosan szerepelnek a repertoárban (a teljesség igénye nélkül): Do you love me?; Represent Cuba (a Dirty dancing-es vonal adott); Britney Spears: Piece of me, Toxic; Celine Dion: I’m alive; ABBA összes (kivéve The winner takes it all és a Chiquitita); Spice Girls: Wannabe. Shania Twaintől a That don’t impress me much-ot többször is végighallgatják, a refrént pedig végigsivítják, bár nem tudják, miről szól. Arra azonban emlékeznek, hogy a klipben Shania az összes fazont elküldi a fenébe (a francba stb.), tehát biztos valami pasigyűlölős szám, ami pont passzol a fílinghez.

Közben a pizzának hála tele a pocak, a nadrág meg egyre kényelmetlenebb. Legbevállalósabb lány felveti, hogy akár le is vehetnék a nacit, mert egymás előtt ugye nincs miért szégyenkezniük. Egy csaj persze mindig van, akinek vagy nagyon alacsony az önértékelése vagy keveset ivott, ezért nem meri levenni. Magas önértékeléssel rendelkező vagy már eleget ivott barátnők azonban lerángatják róla. A házi Bailey’s és a vodkanarancs egyre fogy, a push up-os melltartó pedig egyre jobban nyom… A Dancing Queen alatt az is lekerül a lányokról, és a fej fölött lasszószerűen háromszor körbekörzés után a melltartók a földön végzik.
A visszafogottan viselkedő barátnő a csapatós számokra foxtrottozni próbál, de miután a többiek jól kiröhögik, erőt vesz magán, és egyet jobbra-egyet balrázva ő is bekapcsolódik a Walpurgis-éji pucérkodásba.
Ideális esetben a függöny nincs elhúzva, a szomszéd házban, srégen pedig kanzsúr van dajdajozással egybekötve. A lányok magasról tesznek a világra, a srácok így kedvükre voyeur-ködhetnek és átfütyülhetnek.
A vodkanarancsban már a harmadik kör óta nincs narancs, emiatt a lányok - mozgáskultúrájukat tekintve – Britney-t és a Dschingis Khant (mind a hat tagot egyszerre) ötvözik a túloldal legnagyobb örömére. Az önfeledt mezítelen zúzás rövidesen öntudatlanságba csap át. A legéletrevalóbb csajszi még szerez párnát a feje alá, mielőtt teljesen elsötétülne előtte a világ.

    Reggel a lányok karikás szemmel, migrénszerű fejfájással és elkenődött szemfestékkel ébrednek, az életrevaló lány pedig rájön, hogy a feje alá tett párna egy fél pár balerinacipő, a pizzás doboz, valamint az üres vodkásüveg halmazából áll. A csajok lemossák a szemfestéket, újrasminkelik magukat, bár a szemkörnyéki karikák eltüntetéséhez a korrektort most két rétegben viszik fel. A kapun kilépve cinkos mosollyal búcsúznak a vendéglátótól, és a görbe este utóhatásaként kissé ingadozó, de annál öntudatosabb léptekkel indulnak a dolgukra.

    A „férfiak bekaphatják”-életérzés friss kapcsolatos barátnőnél délután 3 óráig tart. Ekkor újra felhívja a megbízhatatlant, és a pasi üzenetrögzítőjének elpanaszolja, hogy miatta előző este nagyon berúgott, és nagyon rosszul érezte magát nélküle, de ad még egy esélyt, biztos meg tudják beszélni. A férfi másnap megváltoztatja a telefonszámát és titkosítja. Karcsis barátnő délután 4-kor hazamegy, megfőzi a párja kedvenc ételét, és még sört is hűt be neki.

Magyarázat: A férfiak gonoszak, morálisan ingoványosak, és csak kihasználnak minket. Mi, nők pedig újra és újra bedőlünk nekik javíthatatlanul ostoba módon, talán élvezzük is valahol a mártír-szerepet, és még csak bosszút sem tudunk állni szép elegánsan. Hogy üssön. Hogy elgondolkozzanak. Vagy legalább észrevegyék. Megérdemeljük egymást.

34 komment

Címkék: csajbuli


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr341359628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.04. 12:38:48

A befejezés már nekem is sok(koló) volt.

Amúgy durva egy ilyen beszámolót olvasni a másik oldalról, köszönjük :-))

Pff, a "most jól megmondom"-számok: That don't impress me much a legszebb példa rá. Esetleg a Torn, de az könnyes.

Tromb 2009.09.04. 12:56:18

Ez a poszt nagyon ott van. Colin Firth alap, és a dirty dancing is kötelező kellék.

Mi férfiak totál nem értjük, mi a vonzó ezekben. Celine Dion pedig gyakran előforduló vita forrás feleségem és köztem. Én igazából a rockzenét bírom, elvi szinten semmi kifogásom nincs Diana
Krall, Aretha Franklin meg hasonlók ellen, de Celine hallatán kiver a víz.

Egyszer kedvesem meghívta néhány volt évfolyamtársát, négy vagy öt csajt, viszont valamiért engem nem távolítottak el a lakásból. Nem részletezném, mit kellet kiállnom.

No azóta nagy híve vagyok a csajbuliknak, csak nekem ne kelljen részt venni benne.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2009.09.04. 12:56:53

a do you love me? gondolom nem a nick cave verzióban szól a buliban.
Walpurgis-éj :) ez jó! :)

Tromb 2009.09.04. 13:14:48

Újdonsült szingliknél az "I am a Survivor"-vel is szokás büntetni.
A Bridget Jones naplóját pedig könnyes szemekkel illik nézni.

IndaMuncher 2009.09.04. 13:48:05

A posztban felsorolt számok nem csak csajbuliban, hanem bármilyen buliban gyilkosak tudnak lenni. Zoltán Erika megamixet bírod?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.04. 14:03:34

@Modor Tibi: A Torn-t a csapatás előtt rakjuk be, mikor épp a férfiak miatt sírunk (filmnézés után közvetlenül).
@Tromb: "nem távolítottak el a lakásból". Lehet, hogy magadtól kellett volna eltávolodnod ;) Az I will survive és társai pedig valóban fontosak az önedzéshez. Olyan, mint a mantra meg az agykontroll, ismételgeted, aztán csak bejön. De általában nem.
@F.house: Zoltán Erika megamixbe belehallgattam jutubén, már a kép is fájt, annyira gyönyörű a háttér. Innentől kezdve kedvenc megamixem. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet ;)

Tromb 2009.09.04. 14:06:09

Vicces, mennyire más egy pasibuli. Jóval kevesebb benne az érzelem, és kevesebb szó esik a csajokról, mint azt ők gondolnák. Persze amikor mégis a csajok kerülnek szóba, akkor igyekszünk megfelelni a kialakult sztereotípiáknak, a hímsovinizmus ilyenkor kiteljesedik.

Ami érdekesebb (bár nem meglepő), ilyenkor kerülnek elő azok a filmek, zenék, témák, amiktől egy nő sikítórohamot kap.

Filmek, amit soha ne próbálj megnézetni a csajoddal (a teljesség igénye nélkül):

- Ford Fairlane kalandjai - Ez nem szól semmiről, csak folyton káromkodnak. Nem is vicces.
- Csupasz pisztoly / Nagyon különleges ügyosztály -Tök erőltetett az egész, unatkozom. Nem is vicces.
- Adam Sandler és Ben Stiller nem túl magasröptű munkássága – fújj, ez gusztustalan. Nem is vicces.
- Star Wars/Gyűrük ura/Star Trek – Ezt nem értem, most akkor ő kivel van? Unatkozom.
- Péntek 13 / Texasi láncfűrészes / Twin Peaks – Jujj, félek. Nem nézhetnénk valami mást, Mondjuk a Mamma miát!

Zenék, amik azonnali agressziót váltanak ki nőnemű párunkból:

Misfits: Die, Die My Darling – Ezeknek biztos soha nem volt csajuk.
Metallica: Battery – Fáj a fejem, légyszi kapcsold ki!
Motorhead: Orgasmatron – Ez a fickó nem is tud énekelni.
Slayer: bármelyik – Ez nem is zene. Fáj a fejem, légyszi kapcsold ki!
Faith No More: Get Out - Fáj a fejem, légyszi kapcsold ki!
Exploited: Beat the Bastard – Mi ez a ricsaj, légyszi kapcsold ki!

Szóval az ilyesféle filmeket és zenéket jobb a pasibulira tartogatnunk.

Tromb 2009.09.04. 14:08:40

@HRita:
"Lehet, hogy magadtól kellett volna eltávolodnod ;)"

Na ja, csak lusta voltam, de megbántam.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.04. 14:35:11

@Tromb: Star Wars? Ne csináld! Havonta megnézem mind a hat részt, és még a SW képes enciklopédiáját is megvettem. A Csupasz pisztolyból mindegyik megvan, Adam Sandler-Rob Schneider párosításból is van egypár:)
A horrorfilmeket viszont tényleg nem bírom.

De lánybulira egyik se bejövős valóban.

Tromb 2009.09.04. 14:45:16

@HRita:

Na jó, de ne magadat hozd fel példának, ilyen blogot sem sok csaj indít

IndaMuncher 2009.09.04. 15:59:06

@HRita: Jó helyekre járhatsz bulizni, ha a Z.E. megamix kimaradt neked. Legyél hálás a jól sikerült életedért. lol.

IndaMuncher 2009.09.04. 16:03:17

@Tromb: Erős általánosítás pár dolog, (gondolom szándékosan) pl az én csajom szereti a rock/metalzenét is, de a Mamma Miát is...
Moziban kellett végigszenvednem azt a ripacskodást, több mint 1000 ft-ért, és ami meglepett, hogy pár pasi is hogy élvezte. (szerintem a lánybarátaikkal voltak, és ők voltak a tipikus aranyos srác típus, ahogy ModorTibi is megírta.)
Azóta kérem vissza azt a másfél órát, és a jegy árát az életemből.

Tromb 2009.09.04. 16:46:52

@F.house:

Még jó, hogy sarkítok.

Nekem amúgy szerencsém volt Mama Mia ügyben, elég volt DVD-én végig nézni, így szép sunyiba elaludtam a felénél. Egyébként megértem a csajokat, Colin és Brosnan köldökig kigombolt ingben nyilván kihagyhatatlan számukra.
Jófejségből megvettem az asszonynak a cd-ét is. Persze teli torokkal énekli, és sajnos nem csak a refréneket.

Na de egy párkapcsolat, pláne házasság megkíván ennyi áldozatot, szóval ne sajnáld azt a két órát
és némi pénzt, amit buktál az ügyön.

Ernoke 2009.09.04. 17:25:31

Rita, nem szeretnél a Magyar Köztársaság elnöke lenni?:D

a Mamma Mián akkor szenvedtem agykárosodást, mikor anyámnak próbáltam beállítani rajta a feliratot, és megérkeztek benne a menyasszony barinői ultrahangon visítva. pánikszerűen beállítottam a feliratot, és elmenekültem.

Ernoke 2009.09.04. 17:31:09

@HRita: a barátnőimmel Horror Klubot csinálunk (2-3 hetente más horrort visz valaki, minél ütősebb, annál jobb, a Sikolyt gyerekmesének tekintjük), hidd el, h jó az csajbulira.:D

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.04. 18:29:06

@Ernoke: Isten ments! A politikát még a focinál is jobban utálom :) És akkor hogy lenne időm blogolni? :)

A Mammai mia! pedig tényleg borzalom a nyafka szőkével, meg a PONT-PONT-PONT-jaival. Mondom ezt úgy, hogy megvettem a karaoke-változatot dvd-n ;) (de miért is?) A tenger viszont szép benne...

Pernilla 2009.09.04. 19:28:48

a poszt után döbbentem rá, hogy lány létemre még sohasem voltam csajbuliban...:O mit hagytam ki basszus!

LyukasBogrács 2009.09.05. 09:33:58

Csajos buli:

-Beszélgetés
(egy pohár bor)
-Vihogás
(egy pohár bor, szenya)
-Affektálás
(két pohár bor, pizza szelet)
-Önsajnálat
(teli pohár bélíz, persze jéggel)
-Nagyszájúskodás
(szörpös pohárban vodkanarancs)
-Káromkodás
(keksz, süti, sós mogyoró, jéger)
-Minden pasi disznó
(vodka tisztán)
-Gyerekkori sérelmek felemlegetése, féltékenykedés, fizikai erőszak
(vodka üvegből)
-Hányás, taxi hívás, cuccok elvesztése, otthagyása

Kalep 2009.09.05. 13:21:18

Nekem volt egy pasim, aki tényleg azt hitte, hogy a lányok nem finganak.

sergio del vargas 2009.09.06. 11:16:54

Hát ez nagyon jó...csak így tovább...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.06. 11:27:15

a felsorolt zenék közül nagyjából nullát tudok felidézni, és egyről hallottam egyáltalán. Pasi létemre (tudom, férfi állítólag nem használja a pasi szót, de ez marhaság) az igazából szerelem nekem tetszett, valszeg Bill Knighy miatt, zseni az a színész (aki nem tudja: ő a lecsúszott énekes, aki vissza akar kapaszkodni).

De ha a csajok tényleg ilyen libák, mint a posztban írod, akkor szerzetes leszek. Nem értem az egész buli alapvető okát: ha nem ír vissza azonnal, vagy elmegy egy este valahova, az miért jelenti, hogy nem törődik a nővel? Én sem sírok, ha ő megy el vhova.

ennyire nem lehet egy csaj sem picsa

2009.09.07. 20:09:12

A kezdetektől figyelem Rita _első szárnypróbálgatásait_, és nagyon odabaszott ez a post a _kis hölgy tollából._ :D

Érdemes lenne megfesteni egy durvább szórakozóhelyi csajos buli rajzát is, a baileys/jéger inkább az ilyen hétköznapi, trécselős-lelkizős csajszis talikon figyelhető meg, a szombat esti "kirúgunk kicsit a hámból a városban a csajszikkal" alkalmából inkább a pezsgő szívószállal+ feles vodka/tequila húzóra körök büntetnek, de nagyon. _Volt szerencsém_ egy hölgyet egy ilyen buli után _hazasegíteni_, hát mit mondjak...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.07. 21:12:51

@tff: Ó, köszönöm :) Az első adandó alkalommal terepszemlére indulok, és megírom az élményeimet ez ügyben is. Lesz mit :)

babraba 2009.09.08. 15:06:52

tetszik, tetszik, vicces, de ha ilyen lennék ilyen barátnőkkel felkötném magam...

(najónemis, egy-egy mozzanatban azért sikerült magamra/magunkra ismernem... ok, csak a pia résznél... én is vodkanarancsos vagyok, de a béliszt minden formájában - akár házi, akár igazi baileys - rühellem)

a focit szeretem, és imádom, amikor a pasim magamra hagy egy-egy napra!

Sakál & Balerina 2009.09.09. 13:18:32

Rita, nagyon jó a blogod! Aki nem szereti, ne olvassa...ez igen-igen egyszerű!

A csajbulik téma kimeríthetetlen forrása a később megbánt eseményeknek. Mi tavaly Karácsony előtt tartottunk egy babazsúrt barátnőimmel, amikor is mindenféle földi jót terveztünk sütni a hozzátartozóinknak édes és sós témakörben is.
A zene ugyan nem stimmelt a leírt sztereotípiádhoz, mert mindannyian a jó jazz és rock zenéket preferáljuk, de ezen kívül a markáns szeszfogyasztás, volt-jelenleg hozzánk tartozó-kiszemelt (de miért nem hív fel?) pasik kidumálása abszolút megvolt. Balszerencséjére, Kedvesem vállalta, hogy a végén a 4 „részeg némbert” hazafuvarozza az 5. szerencséstől, akinél a sütögetésnek álcázott Armaggeddont tartottuk… Hát, ő abban a 10 percben, amit velünk töltött: elképedt, dühös volt, tehetetlen, szerencsétlenkedő, pedig amúgy nagyon talpraesett. Látszott, hogy spontán kiakadt a látványtól és az egésztől, szóval, azt gondolom, ahogy nekünk sem árt kimaradni egy igazi kanbuliból (főleg: legénybúcsú), a pasiknak sem kell erőltetni, hogy ehhez asszisztáljanak…
Jah, és BL teljesen oké, néha megnézem...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.09. 13:38:56

@Sakál & Balerina: "szóval, azt gondolom, ahogy nekünk sem árt kimaradni egy igazi kanbuliból (főleg: legénybúcsú), a pasiknak sem kell erőltetni, hogy ehhez asszisztáljanak…"
Na itt a megoldás, pont ez az, amit én is mindig hangoztatok. Nem kell, hogy mindent együtt csináljunk a _pasinkkal_, nem kell, hogy össze legyünk nőve, és igenis van te és én, nem csak "mi".
Ez a közös sütögetés nagyon beindította a fantáziámat posztírás szempontjából :) Köszönöm!

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.09.16. 11:35:45

óbasszus én minden hónapban csajbuliban vagyok, de még sosem dobálták le a ruhájukat...
amúgy a zenéhez még hozzátenném szandit is (16 éves koráig)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.16. 19:22:53

@Bettie Page: Szerintem a Szandira csapatáshozhoz több kell holmi bélisznél és vodkanarancsnál... Az egy másik dimenzó már :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.23. 21:34:35

Jo, mondjuk a "pasibulik" sem semmik.
Egyszer a volt uram a haverjaival elvonult egy hegyi kishazba, ahonnan ketsegbeesve hivott fel, hogy az egyik srac behugyozott a sarokba a ruhafogas ala, a legjobb haverja pedig eppen kutyaszart mos a cipoje talparol a wc kagylo folott, mikozben hany.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.24. 09:24:23

@afromagyar: "ketsegbeesve hivott fel".
Jaja, a kommented belőlem ezt hozta ki:
"Anyukám, most mit izélsz, nem tök mindegy, hova megyek a haverokkal? Nekem is kell egy kis szabadság! Majd jövök, amikor jövök, és kész!"
...

"Mucikáááám, most mit tegyek, minden a feje tetejére állt, persze most nem vagy itt, hogy elrendezzél mindent!"

Celtic 2009.11.18. 19:34:45

Dobbenet, ez a blog nagyon jo, oszinte grat! Mar par hete megnyitottam bongeszoben, de csak most volt idom elolvasni.

AZon a parnan jot rohogtem, de az egesz leiras jo volt. De jo, hogy nem vagyok no, ilyen bulit...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.11.18. 19:47:36

@Celtic: Jaj, olyan jólesik ilyet hallani, köszönöm :)

vincere 2009.11.19. 14:28:17

@Tromb: én több keményvonalas női Gyűrűk ura rajongót ismerek (köztük magamat is), mint férfit.

a poszt egyébként király, a Zoltán Erika megamixen én is csodálkozom, h. kimaradt, szerintem alap lányoknál bizonyos mennyiségű alkohol után...
ez a levetkőzés teljesen új nekem, vagy úgy látszik, nem járok ilyen csajbulikba.

Colin Firth-ért külön köszönet, én sem találkoztam még egy darab pasival se, akinek halvány gőze lenne róla, miért is olyan vonzó nekünk ő. mi már a Bridget Jones könyv megjelenése előtt feltaláltuk a Büszkeség és balítélet BBC minisorozat nézése közben a videó megállítását és többször visszatekerését a vizes inges jelenetnél :-D

ennyit a "csajos" oldalamról, a szótól egyébként hányok, és rendkívül modorosnak tartom, de a poszt jó :-)

Celtic 2009.11.19. 21:16:54

@HRita: Szivesen irnek a tobbi poszthoz is, de ugyis csak az jutna eszembe, mint Tardan: "hu, ez nagyon jo", "de szuper", "jot rohogtem", stb.
Szoval vedd ugy, hoyg az eddig olvasott kb 10 postod mind tetszett, csak az utolshozo irtam be.
süti beállítások módosítása