HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.10.21. 10:00 HRita

NŐTÍPUSOK: Közveszélyes női vezetők

Előrebocsátom, hogy szívem szerint nem ezt a címet adtam volna a posztnak. Inkább valami olyasmit, hogy „A női vezetők (az összes/mindegyik/kivétel nélkül), akik/egyenlő/= közveszélyesek. De aztán neadjisten jöttek volna a biztos kezű, öntudatos verdás nők, akik hibátlan KRESZ- és rutinvizsga után felháborodva közölték volna, hogy már a cím is hazugság és durván félrement, mert ők igenis jól vezetnek, és még soha nem veszélyeztették senki életét – vagy nem vették észre. Plusz az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a múltkor sötétedés után rám pislogott egy nő, hogy kapcsoljam be a bicikli világítását. Ezúton is köszike neki.
Az objektivitást szem előtt tartva maradok tehát az életveszélyes női autóvezetők részhalmazánál, akik olykor keményen keresztbe tudnak tenni a közlekedésben résztvevőknek. Az ilyen kvalitású nők rendkívüli találékonysággal képesek pánikot kelteni a szenvedő alanyokban, sokszor anélkül, hogy nekik bármi is feltűnne. De az áldozatok szempontjából az se sokkal kedvezőbb, ha a sofőrök észreveszik a malőrt. Ilyenkor a szélvédő és a karosszéria biztonságából kifejezően artikulálva küldik el a francba a majdnem-balesetet szenvedőket, és mellé hadonásznak is. Nem a középső ujjukat mutatják fel, mert ők mégiscsak kultúrlények, hanem elkezdenek hessegetni, általában alulról fölfelé, képzeletbeli taslit kiosztva az őket akadályozóknak. Ezek után kénytelen-kelletlen megadják az elsőbbséget, dühödten egyesbe rakják a sebváltót, hogy csak úgy nyekken, és fejrázva tovább folytatják ámokfutásukat.
 



Az aszfaltutat is szépségszalonnak tekintő a női vezetők prototípusa. Erőltetett viccek állandó szereplője, de attól még létezik. És volán mögé ül nap mint nap.
Este kikészíti a dolgozóba menős ruháját, reggel viszont úgy ébred, hogy mégse azt akarja felvenni. Emiatt kapkod, kihányja ruhásszekrénye egész tartalmát a földre, és az utolsó pillanatban kiválasztja az aktuális hangulatához leginkább passzoló összeállítást. Indulásig öt perce marad. Kávézik vagy sminkel? Természetesen a feketénél marad, mert azt a kocsiban nem tudja megfőzni, míg sminkelni bárhol lehet. A kocsi ajtaját feltépi (így legalább mindenki látja, hogy siet), a sminktáskát hanyagul az anyósülésre dobja, és elindul.
A forgalmas, két párhuzamos sávval bíró útszakaszon elérkezettnek látja az időt, hogy kifesse a szempilláit. Néha felpillant, de csak ha nagyon muszáj, mert ha a szempillafesték rászárad a spirálra, akkor neki lőttek. Félig kifestett szemmel meg nem fog megjelenni a munkahelyén. A nagy koncentrációt igénylő feladat miatt (össze ne ragadjanak a pillák!) csak az utolsó pillanatban veszi észre, hogy neki jobbra le kell kanyarodnia, a belső sávból. A Palik Laci-elánú hirtelen kanyarodásnak hála a külső sávban mit sem sejtő és szabályosan haladó biciklis első kerekét elkaszálja. Nem veszi észre, továbbhajt. A kerékpáros pedig kurvára dühös. Nem elég, hogy majdnem meghalt, de fel se tűnt az incidens a cserbenhagyónak, és még rádudálni se tud a nőre, hogy kiszakadjon a dobhártyája, mert nincs mivel. A csengő csak picsafüst ilyen helyzetekben.

Az agyelborulós-rettentően siető mikrobusszal vagy kombi autóval járja az utakat munkaügyben, és minden esetben sürgősen a célállomásra kell szállítania a Paris Boutique-os felsőket és szoknyákat. Eltökéltsége Jane-éhez hasonló (Meg kell ölnöm Frank Drabint!), de őt semmi nem tudja eltántorítani a szeme előtt lebegő céltól. El akar kanyarodni. Indexel, elindul. Észreveszi, hogy szemből biciklis közeledik. Megáll. A biciklis teker, mintha kéne, de nem elég gyorsan, mert a női vezető már legalább két másodperce arra vár, hogy a kerékpáros végre-valahára elhaladjon mellette. Úgy dönt, hogy neki ennyi várakozás éppen elég volt, ezért amint a biciklis az autó mellé ér, elindul a kocsival. Az áldozat hirtelen lefékez, a vezető is. A pillanatnyi feszült csendet követően a nő elkezd hadonászni, bazmegolni, a kerékpáros szintúgy. A vezető leengedi az ablakot, és kiszól, hogy „Sietek, kisanyám!”. A biciklis keres egy pofás követ, hogy jelzésértékűen a kocsihoz vágja, de a ruhaszállító addigra már árkon-bokron túlvan. A kerékpáros pedig, ha mélyen a lelkébe néz, amúgy se elég paraszt ahhoz, hogy tényleg utána hajítsa a követ.

A felelőtlen laza fütyül a szabályokra, szeret frenkizni a többiek előtt, hogy nő létére milyen tapasztalt és rutinos vezető. Autózás közben elmerült beszélgetést folytat az utasokkal, magyaráz, gesztikulál, sokszor mindkét kezét bevonva. Mikor egy-egy pillanatra elveszti uralmát a kocsi felett, teljes lelki nyugalommal konstatálja, és az utolsó pillanatban korrigálja a ballépést.

- …És akkor jön nekem a borostás pofájával, hogy indulhatunk az operába. Hát te, ettől a fejem eeekkora lett (mutatja), majdnem felrobbantam!
- Yvettem, láttad, hogy majdnem nekicsapódtunk a szalagkorlátnak?
- Persze, de micsináljak? Élünk, nem?

A gyerekkel utazó állandóan nevel, ezért képtelen a vezetésre összpontosítani. Ha vele utazik gyermeke vagy egy kölcsöngyerek, ő elsősorban anya és csak utána vezető, ezért a szabályok betartása csak másodlagos és nem is kivitelezhető, ha egyszer a Janika már megint összekente túrórudival az üléshuzatot. Vagy ha nem nevel, küldetést teljesít: Emőkének nagyon kell kakilnia, és épp nemrég lett szobatiszta, így az anya nem kockáztathat: muszáj minél hamarabb hazaérni. Begyorsít, de arra figyel, hogy saját testi épségüket ne veszélyeztesse: ennek szellemében a többi autóval nem packázik, csak a gyalogosokat és a biciklistákat sújtja. Az alárendelt útról index nélkül kivág, és a főútvonalon haladó biciklist lezser eleganciával leszorítja az útról. Észreveszi, nem érdekli. Csak Emőke be ne csináljon. Emőke viszont fejlettebb erkölcsi érzékkel bír, mint az anyja, így a kerékpárossal való szolidaritás jegyében belekakkant a bugyogóba.

A jótét lélek az egyik legveszélyesebb típusa a kiszámíthatatlan női vezetőknek. Képes csupa szívjóságból és a szabályok hézagos ismerete miatt veszélyeztetni a gyalogosok életét. Lámpa nélküli zebránál kedves mosollyal és buzdító kézjellel adja meg az elsőbbséget a nagymamának és unokájának, pedig a párhuzamos sávban 120-szal húz el mellette egy napgépes vállalkozó arc BMW M3-mal. A nagymama szerencsére résen van, élettapasztalata miatt nem bízik a női vezetőkben, és megint nem csalódik. A vállalkozó autójából maximális hangerővel büntet a Where Do You Go, közben pedig konferenciabeszélgetést folytat aranyszínű csúcsmodell telefonjával. A külvilággal nem foglalkozik, mert az úgyis csak arra való, hogy becsicskuljon neki.
A bizalmatlan nagymama megvárja a bmw-st, majd int a jótét léleknek, hogy nyugodtan menjen, ők nem sietnek.
„Lassan járj, tovább érsz” – mondja a kisunokának, és a nyomaték kedvéért megigazítja fején a svájci sapkát.

105 komment · 1 trackback

Címkék: autóvezetés közveszélyes nők


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr791464022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tehetségtelen lány jogosítványt szerezne 2009.10.20. 21:14:10

- Jó napot kívánok! Itt kell megtanulni autót vezetni?- Üdvözlöm. Nem kell, de ha már itt van, gondolom azért jött, mert szeretne.- Hát igazából nekem csak mondták, hogy jöjjek, de azért biztos jó lesz.- Foglaljon helyet.Helyet foglal, és előveszi a di...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.10.21. 10:56:36

ezt a posztot nem vágom annyira. Még sosem talákoztam a leírt női vezetőkkel, igaz itt vidéken kicsit másképp működnek az emberek. Talán a jótét lélek néha felbukkan, akikkel úgy találkozom, hogy satufékezik a zebra előtt, ha áll ott valaki, ha nem.
Illetve a környezetemben van egy két olyan nő, aki próbált vezetni, de a férje verbális terrorja (értsd mindenbe belepofázás) miatt a maradék csöppnyi önbizalma is elszállt.
De ez egy másik típus

Wildschwein 2009.10.21. 10:58:53

Van egy olyan típus is, aki afféle fiatal nagymama, olyan értelemben, hogy már nagymamakorban van, de természetesen még bírja erővel, például kocsit is vezet. Velük az a baj, hogy azt ugyan még tudják, hogy a külvilágra figyelés fontos szerepet játszik a vezetésben, de az onnan érkező ingereket már csak mérsékelten érzékelik. Pl. teljesen reménytelen dolog udvariasan elsőbbséget adni nekik, amikor balra nagy ívben ki akarnak kanyarodni egy főútra, mert nem veszik észre, hogy kiengeded őket, kitartóan bámulnak a másik irányba, ahonnan semmi nem jön. Közben meg mögötted csak torlódik a sor.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.21. 10:59:34

Elolvastam, vannak benne dolgok, amikben magamra ismertem, de mivel en nagyon jol vezetek es soha nem karamboloztam meg, ezert megsem veszem magamra. :)

(Tobbszor levezettem mar 1600-1700 km-t egyhuzamban, na jo, 2-3 pisiszunettel, Magyarorszag-Belgium vagy forditva, es soha nem volt semmi, kiveve azt az egy alkalmat, mikor a kicsi kocsim oldalat meghuztam, epp, mikor mar hazaertem es parkolni akartam. Ja, es napi 100 km-t vezetek, munkahely oda-vissza ennyi, ugyhogy nem tulzasbol mondom, de tenyleg jo vagyok :)).

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.21. 11:08:33

Mondjuk a legutobbi Magyarorszag-Belgium tavot az egyik baratnommel ugy tettuk meg (en vezettem, o anyosulesen), hogy miutan kb 3-4 orat alltunk a dugoban Ausztriaban (es eleve delutan indultunk, mi marhak), es ido kozben ranksotetedett es az eso is szakadni kezdett, kb fel orankent alltunk meg aludni valahol. Igy a tervezett hajnali 2 ora helyett sikerult delelott 10-re megerkeznunk.
A siro- es a rohogogorcs valtogatta egymast, ha meg egyik sem, akkor enekeltunk, hogy nehogy elaludjunk.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 11:16:02

A felelőtlen laza kurvára nem mókás kategória.
A következő videót csak azoknak javaslom, akik amúgy stabil lelkiállapotban vannak:

www.youtube.com/watch?v=vAxcnZCU0UU

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 11:16:33

@Mitya Ivanov: Pedig mindegyik létezik, és naponta lehet velük találkozni. Persze főleg nem kisvárosban, de azért elég durván tolják.

@afromagyar: Nem is azokról a női vezetőkről van szó, akik tényleg sokat vezetnek, hanem akik épp csak annyira tudnak, hogy elevickéljenek a forgalomban nem túl hosszú távokra. Ilyen esetben nem is törekszenek arra, hogy tényleg jól megtanuljanak vezetni, mert minek :)

Nyáron Hollandiába mentem az unokatestvéremhez. Kocsival mentünk ki. Mi három dugót is kifogtunk, egyenként kétórás várakozási idővel. Este 8 helyett Tilburgba értünk hajnali 5-kor. Na, mi nem énekeltünk, hanem 130 km/h-s sebességnél (éjjel volt és már hideg) letekertük az ablakot, friss levegő be, aztán föl. 3 percenként. Mi már röhögni sem tudtunk, annyira fáradtak voltunk. A jó kis utazós zenét (chill out válogatás) meg fölváltotta valami nagyon durva tuctuc trance. Máshogy nem ment volna :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 11:18:23

@El Topo (Sgt. Elias): Miután benne volt a címben a "shocking", nem mertem megnézni, de aki mégis, az mesélje el, mi történt, legyen szíves :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 11:26:42

@HRita:

Ez egy angol közlekedésbiztonsági reklámfilm. Arról szól, hogy vezetés közben lehetőleg ne SMS-ezgessél, ostoba kurva, mert azon kívül, hogy meghalnak a barátnőid, még komplett családok is meghalhatnak.
Van benne frissen elárvult kisgyerek, fennakadt szemű csecsemő, meg ami szem-szájnak ingere. Aki megnézi az elgondolkozik legközelebb, mielőtt bambulni kezd.

Mitya Ivanov 2009.10.21. 11:34:36

@El Topo (Sgt. Elias): ez cobra11 szerű, szóval nem annyira sokkoló. Inkább csak akkor ha elgondolkodik utána az ember. Ennek van egy hosszabb változata is, az úgy ér véget, hogy a kórházban beszélgetnek a hozzátartozók

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 11:35:47

@El Topo (Sgt. Elias): Te jó ég! Akkor jó, hogy nem néztem meg. De azt hiszem, mégis szükség van ilyen filmekre. Ha már mástól nem veszi észre magát.

Engem eddig háromszor ütöttek el biciklivel, mindig csak nők. Soha egyetlen férfi vezető nem szorított le az útról, és vágott be elém, bár nekem volt elsőbbségem.
Ajánlom mindenki figyelmébe a következő oldalt: Smink& Drive
noivezetes.hu/
szerintem hatalmas parasztvakítás.
"Tudnod kell, hogy mi nők jobban, biztonságosabban vezetünk!"
Nem hinném.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 11:40:26

@HRita:

Nézd, én ismerek olyan nőket, akik jól vezetnek. Úgy értem, simán beülök melléjük a kocsiba és nem markolom a majrévasat rémült pofával. Valahogy a felelősségérzetet nem sikerül beléjük plántálni igazán. Nem látják be ésszel, hogy másfél tonna vas, mozgásban, az veszélyes. Ha csak harminccal megy, akkor is veszélyes.
Elismerem, hogy a nők inkább képesek a multitask jelenlétre, mint a férfiak, tudnak egyszerre beszélni és hallgatni. De a közlekedés többnyire más készségeket igényel.
És még a férfiak közül is kevesen közlekednek jól.

GAbica 2009.10.21. 11:42:20

Nincs jogosítványom, úgyhogy kivülállóként tudok maximum hozzászólni a témához.

Mindegyik típus létezik, és utasként a legtöbb mellett ültem is. Egyik sem a pozitiv élményeimet szaporítja.

@Mitya Ivanov: Engem anno azért eléggé sokkolt, mikor láttam. És egy jó pár nőismerősömnek kötelezővé tenném, mielőtt volán mögél ül.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 11:42:42

@Mitya Ivanov:

A jóördög tudja, nekem egy halott csecsemő, premier planból akkor is sokkoló, ha tudom, hogy kamu.

Mitya Ivanov 2009.10.21. 12:11:06

@El Topo (Sgt. Elias): nekem egy halott csecsemő vagy bárki csak akkor sokkoló, ha valódi.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 12:20:43

@Mitya Ivanov:

Jó. Már beszélek az angolokal, hogy neked direkt csináljanak külön olyan reklámfilmet, amiben igazi csecsemőt ölnek meg.

syca 2009.10.21. 12:22:03

Tök jó, de majd legyen poszt a közveszélyes férfi vezetőkről is! Lásd nagyarcú nagyautós köcsög, aki szembejön a te sávodban (minősített esetben kanyarban), és nem merül fel benne, hogy rossz helyen van. A versenyző kedvű autós, a puhapöcs autós, és mindannyiunk kedvence, a kalapos bácsi. Lesz?

syca 2009.10.21. 12:26:13

Hopp, tényleg. Bocs. Csak túlteng bennem az igéyn a szimmetriára.

Mitya Ivanov 2009.10.21. 12:26:52

@El Topo (Sgt. Elias): nem én vagyok az ilyen filmek célcsoportja, szóval ne fáradj emiatt.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 12:28:11

@syca:

És mit mondott erről az orvos?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 12:31:01

@syca: Az is _hálás téma_, de inkább a Modorosra való, ez inkább (ön)kritikus blog nőkről:) Amúgy köszi a tippet, jöhet még, minden jó ötletnek örülök :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 12:36:45

@HRita:

Szerintem lehetne írni egy posztot a marketingesek álmáról: a minden reklámot tövig beszopó nőkről. Hú, mennyi ilyen van!

syca 2009.10.21. 12:37:12

@El Topo (Sgt. Elias): nem tudom, még csak egy orvos véleményét kértem ki, most várok a doktor_nő_ére.
@HRita: persze, tudom, szoktalak olvasni, csak elragadott a hév. Legközelebb témába vágó tippel jelentkezem :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 12:38:59

@syca:

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,

GAbica 2009.10.21. 12:40:57

@HRita: akkor csak úgy felvetem: a női késések és azok típusai :)
szerintem a ritka kivétel egyike vagyok, aki nem késik, inkább korán érkezik. de volt olyan barátnőm, akinél alap volt a két óra késés.
meg megérne egy misét a milliószor átöltöző, átsminkelő nő is.

GAbica 2009.10.21. 12:44:29

@HRita: ja és persze a gyógyszerek, illetve természetgyógyász módszerek iránt rajongó nők. akik folyton egymással szemben állnak természetesen.
hogy a SP ide vágó részére célozzak: cseroki-indián-haj-tampon :D

Mokele-Mbembe 2009.10.21. 13:04:33

Jópofa ez a blog, már nézegetem egy ideje, tetszik. Csak a random dőltbetűs szavak okát nem értem, kissé zavaró. De csak kicsit, azért jól szórakozom :-)

@syca: Kit nem látok errefelé...

Ernoke 2009.10.21. 13:05:23

@HRita: nem sokkoló egyáltalán, csak egy szimpla reklámfilm, tényleg Cobra11 beütésű. még érdekesek is a lassított felvételek, mikor karamboloznak.

Ernoke 2009.10.21. 13:07:16

@Gabica [a legboldogabb]: namost a késés sztem nemfüggetlen tulajdonság, aminek én végtelenül örülök: legalább van esélyem hozzám hasonlóan késős férfiakkal megismerkedni. múltkor is tök jó volt, h nekem kellett rá várnom, nem neki rám.:)

IndaMuncher 2009.10.21. 13:15:52

@Mokele-Mbembe: LOL a Modorosblogon kezdd. :D

Bár ha már itt tatunk a "francba" miért modoros?

@El Topo (Sgt. Elias): Haha facepalmed.
When words fail to describe the dismay. :)

GAbica 2009.10.21. 13:17:39

@Ernoke: igazából a vezetés is. de a női késéseknek más ám a magyarázata, mint férfiaknál. :)
egyébként nem tudom, én még durván késős férfit csak egyet ismertem, pedig elég sokkal találkoztam már életem folyamán.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 13:30:22

@Mokele-Mbembe: Örülök, hogy tetszik :) Csak félig véletlenszerű, hogy mit szedek dőlttel, de persze nincs rá egységes használati mód. Leginkább a szerintem modoros kifejezéseket szedem dőlttel: ebben benne van a tudálékoskodás, a rengeteg közhely, az idegen szavak néhol helytelenül használva. De a tipikus női nyelvhasználatot is szeretem dönteni, pl. cuki, kajcsi, ilyesmik.

@F.house: Mert a "francba" jelentésével nem sok ember van tisztában, úgy vettem észre, és mindenki kicsit finomkodva használja pl. a faszba helyett, pedig igazából kurva gáz. Egy eredetileg kakofemisztikus szót használnak finomkodás _gyanánt_, pedig... :)
csucsuka.blog.hu/2007/07/01/most_akkor_mi_a_picsa_franc_van

Mokele-Mbembe 2009.10.21. 13:30:41

@F.house: Ha jól emlékszem, onnan keveredtem ide :-)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 13:34:56

Az eddigi ötleteket mind köszönöm, _meg vannak jegyezve_ :)

oriza triznyák 2009.10.21. 13:53:16

Női vezető vagyok, 11 éve van jogsim, ha szarul vezetnék, azt is letegadnám, de természetesen nagyon jó vagyok :-)))

De utálom a női sofőröket, autósként és gyalogosként is. Egy nő pl. soha nem áll meg a zebra előtt, nem enged be a másik sávból, és tényleg durván képesek elbambulni. Téynleg jellemző, hogy észre sem veszik, mit csináltak. A bambuló mamika harminccal vidáman tovagurul a suzukival, és fel sem tűnik neki, hogy mögötte három reszkető kezű sofőr miatta nyomta csikorogva a féket és a dudát két perce...

nyílméregbéka 2009.10.21. 14:04:54

Kevés női vezető mellett ültem életemben, de azok épp mind igen jól vezettek. (Csak férfi sofőrök mellett volt pánikrohamom - eddig :-) Nagyon megválogatom, ki mellé ülök be, mert nem kedvelem sem a sebességet, sem a halálfélelmet.
Van kolléganőm, aki azzal dicsekszik, hogy ő 160-nal szokott menni (!!!) - a "felelőtlen-laza típus". Vele még a folyosón sem mennék végig, nemhogy egy autóba üljek vele. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha egyszér mégis muszáj lesz munkaügyben :-(

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 14:10:16

@nyílméregbéka:

Aha. Húgom munkahelyén volt ilyen céges brahi, hogy kit mennyivel kaptak el, mennyire büntették, satöbbi.
Na mellé egyáltalán nem ülök be.

syca 2009.10.21. 14:11:21

@Mokele-Mbembe: lehet, hogy keversz valakivel? Ha mégsem, akkor ne haragudj, de most nem ugrasz be.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 14:23:45

@oriza triznyák: És 100%-ban egyetértek veled :)
Lehet, hogy messzire visz, de néha az is jellemző tud lenni, hogy melyik nő milyen autót vezet.
A Suzuki Swift szerintem nagyon a jótét lélek kategória például, meg régen volt az Opel Corsa is :)
A szépítkezős az valami tipikusan nőcis autó boldog tulajdonosa lehet. Jaj, segítsetek, nem értek hozzá :) Valami aranyos legömbölyített formájú :)
A frenkiző az nem fog Kispolskival arcoskodni, hozzá inkább valamilyen sportosabb autót képzelek el.
Most, hogy ezt mind leírtam, rájöttem, hogy fogalmam sincs, milyen autók vannak mostanában. Utoljára amire emlékszem, az a Renault Megane volt. Olyat akartam. Tizenkét éve.

GAbica 2009.10.21. 14:28:43

@nyílméregbéka: volt főnöknőmnek ez az alaptempója volt. városban. nem zavarta, hogy járda, zebra, vagy hol kell hajtania. ment, mert dolga volt.
nem kimondottan szerettem mögötte ülni.

oriza triznyák 2009.10.21. 14:28:58

@HRita: szépítkezős: kis női autó, feketében, pirosban vagy durva pinkben.

Jótét lélek: plüssmacik minden mennyiségben a szélvédőn és a kalptartón.

Külön kategória a 20 millás terepjáróval közlekedő nő, aki vagy 40-es vállalkozó, vagy annak a felesége, ilyenkor hátul gyereküléssel...

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 14:33:07

@HRita:

Jótét lélek kategória: Fabia, Swift, vagy Corsa.
Szépítkezős: C3 Pluriel alap.
Arcoskodós: összeszopott bimmer, vagy merga, ez nem kérdés.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 14:40:35

@oriza triznyák: "vagy 40-es vállalkozó, vagy annak a felesége, ilyenkor hátul gyereküléssel..." Hinnye, ez egy külön anyatípus lesz, az egykéző :) A vállalkozó férj és a terepjáró gyereküléssel is stimmel :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 14:45:27

@HRita:

Egykéznek, hogy ne tagolódjon szét a birtok, mi?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 14:53:35

@El Topo (Sgt. Elias): Hát csakis. Mint a Schobert Norbiéknál. Kiszámolták, hogy azért nem vállalnak 3. gyereket, mert azt már nem tudnák eltartani. Ők. A gyereknek meg mindent meg kell adni.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 14:57:12

@HRita:

Aztán kihalnak és Illyés Gyula tanulmányt ír róluk.
Modjuk Schobertékért nem lenne éppen kár.

oriza triznyák 2009.10.21. 15:01:59

Schobertéknek legalább nem csak egy gyerekük van.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.21. 15:10:40

@El Topo (Sgt. Elias): "Nem látják be ésszel, hogy másfél tonna vas, mozgásban, az veszélyes. Ha csak harminccal megy, akkor is veszélyes." Ezt mi tényleg nem fogjuk fel ésszel. Nem direkt. De az oktatáson annyira elmegy az idő az alapokkal (nálam legalábbis elment), hogy nincs idő pl a "veszélyes szituk kivédése" című különfakultációra, vagy a "hogyan jussak át a telezöldön dinamikusan de vasat nem törve" és tsai-ra. Nekem ehhez kellett egy pasi, aki hónapokig ott ülve mellettem és elmagyarázta, hogy pl ha valaki előttem balra kanyarodna, elmehetek mellette, le mehetek az útról is, belemehetek akár a gödörbe is, de mekkora sebességet engedjek meg magamnak... Vagy hogyan próbáljunk meg haladni, de másokat nem veszélyeztetni, mit engedhetünk meg magunknak, és mit soha. Vagy pl tanuló órán SOHA nem előztem külterületen, stb. Azt mondanám, hogy 100 fontos dologkból ha 10-et tanultam meg a jogsi-szerzés előtt, akkor nem túlzok. Behoztam a lemaradást, de örülök, hogy megúsztam (egyetlen koccanásom volt 3 év alatt, és azt megúsztam egy lökhárító-javítással). Kopp, kopp, kopp.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.21. 15:12:34

@HRita: tegnap láttam a neten, hogy a Blikk megmutatta: Réka újra terhes, már 3 hete késik neki!!! Kép is készült a nagy eseményről. Úgy látszik, szerzett Norbi 20 millát (merthogy szerinte ennyibe kerül 1 gyerek)

sorica123 (törölt) 2009.10.21. 15:38:22

@HRita: egggy-kéé-zőőő?? Te Magyarországon laksz? Az esetek többségében a szülők itt nem urizálásból 'etykéznek', hanem valóban azért, mert záros határidőn belül nem tudnának hova tenni egy másikat, vagy mondjuk tisztelt fater lelép, mint az én esetemben... úgyhogy én erre az etyke-petykére csapok... valószínű sok családban van ilyen vagy hasonló kényszerhelyzet, nem hiszem el, hogy csak nálunk. Norbikáék meg nagyképűek, tisztaságmániásak, majmok, de ha nekik x összeg kell egy gyerekhez, és ezzel tisztában is vannak, oké. Ez is egy szemlélet. Nekem kicsit ez is olyan 'gombhoz a kabátot' szemlélet, mint a másik véglet, mikor a nagy semmibe szül valaki, mert majd a szeretet.
A nőisofőrködéshez meg annyit, hogy bármekkora lédi is civilben, a volán mögött próbáljon már meg mindenki ember lenni elsősorban és vezetni, nem pedig kinyírni az embertársai maradék idegrendszerét is...

Mokele-Mbembe 2009.10.21. 15:38:59

@syca: Tényleg keverlek....

Van belőled még egy: syca.inda.hu/

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 15:39:50

@oriza triznyák: Nekem semmi bajom nics a Norbiékkal, csak elég furcsán jött ki, hogy tényleg kiszámolták, mennyire jön ki egy gyerek. A másik oldal viszont még rosszabb: mindenféle önszabályozás nélkül csinálni a gyerekeket, aztán majdcsak lesz valami. Fűtés, gáz, villany persze kikapcsolva. Szomszédunk rokonai ilyenek. Aztán ha megszülte a következő gyereket, mennek rinyálni szomszédékhoz ruháért, számlakifizetésért, kajáért.

oriza triznyák 2009.10.21. 15:39:51

@Krisztinca: "De az oktatáson annyira elmegy az idő az alapokkal (nálam legalábbis elment), hogy nincs idő pl a "veszélyes szituk kivédése" című különfakultációra, vagy a "hogyan jussak át a telezöldön dinamikusan de vasat nem törve" és tsai-ra."

A veszélyes szituk kezelése nyilván gyakorlat kérdése. De a "hogyan jussak át a telezöldön dinamikusan de vasat nem törve-fakultáció" nagyon tipikusnőivezetősen hangzik...

oriza triznyák 2009.10.21. 15:42:54

@HRita: nekem az a bajom csak Schobertékkal, hogy minden rezdülésükből hírt csinálnak. Ez esetben pl., hogy mi a f.ért kell a Blikkben leközölni, hogy miért annyi gyerekük van, amennyi. Na de szerintem ne vigyük el a beszélgetés fonalát, a topic ennél sokkal érdekesebb!!! :-)

Erzsebet 2009.10.21. 15:43:04

Az ilyenek, mint Norbi és Réka nagyrészt abból élnek, hogy kiteregetik a magán életüket mindenféle pletyka lapoknak. Lehet, hogy maradi vagyok, de az emberek testi dolgai, nem tartoznak a közre.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 15:44:55

@sorica123: A címe természetesen nem egykéző lesz, még kitalálom. Itt már az egyik hozzászólásomból kiderült, hogy milyen típusról fog szólni a poszt. A kőgazdag vállalkozó feleségéről, aki több oknál fogva nem vállal be egynél több gyereket. Az okok között nincs a szegénység és az apa lelépése. Semmi szociális vagy anyagi indíték.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.21. 15:45:11

@oriza triznyák: nékem a telezöld volt az első ÚÚLISTEN a vizsga után (balra kanyarodni persze). Mára már meg se kottyan.

oriza triznyák 2009.10.21. 15:47:26

@Krisztinca: így a balra kanyarodással már érthetőbb :-)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.21. 15:50:29

@oriza triznyák: mééér mit gondoltál rólam, megijedek egyenesen menni??? :-)))

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 15:54:42

Jaj, mesélek egy történetet a női tanulóvezetőről.
Amikor jártam autósiskolába (nem, akkor már másra kellett a jogsi, nem személyautóra), láttam egy esetet. A ház előtti parkolóban egymás mellett áltak az oktatók kocsijai. Az egyikben ideges hölgy a bal egyen, mellette rutinos oktató. Oktató: akkor most kapcsoljunk egyesbe és szépen induljunk el!
Hölgy felengedi a kuplungot, elgurul a falig három métert, ott szerencsée meg is áll.
Oktató: nagyon jó! Most tolassunk vissza, és legközelebb, ha azt mondom, induljunk el, a kormányt is forgassa arra, amerre menni akar.

oriza triznyák 2009.10.21. 15:57:13

@Krisztinca: Háááát... Tudod, női vezetők... :-)))

Erzsebet 2009.10.21. 15:57:42

@ HRita: jelmezverseny nyertes legszebb lány osztálytársnőm is vállalkozónak volt a lánya. Egyedüli gyerekként unatkozott, mindig nagy baráti köre volt. Kis unokaöccsét is ő pesztrálta. Egy nagy villában éltek, ahol elfért volna mégy egy-két testvérke.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 16:01:09

Ja és óriási még az az echte ungarische baromság, hogy az eladó kocsit úgy hirdetik, hogy hölgytulajdonostól. Miért lenne jobb, mint a többi?

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.21. 16:38:06

Najovanna, kanyarodjunk vissza Norbirol a vezesre.
Eszembe is jutott (mar megint) egy sztori.
Vezetni tanultam es egy szep napon eljott a muszaki vizsga (egyaltalan, igy hivjak?). Mindenki kicsipve, mint szaros Pista Jezus nevenapjan, legtobbunk lany volt, es majdnem mind sirva jott ki a vizsgarol.
En sem szamitottam valami hudejo eredmenyre, de ha mar ott voltam…
Ki is huztam valami nagyon banalis kerdest, talan azt, hogy mutassam meg a hutofolyadek tartalyt, vagy valami ilyesmi.
Sajnos ez az egesz nyaron tortent es nekem annal sokkal fontosabb dolgom volt, minthogy autoszereloskodjek, ezert aztan csak neztem a kocsira, meg a tanarra, es mondtam neki, hogy en sajnos nem tudom ezt neki megmutatni, mert apukamnak Ladaja van, ez meg itt, kerem szepen egy Skoda.
A tanar, kicsit meglepodve csak annyit kerdezett, hogy en ezt komolyan gondolom-e. Mondtam, hogy igen, komolyan gondolom (hat ha egyszer tenyleg Ladaja volt apukamnak).
Akkor azt mondta, hogy mondjam meg, miknek kell az egeszsegugyi csomagban lenni.
Ezt megmondtam, igy nem buktam meg.
Utolag nagyon gaz lehettem, de a vizsga vegul is eredmenyesen zarult.

oriza triznyák 2009.10.21. 16:54:50

@El Topo (Sgt. Elias): szépen ki van takarítva, van benne autóillatosító, és sok helyen meg van karcolva!!!

Mitya Ivanov 2009.10.21. 17:14:23

@El Topo (Sgt. Elias): ha a használtautó kínálatból következtetést vonnánk le, akkor az az lenne, hogy Magyarországon az emberek 90%-a egyedülálló nő, és senki sem dohányzik

aribeth 2009.10.21. 17:34:51

@El Topo (Sgt. Elias):
Az istenit. Köszi, hatásos videó.

aribeth 2009.10.21. 17:49:28

@Krisztinca:
"Úgy látszik, szerzett Norbi 20 millát (merthogy szerinte ennyibe kerül 1 gyerek) "

Sokat olvasgatom az Index demográfiai topikjait, és ott is vannak olyanok, akik húsz millióra hoznak ki egy gyereket. És egyből hozzáteszik, hogy aki nem nevelt fel hármat, az szépen fizessen vissza az államnak 20-40-60 milliót, mert ennyit spórolt meg élete során - és ha ez megvolt, na, utána kaphat nyugdíjat.
Sok kérdésben igazuk van, de ez mindig kiveri nálam a biztosítékot.

aribeth 2009.10.21. 18:11:14

@HRita:
A pletykalapok törzsközönségéről lexikonokat lehetne írni, ha van hozzá kedved, róluk is _összerittyenthetnél egy szösszenetet_. Az egy dolog, hogy lelkesen kommentálják az összes beststoryhotblikkbors cikket, csak nyugodtan. Ám sajnos mindent elhisznek, és amikor nekilátnak a többi fórumon és a való életben terjeszteni az igét, akkor az ég legyen irgalmas a beszélgetőpartnereikhez.

nyílméregbéka 2009.10.21. 18:26:13

@El Topo (Sgt. Elias): ... "Most tolassunk vissza, és legközelebb, ha azt mondom, induljunk el, a kormányt is forgassa arra, amerre menni akar. "
... Lehet, hogy az én voltam... :-)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2009.10.21. 18:39:28

@aribeth: eleve szomorú, hogy kiszámolják. Nem azt, hogy havonta tud-e félretenni, el tud-e tartani egy gyereket, hanem, hogy mennyit költ rá 18-20-25 éves koráig. Nem is értem, az ilyennek minek a gyerek. Pláne egy norbi mit számolgat. Akinek meg nem lesz gyereke, befizeti a 20-40-60 milliót, de azt meg majd az állam ápolgatja, ha beteg, az állam tartja el, ha idős, az állam gondoskodik róla, és ő veszi magához, amikor már magatehetetlen? Az állam lesz a szerető családja?
Szerintem az vállaljon gyereket, akiben van szülői ösztön, szeretet, és igen, dolgozik, van pénze, fel tudja nevelni. Nem kellene senkit "ösztönözni", abból sose lesz semmi jó.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 18:42:26

@aribeth: Tényleg, ez eszembe se jutott, pedig milyen jó már :) Az ilyenekről már volt szó _érintőlegesen_ a politikás posztomban: "a minden kacsát készpénznek vevő".

Amíg elvannak magukban, nem kártékonyak, csak általában nem elégednek meg az információszerzéssel, ők tovább is adják :) "2010-ben megint itt a világvége". Mintha ezzel aztán bármit is lehetne kezdeni :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 19:29:03

@oriza triznyák:

És mndjuk nem volt benne olaj cserélve nullkilóméteres kora óta, mert a tulajdonos hölgy azt ugye nem is tudja, micsoda.
Nem tudja, miért kéne a fékfolyadékot időnként cserélni.
Nem zavarja, ha valami kopog a jobb első futóműben, tehát évek óta szilentblokk nélkül jár, és még sorolhatnám....

aribeth 2009.10.21. 20:04:59

@Krisztinca:
Ezek a fórumozók szerintem nem azért számolják ki (erős felfele kerekítéssel) az összeget, hogy utóbb legyen mivel zsarolni a kölyköt, hanem hogy ezzel cseszegessék azokat, akik nem vállalnak gyereket, vagy ha igen, akkor megállnak egynél.

aribeth 2009.10.21. 20:14:09

@HRita:
A legtöbbjük tényleg ártalmatlan genetikai zsákutca, de vannak olyanok, akik képesek egy negatív sorozatszerep vagy bulvár-fikahadjárat miatt leköpni egy színészt az utcán. Még kevésbé irigylem azokat a civileket, akik bármilyen okból a lapok címoldalára kerülnek, kiteregetik az összes létező és nem létező szennyesüket, és rájuk száll egy csapat lelkes bulvárolvasó.

Már 2010-ben jön a világvége? Banyek, én 2012-vel számoltam. Akkor ütközik a Földbe az a nibiricsiribiribú, a Mucsaröcsögei Celebhírek is megaszonta! :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 20:25:20

@aribeth:

Múltkor egy ember elmagyarázta nekem, hogy az a gáz, hogy 2012-ben megváltozik a föld polaritása.
Csak az fogja túlélni, aki a mezőn tartózkodik akkor és mezőgazdasági munkát végez.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.21. 20:27:27

Annak idején a házmesternéni is mindig mondat: "jön egy ilyen picike ceizmográf, a Gellért hegy belecsúszik a Dunába, azt' nekünk annyi. Mer csak robbangassák az atomot!"

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.21. 20:47:11

@El Topo (Sgt. Elias): ceizmográf :D
Nagyon tipikus ez az állandó pánikkeltés-sopánkodás idősebb nőknél, a Dunába belecsúszós házmesternéni pedig frankón jó arcnak tűnik, lehet, hogy lesz ennek a típusnak még jövője :)

GeeGee 2009.10.22. 09:49:46

lehet, hogy volt mar... de durvan termeszetellenesen voroshaju anyu citromsarga suzuki wagon R+ ban, ill ennek a duplazott valtozata: parhuzamos, azonos iranyba halado 2 savban, azonos sebesseggel, parhuzamosan halado suzukik akiket nem lehet kikerulni.
bocs az osszes suzukistol, de ez megfigyelesen alapulo tapasztalat, ugyanugy mint az h a legtobb citromsarga wagon R+ t vorosanyu vezeti.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.22. 12:04:33

@HRita: nagyanyam mindig azt mondta, a Coca Cola gilisztabol van, nehogy megigyuk!
Hogy honnan szedik ezt a sok hulyeseget, mikor mindenki tudja, hogy a cola nem is gilisztabol van, hanem mibol?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 12:12:48

@afromagyar:
"Félix: - Érzed? Azt mondják, kokain van benne.
Jenő: - Az a Coca Cola, ez ópiumos, a szex pedig pornó, a faterom mondta."
Csinibaba, klásszikus :)

A giliszta persze veri ezt a szöveget is :D

nyílméregbéka 2009.10.22. 12:42:04

@HRita: tervezel posztot írni egyszer a női főnökökről?
Most csak úgy eszembe jutott... arról mindenkinek van véleménye :-)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 13:02:43

@nyílméregbéka: Csak lesek, milyen jó tippeket adtok egyfolytában :) több hónapnyi ötlet megvan, már csak meg kéne írni :)

Mindenkinek szól: aki érez magában elhivatottságot és kellő (ön)iróniát, hogy egy-egy témában alkosson valamit, az nyugodtan írjon, szívesen leközlöm!
Lehet, hogy írok is valami felhívást. Vagy inkább csak olvasni és hozzászólni szerettek? :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.22. 13:22:14

@HRita: nekem egyszer tettek ki az iromanyomat a Modorosra, lett is vagy 10 komment (vagy meg annyi sem). Maradok a kommentelesnel es az olvasasnal, oke? :)

terra incognita 2009.10.22. 13:23:59

jajj, ma oda az öniróniám. kiheverem, és újraolvasom, hátha akkor tudok röhögni egyet:)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.22. 13:30:56

@HRita:
Nehogy már én írjak önirónikus cikkeket a sminktükörbe, mert bebaszna!:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 13:42:52

@afromagyar: Azért én örömmel tapasztaltam, hogy Kolbászból a kerítés című blogod nemegyszer címlapos is lett ;) úgyhogy ne csüggedj :D

@El Topo (Sgt. Elias): Hát te mondjuk önironikusat nem is nagyon írhatnál, de a férfiszempont attól még érdekes. Nőkről van szó, de nem csak nő írhatja le. Minket nagyon érdekel, hogy a férfiak hogy látnak minket :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.22. 13:47:19

@HRita:

Kérd el Tibitől a rendőrnőcis posztomat! Hátha neki nem is kell.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.10.22. 14:40:54

@El Topo (Sgt. Elias): nem adom, nagyon is jó lesz az! :-))

Vagy adjam?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.22. 14:42:48

@Modor Tibi:

Neked küldtem el, tied a közlés joga.
Hritának meg esetleg írok valami mást.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 14:49:30

@El Topo (Sgt. Elias): Nagyon úgy tűnik, hogy kell a Modor Tibinek az írásod ;)

GAbica 2009.10.22. 14:54:49

@El Topo (Sgt. Elias): nem aggódok, írsz valami királyságosat ide is :)

@HRita: elhivatottság még csak lenne, de írói vénám az nem sok.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.22. 16:17:19

@HRita: egyszer meg az afromagyar is, es meglepo modon asszem, csak egy bunko hozzaszolas volt, az is el volt gepelve, szoval nem is biztos, h jol dekodoltam az uzenetet.

LyukasBogrács 2009.10.22. 20:26:30

@afromagyar:
"de mivel en nagyon jol vezetek es soha nem karamboloztam meg, "

Tapasztalatból mondom, ebben a többi figyelmes vezetőnek is van része, akik mások helyett is gondolkodnak.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 20:46:02

@LyukasBogrács: Nem afromagyarra értve, de ezzel egyetértek. Faterom, aki kurva jól vezet, legalább tízszer került már el nagyon durva karambolokat - női vezetőkkel. Rohadtul nem a nőn múlt, hogy nem haltunk meg mindannyian. Volt nagy fékezés, hirtelen kanyarodás, minden szarság. A nők meg se álltak, gyorsan továbbhajtottak. Mi megálltunk az első helyen, ahol lehetett, és örültünk, hogy élünk :)
Aztán nem mintha sokat értünk volna vele, de a nőt magunk között elküldtük a búspicsába, _már bocsánat_. :)

LyukasBogrács 2009.10.22. 20:57:07

@HRita:
Ismerem a helyzet.
Képzeld el ugyanezt motoron. Naponta. Hidegben, esőben, párás plexivel.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.22. 21:03:00

@LyukasBogrács: Simán el tudom képzelni, mert én is ugyanezt élem át nap mint nap, csak biciklivel :) az én esélyeim talán még rosszabbak :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.10.22. 21:22:00

@LyukasBogrács: en meg csak ugy megjegyzem, hogy termeszetesen nem halalosan komolyan gondoltam am!
Viszont az teny, hogy van mar rutinom es a kozlekedest egeszeben nezem, szoval nem csak azt, hogy en most epp itt megyek, hanem figyelem, h elottem/mogottem/mellettem mit/hogy csinalnak es ehhez igazodom.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2010.02.01. 16:53:58

zseniális a blog, nagyon röhögtem ezen a poszton is :D

Mitya Ivanov 2010.02.19. 14:09:31

a helyzet a következő:
sűrű köd, látótávolság 50m alatti. Vizes útburkolat, néhol jégbordával (veszprém környéke). Útkereszteződés lámpával. Kocsi megáll, ahogy kell, nagy fékcsigorgás, a megállt kocvsi mögött jön egy Toyota Celica sportkocsi, ez fékez hatalmasat, és hogy elkerülje az ütközést az előtte állóval, elfordítja a kormány, és kidönt egy oszlopot. Szmélyi sérülés szerencsére nem történt. A kocsiból egy szolizott szőke nő száll ki, fehér bundában, napszemüvegben. NAPSZEMÜVEGBEN, ködben.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.19. 16:18:55

@Mitya Ivanov:

Zavarta ez a kibaszott nagy,trópusi verőfény.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.21. 17:40:03

@Mitya Ivanov: :D Napszemüveg ködben egyértelmű státuszszimbólum :))

Ezt meg mindenkinek küldöm sok szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=uFBhXuzEM58

Suzuki mint könnyűbúvár-felszerelés. Sajátos.
süti beállítások módosítása