HTML

Görbe sminktükör

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, azaz nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Nőtípusok, játszmák, taktikázások, picsulások-picsogások túlzó, de ismerős formában.

Az ötleteket, kritikákat vagy akár teljes posztokat a gorbe.sminktukor kukac gmail.com-ra várom kíváncsi szeretettel :)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! licenc alatt áll.

Gondolatbokrétáitok

Címkék

agytröszt diznicsaj (1) alkohol (1) anya (2) ápolónő (1) autóvezetés (2) a lelki szemetesláda (1) a nők és az alkohol (1) a test angyala (1) babaproject (1) baba mama (1) bandababa (1) barátnők (4) bevásárlás a férfival (1) bikiniszezon (1) bkv (1) bőbeszédű (1) búcsúzás (1) bulvár (1) bútoráruházban (1) crocs (1) csajbuli (1) csajszis dumcsik (1) család (1) családi program (1) csúnya lány (1) díszfeleség (1) domina (1) egészségügy (1) első randi (1) esküvő (1) evés (1) facebook (1) farsang (1) felhívás (1) feminista (1) feminizmus (1) focimeccs (2) fogamzásgátló tabletta (1) fogyókúra (1) főnök (1) fotók (1) frusztráció generátor (1) gyerektervezés (1) gyermekkönyv (1) halloween (1) házasság (2) házibuli (1) hellókarácsony (1) hello kitty (1) hétköznapok dívája (1) hideghegyi sportőrült (1) hipochonder öregasszony (1) hivatalnoknő (1) húsvét (1) jogsi (1) jó fej csaj (1) karácsony (4) kibeszélés (1) kikupálós lány (1) kismama (1) kisvárosi csaj (1) könyöklő néni (1) könyvajánló (1) környezettudatos nő (1) közveszélyes nők (1) kreatív hobby (2) kretén (1) kultúra (3) lakótelep (1) latinos műveltség (1) lecsekkolás (1) lecsúszott kamuvállalkozó (1) leggings (1) magyarázat (1) március 15. (1) meglepetés party (1) mlm (1) mosolytündér (1) mozi (1) műköröm (1) nem értem (1) néptáncos (1) női dráma (1) női önzetlenség (1) női önzőség (2) nők (28) növénykedvelő (1) nyilvános wc (1) olvasói poszt (13) olvasói statisztika (1) összetartozás demonstrálása (1) óvszer (1) panasz (1) parfüm (1) párkapcsolat (1) parti nagy lajos (1) pasizás (1) pocaklakó (1) politizálás (1) posztajánló (1) rámászás a férfira (1) slágerek (1) smink (1) sör (1) stlustanácsadó (1) strandolás (1) strassz (1) szépségápolás (1) szépségszalon (1) szerelem (6) szervezőzseni nő (1) szingli (1) szlengblog könyv (1) sznob pengeszáj (1) szobanövények (1) szülés (1) születésnap (1) szüzesség (1) tánc (1) társkeresés (1) telefonálás (2) terhesség megelőzés (1) természet leánya (1) teszvesz (1) tippek (2) tömegközlekedés (1) trendi (1) tudatlan tucatnő (1) tudományos fanatikus (1) tunika (1) udvarlás (1) új külső (1) utazás (1) útjavító munkás (1) ütős keresőkifejezések (1) valentin nap (1) vallás (1) vásárlás (1) vidéki csajtípusok (1) Címkefelhő

2009.12.06. 09:00 HRita

KULTIKUS HELYEK: Női wc a plázában

Mi, nők sohasem vizelünk vagy húgyozunk, hanem csak pipilünk, legfeljebb pisikálunk. Shoppingolás közben minden esetben szerét ejtjük ennek – folyó ügyeket intézünk, ki kell mennünk, bepúderezzük az orrunkat – pszichés indíttatásból, mert feszült helyzetben gyakrabban kell pisálnunk csuriznunk. A húszféle hidratáló arckrém közül kiválasztani a legmegfelelőbbet pedig épp elég stresszt okoz, aminek folyománya a vöcöre menés szükségessége.
Ugyanakkor a vízesés elé szervezett randi előtt sohasem lehet az ember lánya biztos abban, hogy az otthon precízen beállított, vadóc hajtincs nem mászott-e el 0,8 centiméterre a kijelölt helyétől: muszáj lecsekkolni. Aztán ha már úgyis ott áll a tükör előtt, felfrissíti sminkjét óvatosan áthajolva a csap felett, hogy ne legyen vizes (megelőzze a szoknyán vagy nadrágon a megtévesztő pisifoltszerűség kialakulását), de elég közel a tükörhöz, hogy a fatális véletlen folytán összeragadt két szempillát szétválassza, és újabb réteg szájfényt kenjen fel.
A peches nők előre be nem kalkulált malőrök esetén is kénytelenek igénybe venni a nyilvános toalettet: ha a tölcséres McFreeze a blúzra csöpögött, ha a harisnya egyik szeme - 50 denességének dacára – lefutott, vagy ha sürgősen terhességi tesztet kell csinálniuk.

A női wc elmaradhatatlan kellékei: a wc papír-adagolóból kiszedni megkísérelt, de egyben nem kijövő papírfecnik ötletszerűen szétszórva a padlón. Frissen beújított ruházati termékek letépett árucímkéi, blokkok. Használt betétek, tamponok következetesen a kuka mellé dobva, a maguk pőreségében, becsomagolatlanul büntetve. Lyukas harisnya félig a szemetesbe hajítva, de onnan valamennyire mindenképpen kikandikálva. Használt terhességi teszt papírdobozzal, használt terhességi teszt egy csíkkal, használt terhességi teszt két csíkkal.

A plázák női toalettjében napszaktól függetlenül mindig sor van, a férfi szarodában wc-ben és a mozgássérültek részére fentartott mosdóban napszaktól függetlenül sosincs sor. Éppen ezért járnak a nők csoportosan, de legalábbis párosan pimpilizni: míg az egyik rendbe szedi magát a tükör előtt, a másik foglalja a helyet a sorban, aztán cserélnek. Így kevésbé uncsi a várakozás, és kevesebb konfrontációra – „Már megbocsáss (három s-sel kiejtve), de itt én álltam, csak meg kellett néznem, hogy mi ez az izé az orromon!” – van kilátás. A hepöning elérkeztével a feladatot beosztják: míg az egyik a dolgát végzi, a másik tartja a bezárt ajtót. Majd váltanak. Aki végzett, elhúz kezet mosni, cseszik tartani az ajtót, az éppen pislantó pedig - hogy a csurgás kínos hangjait elnyomja – hangosan beszélni kezd a már nem jelenlévő barátnőhöz. Ebből általában a „Zsani. Zsani! Zsanett, itt vagy?”-monológ kerekedik ki, ami végül dühös ajtókivágódással zárul, mert a Zsani most mér’ önzőzik.
Az irigylésre méltó fifikával megáldott és rafkós nők kifejezetten imádnak a mozgássérült wc-be járni. Egyfajta kihívásnak tekintik: mennyire bevállalósak és mennyire tudják kijátszani a wc mellett posztoló biztonsági őrt. Természetesen a női vécé előtt kígyózó sor még szemernyit se haladt előre, mikor ők már megkönnyebülten kifelé tartanak az üres mosdóból; és már vonulnak is tovább örömmámorban úszva, csak még megeresztenek egy lesajnáló pillantást a kritikus helyzeteket kezelni nem tudó, fölöslegesen sorban álló nők felé.
A törtető ugyan nem vállalja be a tabuvécéket, de minél előbb végezni akar, bármi áron. Ezért tolakszik, fellök, hangosan sóhajtozik, az óráját nézi és toporog. Aztán mikor nyílik az egyik ajtó, rohan, mintha kéne: előbb próbál bejutni a wc-be, minthogy elhagyhatná a helyiséget a kijönni szándékozó, ami pár másodperces, rögzített koreográfiájú rituális tánchoz vezet. Az újabb eltökölt perc miatt a törtető még dühösebb lesz, és bent cafatokra tépi a wc-papírt.
Ezzel szemben a félénk türelmesen megvárja, míg a másik egészen kijön a wc-ből. Megkérdezi, hogy mehet-e, és a pozitív válasz után óvatosan nyitja ki a wc-ajtót, hogy még véletlenül se nyisson rá arra, aki már rég kiment onnan. Körültekintően a porcelánra pisil és nem a lefolyó részbe, mert ott nem hallatszik annyira a csobogás.

Higiénia: A felelőtlen típus csak ujjainak hegyét nedvesíti be, mintha szenteltvízbe nyúlna. Szappant nem használ, mert úgysincs. Ha van, akkor se. A szárítóberendezést brahiból elindítja, aztán otthagyja. A kezét le-föl rázva, ruhájába törölve szárítja meg, majd a kínai kajáldában vett tavaszi tekercset két marokra fogva jóízűen elfogyasztja.
Az alapos gondosan feltűri felsője ujját, kórházas sorozatból ellesett mozdulattal alkarja feléig bemosakszik, szappant nyom, jól megsikálja a kezeit az ujjközöket sem kihagyva. Lemossa a dörgölés által képzett habot, majd a cselekvéssort megismétli. A kézszárítót addig működteti, míg az utolsó vízcsepp le nem száradt bőrfelületéről. Mindezek betetőzéseként megszagolja pracliját, és elégedetten bólint.
A műszaki antitálentum nem tartja elég közel a vízcsap érzékelőjéhez a kezét; azt hiszi, abból nem folyik a víz, elromlott. Sose nem is volt jó. A következőhöz megy. Ott is ugyanezt eljátssza. Ideges lesz. Aztán az egyikből mégis elkezd folyni a víz („Nyolc csapból csak egy, nevetséges!”), de az afölötti szappantartóban nincs szappan. Átnyúl, kinyom, visszasvungol az egyetlen működő csaphoz, megmossa a kezét. A szárító is rossz, az se működik. Aztán mégis, de aztán megint elromlik, mert nem fúj. Közelebb rakja a kezét, újra fúj. Elhúzza, nem fúj. De az összefüggést nem látja át, csak elküldi a jóéletbe a plázát a selejtes gépeivel együtt.

A küldetés teljesítése után a kedélyek végül lecsillapodnak, és a szükségletek Maslow-i piramisán eggyel feljebb lépve újra folytathatja shopping-körútját az immár terheit háta mögött hagyó nő.

89 komment

Címkék: nők nyilvános wc


A bejegyzés trackback címe:

https://gorbe-sminktukor.blog.hu/api/trackback/id/tr261576460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.06. 10:20:16

És akkor a kaksizásról még szó sem esett. Érdekes viszont, h tapasztalatom szerint bulikon, ha azért kell kimenni, mert az overflow error miatt felül kéredzkedik ki a cuccos, azzal kapcsolatban abszolút nem szégyenlősek a csajszik. A férfiak meg pont fordítva, az egész asztaltársaságnak bejelentik, hogy "dobok egy sárgát", de ha rosszul van, akkor csak "ki kell mennem kicsit levegőzni/cigizni".

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 10:53:55

@tff: Ez eddig nekem fel se tűnt, pedig ahogy belegondolok, tényleg így van :)

Látom, kicsit emészthetetlennek bizonyul ez a téma így vasárnap délelőtt :) Nem baj, kóstolgassátok csak :))

terra incognita 2009.12.06. 11:56:38

Szerintem a törtetőknek csak hasmenése van. akkor viszont mindenki jobban jár, ha előre engedik... :)
@tff: mondsz vmit. lehet azért, mert ha a nő ivott túl sokat (vagy kevert össze-vissza), akkor az ugye lazamenőcsaj, tehát nem gáz. ha meg a hapsi, akkor meg milyen férfi már az, aki nem bírja az alkoholt?

Marcellus_Magnus 2009.12.06. 11:57:34

A poszt témájához nem igazán tudok hozzászólni, viszont a "szükségletek Maslow-i piramisán eggyel feljebb lépve" megfogalmazás zseniális.

Szalacsi_Dezső 2009.12.06. 12:03:26

@HRita: "Körültekintően a porcelánra pisil és nem a lefolyó részbe, mert ott nem hallatszik annyira a csobogás."
Ezt a csajok is tudják, nem csak a fijúk?
És mér zavaró ha kihallatszik a csobogás? Hát nem azért ment be, hogy csurgasson?
Bezzeg a férfiaknál pont fordítva van.(bizonyos életkor felett)
Hagy csobogjon jó hangosan, hagy hallja a sok lúzer, hogy jól működik a düllmirigy. :-))

aribeth 2009.12.06. 12:47:54

Kimaradt a klasszikus "levizelt deszka" problematikája. A fifikásak ilyenkor felhajtják, nade mi van akkor, ha alatta is gyanús foltok díszítik a porcelánt?
A _csajszik_ ilyenkor először azt kívánják, bár férfiak lennének, majd elkezdenek stratégiázni.

Vannak önkéntes takarítónők, akik tíz guriga papírral letakarítják a klotyót, majd újabb kettővel óvatosan lefedik az ülőkét, és enyhén remegő lábbal leereszkednek rá. _Pislantás_ közben igyekeznek kiverni a fejükből a barinők gombákkal, baktériumokkal és mutálódásokkal teli nőgyógyászati rémtörténeteit.

A következő szint a rá nem ülőké, akik irigylésre méltó combizmokkal rendelkezhetnek, hisz még egy kiadós szorulást is képesek lábon kihordani. Biztonsági okokból még a frissen fertőtlenített vécére sem hajlandók leülni.

A harmadik típus kurvaanyázik egyet, majd ismét beáll a sorba, hátha a következő fülke tisztább lesz.

Ez egyébként csak a lepisált vécékre vonatkozik, az összeszart csészék elől mindenki menekül. Tipikus kép: fél lábán álldogáló nő odasétál az ajtóhoz, kinyitja, majd egy halk óóó kíséretében kirákol a helyiségből. Következő ugyanígy. Végül a szomszédos két fülke is kihal.

aribeth 2009.12.06. 12:49:45

Ó, és a kedvenceim... Franciaország, elegáns pihenőhely, tiszta asztalok, ivókút, madárcsicsergés. Bevonulok a tisztaságtól csillogó mosdóba (szappan - pipa, kéztörlő - pipa), benyitok az egyik fülkébe, és mit látok? Pottyantós vécét, bazzeg. Melyik perverz, eszetlen kreatív találta ki, hogy a huszonegyedik századi Európában akad még olyan ember, aki igényt tart az ilyen szerkezetekre?

2009.12.06. 12:54:32

Ha haza érkezem akkor általában az első utam az Arénába vezet - több okból is parkatikus, nem részletezem . Legutóbb is így volt, és még nem aklimatizálódtam, ezért teljesen meglepődtem, hogy a wc-ben nincs papír, kiabáltam a személyzetnek, vártam, hogy majd csak előbukkan a fekete-afrikai hölgy és megoldja a problémát. Időbe telt, mig rájöttem, hogy itthon vagyok.

2009.12.06. 12:58:59

@aribeth: amióta olvastam a Nedves környéket, ez a téma már kevésbé zavar.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 13:23:00

@aribeth: Jahaj, én a levizelt deszkát alapnak tekintettem, mert olyannal még nem találkoztam, amire rá mertem volna ülni :))
Köszi a kiegészítést, a "majd egy halk óóó kíséretében kirákol a helyiségből." naggyon plasztikus lett :DD

2009.12.06. 15:40:49

@aribeth:

Nem tudom, h fake-e, de láttam a neten olyan kis tenyérnyi, tölcsérszerű szerkezetet hölgyek számára, az ilyen esetekre kifejlesztve, a használatát nem részletezném. :))

2009.12.06. 15:48:28

@HRita: Németországban sok helyen, de az autópályák mellett mindenütt automata letörli neked a deszkát, rá lehet ülni.
Ugyan ezt az NDK-ban a vécés néni csinálta kézzel.

nyílméregbéka 2009.12.06. 16:27:14

A poszt általam nagyon alaposan ismert problémakört említ! :-)
Én személy szerint utálom a csapatban pisilő csajokat. Foglalják a helyet. Hosszabb tőlük a sor, és nem lehet kezet mosni, mer' a Zsani sminkel a tükör előtt.
Én direkt egyedül szoktam pisilni; addig a társaság szépen őrzi a poggyászomat.
Másik kedvencem a "vízeséses" ;-) pláza, ahol _mindig_ épp akkor kezdik jóóó komótosan takarítani a WC-t, amikor odamennék. Csúcsidőben persze. Rohanás a másik retyóhoz, ahol duplája a sor.
A Mester u.-i pláza földszinti női WC-je meg kb. közép-afrikai állapotokat tükrözött, mindenféle folt, tócsa, papír a földön; aztán felújították és akkor egy darabik OK volt. Talán most már kulturáltabban fogja használni a tisztelt törzsközönség.
@aribeth: én Olaszországban találkoztam pottyantóssal, egy amúgy tök kulturált, tiszta WC-ben. A küszöbről hátratántorodtam, mert azt hittem, hogy a zuhanyozóba léptem be véletlenül... de nem :-D

nyílméregbéka 2009.12.06. 16:29:33

@Frengi: ezek után már 100 %, hogy elkerülöm az Arénát. Eddig csak a Homáron olvastam, hogy a mozijuk milyen.

Erzsebet 2009.12.06. 17:05:11

Nálunk a városban alig működik nyilvános WC. A bevásárló központokban is nehéz megtalálni. Kora reggel nem szeretek elmenni otthonról. Olyankor bánom, hogy nem férfinek születtem, bárhova el tudnék bújni. A WC-k higéniája is kifogásolható. Van olyan idős ismerősöm, aki papír ülőkét tart a táskájában. Úgy mondja, hogy fél, nehogy nemi betegséget kapjon a sok fiataltól. Szakiskolában volt olyan felállás, hogy kb. 20 lány és 3 srác állt sorban minden szünetben 1-1 WC előtt. Végül a nők is kénytelenek voltak a férfi WC-t használni. Pottyantós WC-vel Bulgáriában találkoztam. Még a szófiai lakótelepi lakásban is ilyen volt. Nem baj valahogy el kellett végezni a dolgomat.

2009.12.06. 17:16:20

@nyílméregbéka: ezel együtt Pesten az egyetlen hely, ahol tudok parkolni, enni, wc, bevásárolni, nem zsebelnek ki, nincs kutyszar, szmog, büdös, nem löknek fel, le tudok ülni és közel van mindenhez, de a lényeg a parkolás, mindig van hely, és nem kell fizetni: Aréna pláza az isten adománya.

avc 2009.12.06. 17:55:08

és a vérpöttyösen otthagyott deszka? vagy az csak kolesz-specialitás (a koedukált wc-kben)?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 18:28:15

Akármi legyek, ha egyáltalán megpróbálom megérteni a pisilést szociális tevékenységként felfogó csajokat. Én az ilyesmit magányosan szeretem intézni. Ha társaságban vagyok és elindulok, soha nem jelentem be, hova megyek, gondolom, akit érdekelhet, látja, merre indultam. Jó néven veszem, ha ilyenkor nem követnek külön beszélgetési céllal.
Ami lányoknál óriási tud lenni, az az utazás közbeni pisilés.
Induláskor minden esetre magukhoz vesznek pár liter _üdcsit_ ásványvizet, ájszteát, mert ha nem így tennének, akkor nem kéne már Budaörsnél megállni pisikélni. Utána Érd, Kápolnásnyék megállóhelyek következnek. Egy 100 kilométeres utat két-három lány társasága képes két órásra nyújtani ezzel a módszerrel.
Férfiaknál meg az van, hogy basznak kezet mosni. Múltkor valamit meg kellett igazítanom a kocsin és kicsit hosszabban mostam a kezemet a mosdónál. Volt mellettem még két szabad mosdó, ezzel együtt adolgukvégzett palik úgy mentek ki a klotyóból, hogy nem mostak kezet. És ezek nem bulandzsiu vendégmunkások, meg fáról frissen lejött mélyafrikaiak voltak, hanem jól öltözött, kulturált kinézetű, középkorú férfiak. Mennek a faszos kezükkel világba!!!
Na ezért nem eszünk bárpultnál sós mogyit.

nyílméregbéka 2009.12.06. 18:54:00

@Erzsebet: én Erdélyben tapasztaltam megrökönyödve, hogy alig van nyilvános WC! Hát ott nem szoktak az emberek...? Úgy kellett bekéredzkedni éttermekbe, benzinkutakra. Ez volt ott az egyetlen bajom.
Én amúgy, ha nem iszom, sokáig kibírom, de reggel (kávé, tea után) igénylem, hogy elérhető közelségben legyen!
@El Topo (Sgt. Elias): nem fogod elhinni, néha a nők sem mosnak kezet, pl. pont a plázákban a gyönyörű, sminkelt cicababák, mint egy porcelán modell, úgy néz ki, de kimegy a p*sis kezével a világba, de ugyanez áll a munkahelyemre, ahol a diplomás, kosztümös kishölgyek és nagyságosasszonyok hagyják néha el a retyót kézmosatlanul. Persze mindkét kategóriában csak tízből egy az ilyen rohadék, de az pont elég! És még csodálják,hogy az ember nem mer megfogni semmit! (Na jó, szinte semmit :-)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 19:07:55

@El Topo (Sgt. Elias): A nők pisilési gyakorisága elég érdekes dolog. Múlt héten középiskolai volt osztálytársakkal (mondjuk ez tökmindegy) voltam sörözni, és míg a férfiak 4 korsó után is teljes lelki nyugalommal beszélgettek tovább, nekem már az első korsó után _ki kellett mennem_. Ezt mindegyik kör után eljátszottam, és égtem vele, _mint a Reichstag_, de akkor se tudtam mást csinálni. Kellett :))

kisebbik rokk 2009.12.06. 19:09:53

Baráti nyaralás alkalmával a társaság hím tagjai (höhö) megalapították a "férfias program" intézményét, ami azt jelentette, hogy másnapos délelőttökön a strandon egyszerre indultak _kaksizni_. Mindenkit meg kellett ám várni. Mi lányok meg szeretettel néztünk utánuk a törölközőinken elterülve, ahogy méltóságteljes léptekkel megközelítették a wc-t.

(Jó a blog, nem gondoltam volna, hogy pont ennél a témánál lesz először kedvem kommentelni. Alpári vagyok.)

Mitya Ivanov 2009.12.06. 19:10:55

a csajoknál is működik az, hogy pisilés előtt és után is mosnak kezet?
Merhogy vannaok olyan férfiak, akor mocskos kézzel nem fognak dákót.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 19:20:01

@Mitya Ivanov:

Velem is előfordul, de csak kimondottan mocskos kéz esetén.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 19:21:55

@HRita:

Én tudom, hogy a lányok alapvetően kisebb hólyaggal vannak felszerelve.
Csak akkor nem fontos literszám nyakalni, amikor utazunk.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 19:23:16

@nyílméregbéka:

Azért én ennyire nem vagyok parás, hogy ne merjek dolgokat megfogni.:)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 19:30:17

@kisebbik rokk: Köszönöm :) Hát még ÉN milyen alpári vagyok, hogy a posztot egyáltalán megírtam :))

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 19:39:18

@HRita:

Ez még nem is alpári. Majd az lesz az, ha valaki megírja, hogy beszélnek a lányok, amikor férfiak nem hallják.

kisebbik rokk 2009.12.06. 19:42:35

@HRita: A te széles skálán mozgó _témavilágod_ összetett és árnyalt, valamint _nem öncélú_, a kommentelő viszont, akinek csak bizonyos kulcsszavakra indul be a fantáziája, alpári. :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 19:48:40

Ja, és az igazi alpáriasodás akkor szokott következni, mikor a csajok elvonulnak bepúderezni a nózijukat.
Csak nem kívülről.

kisebbik rokk 2009.12.06. 19:56:03

Na igen, most pont azért jöttem vissza, mert igényelném, hogy legyen szó arról, hogy miről is beszélgetnek a nők a női vécében. Mondjuk én igazán alpári dolgoknak nem voltam tanúja, csak "vajon szerelmes vagyok-e Bélába"-típusú filozofálásoknak, vagy "nem nagy-e a seggem?"- ill. "nem túl feltűnő az ekcémám?"-típusú csoportos, tükör előtti műsoroknak.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 19:57:22

@El Topo (Sgt. Elias): Nálam akkor következik be, mikor biciklin közlekedve veszélyeztetnek az autóval közlekedő nők => majdnem mindig. Tudom, hogy mindig ezzel jövök, de ez a női vezetős dolog nem mánia nálam, hanem tapasztalat :)

De hogy visszakanyarodjunk az utazás közben pisilni kelléshez: nálam simán működik a pszichés belelovalás :D Ha tudom, hogy nem mehetek wc-re egy darabig, csak arra tudok gondolni, hogy még mennyi ideig nem, és akkor is kelleni kezd, mikor igazából nem. Ez nálam nem az _üdcsifogyasztás_ függvénye :) _Egyéni szocprobléma_ :D

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 20:06:39

Egyszer még legénykoromban turnéztam svájcban NYOLC táncoslánnyal. Na most az a helyzet, hogy aki a buszt vezeti, az ugyen nem személy, hanem buszvezető.
Pár nap múlva a lányok elengedték magukat szövegelés szempontjából.
Néztem, mint a lukinyúl, hogy milyen mocskos szájuk tud lenni!

Erzsebet 2009.12.06. 20:16:37

@nyílméregbéka: Ezt többen is felvetették, miért nincs nyílvános WC. A cukrosok, a prosztata beteg idős urak és még különböző betegséggel rendelkezők, nem tudnak ezért hosszabb távra kimenni.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.06. 20:28:59

@kisebbik rokk: Az egyik része ennek az, hogy a nők szinte bárhol tudnak bármiről beszélgetni. A másik viszont, hogy a vásárlás közben elért izgalmi szintet muszáj megtartani a _shoppingolás_ sikere érdekében, tehát pisilés közben is ilyesmi témákkal érdemes foglalkozni.
A wc fülkébe bevitt nyolc márkás reklámszatyrok egyikéről például:
- Figyike, ez a rózsaszínes-barnás Calzedonia nekem nem jön be annyira.
- Jaja, a múltkori türkizkék-virágos sokkal aribb volt. Nem tudom, miért kellett megváltoztatni.
- Szerinted ez a keresztbe csíkos harisnya tényleg nem fogja vastagítani a lábamat?
- Á, nem. Tökjól áll becsszóra.
- Köszi.
Összenevetés.

kisebbik rokk 2009.12.06. 20:50:05

@HRita:
:D A "Szerinted jól fog állni? - Persze, szuperül fogsz kinézni benne!" nekem is ismerős.

Erről az is eszembe jutott, hogy gimis koromban egyszer a barátnőmmel találtunk a mekiben egy szoknyát. Nem tűnt újnak, de jó állapotban volt. Azonnal be is vonultunk a wc-be felpróbálni. Nekem nagy volt, a barátnőmnek kicsi, de mulattunk.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.06. 21:02:10

Mekkora kígyók tudnak már lenni a nők!
- Szerinted ez jó lesz nekem?
-Jaj, hát hogyne! Csak úgy guvadni fog utánad a pasik szeme! Istenien áll!
Utána harmadik személynek:
-Te, láttad a Loncit, hogy néz ki?Úgy öltözik fel, mint aki most múlt 16, pedig már kétszer annyi is elmúlt. És az a fekete nadrág! Hogy lehet ekkora seggre felhúzni?

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.06. 21:39:49

Kiskori osztalykirandulasos/wc-s emlek: bucs megall, pisiszunet. Mi csapatostol be a noi wc-be. Mellettem levo fulkeben egy szoke noi hang nagyon kuzd, majd megszolal: "Na, vegre!"

Mas relevans dolgot nem igazan tudok most hozzaszolni (csak meg annyit, hogy en megrogzott wc-tisztito vagyok, talan mar maniakusan is, napi haromszor egesz biztos letorlom az uloket nedves fertotlenito kendovel, bizony!

Ja, meg az, hogy a mintas budiulokektol kiszaladok a vilagbol.

Hat ennyi.

GunFan 2009.12.06. 21:40:22

Felsejlenek középiskolás éveim, amikor alig bírtam bejutni hugyozni a fiú vécébe, mert a csajok oda jártak dohányozni.

@El Topo (Sgt. Elias): www.youtube.com/watch?v=pWEtItPmcOo

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2009.12.06. 22:32:07

Az elmaradhatatlan kellékekről jutott eszembe. Nálunk a BTK épületében egyszer egy remek kis párbeszéd alakult ki a tamponok és betétek szakszerű tárolásáró egy ajtóra ragasztott papírlapon.

A posztoló: "A betétet kérlek csomagold be! Köszönöm."

1. komment, ezt lehet, hogy a poszoló írta: "Hát, ha erre külön fel kell hívni egy "NŐ" figyelmét, akkor itt komoly bajok vannak a "NŐIESSÉG"-gel... Egy pasi"

2. komment: Annak a pasinak a férfiasságával van gond, aki női WC-be jár!

3. komment: "Gondolod kiírtam volna e kérést, ha nem kellene mondani a NŐI-ben is! Egyetemen!"

Ez tényleg gáz. Egyetemen. És ott a kuka a csésze mellett... Na ez az, amit nem tudok megérteni, hogy mennyivel lenne fárasztóbb a kuka fedelét felemelni...

raoul_duke 2009.12.06. 23:30:05

Én azt figyeltem meg, hogy a nyilvános férfi vécékben 10 esetből 9-szer van valaki, aki berohan és egyből kirobban belőle a szar, meg azt, hogy tényleg kurva sokan egyáltalán nem mosnak kezet.

Mitya Ivanov 2009.12.07. 06:52:23

@raoul_duke: hát igen ez így van. Azért én 10 ből 6ot mondtam volna. A nőknél ez hogy van? Vagy ez a poszt csak sterilen a csurgatásról szól?:))

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.12.07. 10:11:55

úgy látom, ez olyan ütős téma, amiről még Gabicának sem ugrik be semmilyen sztori az életéből ;)

megint zseni vagy, Rita, mindig azt hiszem, hogy nincs már kiaknázásra váró téma, de mindig van új, és mindig húsbavágóan ismerős :)

raoul_duke 2009.12.07. 10:17:37

@Mitya Ivanov: igen, a 9/10 lehet, hogy túlzás. Valahogy úgy lehetnek az arányok, hogy kocsmában 1/10, plázában 4/10, autópályánál és strandon 9/10.

nyílméregbéka 2009.12.07. 10:22:35

@El Topo (Sgt. Elias): figyelj Topo, nem lehet megmondani a képébe valakinek, hogy "Baromi rondán áll neked ez a pulóver, meg dagadt is vagy, tehát a keresztbe csíkos még inkább kövérít, add a hajléktalanoknak inkább!" Mert akkor látványos besértődés jön, illetve az ÉN hátam mögött hinti boldog-boldogtalannak, hogy ez a Béka milyen egy bunkó, és nincs ízlése sem!
Én inkbáb diplomatikusan azt mondom, hogy szép a színe a cuccnak, vagy jó az anyaga, oszt ennek örülni szoktak :-D
@kisebbik rokk: egyszer a MOM Park WC-jében egy kicsit használt, de jó csizmát találtam. De otthagytam :-)

vincere 2009.12.07. 10:26:55

@El Topo (Sgt. Elias): "Egyszer még legénykoromban turnéztam svájcban NYOLC táncoslánnyal."
na ez se lehetett semmi :-)

a témához annyit tudnék hozzátenni, h. a H1N1 járvány miatt itt a nyugati országban a buszon, meg munkahelyeken is kampányok vannak, hogyan kell kezet mosni. ezt itt ugyanis tanítani kell... akármilyen hihetetlen, nyugaton, legalábbis a franciás kultúrkörben sokkal többen vannak a kézmosás nélkül klotyóból kihúzók, mint otthon. én is láttam nem is egyet itt a munkahelyen, pedig nem plázában dolgozom...

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 10:52:00

@nyílméregbéka:
Az én véleményemet nem nagyon szokták kikérni a csajok, de ez valószínűleg azért lehet, mert szélsőségesen nem érdekel a divat.
Ráadásul az a helyzet, hogy én már régen tudom, hogy az élet kibaszottul igazságtalan. Aki csinos az bármilyen szarban csinos, Én is ismerek olyan lányt, aki még az én koszvadt melósgöncömben is úgy nézett ki, hogy guvadt a szemem. Aki meg nem szép, az felveheti a Buckingham palotát is, attól sem lesz szebb.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 10:55:01

@vincere:

Hát nem volt piskóta, azt bevallom.:)
Talán elég, ha annyit mondok, hogy a lányok ott voltak ugye idegenben, hiányzott nekik a hazai koszt, a papa, a mama, a barátaik, a palijuk, pár nap után már elég szomorkásak voltak.
Én meg feketeöves vígasztaló vagyok. Körülbelül mint Bródy Tini bácsi.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 11:02:04

Na, azért csak belemelegedett mindenki :)
@Mitya Ivanov: Egyelőre legyen elég csak a (sterilen) csurgatás :)) A többit nem merem :)
@bej Kutyej: Hát, ja, a bölcsészek még a vécében is imádnak észt osztani, ez azért nagyon durva. Főleg magyar szakon, ahol az ilyen felhívásokat még ki is javítják helyesírásilag, piros tollal. "Ha figyelmeztetsz, legalább helyesen tedd!"
@Szigi.: Ó, köszönöm :) _Jártamban-keltemben_ mindig beugrik valami, csak meg kell írni :)
@nyílméregbéka: Én mondjuk simán megmondom, hogy _sajnos_ a keresztbe csíkos opikailag vastagít, ezért ha teheti, kerülje :) Ha valaki ebből sem ért, az meg égjen csak nyugodtan :)

flea 2009.12.07. 11:30:47

@El Topo (Sgt. Elias): "felveheti a Buckingham palotát is" ááááá, ez király :D
Egyébként meg nagyon úgy van, leszámítva, hogy azért az is számít, hogy érzi magát az adott ruhában az illető. Tehát ha ő a szakadt cuccban elkönyveli, hogy ő most neked biztos nem tetszik, akkor lehet, hogy olyan punnyadtan fog viselkedni, hogy a végén tényleg nem... és ez bár alapvetően nem a ruha hibája, mégis valahol abból következik :)
És ezért kicsit felmenteném azokat a nőket, akik a másiknak behazudják, hogy jól fog neki állni valami. A legtöbbet úgyis az számít, hogy ő mit hisz, akinek szeme van, annak mindegy :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 11:35:19

@flea:

Sajnos természet ősanyácskánk ócska kurva.:)

Blackrock (törölt) 2009.12.07. 11:46:51

a női fingás is kivesézhető lenne.

Mitya Ivanov 2009.12.07. 12:01:58

@Blackrock: olyan nincs.....
vagy igen?

Mitya Ivanov 2009.12.07. 12:04:49

jaj erről jut eszembe apám egyik mondása, amikor valamit jellegtelennek, értéktelennek akar beállítani: "Ez olyan mint az asszonyfing, olyan semmilyen"

IndaMuncher 2009.12.07. 12:30:01

Na most a férfi budiról is lehetne valami pasiblogon írni. A kedvencem a szőrös piszoár, és nyilvános budiknál a fúrnérlap válaszfalakba kikapart lyukak. Iszonyat gáz lehet az a buzi aki ilyenkor veri a farkát kukucskálva, vagy nem tudom ezek a lyukak igazából mire valók.

kisebbik rokk 2009.12.07. 13:06:44

Á, igen, az egyetemi wc-k!

A kedvenc wc-m falán ez a sokszereplős párbeszéd olvasható (- megpróbáltam reprodukálni, lehet, hogy nem pontos):

"Minden nap megszûnik valami,
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami új,
Amiért érdemes élni és küzdeni."
"Ez így nem igaz, minden nap történik valami jó, de a szeretteid pl. nem mindennap halnak meg."

"Menjetek a picsába a közhelyeitekkel!"
"Lehet, hogy közhely, de igaz. Pont azért közhely."
"Segíts magadon, Isten is megsegít."
"Aki másnak vermet ás, maga esik bele."
"Ecc-pecc-kimehetsz, holnapután bejöhetsz"

Mitya Ivanov 2009.12.07. 13:12:35

@kisebbik rokk: PTE BTK WC-je 1994-ből:

"I'm sitting here and hesitate
Shall I shit or masturbate"

vagy valahogy így

Mitya Ivanov 2009.12.07. 13:13:12

@Mitya Ivanov: ez akár a női WC falán is lehetne:))

2009.12.07. 13:22:21

@vincere: nem csak kampány van, hanem a legtöbb mosdóban van alkoholos kézfertőtlenítő - is! mert hogy amúgy minden van, az természetes

coucou 2009.12.07. 15:05:35

én a "Merre van a mosdó?" kérdést is csak nőktől érzem természetesnek (mint a "pasi" szót)

Mitya Ivanov 2009.12.07. 16:16:22

@coucou: mér a férfiak mit kérdezzenek? Merre van a WC? hovaszarjak/hugyozzak?

Styxx 2009.12.07. 17:32:10

Tök jó poszt, gr. Csak a NŐI WC graffitiket hiányoltam belőle, de látom a kommentekben az is pótlásra került.

Szalacsi_Dezső 2009.12.07. 17:42:00

@El Topo (Sgt. Elias):
A nővérkés posztnál is felsejlett már a folyó ügyek szilárd alapokra helyezése. Szót lehetne ejteni a munkahelyek (irodaházak) WC-iről is, ahol gyakran nincsen papír. na most rutinos munkahelyi sz..ró ilyenkor neki sem kezd. Egyszer egy főnököm, aki elég nagydarab ember, simán trottyantott egy nagyot, s mivel nem volt papír, ohne zsinór zoknit le és azzal tisztálkodott altestileg. Mer' a "higénia" fontos. Aztán a zoknit kilötypölte a csap alatt, csak úgy szőr mentén és felrakta az irodájában a radiátorra száradni.
Azóta tudom, hogy készül az instant kaki. de legalább így kezet is mosott ez esetben, mert egyébként nem szokott.
Na bocs, lehet, hogy ez már túl naturális volt.
:-D

nyílméregbéka 2009.12.07. 18:14:36

@Mitya Ivanov: a pasik nem kérdezik meg. Csak elindulnak, aztán valahogy odatalálnak. Radar van a fejükben vagy mi.

nyílméregbéka 2009.12.07. 18:15:09

@nyílméregbéka: (vagy kisétálnak a plázából, s odaállnak egy fa elé ;-)

Erzsebet 2009.12.07. 18:51:36

Nem minden nő szégyenlős. A lakótelepen kukázó cigány nők fényes nappal nem szégyenlik nyilvánosan elvégezni a nagydolgukat, még el sem bújnak. 4 éves gyerek lehettem, amikor az utcánkbeli hídon megállt egy rózsás ruhás cigány asszony. Széttette a lábát, úgy pisilt, mint a tehenek. Nem tudom még mindig el felejteni.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.07. 21:34:29

Na, jo. Annyit beszeltetek a kulonbozo vegtermekekrol, hogy leirok egy sztorit. Igaz, _pasis_ tortenet, de jo.

Egy volt munkatarsam beult a haverjaival valami kiskocsmaba, ahol kaja is volt, enni-inni. Nem esett neki jol a kaja, ezert kiment a WC-be.
Nagyon szeretnem szemleltetni, hogy meselte el nekem az alabbiakat, de sajnos nem fog menni. Azert megprobalom.

- Azt' bammeg, kimentem a mosdoba. Nem tudtam, hogy szarjak vagy hanyjak. Vegul raultem, de jott alul-felul. Befejeztem a szarast, azt' kimentem szolni a pultosnak, hogy tortent egy kis baleset. Mondta, hogy ne torodjek vele, megoldja. Visszaultem a haverokhoz, latom, megy be a takaritono a WC-be. Par masodperc mulva meg jon ki, razza a fejet meg motyog magaban. Aztan meg megy vissza, bammeg, egy LAPATTAL!!!

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.07. 21:38:57

@Szalacsi Dezső: en meg regen egy szingapuri tulajdonu cegnel dolgoztam, ahol az egyik nagyfonokot elneveztuk Szaros Mokk-nak. O egyszeruen beszart es a gatyajat a ferfi wc mosdojaban hagyta.

(A Mokk-ot biztos nem igy kell irni, bocs.)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.07. 21:45:10

Bocs mar, de most meg egy egesz mas tortenet jutott az eszembe errol a szingapuri cegrol. Beszerzesen dolgoztam es a vamosoknak mindig ezer extra keresuk volt.
Egyszer kerdeztek, hogy amit kiszallitunk anyag, mi akar lenni, kell a vamtarifakodhoz a pontos megnevezes.
Az egyik kollegamnak mar a toke kivolt veluk, igy mondta nekik, hogy MLF. Ezek meg rairtak a szamlara.
Kerdeztem, mijazaz MLF?
- Hat mi lenne? Muanyag lofasz...

Azt tudom, hogy egy darabig meg nagy eloszeretettel hasznaltak a szamlakon :).

Mitya Ivanov 2009.12.07. 21:58:37

@nyílméregbéka: vag csak körülnéznek, én legalábbis úgy szoktam:)

coucou 2009.12.07. 22:13:59

@Mitya Ivanov: A mosdó finomkodás: "Ó, én csak épphogy kezet szeretnék mosni." Lófaszt! Brunzolni akarok, hogy repedjen bele a fajansz! Ezért igenis: "Csókolom, hol a véécéééé??" De az is lehet, hogy csak én náculok be erre a mosdó szóra, elnézést :)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 22:19:18

@coucou: A mosdó valóban elrettentően modoros :)) Mert már ki az, aki mosdani megy oda? A kommentek alapján már kezet se nagyon mosnak az emberek :) Hát akkor marad a wc.
A toalett még a nagyon durva kifejezés. Én maximum a Magyar Nemzeti Színházban megyek toalettre, de ott is inkább wc-re, ha értitek, hogy gondolom :))

coucou 2009.12.07. 22:29:38

@HRita: Rita, azt tudtuk, hogy te itten nem a tipikus nőt hozod :)
Na igen, a toalettet meg 'rendbe szokták tenni', és most nem a takkernénire gondolok…

flea 2009.12.07. 22:33:17

@coucou: baz, a "mosdó"-zást én is hogy gyűlölöm... és a legdurvább, hogy időnként már én is azt mondom WC helyett... na, azóta még jobban! (Ha ugyan ez egyáltalán lehetséges.)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.08. 08:33:29

Nem tudom, én nem nagyon szoktam érdeklődni a slozetti után. Általában körülnézek, meglátom, aztán odamegyek.
A természet meg mindig fogadókész.

kukatr 2009.12.08. 19:59:19

@El Topo (Sgt. Elias): azért baszod, mert nem vagy nő, kevesebb szóval is beéred egy nap.:)
amúgy meg (nemibeteség esetén nem) a farkad tisztább és higiénikusabb a kezednél...

nem értem mi baj van a pottyantós vécével. én annak örülnék, ha lennének nyilvános vécék. meg persze azért tiszta is legyen.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.08. 20:38:23

@kukatr:

Én rajongok a vidám baráti beszélgetésért. Csak apisálás/kakálás nekem valahogy olyan intim dolognak tűnik.

kukatr 2009.12.08. 21:21:23

@El Topo (Sgt. Elias): ez egy különbség a két nem közt, amit a férfiak nehezen fognak fel. én is inkább kussban vagyok a vécén. ez van.

Patrick Bateman 2009.12.10. 14:54:08

A téma már másokat is megihletett, alant egy részletgazdag, szolid, hétköznapi drámaiságában is mélyen megindító kifejtését olvashatjuk:

elofolyoirat.blogspot.com/2009/05/netkoltes-ica-pisil.html

Ernoke 2009.12.10. 15:05:49

@Patrick Bateman: ezt már olvastam, szerintem totál baromság.:D
ezt a pisilésparát egyébként sosem értettem, pedig sok helyre mászkálok, lepukkant kocsmákba is, és nyáron olyan helyekre is, ahol nincs semmise, csak a bokor. az együtt pisilni menés is valami olyasmi lehet, amit az én (ezek szerint félig férfi) agyam nem bír felfogni.:D

sorica123 (törölt) 2009.12.10. 21:57:59

@Ernoke: ez van. Nekem anno ez akkor volt téma, mikor plázában (WestEnd) dolgoztam. Egész nap a könyesstandot strázsáltam, pakolásztam, ajánlottam, eladtam. Kimentem egyszer vécére és kajáért, meg esetleg még egyszer klozettra, mert csak nem fotoszintetizál az ember. Egy, maximum két alkalom, közben ott figyel a litres üveg víz, nehogy leessen a vérnyomásom az egyenletes zsongásban. Minden egyes alkalommal hússor (ha csak egy liter vizet ittam)-kenyérsor (ha kettőt), összes plázacica és népes udvartartása naná, hogy vécézni akar. És hallgatózás nélkül is hallom ám, hogy annyiért üget be előttem (ikszbe tett lábbal pánikszerűen) a díszes társaság nagy része, hogy csipp-csöpp. Jó, semmi közöm hozzá, de amikor az ember már el is felejtette, milyen egy vécé, kicsit bosszantó tud lenni.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.12.13. 10:39:43

@El Topo (Sgt. Elias): Apám, ezt mikor olvashatjuk blogban? Lukinyúl... :DD

Ha elindítod, lehet az egyik poszt az, hogy legecized az esküvői képet? Valamelyik másik GST (Görbe Sminktükör) poszton volt. Nagyon várom! :)

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.12.13. 10:58:27

@F.house: A Modorosra beküldhetnél pár mondatot. A Tibievel mindig rácsodálkozunk ezekre a telefonszámos hirdetésekre, pl "16 éves srác jó nagy bunkos végü faszt szopna" meg ilyenek :DD

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.13. 12:23:29

@Nyelvész Józsi:

Aztán majd úgy járok, mint Feco a tardáról. Addig baszkurálták, hogy indítson saját blogot, amíg tényleg csinált egyet, aztán pár frenetikus poszt után virtuálszuicidumba menekült.

Biointimo 2009.12.17. 14:56:35

A témával összefüggésben olvassátok el blogomat! Durva fertőzéseket lehet így összeszedni!
süti beállítások módosítása