HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2010.02.23. 09:00 HRita

STRATÉGIA: A csúnya lány és a pasizás

1. lépés: Terepszemle

A csúnya lány házibuliba indul. Vagy meghívták, vagy a barátnőjét hívták meg, és ő hozzácsapódott, mindegy, megjelenik. Ezek után elvegyül (= láthatatlanná válik, fotelbe kucorodik), és hesszelni kezdi a pasifelhozatalt, hátha ez alkalommal végre csurran-cseppen neki is valami.
Mert azért az sajnos tudvalevő, hogy őnéki nincsenek olyan egzakt sikerei a pasiknál, pedig – Isten látja lelkét - nagyon igyekszik. Állandó partyfelszerelése a kényelmes naci és ízlésesen dekoltált felső, hiszen nem kurva, hogy ilyen olcsó trükkökhöz folyamodjon, és különben is, hasig kivágott topban BÁRKI tud hódítani. Az meg nem az ő stílusa. Az övé sokkal kifinomultabb, csak sajnos kevéssé működőképes valami miatt…
Szemügyre veszi a kínálatot: az a srác a barátnőjével érkezett, passz. Az a másik meg félrenéz, ha szemezni próbál vele, passz. Na, és az? Hát az meg már vagy három órája a sarokban héderezik. PASSZ. Ez se egy olyan este lesz, amikor bárkivel bármit is.
De aztán – mit ad Isten – nyílik a partylakás partyajtaja, és belép rajta egy srác valami csajjal.
Ez a barátnője. Nem? Nem. Nagyon jó. A srác le van strapálva. Igen? Igen. Még jobb.
S eközben már végig is pörgette agyában a tények láncolatát (ez a csaj nem a barátnője => nem barátnővel jött => nincs barátnője => lehet, hogy barátnőt akar, valamint: a pasi fáradt => nincs topon agyilag => az ivás nem igényel nagy koncentrációt => inni fog => még inkább eltompul => még kevésbé tudja felmérni a csúnya lány paramétereit => sikertelen lány esélyei megnőnek), melynek akárhogy is nézi, az a konklúziója, hogy egy próbát megér.

2. lépés: Megközelítés

A csúnya lány először feltérképezi a srácot. Tekintetével árnyként követi minden lépését, helyváltoztatását, strigulázza a kiszemelt elfogyasztott söreit, és a megfelelő alkalomra vár, ami pár sör és a pasi arckifejezésének ködössé válása után el is érkezik. A lány a férfi felé veszi az irányt, majd megkéri, hogy bontsa ki a sörét, mert nem megy neki. Ő ilyen kis buta – exkuzálja magát. A pasi gyakorlott mozdulattal kinyitja, sőt, még koccint is a lánnyal.
A sikertelen lány érzi, hogy nagy nap ez a mai.

3. lépés: Becserkészés

A stratéga széllel szembe áll, hogy ne érezze meg az űzött vad a szagát – beáll táncolni, visszafogottan mórikálja magát, közben hangosan felkacag, s mosolyát mintegy rásugározza a néha-néha felpillantó kiszemeltre. Láthatóan rémesen jól érzi magát, mert mennyire jó társaság verődött össze. Különlegesen szuper egy buli ez, különlegesen szuper arcokkal, nem? De.
Aztán az újabb sörért induló férfi felé veszi az irányt, s alkalmazza a „hű, de kimelegedtem a nagy táncolásban, de jólesne most valami frissítő” tárgyú és értelmű, sokaknál bevált indító gondolatokat.
A srác érti a csíziót, s frappánsan válaszol:

- Igyál.
- Jó, én is pont erre gondoltam! Különben hallom, te valami izé vagy, ugye?
- Igen, az.
- Ne már, tök jó.
- Pedig de.
- És mióta csinálod? Vagy mindig is csináltad?
- Hm?
- Á, nem lényeges igazából, csak felvetettem.
- Ja.

A nem annyira közlékeny pasi továbblép a haversrácokhoz, a lány pedig újra táncba lendül töretlen lelkesedéssel, hiszen tudja, hosszú még az éjszaka, és nincs veszve semmi.
Miután a kómás srác kezelésbe veszi a dj pultként szolgáló laptopot, a csajszi rájön, hogy mennyire elfáradt, így lezuttyan a számokat válogató férfi mellé – jelzésértékűen.
Vár, mert a pasi úgyis mindjárt észreveszi, hogy ott van, és beszédbe elegyednek (aztán eljegyzés, házasság, gyerekek). De valahogy nem. A lány nem adja fel; miért is kéne, hiszen nem utasították vissza kerek perec!

- Óóó, ez nagyon jó szám. Ezt rakd be, jó?
- Melyiket?
- Azt, ott, az egy-kettő-három… negyedik számot.
- Hol van?
- Jaj, hát ott, megmutatom. Nézd.

És mivel a mutatnivaló messze van, még közelebb kell húzódnia a sráchoz: annyira közel, hogy karjuk egymáshoz ér. Az érzelmek tombolnak, a hirtelen támadt szerelem pedig tűzként nyaldossa a csúnya lány szívét. A férfi még mindig nem látja át a helyzetet, ám ezt a leányzó egy cseppet sem bánja. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg; vagy legalábbis addig, ameddig még nem tud magáról.
Így a csaj újra akcióba lendül, laposkúszásban a kiszemelt mögé kerül, s A szív hídjai című örökbecsű, romantikus darabból ellesett mozdulattal a srác vállára teszi a kezét.
A pasi fura arcot vág, mert eddig nem volt rajta az a valami, de mindegy. Majdcsak leszáll róla.

4. lépés: A srác figyelmének fenntartása, kísérlet a bevágódás

A csúnya lány a sikertől megittasulva eléri önbizalmának csúcspontját: kerít valahonnan egy narancssárga, göndör tincsekből álló bohócparókát, felveszi, és olyan arcot vág, mint akinek ez a kiegészítő úgymond alapdarabja. Ezzel szemlélteti, hogy ő érti a tréfát, tud vicces is lenni, ha akar. És most akar. Mert olyan a társaság meg a hely, szóval minden klappol.
Valószínűleg kiszemeltje alapjáraton vicces ember, és valószínűleg értékelni fogja, és valószínűleg azt is észreveszi, hogy ezt miatta csinálja. Biztos benne, hogy nagyon jól kiegészítenék egymást, mert mindketten annyira életigenlők meg jó fejek.
Csak nézne már fel a srác végre... De nem néz fel, stíröli a monitort, mintha az élete múlna rajta.

5. lépés: Egy új remény

A lány nem érti, miért ignorálja egyszeriben a pasi, ezért úgy dönt, a legokosabb, ha időt ad neki. Így elvonul egy félreeső szobába, és alszik egy jót. A biztonság kedvéért azért a fején hagyja humoros parókáját, hátha a srác is ugyanabba a szobába (talán ágyba is!) fekszik, mint ő.
Lesz majd csodálkozás és nagy nevetés, ha reggel meglátja őt ebben a jópofa maskarában!

És a srác hely híján később tényleg abban a szobában fekszik le, és felébredve tényleg meglátja a csajt parókában.
- Tejóég, bazmeg, ki vagy és hogy a francba’ kerülsz ide? Úristen.

A lány levonja az este tanulságait, és elhatározza, hogy többé nem fog bohócparókában pasira hajtani. Lehet, hogy ez mégse tetszik annyira férfiaknak. Pedig mennyire bejött a srácnak! Csak az a paróka. Az már sok volt.
 

 

102 komment

Címkék: házibuli pasizás csúnya lány


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr781781192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 09:34:15

"Az meg nem az ő stílusa. Az övé sokkal kifinomultabb, csak sajnos kevéssé működőképes valami miatt…"

Világbajnok!:D

GAbica 2010.02.23. 09:35:30

"Pedig mennyire bejött a srácnak! Csak az a paróka."

Ez a legjobb :)

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.23. 09:45:05

gyöngyszem

volt szerencsém a helyzethez. rossz érzés durván lekoptatni, bár a ronda csajt valahogy nehezebb is ember számba venni. egyébként nem értem ezeket a lányokat. nincsenek barátai, vagy akárki, aki szereti? mert az elmondhatná neki, hogy ronda vagy, egyszerűen nem arra születtél, hogy jó pasid legyen, szedj össze valami dagadt undorító pasit - házasság, csúnya gyerekek, fásultság, számodra ennyi az élet

nem értem

a legjobb meg se hívni őket, mert csak rontják az összképet

GAbica 2010.02.23. 09:56:28

@acidszarka (trolibusz): Volt egy ritka ronda barátnőm. Az összes jó pasi imádta, olyan férfival él, hogy hmmm... Mert van mellé egy olyan erős személyisége, humora meg intelligenciája, hogy eltörpül mellette az arca. Szó szerint, nem is tűnik fel, hogy milyen, ha beszélgettél vele egy fél órácskát.
Na jó, a poszt nem erről szólt persze

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.23. 10:00:13

@Gabica [almighty]: hm, ilyen is van. ezt szaknyelven a "ronda de dugnám" típusnak hívják

GAbica 2010.02.23. 10:04:51

@acidszarka (trolibusz): még jó, hogy ismered a szaknyelvet :)

Borsószem 2010.02.23. 10:05:31

Te jó ég! Soha többé nem fogadok el bulimeghívást és átgondolom az életem!
:S

vincere 2010.02.23. 10:21:19

"A pasi fura arcot vág, mert eddig nem volt rajta az a valami, de mindegy. Majdcsak leszáll róla."
:))
nagyon jó lett, nekem is az érzelmi változások levezetése tetszik :)

megírhatná vki ennek az ellenkezőjét is, csúnya/lúzer fiú és a csajozás címmel. iszik egy kis alkoholt, és máris azt gondolja, a legjobb nők a buliban másra se várnak, minthogy rájuk szálljon, és a legelvetemültebb praktitákat kell bevetni, h. lekopjanak...

blur7 2010.02.23. 10:53:06

Ha rövden jellemezni akarom a bejegyzést, akkor csak ennyi: egzakt.

Szalacsi_Dezső 2010.02.23. 10:56:31

@vincere: a büntiblogon van a Muffirígy pasi címszó alatt.
:-)

Borsószem 2010.02.23. 11:04:20

@El Topo (Sgt. Elias): Hát, a poszt hatására én is erre jöttem rá! :D Kár itt kaparásznom a narancssárga parókáimban meg a rövid kis nacijaimban! :DDDD
Hogy vagy? :)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.02.23. 11:14:44

Annyira jók ezek az írások! :) Mindennap epedve jövök a blogodra és reménykedek, hogy hátha van új poszt.

vincere 2010.02.23. 11:26:01

@Szalacsi_Dezső: igaz! közben rájöttem én is, h. valahonnan már ismerős volt ez:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 11:57:26

@acidszarka (trolibusz): Azért szerintem túlzás, amit írsz. Mert itt elsősorban nem azzal van a baj, hogy hogy néz ki, hanem hogy sunyi módon olyanra hajt rá, aki józan vagy kevésbé kómás állapotában rá se nézne.
Simán lehet "csúnya" lánynak is helyes barátja, ha - ahogy Gabica írja - a személyisége ezt lehetővé teszi :)

@entropic: Köszönöm :) Írok én, mint a kisangyal, csak ugye tapasztalni is kell ahhoz, hogy legyen mit publikum elé tárnom, az pedig nem megy úgy, ha egész nap a monitort stírölöm :D (Már így is túlzásba viszem :))

Mitya Ivanov 2010.02.23. 12:35:50

azért ez kemény poszt volt. Már nmem azért mondom, mert ronda nő lennék, hanem mert szomorú, hogy nem veszik észre, hogy rosszul mérik fel a helyzetet. Tényleg egy ilyen csajnak olyan férfit kell kereseni, aki maga is kihívásokkal küzd külsöségekben, vagy még akár szellemileg is, de ezt már csak akkor, amikor a ronda lány elmúlt 30 és bepánikol, hogy úristen a biológiai óra, meg minden.

andie 2010.02.23. 13:06:57

nincs ronda nő, csak kevés alkohol :-)

utólag visszagondolva lehet, én is ilyen voltam anno, kamaszkoromban - legalábbis visszanézve / emlékezve, miket hordtam :-D
de most már jó nő vagyok :-)
hiába no, az évek meg a rutin, de legalább volt hova fejlődni :-DDD

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 13:49:15

@andie: Milyen elcsépeltnek tűnik ez a nő-alkohol dolog, pedig tényleg így van. Láttam már több ilyen esetet, de valahogy soha nem végződött happy enddel :D

Viszont az is érdekel, hogy szerintetek mekkora a felelőssége (már ha van) a történetben a srácnak.

Női Hiszti_ 2010.02.23. 13:50:25

@HRita: Eszedbe ne jusson kevesebbet írni, Te jány!!!
:D

tessék termékenynek lenni - no ami a blogposztírást illeti, a többihez nincs közöm.

kisebbik rokk 2010.02.23. 13:52:48

Én még annyira ronda csajt nem láttam, aki ne lehetne helyes, ha ízlésesen öltözködne, vagy más frizurát hordana, vagy ilyesmi. Vagy nem járna görnyedten, és nem hangsúlyozna irritálóan. Vagy többet mosolyogna és kevesebbet görcsölne.

kisebbik rokk 2010.02.23. 13:57:50

@kisebbik rokk: Ja, most eszembe jutott, hogy mégis láttam, de ő nem is a "jó pasik" között kereste a társát, hanem a "hasonló érdeklődésű, szerényebb külsejű" férfiak között.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 14:21:54

@HRita:

Hát nem nagy. Mit csináljon a fickó, ha ilyen helyzetbe keveredik? Rúgjon egyet bele a nyomulós csajba?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 14:30:35

@Női Hiszti_: Eszembe se jut, U <= így görbüljek meg :)

@El Topo (Sgt. Elias): Igen, igen, egyetértek. Csak _muszáj voltam_ feltenni a kérdést, hogy nehogy úgy tűnjön, egyoldalúan szemlélem a dolgokat :D

nyílméregbéka 2010.02.23. 14:35:05

Rita, Rita, mit kapsz te ezért! :-)
Majd visszaolvasok úgy 1500 kommentnél ;-D
Közben talán címlapos is lesz.
Különben itt én vagyok a csúnya lány, szóval csakis nekem van jogom megsértődni! - ezt leszögezem az utánam következőknek.

Ernoke 2010.02.23. 14:36:32

ez jó lett! persze ez a csúnya és hülye lány esete. a pasikat ugyanis kevéssé érdekli a nők külseje, csúnya lányként saját tapasztalat:D ha megvan kezed-lábad, és nem vagy 100 kiló, onnantól kezdve csak rajtad múlik. de persze ha ennyire béna valaki, mint a posztban, akkor hiába izzad meg erőlködik.:D

a posztbéli csávónak pedig semmi felelőssége, talán nem volt eléggé köcsög ahhoz, h a csaj észrevegye magát.:D

2010.02.23. 14:37:04

Volt egy barátunk, ha buliba mentek, vagy csajok tűntek fel a láthatáron akkor ő azonnal jlentkezett:
A csúnyábbikat vállalom!

A szépek ugyani kéretik magukat, futnak még egy kört, hogy ne nézzék őket kurvának.

De egy csúnya nő! az más, azzal nincs annyi macera, mennyivel kényelmesebb.

A pasi egyébként egyáltalán nem volt csúnya.

2010.02.23. 14:44:47

Különben is a szépség múlandő, a csúnyság viszont örök.

Hülye pasik azok, akik a szépekre hajtanak, majd el is veszik őket, egy pár év múlva ugyan az az eredmény mintha egy csúnya lányt vett volna el, de mennyi izgalmat szerzett ezzel magának

Egy csúnya nőnél ugyanis nem kérdés, hogy járt-e Cecil a Török utcában?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 15:17:41

@HRita:

Vágom! Féltél, hogy jön a Tudjukki.:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 15:21:02

Egyébként eléggé utálom a lányoknak ezt a paráját, hogy jajistenemmilyencsúnyavagyok!
lehet, hogy elszigetelt jelenség vagyok, de ünnepélyesen kijelentem, hogy mindig is jobban le tudott kötni egy olyan "helyes kis csúnya", mint egy szikrázó bombázó.

Ernoke 2010.02.23. 15:38:08

@El Topo (Sgt. Elias): nem valami jó érzés, ha undorítónak látod a saját fejedet, és ennek semmi köze ahhoz, h sokaknak tetszik az ember ennek ellenére. és ez egész életre szól, nem lehet belőle kigyógyulni.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 15:40:36

@Ernoke:

Hát, ez valóban ilyen betegségnek tűnik, én sem tudok rá gyógyszert. Az az igazság, hogy én ezt többnyire ilyen olcsó bókvadászatnak nézem. Hát ha ezer tanújelét adom, hogy az illető hölgyért mondjuk megbolondulok, miért nem hiszi el? Vagy úgy gondolja, hogy nekem van rossz izlésem?

Ernoke 2010.02.23. 15:47:12

@El Topo (Sgt. Elias): nem bókvadászat, és elhiszi, h bolondulsz érte, de ő attól függetlenül hányni tudna a saját fejétől. igazából innen vettem, h a pasikat nem érdekli a külső, ha érdekelné, akkor nem csak jóképű pasijaim lettek volna eddig.

Jege 2010.02.23. 15:49:56

Alapvetően hibás _az egész koncepció_.
A férfi vadászik. Nem jár hónapokon át a szarvas nyomán, persze, annyira nem szeret vadászni, hiszen elpuhult civilizációs csökevény ő is. De azért egy kicsit szeret hajkurászni, legalább egy-két órácskát, napocskát, hetecskét, mielőtt elzsírosodott érrendszere kifullad, és inkább megpróbálja leteríteni a vadat egy jól célzott lövéssel (ezt pikánsabban is megfogalmazhattuk volna, de minek). Vagy lemond róla, és inkább legurít még egy sört. Vagy valami. Lényeg, hogy ő a vadász, és rendkívül kínosan éli meg, ha vadként kezelik. Vagy akár csak nem kapja meg a vadásznak járó tiszteletet. A szarvasnak kutyakötelessége menekülni előle, legalább egy-két stb.
Mit csinál a vadász, ha a szarvas egyszerűen odajön, várakozóan megáll, és elkezd pillogni rá nagy szemekkel? Legalábbis zavarba jön, és otthagyja a vadat. Esetleg lelövi, mert beijed tőle, és aztán hagyja ott. Hazavinni semmiképpen nem fogja, büszkélkedni semmiképpen nem fog vele. A vadász rettentően fél az olyan természetellenes dolgoktól, mint szerepcsere, legyen bármilyen kifinomult, felvilágosodott buzeráns.
Hihetetlen önbizalommal rendelkező nők képesek meggyőzni a pasit, hogy ő szarvas (“Te vagy a Péter, nem?”), de a csúnya nőnek általában nincs hihetetlen önbizalma. Ha tehát ragaszkodik hozzá, úgy kénytelen a férfi egyéb ösztöneire hatni. Ilyenek:
1. A védelmező. Ez a kátránytóba ragadt szarvas esete, lényeg a szánalom felébresztése. Kissé megalázó, de ilyenkor ne válogassunk. Öntsük le magunkat pálinkával, gyújtsunk meg, és ugorjunk ki az ablakon. Ha mást nem, legalább a pasi figyelmét felhívjuk magunkra. Ha nem túl részeg.
2. A túl részeg. Ha a vadász annyira be van állva, hogy nem tud célozni sem, _kellően nagy hatásfokkal intézhetünk_ ellene rohamot mi is. A sörbontás jó ötlet, ha némi afrodiziákumot is csempészünk vele. Az esemény után be a szobába, és hajrá. Alapvetően semmi baj nincs a sunnyogással, ha értünk hozzá. A pasi úgyem fog emlékezni, ami hosszabb távú kapcsolatot ugyan nem tesz lehetővé, de ilyenkor ne válogassunk. Bevállalósabbak szoba nélkül is csinálhatják, nyílt helyen. A nemi erőszak nő által elkövetve is bűncselekmény, de patriarchális társadalmunkban úgyse hiszi el senki, hogy megtörtént, még a jelenlévők sem.
3. A perverz. Ő fölöttébb érdekes, izgalmas személyiség, aki mellett büszkék lehetünk magunkra a későbbiekben is, hiszen önmagunkért szeret minket. Ez persze nincs így, mivel nem önmagunkért szeret minket, hanem mert rondák vagyunk. Mint egy átlag pasi, csak _alternatív preferenciákkal_. Fontos megjegyezni, hogy a mai fiatal, urbánus értelmiségiek körében viszonylag gyakori az úgynevezett parafíliák _előfordulási aránya_, mint például kancsal, kopasz, vagy féllábú nőkre _való_ gerjedés, tehát _szignifikánsan_ megnövelhetjük esélyeinket, ha párti előtt megborotválkozunk, igénybe vesszük a láncfűrészt, és megnézzük a Beszt Of Parlamenti Vitanapok 1990-2010 című nagysikerű válogatást. Az érdeklődő férfinak aztán részletesen elmeséljük a szörnyű motorosbalesetet, külön kitérve a csík hosszúságára, melyet az útpadkára festettünk, a sercegést, mellyel fejbőrünk leolvadt, és a nyikorgást, mellyel szemtengelyünk elferdült, miközben, és ez a legfájdalmasabb, elkenődött a rúzs is, ennek folyományaként pedig a mentősök kiröhögtek minket. Aztán térjünk át a résztvevők motorjainak típusára. Ehhez nem árt némi előzetes netszörf, vagyis pluszmunka, de ilyenkor ne válogassunk.
4. Az entellektüel, akinek erogén zónából van az agya, így ésszel is lehet hatni rá. Bármilyen csábítónak tűnik a lehetőség, az ilyen pasi töketlen, ne is közelítsümk hozzá.

blur7 2010.02.23. 15:50:34

@El Topo (Sgt. Elias): "Vagy úgy gondolja, hogy nekem van rossz izlésem?" Simán elképzelhető.

blur7 2010.02.23. 15:54:47

@Jege: "Öntsük le magunkat pálinkával, gyújtsunk meg, és ugorjunk ki az ablakon. Ha mást nem, legalább a pasi figyelmét felhívjuk magunkra." Rám pont így lehet(ett) hatni, de már tudatosítottam magamban. Meg a 4.pontban leírttal.

blur7 2010.02.23. 15:57:58

@Jege: A 4. pontnál a jelző nem hízelgő rám nézve. Sajnos.

Ernoke 2010.02.23. 15:59:16

@Jege: ehe, ez vicces, kár, h hülyeség.:) pont az entellektüellek a legszexuálisabbak, a legkifinomultabbak és a legkevésbé prűdek. amúgy pedig utálom ezt a szerepcsere dolgot, miért kell nekem folyton arra várni, h majdcsak észrevesz, amikor olyan a fejem, h ha nem megyek oda és nyitom ki a számat, nem vesz észre?

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 16:06:20

@Jege: Úgy hatnak rám a kommentjeid, mint a múltkor _általam elfogyasztásra került_ 56%-os ágyaspálinka meggyel.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 16:08:26

@Ernoke:

Jóvan, én csak itt véleménycserélek. De ez mondjuk nem jelenti azt, hogy a te véleményeddel kell hogy távozzak?:D

Ernoke 2010.02.23. 16:17:12

@El Topo (Sgt. Elias): DE!:D
ma egy kötözködős, ingerült picsa vagyok egyébként, ezért úgy döntöttem, h inkább idejövök minthogy a barátaimat vagy a munkatársaimat vegzáljam. (és igen, mindig mentegetődzök mindenért.)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 16:22:13

@Ernoke:

Ja, miért nem ezzel kezdted?
Kérek engedélyt meghunyászkodni!

Ernoke 2010.02.23. 16:25:48

@El Topo (Sgt. Elias): :)
azon szoktam sokszor szórakozni, h itt mennyire ezredes asszonynak tűnök néha, pedig a valóságban pont hogy nem.:D

coucou 2010.02.23. 16:26:10

Rita, ez kurvára átjött, bakker :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 16:29:13

@Ernoke:

Én viszont egy valódi, kutyapofájú őrmester vagyok, úgyhogy csak aszerint!:D

Ernoke 2010.02.23. 16:33:32

@El Topo (Sgt. Elias): namár, nem kutyapofájú, és legalább jófiú. kár, h már rég halott vagy.:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 16:45:53

@Ernoke:

Kivételesen nem Willemre gondoltam, hanem magamra, elnézést az önzőzésért.

sorica123 (törölt) 2010.02.23. 17:08:37

'– Isten látja lelkét - nagyon igyekszik' - na ez az. Ez a baj:/

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 17:19:03

@Ernoke:

Akkor baszd csípőre a kezed, és puffogjál!:)

Néha, de tényleg csak nagyon ritkán az kimondottan jól tud állni a kicsicsúnya lányoknak. De ezt csak halkan mondom.

blur7 2010.02.23. 17:19:43

@El Topo (Sgt. Elias): Hátha téved Jege :) Talán vannak kivételek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 17:37:39

@blur7:

Ha én kivétel vagyok, akkor vannak.

blur7 2010.02.23. 17:57:00

@El Topo (Sgt. Elias): Én vagyok a másik kivétel "akinek erogén zónából van az agya". De nem leszünk versenytársak. Tudom, hogy hol van a helyem.

blur7 2010.02.23. 18:45:56

@El Topo (Sgt. Elias): Az, hogy Jege hozzászólása egy ironukus(nak szánt) hozzászólásra késztetett, amit félreértettél, mivel nem fogalmaztam pontosan. Én is félreértettelek téged valószínűleg.
Tehát: Olyan férfinak tartom magamat, akire ésszel is lehet hatni (nem is kevéssé). De Jege analógiája szerint akkor töketlennek is kellene lennem. Utóbbi nem vagyok (vagy rossz az önismeretem). Ennyiben cáfolom az analógiát.
Úgy értettem, hogy te is olyan kivétenek tartod magad, akire ésszel is lehet hatni, de nem töketlen.
Ebben ugye nem tévedtem? :)

blur7 2010.02.23. 18:53:42

@El Topo (Sgt. Elias): "Tudom, hogy hol van a helyem." Ez pedig a virtuális térre, a kommentelői képességed elismerésére vonatkozott. Csak megint nem használtam smiley-t.

Napfény35 2010.02.23. 18:55:45

Sziasztok !
Először vagyok nálad , de a fenti írás az én számomra siralmas állapotot jelöl.
Szerintem egyetlen nőnek sem kellene így lealázkodnia, még akkor sem , ha ez csak fikció !
Egyébként érdekes , csak szomorú !

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 19:05:08

@blur7:

Te, és ilyet néztek nálad, hogy nem-e vagy aspergeres?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 19:07:17

@Napfény35:

Tudod mi a szomorú? A szépfiúk blog.
Na az, kibaszottul szomorú.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 19:07:38

@Napfény35: Szia, üdvözöllek :) A posztban az a legszomorúbb, hogy még csak nem is fikció, hanem gyakran előforduló jelenséget mutat be.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.23. 19:10:42

@HRita:

Igen, meg hogy a nevem koszorú.

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.23. 20:15:40

@El Topo (Sgt. Elias): Sziasztok, látom a hangulat a régi :-DDD
@HRita: A poszt meg kiváló, a csaj szánalmas :-|

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.23. 22:28:16

ha a csaj mégis meglett volna reggelre, előlép - szakkifejezéssel - az UFO fázisba:

Unidentified Fucked Object

amúgy csúnya sráccal ugyanez a dolog úgy nézne ki fordítva, hogy a csávó egész este csak néz, leissza magát és valami kretén informatikus star-wars rajongó haverjával alszik végül egy ágyban... keze senkinek senkijéhez nem ér...

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.23. 22:46:46

@Krisztinca: Na, visszatértél :) _épp_ azon gondolkoztam, hogy hova tűnhettetek Afromagyarral.

@vészmadár (pica pica): A "Star Wars-rajongót" mint dehonesztáló jelzőt egyértelműen visszautasítom :D Nálam az jó pont :))

Jege 2010.02.23. 23:54:27

A Star Wars közönséges űropera. Még az ódemekkorakultfilm-eredetitrilógia is tele van logikai hibákkal és gyenge alakításokkal. Nem mintha nem lenne überfaszányos filmművészeti alkotás, mert az. De attól még hülye szegény.

A kretén rajongó viszont nyilván azután kényszerült a ronda sráccal közös ágyba, hogy a "megmutassam a fénykardomat, vukikám?" típusú, hosszú hetek kemény munkájával kiagyalt csajozós szöveg végül sikertelenebbnek bizonyult, mint a narancsszínű paróka.

blur7 2010.02.24. 06:27:51

@El Topo (Sgt. Elias): Még nem. De olvasom néhány aspergeres blogját, és azt hiszem, hogy nem vagyok az. (EQ tesztet is töltöttem ki, és biztató lett az eredménye, az IQ-m felől pedig eddig sem volt kétségem.) De miből gondolod, hogy az lennék? Őszintén érdekel. A humorom nem érthető? Ez a székely változata tényleg furcsa kicsit a kívülállók számára. Írásban még nehezebb átadni, megérteni.

Caddy 2010.02.24. 09:11:18

Sziasztok!

Na ez a mondat! "Vár, mert a pasi úgyis mindjárt észreveszi, hogy ott van, és beszédbe elegyednek (aztán eljegyzés, házasság, gyerekek)."

Nagyon jó. :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.24. 09:54:43

@HRita: minden tiszteletem mellett a Star Warsban 5 évesen is kiábrándítónak találtam, amikor a Hut Jabba zenészeit kenderkóccal kitömött akrilzoknik alakították:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 10:13:00

@vészmadár (pica pica):

De csak azért, mert nem láttad előtte a Pirx pilóta kalandjait! Ha láttad volna, megbecsülted volna azokat a zoknikat!

Ernoke 2010.02.24. 10:21:26

@El Topo (Sgt. Elias): Pirx istenkirály sorozat! mikor pár éve adták a filmmúzeumon, kb. anyámék összes régi konyhai eszközét fel lehetett fedezni benne.:D

GAbica 2010.02.24. 10:21:51

@El Topo (Sgt. Elias): kis nosztalgia :)

www.youtube.com/watch?v=U7oxVUVxJCo

Iszonyat volt, az Orion űrhajót is magasan überelte.

Az Internal Server Error meg kapja be!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 10:25:53

@Ernoke:

Gyümölcsöstál űrállomás rulez!:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 10:27:18

@Gabica [almighty]:

Óriási, ahogy ott ül, egy kurvára felnagyított oszcilloszkóp előtt és tekeri a gombokat.:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 10:36:16

@Gabica [almighty]:

Meg azok az űrruhák! Melegfesztiválon éppannyira jók lennének, mint gárdaavatásra.

Ernoke 2010.02.24. 10:41:24

nekem az volt nagyszerű, amikor a hipermodern űrhajóban felfedeztem, h a "konyhában" a falon az a 70-es évekbeli piros fanyelű evőeszközkészlet lóg.:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 10:44:56

@Ernoke:

Iszonyat az egész!:D
Mikor az űrhajó vidáman lángol a világűrben, ahol egy deka oxigén nincs. és lefelé lobognak a lángnyelvek...

GAbica 2010.02.24. 10:53:05

@El Topo (Sgt. Elias): Azon gondolkodok, betennéd ezt a fiaidnak, mit szólnának hozzá mai gyerekfejjel?

malvinka 2010.02.24. 12:56:52

Sziasztok! Rita, a kezdetektől fogva olvaslak, de most muszáj hozzá szólnom, mert ez szinte pont olyan, amilyen én voltam még ezelőtt 5-6 évvel is. :)) Vannak eltérések,de tipikusan elkövettem az összes szánalmas hibát amit elkövethet a "csúnya lány aki pasizni akar". És ezt így itt látva felsírtam a röhögéstől. Köszönöm :))) (Talán ez is az oka, hogy soha többé nem lennék 15-23 éves... :D)

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.24. 13:24:57

@HRita: Afro asszem a netezést unja jelenleg, én nekem meg szimplán üres a fejem... most fogalmazhatnék úgy is, hogy "alkotói válságban" vagyok :-)), egy szimpla kommentet alig tudok magamból kipréselni. De a levelek előtt is csak ülök bambán. Van ilyen.

suo tempore 2010.02.24. 13:43:28

jó poszt

ilyen ismerősöm nekem is volt, nem volt éppen csúnya, csak nagyon kövér, persze mindig kinézte a legjobb pasit a társaságból, utána meg szenvedett,h ő senkinek se kell

a duci de kedves fiúkák szóba se jöhettek

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 14:00:15

@suo tempore:

A csúnya fiúk nem kellenek senkinek, pedig nekik van szívük.

nyílméregbéka 2010.02.24. 14:37:38

@El Topo (Sgt. Elias): ez sem egy homogén halmaz. Vannak dögös csúnya fiúk, van szexis csúnya, van vonzó csúnya, és van taszító csúnya, buta csúnya, humortalan csúnya és bottal sem piszkálnám meg-csúnya. A mostani főnököm pl. kedves csúnya. Az előző pedig egy bottal sem piszkálnám meg, sőt inkább üllővel ütném agyon-csúnya. Soxínű az élet! :-)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.24. 15:04:03

@malvinka: Újabb olvasó lépett elő a homályból a fényre, de jó :)

@Krisztinca: Ezúton fogadd őszinte gratulációmat a MÉGIS kipréselt kommentedhez :D

suo tempore 2010.02.24. 16:07:44

én mindenkinak adtam egy esélyt..még annak a ronda, kissé mackós, lenőtt hajú, turkálóból öltöztetett fiúnak is, aki felkért táncolni

10 éve vagyunk házasok, viszonylag jó pasivá sikerült kipofozni :D

Krisztinca · http://krisztinca.blog.hu/ 2010.02.24. 18:23:42

@HRita: Oh, köszönöm..! Egyébként olvaslak benneteket - read only vagyok :), iszom minden szavatokat (jól be is rúgtam :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.24. 21:21:11

én a csúnya fiú vagyok nagyon rossz dumával... a franc sem érti, de végülis mindig volt valahogy csajom:)

pannonfunk 2010.02.24. 21:56:00

Hát ez tökre olyan volt, mint Hansnál egy buli. Régen láttam már a virtuális térben, élőben meg mégrégebben...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.24. 23:31:37

@pannonfunk:

Wo sind, die alten, schönen zeiten? Nicht Wahr? Azok a jó kis bulik! Nagy hirigek, nagy kiborulások, lendületes szerelmek, megcsalások és szakítások, mintegy négyórányi időkeretben. És Hans, aki úgy élt, hogy azóta lehet bele is halt.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2010.02.25. 10:29:53

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, es ist so schön Soldat zu sein :D

Kaptam két _ölég_ erősnek nevezhető olvasói posztot, az egyiket holnap ki is rakom, jó lesz :)
Aztán én is írok, és lelkiismeretesen törekszem a gyakoribb megjelenésre.

greggrant 2010.02.25. 12:01:25

@HRita: Inkább legyen ritkábban, de legyen benne anyag ;-)
Minőség vs. mennyiség

Celtic 2010.02.26. 16:43:38

Engem mar csak az erdekel, a postolonak kit kellett leszopnia az Indexnel, hogy NE legyen focimlapos???!!!!

:)

SassyGurl 2010.04.20. 18:33:09

Rita..még csak most fedeztelek fel, nagyon jól írsz, tetszik!
Lehetett volna az is a címe is az írásnak: a csúnya ostoba nő esete.
A külső másodlagos dolog, láttam már csúnyácska lányt, olyan önbizalommal és stílussal, hogy leesett az állam és a pasikat is bevonzotta a bűvkörébe, illetve az ellenkezőjét is, szép, de unalmas és sekélyes lányt..
süti beállítások módosítása